Rögzítse minden termék, szolgáltatás, szállítás, termelés árát a kormány!

Nehogy már adót kelljen csökkenteni neki, fizesse meg más az árát a stadionoknak, a túlárazott közbeszerzés során meggazdagodott strómanok kokainos hajókázását az ereszcsatornán lógva.

Eddig is a más farkával verte a kormány a saját alkalmatlansága során kialakult áremelkedés lakosságon lecsapódott hatását, hát akkor most se legyen másképp.

Miért kell csak a benzin árát befagyasztani?

Az adóját nem lehet csökkenteni, mert akkor kevesebb lesz az ellopni való?

A kenyér árát hogy hogy nem lehet befagyasztani?

A csirke farhát ára miért is emelkedik? 

A liszt, a cukor, a zöldség, a mosópor, a gyógyszer, a csattogós lepke meg a többi miért is lesz egyre drágább?

Mert sokkal több az aki tankol, mint aki eszik, vagy beteg, vagy fűt, esetleg éhezik, fázik, nincs munkája?

Ez így nem fasza.

Tetves kormánya az országnak ismét bebizonyította mennyire alkalmatlan, embertelen, cinikus, aljas, mocskos szarházi banda a kétharmados alaptörvény minden hazugságával együtt.

Ismét nem az embereken akarnak segíteni, nem velük törődnek, csak a saját hasznukat lesve másokkal fizettetik meg a gazdasági balfaszságukat.

Teljesen felesleges ezen kormányzati intézkedések elemzése.

Ezek lopnak, és ami még rosszabb, a bajban is csak lopnak.

Mindegy kitől, legyen az rokkant, autós, önkormányzat, melós, nyugger.

Hogy most emelkedik a minimálbér, meg jön a tizenharmadik havi nyugdíj?

A matek szerint ezzel is az utolsó utáni helyen van a józan 

ész, ennek többszöröse landolt magánrepcsin meccsre menet, vejkó zsebben, analfabéta gázszerelő zsenijében, alkotmányos költség formájában haveri zsebben.

Az ellenzék meg ne legyen már puding, egyenesítse már ki a lapátot a karmelitás fekélyen.

BANDITA.

Címkék: mutyi közmunka Fidesz Orbán Viktor Kormány

Védjük meg az Uniót! 

Az Európai Uniót! 

Különben nem lesz támogatás amit el lehet tőlük lopni!

Ők már amúgy is haldokolnak, mi meg száguldunk a turulszaros sztyeppén Hatvanpuszta felé. 

Nekünk van kisvasútunk, narancsos lecsót kavaró rezsitábornokunk, nekik meg az a fontos, a drogos Tompi vezette csicskákat kizárják a legnagyobb frakcióból, mert szerinte ott náci mindenki.

Nagy szükség van most a nemzeti Pesti Tv által feltüzelt nézőszámra. 

Mind a három készülék előtt bóbiskoló, egy vérből való nyugdíjemeléssel elégedett választó írjon gratuláló levelet a nemzet analfabéta gázszerelőből lett öltönyös, gumicsizmát trágyahordáshoz viselő új csajának, hogy te vagy a család.

Ezzel olyan alapítványi közpénzlopást rak össze a nemzet kuszaszemü jegybank elnöke, hogy a bajszos szar házmester aki nyilas író hamvaival rohangál

a józan ésszel szemben, meg horgászatot nem abbahagyni képes másik barommal együtt táncol a velencei tó medrében, hogy attól az uniós lóvé tovább csordogál.

Tartsuk meg az unió utolsó gerendáját a vén szar Vajna casino koncesszió harmincöt évére, mert azt újra kell osztani haveroknak.

Építsünk vasúti pályát, egyetemet Kínának! Atomerőművet Putyinnak! Fogadjunk be elűzött macedón elnököt, aki egy millás napszemüveg mögött bujkáló kis Orbán Viktor a hazájában.

Adjuk vissza a baltás gyilkost, hogy vele vadásszák a kereszténység örményeit. Mert ma mi ilyen konzervatív keresztény emberek vagyunk, akik harminc éve még libsik voltunk.

Támogassuk a határon átnyúló templomokat honi adóból, itthon meg a melósnak a rabszolgatörvényt!

És akkor az uniós jogot tapossa páros lábbal a legjobb korrupciós törvény a közvilágítás veje szerint, mert velünk nem lehet csak úgy feltörölni a szaros jogállamot. Mert mi ereszcsatornán írtuk az alaptörvény minden jachtos qrváját!

Nálunk jobban senki nem védi az uniós pénz saját zsebbe tömését!

BANDITA.

Címkék: politika lopás ellenzék Fidesz Orbán Viktor

Szerintem támadjuk meg Norvégiát! 

Mi az hogy nem adnak ide egy rakás ellopható pénzt?

Hát milyen ország az ilyen aki nem tiszteli a mimagyarokat, akik a turulszaros sztyeppén száguldozva védik az óvodás gyerekeket a nemváltó műtétre serkentő, ereszcsatornán alaptörvénybe kapaszkodó családapa példáján szocializálódott nemzeti keresztény értékektől?

Ez a Norvégia még nem is igazi lélegeztető gép nagyhatalom, nekünk meg van abból egy csomó a raktárban rohadva, amit jó drágán vett egy maláj faszi, aki nem bevándorló.

Majd Németh Szilárd beveti ellenük a narancsos lecsót, és akkor megtudják a bajszos szar házmester fiú, vagy lány.

Hát mit képzelnek ezek a norvégok?

Semjén Zsoltnak kell odamenni lelőni egy rénszarvast, utána itthon az élményből hetvenmilliárdos vadászkiállítást rendezni?

Mert a norvégok még erre sem képesek!

Nekik még Pegazusuk sincs. Nekünk sem, mert Varga Judit majdnem ügyvéd igazságügyi miniszter csak ezer esetben adott engedélyt a használatára.

Egy stadiont sem tudnak túlárazni ezek a norvégok, de még egy analfabéta gázszerelő sincs náluk aki okosabb mint Zukkenberg.

Majd jól elküldi őket a francba Bayer Zsolt, a Pesti Tv mind a három nézője előtt, akkor aztán bújkálhatnak a világhírnév elől!

Felszólítom a nem gengszter Orbán Viktort, vigye harcba a Soros tervet megakadályozó kétszáz államtitkárt magába foglaló csicska hadát, és győzze le a lóvét nem utaló királyságot, ahogy Brüsszelben is mindig teszi, mikor ott szétrúgják a seggét, vagy kiteszik a szűrét a néppártból.

BANDITA.

Címkék: média FIDESZ ORBÁN VIKTOR

Én úgy meglepődtem mikor kiderült a kormány ismét nem tartja be amit ígért. 

Most éppen ez a kínai egyetem borzolta fel a józan ész idegrendszerét, pedig abban nem történt semmi különös, csak ment a szokásos medrében a hazudozás.

Fontos lenne az országnak a Diákváros, de még fontosabb hogy a kormányzat akarata érvényesüljön.

Akár mindennel szemben is.

Mit számít pár tízezer fiatal felsőoktatási helyzete egy nagy építkezés hasznához képest.

Mert ezt a hasznot repcsiben, kokóban, vadászati kiállításban lehet csak lemérni a tenger habjain ringatózva saját lábon álló családi vállalkozásként.

Pedig pártunk és kormányunk híres arról mennyire nem tartja az adott szavát Orbán Viktor.

Csak ne kelne fel reggel a nap, hogy megvilágítsa az éjjel kimondott valótlanságot.

Mert ugye ott van mindjárt az ereszcsatornán menekülő alaptörvény, ami a kormány szerint sziklaszilárd, ezért eddig csak kilencszer módosították.

Egyszer pont a vészhelyzet alatt, mert a család az fontos.

Vagy mondjuk ott a felsőoktatás ingyenes alapítványa, benne az adófizetők sok százmillíádos hozzájárulása akik ennek semmi hasznát nem látják, viszont kétszer fizetik meg az árát, cserébe legalább bele sem szólhatnak az ott történő folyamatokba.

Mert Orbán Viktor jobban tudja mi kell a népnek, ezért zsákolja minden választáskor a krumplit a vidék számára.

Most mondja azt egy hazaáruló hogy nem tartja a szavát tetves kormánya a Karmelita kolostornak?

A járvány alatt is mennyit segített az országnak!

Ingyenes parkolás, adócsökkentés az önkormányzat kárára, százmilliárdok stadionra, egészségügyi dolgozók röghöz kötése, a munkavállalók szarban hagyása, drága vakcina keletről mert semmi nincs ingyen, keresni is kell rajta a haveroknak.

Nem megmondták megmentenek mindenkit?

Mészáros Lőrinc most kapott családi támogatásként a páncélszekrénye köré egy új asszonynak kijáró palotát.

Nincs abban semmi szokatlan ha valaki nem tartja adott szavát, főleg ha ezt az ország mindent jobban tudó pocakos focihuszára teszi meg vele napi rendszerességgel.

Mert ugye ő egy zsebre baszott kezű politikus, azok meg ilyenek.

Ezt szokta meg az ország, annak szavazói, akik nagy része ezt el is fogadja.

Na ezen kell qrva nagyot változtatni.

BANDITA.

Címkék: politika hazugság közpénz Fidesz ORBÁN VIKTOR

Orbán Viktor úgy döntött, hogy nekünk büszke magyaroknak nem kell az uniós 3 ezer milliárd forintnyi kedvezményes hitel.

Nincs rá szükségünk, mert azt nem tudja tetves kormánya az országnak ellopni.

Meg különben is, mi az hogy bele akar szólni valaki, akárki is mire szórja azt el a nemzet pocakos focihuszára?

Itt kérem minden rendben van, a magyarok tök jól átvészelték a járvány miatti szar helyzetet. A munkáját elvesztőnek nem kellett nagyon bértámogatást fizetni, a munkanélküliek ellátása is három hónap alatt megoldható, aki meg beteg lett, vagy otthon maradt a gyerek miatt annak sem kellett teljes táppénzre költeni az adófizetők pénzéből.

Így több maradt gagyi lélegeztető gépre, horror árú kínai vakcinára.

Mert a magyar ilyen jég hátán is megélő fajta, megoldja okosban a problémáját, Orbán Viktor így nyugodtan vívhatja hátrafelé nyilazva a pozsonyi csatát.

Na meg ha az ország nagy része képes túl élni minden segítség nélkül a járványt, még fel is tudja újítani közben a munkanélküliség alatt az állami hitelből a lakását.

Hát akkor jobban lehet támogatni azokat a szerencsétlen strómanokat akiktől okosabb még a rajtuk lévő szaros gumicsizma is.

Meg hát még egy ilyen járvány felismerő, stadion gyepén heverészve oltási vakcinát osztogató zsenije nem lehet még egy az ezer év alatt az országban, aki már az első hullám alatt megmondja minden szakmai segítség nélkül az mikor fog tetőzni.

És a számok is hozzá igazodtak, mert annak úgy kellett lenni.

A második hullám alatt is jól működik a focifelismerő rendszer, mert a járvány a meccs idejére pont elhasal a kormány mindent tudó akarata előtt.

Közben marad idő ezermilliárdos egyetemi alapítványokba kilopni az adófizetők pénzét.

És pont akkor lesz jobb a járvány helyzet mikor a bajnoki döntő megtekintése közepette a páholyban szotyit lehet köpködni.

Hiába na, qrva nagy szerencséje van az országnak ezzel a gazemberrel, aki minden gátlás nélkül rabolja azt is ki aki szerint ez a vár erkélyéről letekintő véglény egy félisten, de legalábbis királlyá kellene koronázni.

A józan ész szerint egy ilyen politikusnak börtönben kell megrohadnia, de a magyar közéletben eddig sem nagyon volt becsület.

Meg valamiért a hatalomban senki nem viselte a tettei következményeit, az csak az átlagemberekre vonatkozik.

Ezen szocializálódott az ország.

BANDITA.

Címkék: hazugság lopás Fidesz Orbán Viktor

Orbán Viktor nem szeret adni senkinek semmit ha az nem szolgálja az érdekeit. 

Lopni, mindent is kapni viszont annál jobban kedvére való.

Olyankor tudja azonban igazán elégedetten simogatni zsebre baszott kezeivel a tökeit, ha a más kárára osztogathatja akár a semmit, de ezt úgy adja elő mint királyi kegyet az erkélyről a nép közé lökve.

Mintha azt csak tőle kaphatná meg a szavazatát zsák krumpliért neki eladó, vagy közmédián szocializálódott nemzeti keresztény konzervatív farok meg farokina, aki nem szereti valóságot, és ezért mindent elhisz neki inkább.

Na és még lelkesen tapsolnak is hozzá.

Osztogatja az ingyenes teraszt, amelyet a főleg ellenzéki önkormányzati szektor már egy éve elengedett.

Cserébe ugyanezen helyi képviselettől nagy élvezettel vesz el bevételt, csak mert az ott lakók ellene mertek szavazni.

Még szembe is köpi őket, adott szavát nem tartva ellenük hoz döntéseket.

Végül is az ilyen kis termetű harci férgek ebben élik ki a maguk sanyarú sorsát.

A hitel felfüggesztés sem olyan baromi nagy dolog, a hazai tapasztalat szerint bank még nem jótékonykodott, nyereséget viszont mindig termelt, ezt válságban még fokozni is tudta.

Hogy a járvány miatt munkáját vesztő ne érezze magát szarul építsen új lakást, vagy korszerüsítse azt.

Ehhez ad támogatást, ha van igazolt jövedelme a szerencsétlennek.

Ez valóban nagy segítség, mert segély az nincs, dolgozzon mindenki ahogy tud, aki meg nem az is fizesse az adót, vagy maradjon otthon lóvé nélkül.

Ad maszkot, lélegeztető gépet, vakcinát rogyásig, csak az legyen drága hogy a sáptól dagadjon a kisvasút.

Még az alaptörvény is módosul segítségképpen, mert az ereszcsatorna mondja meg milyen legyen a család.

Az egyetemeket is most kell modellváltani, mert a közpénz nem tűnik el magától, gondolni kell az ellenzéki évekre is.

Qrva nagy baj van azokban a jelenleg ellenzéki fejekben ha nem lesz következménye az olyan segítségnek, amelyet ez a turulszaros sztyeppén hátrafelé nyilazó kis pocakos focihuszár adott eddig az országnak, és nem juttatja a véglényt a Vár erkélyéről lyukas nadrágban apuci elkobzott kőbányájába közmunkás bérért túlélni.

Mert Orbán Viktor most ezt teszi a tisztességes, becsületes, munkájából családját eltartani próbáló melóssal.

BANDITA.

Címkék: munka lop hazudik Fidesz ORBÁN VIKTOR

geci.jpgLesz attól valami nagyon pofonbaszós kedve a melósnak mikor Orbán Viktor a munkáról tart neki kioktatást.

Mert aki benne van az pontosan tudja mit jelent a fáradtsággal járó korai édredés, mennyi zsák cement pakolása, hány kapavágás, téglahordás, monoton multitevékeny árufeltöltés, biz baz összerakás kell ahhoz, hogy véget érjen így egy nap, és kezdődjön egy másik.

A melós pontosan tudja milyen a munkából szerzett jövedelemből eltartani a családot.

És mit jelent az ha ezt a járvány miatt még el is vesztette.

Erre jön Orbán Viktor, aki adott neki egy új munka törvénykönyvet ahol elvette a munkavállalói jogok egy részét a pótlékokkal együtt, agyoncsapta az egykulcsos adóval a két kezével betevő falatot keresőt, és a járvány miatt nehéz helyzetben lévő munkavállalónak most azt mondja a Karmelita milliárdos erkélyéről zsebre baszott kézzel, hogy végül is mindenki dolgozik, csak a miniszterelnök többet.

Na ilyenkor bírná minden józan eszét használó egy szívlapáttal tarkón vágni.

Sokak szerint tolvaj gazember pocakos focihuszára az országnak aki ipari méretben lopja el az adófizetők pénzét a maga érdekében, még el is magyarázza a melósnak hogy ez számára is milyen fáradtságos munka, tehát valahol ők egyformán élik meg a mindennapokat.

Ha pofázással lehetne kikövezni a Dunát, az ország kormánya már ott is nagy kék szar plakáton tolná mindenki arcába hogy inkább még két stadion vadászati kiállítással, mint egy ellenzéki város oltópontján beadott vakcina.

Simán megpróbálja letolni a kormány a melós torkán, hogy dolgozz baszd meg ne siránkozz, ha bajban kerültél a hatalomtól nem kapsz semmilyen segítséget, csak ha a lakásod akarod felújítani ahhoz adnak támogatást.

Mert a miniszterelnök is ezt kapja, meg a gázszerelőből kinőtt analfabéta strómanja.

Nem nyafogni kell mennyi a meló az egészségügyben, hogy milyenek ott a körülmények, a miniszterelnök is mindent megtesz, hogy minél hamarabb lehessen meccsre menni a szépen kivilágított nemzeti Puskás stadionban.

Ezért kell mindenkinek dolgoznia, nem elégedetlenkedni hogy nincs ez, meg abból is kevés van.

Nagyon el van qrva az az elme ami ilyen szar helyzetben is csak azt képes meglátni neki magának mi a jó, a többi meg fogja be a száját, tolja a szekeret, tapsoljon a hazugságnak, csókolja meg a lába nyomát annak aki magasról nézi vergődését a mindennapokban.

A következő hatalom ha ez marad az ország meg is érdemli. 

Ha nem ők lesznek hatalmon, de ezeket nem rázza ki az az ország minden további tönkretételéből, nem veri ki belőlük az Adria habjain való élmények pihentető magánéletéhez szerzett lopott vagyont, azt is megérdemli az ország.

És aki hagyja hogy Orbán Viktor a jog mögé bújva elsétáljon a naplemente közvilágítási tenderében, az bűnrészes.

BANDITA.

Címkék: munka lopás Fidesz Orbán Viktor

"Nehogy már ti mondjátok meg nekem mikor meg kit oltsak!

Meg hogy mivel!

Hát mit képzelték ti magatokról!

Lopom én a pénzeteket a drága vakcinára?

Igen!

És akkor mi van?

Majd mindenki sorra kerül amikor nekem úgy tetszik.

Ezt vegyem előre, ezeket fontos beoltani, ide ennyi vakcinát adják, oda meg annyit.

Majd én megmondom hogy mi a jó nekem, és annak megfelelően cselekszem.

És akkor mikor akarom.

Én!

Hogy nem kell a kínai, van elég uniós, abból adjak aki azt kéri.

Majd ti fogjátok nekem megmondani mit hazudjak a pofátokba mikor letagadom a brüsszeli oltóanyagot.

Tudom én azt magamtól is, meg rutinból vágom az arcotokba.

Hogy száz százalékos táppénz, meg bértámogatás. Dolgozzatok, adózzatok, pofátokat befogjátok.

Ott van nektek az ingyenes parkolás, de ti a Lánchidat is fel akarjátok újítani.

Inkább építek még stadiont, vagy határontúli templomot.

Hogy ellenzéki város oltópontját használjam?

Ezt ugye nem gondoljátok komolyan?

Majd én megoldom ezt a kórházakban, ott az orvosokra szájkosarat rakok, az ápoló meg hagy szakadjon hat felé, csak csendben legyen.

Na ha már ilyen jól megértjük egymást, akkor itt az ideje hogy minden a helyére kerüljön.

Nem adok én lófasz segítséget annak aki a járvány miatt bajba került, oldja meg mindenki a saját helyzetét ahogy tudja.

Itt nem lesz demokrácia ha rajtam múlik, mert akkor én a börtönben rohadok meg. 

Ehhez viszont az ellenzéknek sem kellene finomkodni ha hatalomra kerül, de ott még nem tartunk.

Lesz annyi krumplim, hogy megvegyem a szavazatokat, és a számítógép is el tud romlani ha nagyon akarom.

Volt már ilyen.

Szóval mindenki maradjon kussban, a világ álljon meg, legyen kerozin a repcsibe, világítson a stadion.

Most pedig megyek a kipcsak sztyeppén hátrafelé nyilazni."

BANDITA.

Címkék: kormány lopás ORBÁN VIKTOR

Magyarország kormánya segít a járvány miatt bajba jutott embereknek.

Első körben mindjárt itt az új tb szabályozás, ami szerint ha nincs is jövedelmed munkaviszonyból, vagy melód sincs akkor is fizess havi nyolcezret mert nem kapsz ellátást ha beteg leszel.

Kaphatsz fele bértámogatást, ha a másik felét hozzárakja valaki aki mondjuk a munkáltatód, és olyan jó fej, hogy nulla bevételből ezt képes megcsinálni.

Az a qrva Unió nagy része nyolcvan százalékos bértámogatást ad a járvány miatt otthon maradni kényszerült melósnak, vállalkozóknak.

Itthon van egy tízmilliós hitel, ami azért nagyságrendekkel jobb, főleg mert ezt majd vissza is kell fizetni. Mert az ország tetves kormánya képtelen megtenni azt, hogy ezen is ne nyerészkedjen.

Ha oltást akarsz annyi fajta van belőlük mint Szájer József ereszcsatornáján az alaptörvény módosítás.

Némelyiket kicsit drágábban vette az állam, hogy nyáron legyen nekik miből repcsizni.

Ha be akarod magad oltatni ne lakj ellenzéki vezetés alatt lévő településen, mert az ottani oltópontok politikai hiszti terepe, vakcinát ott nem kapsz.

Várd ki ameddig a kormány beoltat, mert csak az övék lehet annak dicsősége.

A sor végére meg ne állj, mert az már foglalt.

Nem kell a magyarnak száz százalékos táppénz, hosszabb munkanélküli ellátás, a bajban szolidáris kormány.

Nekik jó ez válogatott gazemberek gyülevész csürhéje.

BANDITA.

Címkék: politika kormány Fidesz Orbán Viktor

Üzenet a Deák Dániel nevű faszkalapnak!

Aki már azóta nagy bátran törölte is a posztját!

Ezt nagyon benézted kiscsikó!

Karácsony Gergely kirakott egy posztot, hogy kirándul az erdőben.

Tizenötperc után ez a Deák Dániel nevű farok hozzászólt, hogy Orbán Viktor ilyenkor is dolgozik, Gergely meg kirándulgat.

Baszzki!

Danikát újabb tizenöt perc alatt annyian küldték el melegebb éghajlatra, hogy vastag arcbőre is vörösben izzott.

A 444.hu is kiszúrta a szerencsétlen hozzászólás következményét, egy cikkben meg is örökítette mekkora seggfej a kiscsávó.

Mert Danika egy igazi baromarc. Fiatal kora ellenére komoly keresztény, konzervatív értékeket követve mindig sikerül neki a közpénz útján munka nélküli megélhetést biztosítani magának.

Mint képzett "politológus" szép pályát futott be előbb a Nézőpontnál, majd Terror Háza Mariska Figyelőjénél firkálgatott.

Most valami XXI. század intézet vagy mi vezető elemzője.

Komoly feladata van, Orbán seggéből nem kibújva a migráns, soros, gyurcsány vonalon értékelhetetlen baromságokat előadni a médiában.

Életében nem produkált olyan értéket szakmájában ami említésre méltó lesz az utókornak, viszont kiváló elrettentő példa annak aki szerint a józan észt így lehet megerőszakolni.

