Teljesen felesleges lenne egy újabb hazugságot leleplezni ebből a tákolmány körüli katyvaszból.Majd a mindenféle jogászok, jogvédők elküzdögetnek még vele, kiemelve annak demokrácia ellenes hatásait, és minden jogtiprást ami ezzel jár.A parlamenti kétharmaddal rendelkező IDEIGLENES hatalmat gyakorló Orbán Viktor hosszú időre akar berendezkedni az ország házában, és ennek rendel alá minden törvénykezést.Először csak kitalálja azt mit is tegyen ezért, aztán ír hozzá magának pár megfelelő törvényt,csak úgy utólag, és ezzel legalizálja agyszüleményét, folyamatosan hazudik közben, de ez már nem is kérdés csak egyszerű tény.És most már másodjára is átírja tákolmányát a hatalma megtartása érdekében.Pedig mennyire hangoztatta ennek az alaptörvénynek a tökéletességét! Vagy azóta mi változott?

Mondjuk Tündérország baltás Viktora nem áll oda magyarázkodni az újabb módosítás miatt, megteszik ezt helyette talpnyalóinak széles arcú hazudozói.Nagyon jól el lehet még bújni az egyszeri választási eredmény mögé, és ezzel takarózva felkészülni az öröklétre a hatalomban,és még csak nem is kell magát zavartatnia a következményektől. Ha nem figyel oda az ellenvéleményre, az még nem azt jelenti az nem fontos tényező, de azt figyelmen kívül hagyni nagy baromság, de a pávatánc hazájába jelenleg így működnek a dolgok.Semmi sem drága a kormánypártnak ha a túlélésükről van szó, és főleg nem drága semmi a vezetőjének ha el akarják venni kedvenc játékszerét, amit egyszer demokratikus Magyarországnak hívták,.Csak nagyot alakított már rajta a cövek beverésével a parlament falába,ameddig terjed a hatalma, viszont pont itt nem kellene ennek lehetségesnek lennie.Közben azért hülyének néz mindenkit aki ez ellen próbál tenni bármit is, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagy minden ellenérvet, és tovább folytatja az ország gyarmatosítását.

Mindenkinek lehet érve a regisztráció ellen, de a tényen nem lehet változtatni.Bármennyire is jogsértő, ez van, ezzel kell dolgozni, és ez még csak a kezdete annak a valószínűsíthető jogtiprásoknak ami majd még csak ezután jön.Tiltakozni, demonstrálni lehet ellene, sőt kell is, és fel kell lármázni a világot mi is folyik itt valójában, de ez a mi ügyünk, nekünk kell lerendezni a magunk érdekében. Nézzük már meg először az időközi választások eredményét, és onnan kiindulva közelítsük meg a regisztráció problémáját.Ha egy sima időközi választásra nem hajlandó elmenni az ottani ellenzék, aki vagy lusta, vagy nem ér rá, vagy fél,még ha jogosan is,akkor bizony regisztrálni sem fog elmenni, mert őt bizony ne korlátozzák semmilyen eszközzel. Vagy csak legyint rá, és a másiktól várja a megoldást amit utána lehet majd kritizálni teljes mellszélességgel, hiszen Ő már előre megmondta, nem lehet "ezek" ellen semmit csinálni. Ha ezt elhiszi bárki is, akkor nincs is értelme beleszólni a saját élete alakulásába, az már akkor véget ért, amikor nem hajlandó magáért megtenni legalább annyit, amit mástól azért bizony a saját érdekének az érvényesítésére elvárna.Mindenkinek el kell fogadni a törvényeket, és be is kell tartani azt, még ha ez nem is tetszik neki, és nem jó ahogy megalkotják, és elfogadtatják.Kell még lenni annyi erőnek mindenkiben ismét bízni akar a jövőben, és nem azt fogja nézni mit miért nem csinál meg, hanem ismét bizalmat adva egy ellenzéki formációnak, aki még be is fogja esetleg tartani azt amit ígér elmegy, és beregisztráltatja magát, hagy pukkadjon meg ez felfuvalkodott turultojásos pávatündér.És az összes idióta követője,talpnyalója akik csak a nyócévet látják maguk előtt mint hivatkozást, és megvédik a hazát a nem létező ellenségtől. Mert lusták azok is elfogadni a tényt, ebben az esetben az ellenség már a kapun belül van, de ez legyen ez nekik késői felismerés addig sem kell közben gondolkozniuk.De nekünk azért el kell gondolkozni a ránk váró lehetőségeken ha távol akarunk maradni a sorsunk befolyásolásától.

Lesz még itt kapkodás, és hazudozás a kormánypárt részéről,lesz még itt alaptörvény módosítás is, ez nem kétséges. Minden alá lesz rendelve a hatalom megtartásának, és a következmények elkerülésének. Törvények fognak születni a saját érdekükben, lesz olyan is, ami csak arról fog szólni megmutassák még áll a cövek, ne szórakozzon az állampolgár, vagy regisztrált szavazó. Lesz még megszorítás, békamenet,visszamenőleges törvénykezés, adóemelés, gazdasági csökkenés, ami egyedül növekszik ebben a régióban, gyengül még a forint is, nem lesz Nemzeti Bank, vagy legalábbis abban pénz,kap még a Közgép további állami pénzeket magáncélokra, és felszámolnak még pár vállalatot is. Viszont a regisztráció mint korlátozott lehetőség csak megmarad egyenlőre, amíg úgy nem gondolják ezzel sem érnek célt, és eltörlik a választást, hiszen felesleges ha már egyszer náluk van a hatalom.Csak az alaptörvényüket kell hozzá megváltoztatni, és a frakciójuk megszavazza, hiszen már bebizonyította  ezt nem egyszer. Hát valahogy nem a legjobb kilátások elé néz aki jobbat akar magának, de akkor is meg ezt kell tenni.BANDITA

Címkék: kormány hazugság regisztráció frakció alaptörvény Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr994879113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása