Az ellenzék valóban akadályozza a kormány járvány elleni védekezésének minden lépését.

Ők voltak azok a gazemberek, akik millió szám vásároltatták fürkészőkkel meg portyázókkal a maszkot, meg a tesztet, hogy aztán ott rohadjon raktáron.

Ők kényszerítették a kormányt, hogy a bajba jutott vállalkozások alig kapjanak segítséget, azt is drágán, teljesíthetetlen feltételekkel.

Ők nem engedték az idős otthonok lakóinak a szűrését, felelőtlen módon az ápolásuk után teszt nélkül mentek vissza a kórházi kezelés után az intézménybe, majd az egészet az otthon dolgozóira, fenntartóira kenték, főleg ha azok nem kormánybarátok.

Az ellenzék nem akarta a munkanélküli ellátás idejét, összegét megemelni, szerintük nem tudnak mit kezdeni ennyi tönkre ment emberrel.

Az ellenzék miatt emelkedtek az árak, gyengült a forint.

Az ellenzék tehet róla, hogy a nyugdíjasok ismét csak ígéretet kapnak valamire valamikorra, valós segítséget, emberi élethez méltó ellátást nem.

Az ellenzék nem engedte a járvány miatt az otthon maradni kényszerült szülők, karanténba zártak teljes fizetésén való tartását.

Az ellenzék vont el az önkormányzati szektortól szinte minden bevételt, hogy templomot újitson fel belőle a határon túl, meg adjon a lezárt határon alig jövő turizmus fejlesztésére a haveri, családi vállalkozásoknak milliárdokat.

Az ellenzék verte szét az egészségügyi ellátást az elmúlt tíz évben.

Az ellenzék nem volt képes az oktatás digitalizálására, hogy a járvány alatt az működjön, ne a tanárok találják ki hogyan is 

legyen.

Az ellenzék nem engedte a stadionokban a szurkolást, de a kormány ellenállt, viszont a Lánchíd csak miattuk rohad.

Az ellenzék tehet róla Kambodzsa kap egy rakás pénzt, és Petike beteg lesz ott.

Mert Petike annyit dolgozik, alig van ideje yachtozni is.

Az ellenzék a felelős az egész járvány miatti gazdasági visszaesés minden százalékáért, ezért épít a kormány kétszáz milliárdos stadiont.

Az ellenzék miatt ilyen szar a helyzet jelenleg, a jegybank is csak pár festmény vásárlására képes alig hétszáz millióért.

A kormány azonban a helyén van, teszi a dolgát.

Lehet ingyen parkolni, nem szabad hajnalban mászkálni, a járvány ideje alatt a közpénz továbbra is áramlik a baráti, családi zsebekbe.

Az ellenzék még ezt is képes lenne megakadályozni.

Ne hagyjuk!

BANDITA.

Címkék: orbán hazugság ellenzék Fidesz Kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6116276330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2020.11.07. 12:43:37

Sőt! Az ellenzék miatt hal meg naponta már száznál több covidos!

enrikokaruszo 2020.11.07. 19:27:27

most mindenütt sokan halnak meg...ott is orbán, gondolom

S. Baldrick 2020.11.07. 23:48:47

Orbán a mi igazi mészárosunk...
süti beállítások módosítása