Szóval Danika, az ok hogy most Budapest a fő ellenség az ilyen csicska kis véglényeknek mint te is vagy, viszont ebbe a pofonba bele kellene állni férfiasan, nem az ereszcsatornán menekülni.

BANDITA.

Címkék: kormány Fidesz

Megvették a megyei lapokat.

Na akkor azokat sem olvasom!

Szarrá offolták a köztévét. Majd legfeljebb elkapcsolok róla.

Szépen alattomosan becserkészték a Népszabit, majd nyilvánosan tarkón lőtték. 

Na ez már azért sok!

Sajtószabadság, magáncég, helikopter, nem foglalkozom üzleti ügyekkel, de ez egy baloldali lap, hogy történt?

Simicska engedte a Magyar Nemzet és a Hír-tv számára hogy egy kicsit odabasszanak a gecinek, meg végre a valóságot tárják az olvasók, nézők elé.

Majd gyáván magára hagyott mindent az ellenzék elfuserált választási padlófogása után, és elmenekült a kecskefarmjára csendes alkoholizmusba.

A NER meg nem sajnált semmi közpénzt hogy ezen médiákból egy trágyadombot rakjon össze, aztán állami jobban teljesítő, hazug nagy kék szar plakát módon életben tartsa ezt a két lábon járó fostalicskát amit KESMA vagy mi a francnak nevez.

A TV2 meg már korábban a piacról is eltűnt volna annyira gagyi lett, de az állami milliárdok reklám formájában életben tartja.

Na ezt sem muszáj nézni.

Betámadták az Indexet, három napig volt is felháborodás. 

Ez a három nap minden NER akciónál kitartott, aztán a langyos köd betakarta a felháborodást.

Most meg elhallgatták a Klub rádiót.

Törvényesen csinálták?

Ha nem akkor utólag lepapírozzák.

Hogy aljas, szemét, gerinctelen féreg módon, ereszcsatornán menekülve, yachton kurvázva, kokózva, új feleségnek százmilliókért fukszot ezer hektárt úgy vásárolva hogy másfél milliárd kölcsön lett beletolva, nyolcmillára kettőszázmilliót kapva a jó erkölcs szabályai szerint csokosan felnyalva, majd pattanva a családi fészekből eljárva lett ez is megoldva.

És akkor most mi van?

Járvány, tönkre ment életek, gazdagodó gázszerelő, rohadó Lánchíd, pénzelvonásban vergődő ellenzéki önkormányzatokat.

Egy ellenzék aki még mindig a farkát méregeti.

Egy ország ahol télen nincs fűtés a kórházban, mert ugye ilyenkor jellemzően hideg van.

Egy ország ahol a közmunkás napi hetven hat forint emelést kap kétévente.

Egy ország ahol a nyugdíjasok többsége milliókat bukott az élete munkájának elismerése helyett az utóbbi tíz év erős nemzeti stadionjától.

Egy ország ahol a melós szegényedik, a gazdag meg vigyorogva alkalmazza a rabszolga törvényt.

Nem siránkozni kellene, hogy most már elég, felégettétek az MTA tudását, megerőszakoltátok a kultúrát, ellopjátok a felsőoktatás rendszerét, nem vagytok képesek egy kerti budit fényesre nyalni.

Ezekkel tök felesleges tárgyalni, szembesíteni őket a valósággal.

Nincs értelme ezeknél várni a csodára hogy ember módjára viselkedve magukon kívül bárkinek is az érdekeit néznék.

Nincs Klub Rádió, Népszabi, normális televízió, mindenhonnan ők mondják meg neked mekkora lúzer vagy mert az átlag alatt keresel három műszakban.

Nem a Klub Rádió zavarja el őket a nagy büdös francba, zárja őket börtönbe, törli le szívlapáttal a vigyort az arcukról.

Könnyebb lenne vele,velük, de nélkülük, értük is meg kell tenni.

Hogy nem magunkkal foglalkozunk, nem másokat cseszegetünk, hanem közösen odabaszunk ennek a véglény bandának.

Utána eldönthetjük kinek van nagyobb farka, igaza, nyugdíja, bére, normális élete.

BANDITA.

Címkék: média lopás hatalom ellenzék Fidesz

Üzenet Földi Lacinak! 

Miért vagy te ennyire hülye?

Nagy utat kellett bejárnod a mai szellemi alultápláltságodhoz.

Volt egyszer egy vagyonvédelmi céged, nevezetesen a DEFEND Security. 

Még az első Orbán kormány idején tűnt fel a semmiből, és qrva gyorsan lett piacvezető a biztonsági területen.

Hála a rengeteg állami megbízásnak amit kapott.

Posta, APEH, BÁV, MFB, stb.

Székházat építettél pénzszállító központtal, egyszerre vettél ötven páncélkocsit.

Szépen szaladt a szekér, meg te is normális voltál. Megbecsülted az embereket, még a vagyonőröket sem szervezeted ki alvállalkozók martalékává, hogy neked több maradjon a zsebedben.

Rendesen meg volt fizetve nálad mindenki, ahogy azt a munka törvénykönyve előírta. Ez egyetlen cégre sem volt jellemző, azelőtt még azóta is csak játszanak a vagyonőrök fizetésével, munkaterhelésével, a járulékaikat lenyúlták, se szabadságuk, se táppénzük, a nyugdíjat meg el is felejthetik.

De ezzel te is tisztában vagy, Pintér Sándor nevü belügyminiszter ismerősöd ilyen adócsalásokból rakta össze a vagyonát az őrök kárára.

De vissza a DEFEND történetére.

Mikor az első Orbán kormány megbukott a céged is veszélybe került.

Politikai leszámolás kezdődött akkor, ami az akkori kormány felelőssége.

Neked is számolni kellett ezzel, hiszen Orbánnal együtt voltál a VIP páholyban az Illés- Metró-Omeg szuperkoncerten a Népstadionban.

Akkor még nem volt Felcsúton ilyen páholy, de ez is megmutatta kinek az embere vagy.

Viszont benned akkor valami nagy változás történt mikor a cégedet nagyító alá tették.

Gyáva szar módon magára hagytad amit felépítettél, és sunyi menekülésre kezdtél.

Nem álltáll ki a munkavállalói dért, cserben hagytad a kollégákat.

Inkább eladtad a céget úgy ahogy volt.

Nem mellékesen Csintalan Sándornak aki kiállt akkor melletted, te meg viszont évekkel később még bele is rúgtál.

Végül is lehet ilyen voltál mindig is.

Mostanában amit azonban nyilatkozol az nagyon messze áll a normalitástól.

Kérik tőled hogy ilyen seggfej legyél, vagy magadtól ment el az eszed?

Lelőni a tengeren ringatózó Petikét lebuktató újságírókat?

A menekültek nem emberek, velük szemben minden megengedett? 

Mi vagy te, mi lettél, náci geci?

Most meg ez az internet lekapcsolás.

Akkor hogy lesz nemzeti konzultáció?

Vagy az már kész van, és Orbán le is rázta magáról a felelősséget?

Az internet a világ szerves része, azt nem uralhatja senki.

Jobb tőle az élet, tágasabb a világ, egyszerűbbek a mindennapok.

Vagy pont ezeket kellene megszüntetni?

Hogy akkor lehet gyáván, sunyiban lopakodva menteni magát a bűnösnek?

A Nyírfa ügy óta hosszú utat jártál be, és úgy néz ki közben agyadra ment a valóság.

Amiről beszélsz az ezt bizonyítja.

Vegyél magadra egy kényszerzubbonyt, ülj le a sötét szobába, és hablatyolj a négy sarkának.

A normális életből kiírtad magad.

BANDITA.

Címkék: Fidesz Hülye Földi László

Jaj azok a keresztény, konzervatív, nemzeti erkölcsök. 

Hogy ezeknek a hazaáruló libernyákoknak semmi sem jó.

Most szegény Rogán Tónit baszogatják mert harmadjára nősül. 

És egy fiatal királylányt vesz el Borsodból.

Na és?

Az egy hátrányos helyzetben lévő leszakadó térség, de tök jók arra felé a földek. 

Hát elkel oda a segítség.

Tóni meg paraszt gyerek, csak néha helikopterezik.

Meg az nem is egyedi a jelenlegi hatalom családmodelljében ha felzárkóztatni kell valakit.

Hende Csaba lezárt kupakú távcsővel nézte ki magának a titkárnőjét, akit aztán közpénzen utaztatott. 

Hogy a hölgy ebben az esetben is fiatalabb volt?

Na és?

Vagy ott van Jakab István.

Neki is őszülő fejjel lett fiatalabb felesége.

Vagy az elmebeteg Matolcsy.

Tompika?

De Szájer József néni is elhagyta a feleségét huszonöt férfiért.

Na jó, ő csak megcsalta az asszonyt, mert még nem váltak el az ereszcsatornától.

És mindegyik milyen jól bánik azóta az új asszonnyal!

Kizárják a lehetőségét is a vak komondornak, és nincs az a közpénz amit sajnálnának tőlük.

Ilyen értékek mentén Tóni csak azt tette amit a letelepedési kötvényből, a belváros kiárusításából, a feltalálói jutalékból származó jövedelme diktált.

Vett az új asszonyának ezer hektárt hagy kapálgasson ott a kedves, a papának pár céget amit kitömött közpénzzel,

mert egy miniszter nem nősülhet rangon alul.

Hol itt a probléma?

Csak az a szemtelen ellenzék keresi a rendszerben a hibát, ami turulszaros sztyeppén hátra felé nyilazó kipcsakok számára teljesen rendben van.

Dénestapolcsány mind az ezerhatszáz lakosa tudta ami Felcsútnak a gázszerelő, az nekik kapálgató Barbara, aki kifogta az aranyhalat.

Mert ez is igaz szerelem, nem csak ami Felcsúton történt a kisvasút füstje alatt.

Szóval ellenzék el lehet tolni innen a biciklit, hagyni kell a családmodellt közpénzen éldegélni.

A királylány semmiért nem hibás, volt pár milliója erre kapott másfél milliárd hitelt. Ehhez nem kell olyan igazságügyi miniszter asszonynak sem lennie, aki küzd a jogállam ellen.

És muffinsütés közben mikor a húszmillás órájára tekint, elfogadja hogy neki kevesebb a jövedelme mint a ház urának, aki többet keres nála egy nemzeti konzultáció alatt.

Hagyni kellene őket békésen ringatózni a tenger habjain, repkedni a honvédség nem magángépén, hagy legyen nekik is sok gyermeki közjószáguk az asszonyság igaz szerelmét bizonyítva.

BANDITA.

Címkék: család Fidesz Rogán Antal

"Köszönjük Orbán nagyságos úr a közmunkásoknak adott napi hetvenhat forint emelést.

Ebből is látszik mennyire meg vagyunk mi becsülve mint a nemzet cselédei.

Lázár nagyságos úr bezzeg nem adott nekünk évek óta egy forintot sem, mondván hogy motiválva legyünk rendes munkát keresni.

Csak ne lenne az olyan messze, mert mi akkor még gyalog sem tudtunk volna bemenni a városba dolgozni.

Na majd most ebből a sok pénzből.

Buszjegyre ez sem elég, de ennyivel is könnyebb lett az életünk, meg érezzük a megbecsülést.

Mert tudjuk ám hogy járvány van, és mindenkinek nehéz.

Mi rendes emberek vagyunk, most kocsmába sem járunk.

Mondta is a Józsi a kocsmáros, hogy mi sokkal többet kaptunk mint ő, ezzel a napi hetvenhat forinttal, hát becsüljük meg magunkat és csókoljuk meg a nagysága úr seggét.

Kezét akart mondani, csak most mérges mert rárohad a sör, a járulékot meg fizetnie kell.

Pedig csak márciusig kellene várni neki.

Meg ha Lőrinc nagyságos úr kapott tizenhét milliárdot, lehet neki is inkább szállodában kellene gondolkozni.

Szóval Orbán nagyságos úr ezek után is számíthat ránk.

Nagyon szeretnénk majd meglátogatni abban az új környezetében, amire most akar hetven valahány milliárdot költeni.

Meg az oltást is várjuk. 

Csak nálunk nincs orvos aki beadja, de Cili néni megmondja majd hogyan oltakozzunk.

Csak lássuk a tévében mikor erről beszél, meg legyen az áramkártyán pénz pont akkor, mert mosni is kell néha. Különben majd mondja a polgi is mikor megyünk neki napszámba.

Szóval hetvenhat forint naponta.

Jó tudni mennyit ér az ereszcsatornán lógó keresztény konzervatív demokrácia, és abban hol vannak az emberi értékek."

BANDITA.

Címkék: közmunka Fidesz Orbán

Valamikor régen az erőszakos baloldali kormány alatt épült az M3 autópálya Nyíregyháza felé. 

Kupak Lali Debrecen akkor még ellenzéki

polgármestereként nem nagyon beszélt tuszi nyelven, a mamának meg nem volt sertéstelepe, de azt el tudta gagyogni, hogy ugyan már legyen egy leágazás Debrecen felé is, ha már az az ország második legnagyobb városa.

És láss csodát, a jogos kérést az akkori galád kormány teljesítette.

Pedig az a baloldali kormány szinte minden aljasságra képes volt. 

Egy stadiont nem bírt felépíteni a puszta közepén, a gázszerelőből nem lett stróman, egy minisztere sem seftelt a belvárosi ingatlanokkal, nem árult letelepedési kötvényt, nagyvárosi polgármestere nem qrvázott az Adrián.

Az akkori főügyész üldözte a bűnt, nem bokáig fosott nadrágban keresett kifogást a munkája végzése helyett.

A jegybank elnöke nem lett egy elmebeteg, a forint stabil volt.

Az a qrva baloldal olyan erőszakos volt a nyugdíjas állampolgárokkal, hogy rezsi meg Bözsi utalvány helyett tisztességes nyugdíjemelést adott nekik.

Az akkori baloldali kormány nem volt képes kitalálni kétszáz államtitkári pozíciót, de még egy kisvasútért felelős biztosa sem volt.

Nem tákolt össze egy híg fos alaptörvényt annak asztalával együtt, és nem volt pofája azt kilencszer módosítani.

Nem hozott törvényt a rabszolgáknak, nem legalizálta a lopást saját lábra, a közpénz nem vesztette el nála közpénz jellegét.

Az akkori baloldali kormány nem épített külföldi templomot, sportcsarnokot, az északi sarkon nem gyártott hűtőszekrényt a magyar adófizetők pénzéből.

Nem mentett százmilliárdos nagyságrendű költségvetési pénzt alapítványokba, a közmédia akkor igazat mondott.

Náluk nem volt Szájer József. Pont.

Az a baloldal rendkívül erőszakos volt és most ezért meg is lett büntetve. 

Nem gondolta az a gaz baloldal akkor, hogy jön egy csapat gazember a kipcsák pusztákról, az élükön a magyar Donald huszárral, és nagy kék szar plakáton mondja el hátrafelé nyilazva, hogy a Lánchíd ma ott rohadjon meg ellenzékben az ország önkormányzati kétharmados többségével.

Hogy ezek a talpig mocskos férgek a szegény embertől, a gyengétől a rokkanttól vesznek el, amit aztán szépen zsebre is tesznek kastélyra, vadászati kiállításra, meg sehova vezető térkövezett Horthy szobrokra.

Szinte beleborzong az ember, hogy akkor nem voltak hazaárulók a másként gondolkozók, bérből, munkából éltek az emberek, nem Soros pénzéből.

Most mennyivel szebb az élet, béke van, csak mindig harcolni kell valakivel.

A jelenlegi kormány annyit segít az embereknek, hogy azok már nem is kérnek belőle, ha túl akarnak élni.

