Három lett a Fidesz szóvivő.

 2013.04.05. 19:14

Van olyan helyzet amikor a mennyiség növelése biztos hogy nem hat kedvezően a minőségre. Itt is valami hasonlónak kell történnie a Fidesz szóvivők bővítésekor, hiszen hiába fognak ezentúl hárman hazudni széltében-hosszában attól még a hazugság megmarad a saját valótlanságában. Selmeczy Gabriella eddig is tudott nevetségessé válni ha elkezdett egy mondatot, ezek után csak annyi történik kibővült azon emberek száma akik segítenek neki a vaníliás karikát házi süteménynek álcázni.

Szóvivőnek állni a kormánypártnál nem nehéz dolog, csak gátlástalannak kell hozzá lenni, a szakmai tartalom itt mellékes. Hitelességgel sem kell törődni, elég ha valaki el tudja olvasni amit elé tesznek, és azt el is képes mondani lehetőleg többször használva a nyóc év, Gyurcsány-Bajnai, szocialista kormány szavakat, és ezeket erőteljesen képes megformálni a mondandóban. Ehhez még jön egy kis bankokat adóztatunk, rezsicsökkentés mindenhol, családvédelem az élettársakon kívül, foglalkoztatási emelkedés mert meg lehet élni 47 ezerből, menjen az Eu a fenébe, néhány hamisított számadat az államadósságról és máris kész a kormánypárt szóvivője. Eddig úgy gondolta a Fidesz, Gabika elég jól kifeküdte ezt a posztot, az teljesen mindegy volt mit is mond és miről, neki egyéb értékei is vannak a párton belüli hempergésben, így megfelelt az eddig szóvivőként nyújtott negatív teljesítménye is. Mostantól azonban ezt akarják fokozni, ha már a nulla alatt van a színvonaluk a megmagyarázásban legalább legyen ez háromszorozva. Mert ugye a negatív növekedés is növekedés, csak megfelelő közpénz kell hozzá ha már valaki képes hülyét csinálni magából érte. Lett is két "önként" kinevezett képviselő azonnal akik besegítenek a további hazudozásba amit a kormánypárt szóvivőség címén folytat, hiába egy gyenge nő nyaka nem bírja mindenre odafordítani az üres fejet. A Fidesz azzal magyarázza a bővítést, így mindenre tudnak majd reagálni amit elkövetnek a szabadságharc ellen a gaz ellenségek bárhol a határon belül vagy kívül, pedig a valóságban ez csak annyit takar, megháromszorozódik a hazugság amit eddig is ráborítottak az emberekre, akiket ezzel csak simán hülyének néztek.

A kommunikációs igazgató régebben szélsőjobb csapatban játszott, és utálja  hajléktalanokat. Gabika nem érti amit mond, de igyekszik azt nagyon hihetően előadni, közben szakértőként vásárolja a házi süteményt. Ez a két új harcos aki nekik segít majd eddig csak gombot nyomogatott, de most eljött az ő idejük amire kijelölték őket, meg is kell szólalniuk, és még ráadásul el is kell magyarázniuk a sikersztori hátterét. Egyszerűnek látszik a feladatuk, csak meg kell ismételni az eddig elhangzottakat a kormány kommunikációból, utálni kell a baloldalt, ezzel már meg is feleltek a feltételeknek. Ha eddig ismeretlenek is voltak a közvélemény előtt, most egy olyan nagy csapat tagjai lettek, akik már méltó hírnevet szereztek maguknak a hazugság gátlástalan előadásában, és ez azért nem biztos jót tesz a jövőjüknek, vagy a további létezésüknek a normális emberek társaságában.

Egy normálisan működő országban ahol egyenlő partnerként kezeli a politika a résztvevőket, de főleg a politikus a választót, elég ha elmagyarázzák a célokat, és az oda vezető utat, a várható fejleményeket. Mivel a Fidesz az első perctől az emberek szemébe hazudott minden szinten, állandóan bizonygatnia kell tetteit, és lehetőleg a felelősséget is el kell hárítania a téves elképzeléséről, ami mint kiderült még működésképtelen is. Ilyenkor kell aztán a gátlástalan hazudozás folytatása, nehogy vállalni kelljen a felelősséget a következményekért. Ahogy most látszik ehhez most mindent és mindenkit bevetnek.BANDITA.

Címkék: kormány Fidesz Hazugság Selmeczy Gabriella Szóvivő

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr25202785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása