Jó reggelt RTL-KLUB!!!

 2014.06.14. 20:04

A reklámadóval nem tett semmi mást az ország második kétharmados tolvaj bandája, csak azt amit szokott. Leszeletelt egy újabb gazdasági területet magának, ezúttal a média piacán. Mivel túlnyomó többségben ezen a területen már a Fidesz érdekeltségébe tartozó piaci szereplők harsogták a rezsiharc fontosságát a stadionok lelátójáról, részükről kicsit álságosnak hangzik a tiltakozás az adó bevezetése ellen, hiszen a tapasztalatok szerint később biztosan bőségesen lesznek kárpótolva a közösből. Nyomhatják majd tovább az Orbán Viktor jobban teljesít dumát, hamisíthatnak adatokat, takarhatnak ki embereket, nyúlhatnak bele hangsávba. Nekik a sajtószabadság eddig is csak kapcarongy volt, amivel kitömték a tájékozatlan néző orrát, ne érezze annak a politikának a bűzét, ami a páros lábbal tapossa ki belőlük a javaikat, jövőjüket.

Arra mindig nagyon ügyel a pocakos focihuszár bandája, egyszerre csak egy területen csináljon botrányt, és igyekezzen befolyást szerezni magának üzletileg. Még ha fel is háborodik az ilyen tetten a nagy nyilvánosság, mivel közvetlenül nem érinti a saját zsebét, vagy nincs befolyással az életére rossz irányba, egy kicsit felháborodik, szervez pár tiltakozást, aztán a gyors törvény meghozása miatt szépen belenyugszik, és széttárja a kezét:” Ezt választotta az ország, ez van még négy évig, Csak tudnám ki az isten szavazta meg ezt a tolvaj csürhét!”- aztán szépen hazamegy a mindennapok megszokott túlélésébe. Csinálhatta volna másként is az eltelt években, de vagy nem érdekelte, vagy nem érintette, vagy nem ért, rá, vagy nem akarta.

A reklámadó kétségtelenül mélyen érinti az RTL-KLUB csatorna mindennapjait. Szinte rájuk van szabva az adónem, nekik kell a legtöbbet fizetni ebből az újabb sarcból. Még a választás előtt nyilatkozta azt Varga Mihály, hogy nem lesz újabb adóemelés, vagy újabb adófajta, de ez csak olyan megszokott kormánypárti hazugság volt, amiből bőven volt része az elmúlt négy évben a közvéleménynek. És ismét csak kiderült, igaza volt annak aki azt gondolta, az a jó Fideszes aki mer nagyot hazudni, úgyis megússza. Az RTL nem nagyon tetszhetett a kormány egyszemélyű vezetésének. Addig nem is nyúlt hozzá, amíg az csak a szépen úszó felhőkről, meg a legújabb állatkerti fejleményekről számolt be a híradóiban, és műsoraiban. Mikor a csatorna elkezdett a politikával foglalkozni, és bemutatta például annak a hatását, milyen is megélni havi negyvenhétezerből, egy kicsit berágott rá. Meglebegtette már a választás előtt is a reklámadót, de akkor még elég volt ennek a lehetőségnek a felvillantása a csatorna előtt, ettől az mémileg visszafogta az magát. Meg jöttek is a választások, így a kormánynak is érdeke volt, ne nagyon szivárogjon ki más tündérország egyszerű népéhez, csak az, amit a többi általa felügyelt csatorna tár a nézők elé. Az RTL mégiscsak egy országos lefedettségű csatorna, a valóság teljes feltárása sokat ártott volna a közgépesített közpénzlovagoknak. Azt a kis szurkálást el bírta még viselni a kritikához nem szokott lelke Orbán Viktor bandájának, amit a csatorna egyes műsorai okoztak, hiszen a többi csatornán folyó agymosással tudta azt ellensúlyozni. Zavarta a focista lelkét a kis zűr, de a bosszúval várnia kellett a választások utánig. És Orbán Viktor nem az a fajta, aki elfelejtene bármilyen sérelmet is, vagy megtorlatlanul hagyná azt.

És a választás után le is csapott Orbán Viktor az addig egyetlen országos médiára, aki nem volt hozzá eléggé lojális. Szerinte. Gyorsan tökön is rúgta a reklámadóval, aki ettől egyből vérig is sértve érezte magát. Gyorsan ki is kiáltotta magukat az Egyenes Beszéd műsorában Kolosi Péter, az RTL egyik igazgatója sajtószabadság egyetlen harcosának, és úgy látszik a csatorna fel vette a kesztyűt a híradóiban a kormány ellen. Nem mellesleg ezzel növeli a nézettségét, így többet kérhet a reklámokért is. Ez az egész akár szép is lehetne, ha nem veszi a kétharmad célját valójában felismerő néhány civil szervezet, és valóban független hírportál, blogger, honlap zokon az ilyen kijelentést, hiszen ők már négy éve ezt igyekeznek eljuttatni a választópolgárok felé. De sem a politikusok, sem az országos csatornák nem voltak rájuk kíváncsiak, és nem is nagyon jutottak túl az internet szabta határokon. Csak néhány adó foglakozott a valósággal, de nekik ezen a téren korlátozottak voltak a lehetőségeik az ilyen típusú információ eljuttatásban az emberek felé. Ha esetleg akkor is fel vállalta volna ezt a szerepet a mai típusú híradókkal az RTL-KLUB, egészen biztosan másként alakult volna az ország sorsa. A benne élőké mindenképpen.

De nem kell bántani a későn jövő sajtószabadságosokat, biztosan nehéz életük volt a Való Világban. A közvéleményt formálni nem egy kereskedelmi csatorna feladata, nekik szórakoztatni kell, és profitot termelni. Biztosan megtett mindent a csatorna a maga módján a hiteles tájékoztatásért, de ennyire volt lehetősége, akkor ennyit lehetett neki megtenni. Most rá irányul minden figyelem a reklámadóval, így komoly előnyre tehet szert a médiapiacon nézettségben. Ha az ilyen emelkedés mellé még azt is felvállalja, beszámol a miniszterelnök vagyonosodásáról, Lázár János aljas dolgairól, Rogán Antal legújabb lakásáról, sokáig lehet közönség kedvenc. Hiszen akármi is a valós indok, a csatorna egy olyan vállalat, ahol a haszon számít, és azt most megszerezheti. A reklámadót áttolja a kábelszolgáltatókra, azok a lakosságra, és így megvan a Fidesz felé lakosságot nem érintő nem megszorítás adóemelése. Ha van egy csepp esze a csatornának, akkor rájön mennyire kifizetődő a kormány mocskos mutyijait kiteregetni, és mellesleg sok emberhez is eljut a valóság nem kozmetikázott változata. Orbán Viktor meg először számolhatja el magát a bosszúszomja kielégítésében, és visszanyalhat nála a fagyi. Úgyhogy gyors reggeli kedves RTL-KLUB, sok a mocsok amiről tájékoztatni kell. BANDITA.

Címkék: média Fidesz reklámadó RTL-KLUB

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr386301243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sutyerák 2014.06.14. 21:23:00

az orbánt körülölelő ifjútörököknek is jól jön ez a felháborodás,-gyengül a fickó,-eccer majd leváltják mostani nyaloncai,ha minden büdös ügyhöz a nevét adta már.

-szépen megvezetik áldicsőítéssel,aztán hátbaszúrják.

baldoc 2014.06.14. 22:00:40

Az RTL Klub átvehetné az Újságíróklubbot ősztől és főműsoridőben visszaállíthatnák az eredeti Heti Hetest! Legalábbis belengethetnék ezeket, várva , hogy mit lép erre a führer!Ütni kell a vasat!

bölcsbagoly 2014.06.14. 22:14:27

@baldoc: miért , nem lepergett a bunkóság eddig is? Mióta hőbörőgnek a H7H- celebjei? Kit érdekel a 4 ATV-s múmia rajtatok kívül?

Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van? 2014.06.14. 22:23:53

@bölcsbagoly:

Nem érdekelnek a múmiák, csak az érdekel,

KI A NAGYOBB TOLVAJ:

Simon Gábor, vagy Orbán Győző?

Szerinted, mi lesz az igazságkeresés vége? Ki a NAGYOBB TOLVAJ?

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.06.14. 22:30:05

'Nyomhatják majd tovább az Orbán Viktor jobban teljesít dumát, hamisíthatnak adatokat, takarhatnak ki embereket, nyúlhatnak bele hangsávba.'

- Ez olyan hiteles a ballenzék szájából, hogy mennyit is hozott legutóbb, 10%-ot? Ősszel már nem lesz annyi.

Tizenötmillió Magyarok 2014.06.14. 22:38:14

Az rtl annyira karos az orszag szamara, hogy be kellene tiltani, ehhez kepest ha csak megadoztatjak, akkor nem szolhatnak egy szot sem.

Remelem csodbe megy az rtl a reklamadotol.

bölcsbagoly 2014.06.14. 22:41:00

@Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van?: szerintem, te meg a bandád! De mindenesetre a legpofátlanabbak között van a helyed.

pat bateman 2014.06.14. 23:28:51

fájdalom látni a betegesen egyoldalú és alul tájékozott embereket...

Megoldó 2014.06.14. 23:45:28

A burzsoázia szinte soha nem adta még át a hatalmat magától!
Szerintem itt is egy jó véres forradalomra lesz szükség, remélem még idén...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.06.14. 23:45:51

@Tizenötmillió Magyarok:

Miért káros az RTL-Klub?
A sajtószabadsággal hogy fér össze televizíóadók betiltása?

Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van? 2014.06.15. 00:32:47

@bölcsbagoly:

Kedves Fidesztakonyzabáló, felhívnám a figyelmed, hogy akinek a szaros seggét nyalod (Lázár János), az a takonygörény állat KÖZPÉNZBŐL TÖRVÉNYELHÁRÍTÁST alkalmazott a KÖZPÉNZBŐL LOPOTT luxusautójában, ami a LÉZERBLOKKOLÓ volt. Többek között.

Aztán ellopott többszázmilliárdot, haveroknak, offshore-be.

Amikor ezeknek a Fideszgörényeknek nyalsz, akkor jusson eszedbe, hogy milyen büdös a pofád, Te Kedves, Fideszes Köcsög.

Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van? 2014.06.15. 00:39:07

Simon Győző, Orbán Győző, Simon Gábor, Orbán Viktor Gábor Lázár János Rogán Antal Zuschlág János, ez csak egy kis adag tetű neve:

Tolvajok Klubja - FIDESZ ! :)

nemszólokmégegyszer 2014.06.15. 06:43:03

Bandita! Elárulok egy nagy titkot. Ha az igekötőt ige követi, egybe írjuk. Nem ártana megtanulni az alsó tagozatos nyelvtant.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.06.15. 06:46:49

"Csak néhány adó foglakozott a valósággal, de nekik ezen a téren korlátozottak voltak a lehetőségeik az ilyen típusú információ eljuttatásban az emberek felé. Ha esetleg akkor is fel vállalta volna ezt a szerepet a mai típusú híradókkal az RTL-KLUB"
Akkor ma nincs 2/3 és médiadó sem. Szal ez már eső után köpönyeg.

bölcsbagoly 2014.06.15. 07:02:26

@Roggán Anttal Fidesz 300 millió honnan van?: szépen bókolsz, te bunkó lumpenproli. Ahogy szoktatok!

nu pagagyí 2014.06.15. 07:51:08

@nemszólokmégegyszer: Az "egybe írjuk" kifejezést egybeírjuk.

nu pagagyí 2014.06.15. 08:18:47

A következő rendszerváltás után Orbán stadionjában kell majd berendezni a rendszer rémtetteit bemutató állandó kiállítást. Helyet kap majd:

- a Terrorelháritók Háza,
- Polt Péter hamis vádjainak gyüjteménye,
- Horthy Miklós utcanévtáblák,
- trafik embléma,
- Simicska valódi céghálója néhány felpúposodott sínre kifeszítve,
- Kerényi Imre hosszúnevű államtitkár magassarkú cipőkről megjelentett, bibliapapírra nyomtatott luxuskiadványa,
- viaszfigura Ákos közpnzből létrehozott moszkvai koncertjének egyetlen nézőjéről,
- Matolcsy feneke a piros pöttyel,
- Korhut kapáslövése bronzba öntve,
- a Vak Komondor szemműtét előtt,
- a Kishantosi Biogazdaság romjai,
- Mészáros Lőrinc birkatrágyája a Tiborcz-traktor utánfutóján,
- Lázár János londoni luxus szerelmi fészkének rekonstrukciója és néhány fácán,
- Rogán titkos lakásnégyzetméterei,

....

röhögő 2014.06.15. 08:19:08

@sutyerák: Jaj, ugyan már! Orbán olyanokkal veszi körül magát - sztálini káderpolitika - akik végletesen lejáratták magukat és nélküle semmi esélyük a túlélésre. Szerinted Lázárra, Rogánra szavazni bárki is? Kósa sem lenne sehol ha az Orbán hívők nem szavaznának akár egy szamárra is ha Orbán támogatná.
Orbán nélkül ezek nullák.

jog-ász 2014.06.15. 08:19:15

nem tudom mi mindig sírunk valamin?mér nem mentettek meg minket a nagyhatalmak trianonkor, miért nem jöttek az amerikaiak 56-ban, most már csak az rtl klub marad ami harcol a kormányzat ellen, miért nem csinál valamit?
a civilek meg a sok marha meg ül a tévé előtt és nézi a semmit..és ugyanaz folytatódik mint az elmult 100 évben..ilyenek vagyunk, tudomásul kell venni, aki nem tudta az már rég elhúzott innen.
mindenkit ki lehet fizetni még az rtl-t is.

röhögő 2014.06.15. 08:20:10

@bölcsbagoly: Na mi van? Elvesztetted az ásód? Sipirc vissza kapirgálni a homokot a stegoszauruszról!

röhögő 2014.06.15. 08:22:20

@pat bateman: Fájdalom látni hogy kínodban már a 20. tartalék nikkedet veszed elő.

Darth_Vader 2014.06.15. 09:39:13

Ugyan ilyen ócska stílusban nyomtátok az elmúlt 4 évben.
Nem tűnt fel, micsoda pazar jó eredménnyel?
Úgy hiányoznak nektek az ilyen Bandita féle marhák, mint egy sörétes puska, ami pofán lő titeket.

Booksi 2014.06.15. 09:42:19

Nos amint elkezd fogyni a pénz at RTL klub kasszájából, (nem kicsit, nagyon) akkor Kolosi urat a tulajdonosi kör úgy fogja kirúgni, hogy azonnal át is repüli Magyarország határát (remélem végleg) és mi nem fogjuk sajnálni.
Attól nrm biztos, hogy nőni fog a nézettség, ha a kormányt fikázzák. Nem kevés ember szavazott rájuk, sőt elég nagy a kemény mag, akit ez zavarhat. Ha ezek jelentős része átkapcsol máshova, mert bosszantja amit lát, akkor bizony csökkenhet a nézettség,
A baloldali ellenzék összes szavazója sem tudja kompenzálni ezt.
És ezt az RTL is megérzi majd.
Egyébként, ha sokáig piszkálják az alvó oroszlánt, hamarosan napi szinten fog elsötétülni a csatorna képernyője, mert a Média hatóság tömegével fogja letiltani a műsoraikat különböző indokokkal.
És bizony sokat ezek közül nem fogunk sajnálni.

taga20 2014.06.15. 10:01:26

@nu pagagyí: ez egy tusé vot! remélem jó írtam:))

nu pagagyí 2014.06.15. 10:09:18

@Booksi: Fenyegetőzés, ócsárlás és hazudozás néhány mondatba sűrítve. Le sem tagadhatod, hogy elvégezted a Fidesz kommunikációs akadémiáját.

Veszélyben a mutyivagyon! Amint az igazság szellője megborzolja a hazudozás zárt rendszerét, rögtön láthatóvá válik, hogy csak a korrupció nyálkás ragacsa tartja össze egy bűzös kupaccá. Remélem a tendencia folytatódik és kiderül kik azok, akiknek valóban megérte, hogy fenntartsák ezt a rablórendszert.

Intelligenciádat elnézve, Te nem vagy rablók közt. Valószínűleg csak egy fillérekért felbérelt megtévesztett idióta lehetsz.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.06.15. 10:20:09

@Booksi:

A sajtószabadság fogalmával hogy fér össze, hogy "ha sokáig piszkálják az alvó oroszlánt, hamarosan napi szinten fog elsötétülni a csatorna képernyője, mert a Média hatóság tömegével fogja letiltani a műsoraikat különböző indokokkal."

A HírTV hányszor sötétült el, tudjuk mikor?

Booksi 2014.06.15. 11:55:55

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Őszinte leszek, nem néztem meg a belinkelt videót a Klub Rádióról. Viszont rendszeresen hallgatom és bár nem értek egyet sok ott elhangzottal, szerintem is kár lett volna elhallgattatni.
A sok propaganda mellett sok érték is van a műsoraikban. Komoly szakmai tapasztalattal van összeállítva az egész műsor folyam.

Booksi 2014.06.15. 12:03:42

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Igazad van, szerintem sem fér össze vele.
Csak egy lehetséges verziót vázoltam, nem biztos, hogy így lesz.
Egyébként, ha korábban léptek volna fel ellenük ilyen eszközökkel, akkor helyeselném, mert nem lenne politikai felhangja.
Kifejezetten bosszant amikor főműsor időben a legótvarabb műsoraikat reklámozzák és tojnak rá, hogy gyerekek is lehetnek a képernyő előtt.
Egyébként szerintem ma Magyarországon nics diktatúra és sajtó szabadság van. Legfeljebb elmozdulás történt a korábbi helyzetből, amikor kifejezetten a baloldal irányította a médiák jelentős részét.
Persze, hogy jobb lenne egy teljesen független, objektív tájékoztatás, de ez sehol a világon nincs így. Sajnos.

Booksi 2014.06.15. 12:14:23

@nu pagagyí:
A név választásod tetszik. Gyerek koromra emlékeztet, amikor alig vártam ezt a szovjet rajzfilm sorozatot.

Sajnálom, hogy néhány leírt gondolat alapján egyből minősítesz.
Rendkívüli tehetségre vall, hogy ennyiből megtudod állapítani valakinek az intelligenciáját.

Nem mocskolódtam senkivel, nem fenyegettem senkit, hiszen egyrészt nem is tenném,(mire fel?) illetve nem is vagyok olyan helyzetben.

Egyszerűen csak elképzeltem egy lehetséges verziót.
Ha szólás szabadság van, akkor ez nem lehet baj.

Egyébként korántsem örülnék, ha politikai megfontolások alapján ilyen történne.

A műsor tartalom alapján viszont, már régen meg kellett volna történnie.

A reklámadót helyeslem, fizessenek csak a médiák is.

Úgy is ránk erőltetik, mindenhonnan a képünkbe nyomják a sok rohadt reklámjukat, egyre agresszívebben.

Vissza térve a régi "no megállj csak!" időkre, emlékszem a tv műsorban külön fel voltak tüntetve a reklámok, és gyerekként még szerettük is őket. Azt azonban el sem tudtuk képzelni, hogy valamit tíz percenként megszakítsanak velük, és így élvezhetetlenné tesznek bármit.

További szép napot.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.06.15. 12:23:21

@Booksi:

Ott, ahol a hatalom nemtetszését fejezi ki nyilvánosan egy hírműsor tartalma felett, nincsen sajtószabadság.
- A hatalom otthon szép csendben fanyaloghat, hogy neki nem tetszik az esti híradó, mert a legújabb disznóságáért leszedték benn róla a keresztvizet.
- A hírműsor legyen tárgyilagos és tényszerű. Lásd pl Lomnici-retus.