De ezt nem erőszakosan teszi, hanem konzultálva, nyunyókásan oltakozva.

Az ember most olyan békésen él, hogy a szívlapátot sem tarhonya szedésére használná!

BANDITA.

Címkék: hatalom ellenzék Fidesz Kormány ORBÁN VIKTOR

geci.jpgMinden év végén fogadalmat tesz az ember, még az is aki biztosan tudja úgysem fogja betartani.

Leszokom a cigiről, nem iszom decivel a pálinkát, kedves leszek bárkivel, leviszem a szemetet, nem káromkodok a híradó alatt, odafigyelek mint mond a feleségem.

Aztán minden marad a régiben, csak eltelik egy újabb év.

Egy valamit azonban nagyon meg kellene fogadnunk, és be is tartanunk.

Nem szabad ezt az évet elfelejteni. 

Meg az előtte lévőket sem, viszont ezt a járványos időszakban a velünk történteket különösen a józan eszünkbe kell vésni.

Mert ezen időszakban sokunknak nem volt jó megélni ami velünk történt.

Senki sem tehetett a járványról, azonban a hátrányos következményeket sokan a bőrükön érezték, több ember pedig meg is lett nyúzva csak mert pont járvány volt, van.

Ráadásul mindenki akaratlanul került a szarba, de sokaknak még bele is nyomták a fejét, közben megkapta hogy ez így jó.

Az információ szabad áramlása világosan megmutatta ami nálunk történik a járvány alatt, az minden csak nem segítség, nem lehet igaz, nem is velünk történik.

Tátott szájjal hitetlenkedett a magát dolgos, becsületesen élő, családja érdekében mindent megtevő, az ereszcsatornát rendeltetésszerűen használni tudó tisztességes magyar melós hogy hogyan tapossák a sárba amit eddig elért, veszik a vérét a bajban is.

Hogy milyen segítséget kap stadion, meg alaptörvény módosítás formájában.

Hogy maga helyett külföldi beruházások, alapítványi iskolák kapnak támogatást.

Hogy a befizetett adója után az állam nem hogy magára hagyja, de még bele is rúg miközben a fülébe üvölti dögölj meg élősködő munkanélküli.

Hogy a gazdasági csoda tovább folytatódik a gázszerelő öltönyéhez felvett szaros gumicsizma lába nyomán, neki meg marad az old meg problémád ahogy tudod magánya.

Hogy a járvány támadásában megmondják neki nem úgy kell látnia a világot ahogy neki tetszik, mert az apa férfi a nő meg ne menjen ki a konyhából csak ha szülnie kell.

Egy olyan év ért véget ami megmutatta kiről mit is gondol az a hatalom aki csak magával törődik, aminek csak saját maga fontos, aki az erkélyéről letekintve szemében bosszúját kielégítő romos Lánchíd képe tükröződik vissza.

Hogy lehet ezt elfelejteni?

Hogy lehet ezt nem elfelejteni?

Egy olyan év telt el ami mindent megállítani igyekezett, és ez a hatalom segítségével sikerült is.

Sokak sok évi keserves munkával összehozott tyúkszaros életén gázolt keresztül a dübörgő gazdasági csoda hazugsága.

Ezt el kellene felejteni?

Jó lenne egyszer egy olyan fogadalmat tenni amit be is tart az ember.

Járvány ide, kijárási tilalom oda, nyunyóka az óvodában, olyan hatalom legyen aki értem van, nem belőlem él.

Ezt sem szabad elfelejteni.

BANDITA.

geci.jpgHazudozhatsz annyit Orbán Viktor amennyit a parlament plafonja elbír, én csak annyit mondok neked,

Szájer József.

Ebben benne van minden aljas képmutatás, sunyi alattomosság, becstelen gazemberség, pofátlan hazugság.

Mert ezek vagytok ti, nem azok akik az országot megmentitek.

Te csak egy Szájer József vagy.

Sorosozhatsz, partraszállhatsz, verheted a segged a földhöz a farkasveremben ami nem annyira az uniós tárgyalóterem, hanem a Vár erkélye ahonnan lenézed a józan észt.

Mert Szájer József vagy.

Legszívesebben akár marhavagonba is terelnéd azt aki nem tekint fel oda rád hősként, vagy a fehér lovon bevonuló tenger nélkül is katonát játszó ellentengernagyi példaképedre.

Mert Szájer József vagy.

Hogy te mennyit adsz a járvány miatt az ország megsegítésére az a lófaszt nem érdekli, az a költségvetés amit te a magádénak tekintesz, meg lopod is gátlástalanul, és azt valójában azok tudják, érzik igazán akik elvesztették a járvány miatt a munkájukat.

Mert Szájer József vagy.

Hogy te hogy véded meg az országot az a zsák krumpli szavazókra gyakorolt nyomorának látlelete.

Hogy a kormány mennyit költ a védekezés miatt a határon túli templomban érte imádkozó, az ország életébe belepofázó szavazó nem fogja fel, de vigyorogva elfogadja, azt a hazai szavazó meg átkozódva kénytelen megélni.

Mert Szájer József vagy.

Hogy te hogy véded meg családokat a baj idején, azt a házuk ereszén lógó képviselő meztelen seggén lévő piros pattanás világosan mutatja.

Mert Szájer József vagy.

Hogy te mennyire teremtesz munkahelyet azt a munkát kereső tudja megmondani, nem a huszonöt férfinak testi örömöket adó alaptörvényt alkotó családapa.

Mert Szájer József vagy.

Világosan látszik milyen az az értékrend ahol még az ereszen lógónak a hátizsákjában is drog van, ahol a törvény mögé bújik a gyávaság, ahol a sunyi visszavonulást szellemi fáradtságnak hazudják.

Mert Szájer József vagy.

Dumálhatsz bármit Orbán Viktor, naponta legyen valaki aki csak annyit mond neked ami valójában vagy.

Szájer József.

Aztán simogathatod a tökeid a bunkó módon zsebre baszott kezeddel.

BANDITA.

geci.jpgAzon a brüsszeli ereszen bizony Orbán Viktor lógott meztelen seggel, droggal a hátizsákjában, menekülve a valódi arca elől, mert azt eddig sikeresen rejtegette.

Hogy ezt az alaptörvény összetákolója, a Handó Tünde felesége, a Fidesz egyik alapítója művelte, az bizony nem igaz!

Szerinted ez egy véletlen hiba, egy botlás, egy jaj de sajnálom megyek szellemi tevékenységet végezni bocsika?

Hogy az országot véglény csicskákkal fogva tartó, törvényeket a maga kedve szerint író, Vár erkélyéről rád vigyorogva lenéző, zsebre baszott kezű pocakos bunkó nem tudta hogy egykori szobatársa bizony a most már üldözött meleg közösség aktív tagja már régen?

Huszonötször kielégülve, kielégítve egy orgián?

Harminc éve bujkálva?

Ja hogy te is csak zsák krumpliért szavazol rá, vagy kéjesen vigyorogsz a választáskor leállt szavazatszámláló gépen?

Mert elfogadod hogy a nem itt adózó, temploma felújítására a te közpénzedből imádkozó mondja meg mi legyen a jachton a Gundel menü?

Most akkor félre nézel, szépen megmagyarázod az egészet, vagy elfogadod a valóságot?

Az neked nem fog menni, mert ott lógsz te is azon az ereszen.

Magadnak hazudhatsz, nekem meg hiába mondod.

Én tudom hogy Orbán Viktor tisztában volt vele Józsi néni bizony inkább a saját nemét szereti mint konzervatív keresztény, és nála a család álca, hazugság, kirakat.

Hogy ezt honnan tudom?

Használom az eszem.

Ennyi.

Te meg dugd a fejed a homokba nyugodtan.

Azt is látom, hogy Orbán Viktor már az elején száműzte Józsi nénit a kezdő uniós csapatába a drogos Tompikával együtt, mert ezek tökének szorításával a többi képviselő is úgy táncolt a józan ész ellen ahogy az Ő érdeke éppen akarta.

