Kis ország, nagy gazemberek.

 2020.11.13. 08:02

Nem volt még egy ilyen tetves, mocskos, aljas, szemét kormánya az országnak, ami egy ember elmebaját, hataloméhségét, pitiáner bosszúját, gátlástalan harácsolását ennyire elvtelen, embertelen módon kiszolgálva cserben hagyjon egy országot, benne még a saját szavazóit is, akiket ugyanúgy átver.

Csak azok ezt máshogy értelmezik, mert olyan qrva nehéz a valóságot megélni.

Hogy lehet ezt szépen is előadni?

Kinek?

Miért?

Az egész járvány elleni védekezés annyiról szól, old meg magad a problémádat amiről nem tehetsz, a plakátok kormánya magasról tesz rád.

Vagy kaptál valós segítséget?

Tesztet, maszkot, bértámogatást, adócsökkentést, egy emberi szót ami arra utal csak együtt lehet sikeres az ország, és a hatalom nem vissza él a helyzettel, hanem rád figyelve menti az életed?

Eddig úgy néz ki a helyzet a kormány csak magával foglalkozik, olyan segítséget hazudik a szemedbe ami neki nem kerül semmibe, viszont ezt úgy adja elő mint aki csak érted sarcol önkormányzatot, tart vadászati kiállítást, épít templomot a határon túl, vezényel manikűröst a lélegeztető gép mellé, katonát az egyetemre.

Naponta másképp mondja el most éppen ki a felelős a kevés orvosért, ápolóért, a kórházi ellátás alacsony szinvonaláért.

Hogy ha nincs munkád a járvány miatt akkor így jártál.

Haveri cégnél kell melózni, mert oda jut közpénz a tulajoknak.

Hogy te a tehetségesedből a szorgalmadból vállalkozol, bérből fizetésből tartod el a családod, ápolod az beteget, az időset, segíted a rászorulókat, a két kezed munkájából teszel kenyeret az asztalra?

Hát akkor megszívtad!

Előbb ad a kormány segítséget Kambodzsa fejlesztésének álcázott pénzmosásra, mint a saját állampolgárai nehéz helyzetének javítására.

Hamarabb épít egy újabb túlárazott stadiont a mező közepén, mint csökkentene terhet azok vállán akik naponta hajnaltól késő estig végzik becsületesen az agyonadóztatott munkájukat.

Folyamatosan hazudja a szemedbe a jobban teljesítő ország képét nagy kék szar plakáton, közmédián, seggnyaló csicska nevetséges indokaival.

Ez a hatalom csak magáért képes bármit is cselekedni, ezért nem sajnál akár tonnaszám krumplit megmozgatni.

Ennek a hatalomnak nem számít a te jobb életed, magának akár minden csónakot a tengeren, repcsit a focimeccshez.

Hogy minden hatalom ilyen, a politikusok mind hazudnak, leszarnak téged ha már ott vannak a tűz közelében?

Hogy én is, meg te is ezt csinálnád ha a mézes bödön kulcsa nálad lenne?

Ne magadból indulj ki, nekem meg ezt ne mond, mert pofon verlek.

Minden ország olyan kormányt érdemel, amilyen az állampolgárok értelmi képessége alapján neki jut.

Nekünk Orbán Viktort ültette a nyakunkba a saját akaratunk. Mert vállat rángatni, okoskodva ordítani tudunk.

Választani nem.

Pedig csak egymásra kellene figyelni.

És kicsit visszafogotabb orcával tekinteni a körülöttünk élők sorsára.

Mert nem csak egyedül vagyunk ezen a földön.

BANDITA.

Címkék: hazugság közpénz hatalom ellenzék Fidesz Kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr4816284036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.13. 08:53:40

Atya Isten, ezen a héten is diktatúrát vezetett be Zorbán???

Ahelyett, hogy átadná a gazdaságot Sorosnak, a magyar gyerekeket pedig a homoklobbinak!!!

Tombolok.

midnight coder 2020.11.13. 08:55:57

Szép nagy adag szociális demagógia. Ezzel együtt persze Orbánék pont akkora gazemberek, mint bárki aki a kékcédulás választások óta hatalmon volt ebben a nyomorult országban, kivéve Antallék mert ők nem gazemberek voltak, hanem idióták. És ezek együttes tevékenysége hozta el azt a remek helyzetet, ami épp most van.

Teccettek volna nem szocializmut építgetni - ok, itt volnak a ruszkik, de kis hazánk oldaláról is kellett jó pár gazember ahhoz, hogy itt szocializmus épüljön, ahogy 56-ban is valakinek kérnie kellett valamilyen patkánynak a beavatkozást. A gengszterváltás után sem volt kötelező szétlopni minden mozdíthatót. Aztán a gengszterváltás utáni kormányok sem kellett volna hogy hülyeséget hülyeségre halmozzanak, kezdve Antallékkal. Nem nagyon lehet olyan kormányt vagy politikust mondani itt az elmúlt 100 évben, akire büszke lehetne az ember. Sõt, igazából Mátyás király óta nem.

Itt szerintem az egyetlen olyan ember aki hatalmon volt mostanság, és azt csinálta ami a dolga, az Bajnai volt. De ő is csak a csillagok szerencsés együttállása mellett volt képes erre. A legnagyobb hülye meg Antallék mellett a Fletó, aki a hatalomra jutása után 19-re lapot húzott, aztán Öszödön nekiállt benzinnel oltani a tüzet, amivel aztán szépen ki is írt minket az európai demokráciák közül. Orbán már csak ennek a folyománya.

ulpius66 2020.11.13. 18:01:12

"Nem volt még egy ilyen tetves, mocskos, aljas, szemét kormánya az országnak, ami egy ember elmebaját, hataloméhségét, pitiáner bosszúját, gátlástalan harácsolását ennyire elvtelen, embertelen módon kiszolgálva cserben hagyjon egy országot, benne még a saját szavazóit is, akiket ugyanúgy átver."

Köszönjük, köszönjük és még egyszer köszönjük!

KITŰNŐEN JELLEMEZTED A D-209 A FUTÓBOLOND ÉS A LIBATOLVAJ KORMÁNYÁT!!!!!

white999 2020.11.13. 20:18:30

@midnight coder: Itt szerintem az egyetlen olyan ember aki hatalmon volt mostanság, és azt csinálta ami a dolga, az Bajnai volt.

Ebből is látszik mennyivel jobb lenne az élet politikusok nélkül. Bajnai sosem volta az habitusát tekintve. Abban a helyzetben mivel szemernyi esélye sem volt, mert valakinek el kellett vinni a balhét Fletó helyett, azzal foglalkozott amivel mindegyiknek kellene. Kormányzott és nem kommunikált mint ez mostani szerencsétlen.
süti beállítások módosítása