Az RTL-Klub egyértelműen a könnyebb utat választotta, és 2010 után befeküdt a NER-nek, és csak módjával piszkálta a disznóságokat. A reklámadó hatására hirtelen elkezdett sajtóként működni. De ettől nem kell hasra esni, inkább azt kell megkérdezni, az elmúlt időben hol voltak? A többi csatornán miért nem lehet a disznóságokról hallani?

Teszem hozzá: Az RTLK eléggé besértődött a minap a kritikákra, és három kivágás erejéig visszaidézték, hogy ők biza eddig is..., ám kapásból kb 10-15 disznóságot lehet felsorolni, amit meg nem. - Na az RTLK esetében ez a nagyon szomorú, hogy ti. csak akkor mozdult meg, mikor a bőrére kezdett menni, addig csendben megalkudtak ők is.

.

Félek, ha visszavonják a reklámadót, akkor a RTLK híradóban is ismét a cicák fognak dominálni......

.

A Klubrádiós videónak az a lényege, hogy volt egy fideszhű ember, aki egyszer elkezdett más médiát is hallgatni. Majd már nem hallgat, csak más médiát, mert kinyílt a szeme.

Az RTLK híradójával is az a gond, hogy a Bariközt és Megasztár közönsége nem pártszimpátia alapján alapul. Ezen műsorok előtti kis híradóelőzetesekben, reklámszünetekben, stb elhelyezett kis mondatok eljutnak a fideszhű (aki azonban nem néz mostantól RTLK híradót, mert ott bántják Győző bá'-t) nézőkhöz is, ezáltal felgyorsítva a szavazótábor fogyását (Tagadhatatlan, hogy a fidesznek az utóbbi négy évben fogytak a támogatói, ha lassan is. Politikájuk is ebbe az irányba hat, és még egy akkora dobást, mint a rezsicsökkentés, jelenleg nem látok, annak a kábító hatása is kezd múlni már).
Ha elég gyorsan fogy a szavazótábor, akkor a frissen "kinevelt" szavazótábor még nem lesz szavazókorú, mire menniük kell (Frissen kinevelt alatt azt értem, hogy az oktatás átalakítása -tanterv!- során saját igényeikre gyúrt, könnyen megvezethető tömeg még nem lesz négy év múlva 18)

Booksi 2014.06.15. 13:45:12

Köszi a válaszodat. Korrekt. Van amiben egyetértünk és van amiben nem. Sajnos most nincs időm ezt bővebben kifejteni.

A Klub Rádiós történet akár igaz is lehet, bár én szintén rendszeresen hallgatom, de nem ők fogják felnyitni a szemem. :-)

Azért valljuk be, hogy kissé elfogultan tájékoztatnak, csak más irányból.Néha komolyan felbosszantanak a hülyeségeikkel.

Ennek ellenére kár lett volna értük.

A sok különböző hírforrásból kell megpróbálni összerakni valamiféle valós képet.

Kellemes napot! :-)

Alkibiadesz 2014.06.15. 20:06:28

Olybá tűnik, hogy ezúttal Orbán tényleg elszámította magát, hiszen neki kellene a legjobban tudnia, hogy az rtl által végigvitt népbutítás legnagyobb haszonélvezője éppen a fidesz. Persze várható volt, hogy Orbán valamikor eljut oda, hogy elhiszi a saját népámító hazugságait és teljesen azonosul az által játszott szereppel. Úgy tűnik most jött el az a pillanat, amikor olyan zseninek látja magát, aki mindent csak magának köszönhet és ezért mindenkin átgázolhat. A kisgömböc előbb utóbb széthasad.

csillaberk 2014.06.23. 08:37:18

Számomra az RTL nem hiteles ebben a szerepben. Miért csak akkor képes az amúgy értéktelen hírműsorába híreket csempészni, ha a kasszája van fenyegetve? Ez szerintem undorító.
süti beállítások módosítása