Ne gyere még ki a napra mert ott melegek vannak és világos, meg a kerítés nem is véd meg a migránsoktól a kórházak és iskolák helyett a stadionok építésével.

Mert arra csak Orbán Viktor képes szerinted, pedig közben csak a jövődet lopja el ezért.

De szerinted ez rendben van, mert Bajnai libás, Gyurcsány szemkilövető, a valóság meg fáj.

Hogy Szájer néni áldozat!

Nem.

Hogy az unió eddig miért hagyta ezt az erkölcsi fertőt, a tolvaj banda rablását, egy ország kifosztását?

Politikusok baszd meg, és te sem tettél magadért meg legalább annyit, a szavad, a szavazatod értékét fogd fel, ne csak okoskodni tudj.

Most látszik meg a brüsszeli csatornán lógó pöccsel ki is valójában Orbán Viktor, és milyen csicskák magyarázzák meg azt a rendszert ami belőled él, a te verejtékedből hízva hagy téged nyomorogni a hazádban.

Szájer Józsi vissza fog vonulni egy tanyára, fiatal fiúk szolgálják fel neki majd az alaptörvény asztalán a testüket, meg a drogot.

Orbán Viktor ezért is a szemedbe fog hazudni, mert sohase fogja beismerni végül is ő van a farok végén ami csóválja az országot, rontja annak sorsát.

Hogy ez a Fidesz?

Nem!

Ez az amire használják!

BANDITA.

Címkék: kormány szájer Fidesz ORBÁN VIKTOR

Üzenet Európának! 

"B@sszátok meg a jogállamiságos lóvétokat!

Mimagyarok, akik a kipcsák turul szaros sztyeppén száguldozó, nagy kék szar plakáton jobban teljesítő ország vagyunk nem kérünk belőletek, hogy itthon most erről dumálhassunk!

Tíz éve lopjuk a támogatási alapotok minden formáját, de ebben az évben a saját lábunkon veszünk fel a szabad piacon található kamattal sok százmilliárdos hitelt a turizmus fejlesztésére a lezárt határok miatt, amit majd a mimagyarok fizetnek vissza mikor azt is ellopjuk tőlük.

Hogy ebben benne lesznek a saját szavazóink is?

Ezt ők is akarják, sőt követelik.

Most akartok bennünket uniós politikusok kormányon levőket megfogni mindenféle szabályokkal, törvényekkel amelyeket tíz éve kiröhögünk?

Demokrácia, szabad sajtó, tisztességes választás, független igazság szolgáltatás?

Hahó!

Lassúak vagytok.

Ezt eddig is lesz@rtuk, bedaráltuk, megvettük, bezártuk ha nem teszett, törvények segítségével megerőszakoltuk, most meg pont ez nem jó nektek?

Hol éltetik ti eddig?

Mit sajnáljátok tőlünk annak a sok tagállam adófizetőinek a pénzét?

Százmilliárdért mondjuk azt itthon a közmédiában ti fizetett ügynökök vagytok akik el akarjátok venni a pénzünket, amiből mi qrva jól élünk, az ország többi nálatok adózója aki nem itthon dolgozik meg megoldja a megélhetése mindennapjait ha már megvédjük a migrációs lufitól.

Bennünket megválasztottak!

Nehéz volt persze a szerver leállás miatt kapott kétharmad röhögés nélküli kétszeri kimagyarázása, a határon túli szavazatok sokat segítettek ebben. 

Toltuk is oda a magyar adózók pénzét rendesen templomra, stadionra, szavazatra.

Meg a tál gulyás, lengyel zsákos krumpli, rezsiutalvány, hatszor beígért tizenharmadik havi nyugdíj mind segített a megvett ellenzéki politikusokkal együtt a honi nekünk átszabott választó körzetekben.

Most itt a járvány, ti meg szarakodtok a repcsijeinkkel, kastélyainkkal, focimeccseinkkel, meg a hajóinkkal a tengeren, ahol a külügyminiszter pihen családostól nem közpénzen.

Mi stadionok építésével, ingyenes parkolással, a nem baráti önkormányzatok szivatásával vagyunk elfoglalva, a Lánchíd meg ott rohadjon meg ha nem Pista bácsi hegeszti alatta a Dunát. 

Mi támogatjuk a munkát vesztett melóst, ha lakást vesz kevesebb lesz neki a közjegyzői díj.

Folyamatosan mondjuk qrva jó az egészségügyi szolgáltatás, a beteg tehet mindenről, és senki ne vigyen nyunyókát az oviba.

Teszteltünk is, és az adófizetők pénzéből vett cuccért nem is kérünk sokat tőlük ezért, alig egy huszast.

Ezresből.

És van lélegeztető gépünk is meg személyzet is hozzá, akiket vezénylünk a tízparancsolat szerint.

Szóval vétózunk, meg mi vagyunk a DNS ott nálatok, pocakunk is van, zsebre baszott kézzel simogatjunk a tökünk bunkó módon mielőtt veletek kezet fogunk.

Bajszos szarból kettő van nálunk, csicskából ezer, államtitkár meg annyi aki elmagyarázza itthon miért vagyunk nyakig szarban, és erről mindig más tehet.

Úgyhogy felejtsük el ezt a jogállamiságot meg ilyen demokráciát susogók, majd a remegő hangú, combig fosott főügyészünk megmondja nincs itt kérem semmi látnivaló, haladjunk tovább uniós tíz éve nem látók politikusok, ezt az országot hagy rabolja még tovább a jelenlegi tetves aljas mocskos kormánya."

Mert ez az ország magának kell felkösse a kirablóit, lelője jövőjét elvevő szarházi politikusait.pavatanc.gif

BANDITA.

Címkék: közpénz ellenzék Fidesz Orbán Viktor Kormány

geci.jpgLélegeztető gépen az ország! Nemzetünk pocakos focihuszára mindenkit megnyugtatott az egészségügy qrva jól teljesít, mindenki meg lesz mentve, aki meg nem az moslék koalíció alkotta soros bérenc.

Hogy közben kivághatják a Néppárt frakciójából?

Meg jogállamiság?

"Zsák krumplit kaptál, pofád befogod.

Lassan magyarázom baromarcú innen a Vár milliárdos erkélyéről hogy megértsd!

Vedd fel a maszkod úgy figyeld amiről beszélek a tízparancsolat szerint. 

Nem lopom a közpénzt, csak alaptörvényt módosítok ismét ezért sunyiban persze miattad, mert akkor az elveszti a köz jellegét.

Tehát az enyém!

Mert ezért fürkésztem portyáztam ezer szám a lélegeztető gépet qrva drágán neked, a haverok viszont jól kerestek rajta. 

Nyáron a Balaton abból fújta az Adria yachtjain a passzát szelet a gumimatracba, hogy Lőrinc ne sírjon a Mátrai erőmű visszavásárlásán nekem keresett milliárdok templomi felújítása során elkobzott nem baráti önkormányzati sarcolások ingyenes parkolásán.

Hogy értsd a matekot rezsiutalványon magadat eladó, zsebbe rakott gulyáslevest kanalazó, határon túli nem itt adózó, most lerajzolom neked a sorsod a turul szaros sztyeppén.

Van tízezer gép a járvány miatt ami majd lélegeztet.

Nincs munkabér támogatás, nincs állami segítség a családnak, csak ha veszel új lakást, akkor kevesebb a közjegyzői díj.

Na add hozzá ehhez a tízezerhez a hazai szakembereket akik ezt működtetik.

A tízezer gépre van olyan kétezer, ez akkor már tizenkétezer.

A többi tíz éve az alacsony uniós bérért hagyta itt a nemzeti mutyit.

A lényeg az ne legyél beteg, akkor ez több is mint az egy főre jutó államtitkár aki ezt felügyeli dupla fizetésből.

Ja hogy neked semmi nem jó, mert nem az általam fizetett médiában tapsolsz behunyt szemmel?

Hogy te éled a mindennapokat, használod a józan észt, másként látod a világot mint ahogy én mondom?

Na akkor old meg a problémád amibe miattam is kerültél hazaáruló ellenzéki."

Valahogy halálfélelem költözik a magát értelmesnek gondoló állampolgár zsigereibe, ha csak kórház közelében jár.

Nem tudja levenni közben a szemét a stadion díszkivilágításáról mielőtt lerogyna annak a fűtött gyepére.

Érzi magányosságát a bajban ahová akaratlanul került, mert tetves aljas kormánya ismét hülyének nézi, és röhögve a szemébe a hazudik.

Hogy cselekednie kellene....?

BANDITA.

Címkék: politika mutyi lop hazudik Fidesz ORBÁN VIKTOR

Kis ország, nagy gazemberek.

 2020.11.13. 08:02

Nem volt még egy ilyen tetves, mocskos, aljas, szemét kormánya az országnak, ami egy ember elmebaját, hataloméhségét, pitiáner bosszúját, gátlástalan harácsolását ennyire elvtelen, embertelen módon kiszolgálva cserben hagyjon egy országot, benne még a saját szavazóit is, akiket ugyanúgy átver.

Csak azok ezt máshogy értelmezik, mert olyan qrva nehéz a valóságot megélni.

Hogy lehet ezt szépen is előadni?

Kinek?

Miért?

Az egész járvány elleni védekezés annyiról szól, old meg magad a problémádat amiről nem tehetsz, a plakátok kormánya magasról tesz rád.

Vagy kaptál valós segítséget?

Tesztet, maszkot, bértámogatást, adócsökkentést, egy emberi szót ami arra utal csak együtt lehet sikeres az ország, és a hatalom nem vissza él a helyzettel, hanem rád figyelve menti az életed?

Eddig úgy néz ki a helyzet a kormány csak magával foglalkozik, olyan segítséget hazudik a szemedbe ami neki nem kerül semmibe, viszont ezt úgy adja elő mint aki csak érted sarcol önkormányzatot, tart vadászati kiállítást, épít templomot a határon túl, vezényel manikűröst a lélegeztető gép mellé, katonát az egyetemre.

Naponta másképp mondja el most éppen ki a felelős a kevés orvosért, ápolóért, a kórházi ellátás alacsony szinvonaláért.

Hogy ha nincs munkád a járvány miatt akkor így jártál.

Haveri cégnél kell melózni, mert oda jut közpénz a tulajoknak.

Hogy te a tehetségesedből a szorgalmadból vállalkozol, bérből fizetésből tartod el a családod, ápolod az beteget, az időset, segíted a rászorulókat, a két kezed munkájából teszel kenyeret az asztalra?

Hát akkor megszívtad!

Előbb ad a kormány segítséget Kambodzsa fejlesztésének álcázott pénzmosásra, mint a saját állampolgárai nehéz helyzetének javítására.

Hamarabb épít egy újabb túlárazott stadiont a mező közepén, mint csökkentene terhet azok vállán akik naponta hajnaltól késő estig végzik becsületesen az agyonadóztatott munkájukat.

Folyamatosan hazudja a szemedbe a jobban teljesítő ország képét nagy kék szar plakáton, közmédián, seggnyaló csicska nevetséges indokaival.

Ez a hatalom csak magáért képes bármit is cselekedni, ezért nem sajnál akár tonnaszám krumplit megmozgatni.

Ennek a hatalomnak nem számít a te jobb életed, magának akár minden csónakot a tengeren, repcsit a focimeccshez.

Hogy minden hatalom ilyen, a politikusok mind hazudnak, leszarnak téged ha már ott vannak a tűz közelében?

Hogy én is, meg te is ezt csinálnád ha a mézes bödön kulcsa nálad lenne?

Ne magadból indulj ki, nekem meg ezt ne mond, mert pofon verlek.

Minden ország olyan kormányt érdemel, amilyen az állampolgárok értelmi képessége alapján neki jut.

Nekünk Orbán Viktort ültette a nyakunkba a saját akaratunk. Mert vállat rángatni, okoskodva ordítani tudunk.

Választani nem.

Pedig csak egymásra kellene figyelni.

És kicsit visszafogotabb orcával tekinteni a körülöttünk élők sorsára.

Mert nem csak egyedül vagyunk ezen a földön.

BANDITA.

Címkék: hazugság közpénz hatalom ellenzék Fidesz Kormány

Az ellenzék valóban akadályozza a kormány járvány elleni védekezésének minden lépését.

Ők voltak azok a gazemberek, akik millió szám vásároltatták fürkészőkkel meg portyázókkal a maszkot, meg a tesztet, hogy aztán ott rohadjon raktáron.

Ők kényszerítették a kormányt, hogy a bajba jutott vállalkozások alig kapjanak segítséget, azt is drágán, teljesíthetetlen feltételekkel.

Ők nem engedték az idős otthonok lakóinak a szűrését, felelőtlen módon az ápolásuk után teszt nélkül mentek vissza a kórházi kezelés után az intézménybe, majd az egészet az otthon dolgozóira, fenntartóira kenték, főleg ha azok nem kormánybarátok.

Az ellenzék nem akarta a munkanélküli ellátás idejét, összegét megemelni, szerintük nem tudnak mit kezdeni ennyi tönkre ment emberrel.

Az ellenzék miatt emelkedtek az árak, gyengült a forint.

Az ellenzék tehet róla, hogy a nyugdíjasok ismét csak ígéretet kapnak valamire valamikorra, valós segítséget, emberi élethez méltó ellátást nem.

Az ellenzék nem engedte a járvány miatt az otthon maradni kényszerült szülők, karanténba zártak teljes fizetésén való tartását.

Az ellenzék vont el az önkormányzati szektortól szinte minden bevételt, hogy templomot újitson fel belőle a határon túl, meg adjon a lezárt határon alig jövő turizmus fejlesztésére a haveri, családi vállalkozásoknak milliárdokat.

Az ellenzék verte szét az egészségügyi ellátást az elmúlt tíz évben.

Az ellenzék nem volt képes az oktatás digitalizálására, hogy a járvány alatt az működjön, ne a tanárok találják ki hogyan is 

legyen.

Az ellenzék nem engedte a stadionokban a szurkolást, de a kormány ellenállt, viszont a Lánchíd csak miattuk rohad.

Az ellenzék tehet róla Kambodzsa kap egy rakás pénzt, és Petike beteg lesz ott.

Mert Petike annyit dolgozik, alig van ideje yachtozni is.

Az ellenzék a felelős az egész járvány miatti gazdasági visszaesés minden százalékáért, ezért épít a kormány kétszáz milliárdos stadiont.

Az ellenzék miatt ilyen szar a helyzet jelenleg, a jegybank is csak pár festmény vásárlására képes alig hétszáz millióért.

A kormány azonban a helyén van, teszi a dolgát.

Lehet ingyen parkolni, nem szabad hajnalban mászkálni, a járvány ideje alatt a közpénz továbbra is áramlik a baráti, családi zsebekbe.

Az ellenzék még ezt is képes lenne megakadályozni.

Ne hagyjuk!

BANDITA.

Címkék: orbán hazugság ellenzék Fidesz Kormány

geci.jpgRendkívüli jogrendre ébredt az ország. 

Ködös, párás a levegő, de legalább ingyen lehet parkolni már akinek van mivel. 

A biztonság szinte letaglózza az embert a lélegeztető gépek tengerében, amihez már csak elég szakember kell, és máris kiderül róla nem kompresszort vettek a fürkésző portyázók.

Maszkot fel, és irány a munkahely ha van olyan, mert adózni kell az ország pocakos focihuszárának.

Aki éppen az akciós Gundel reggelit tömi az arcába laza fehér ingesen a Vár erkélyén ahol az irodája van melynek felújítására újabb milliárdok esnek be a költségvetés feneketlen módosításából.

Innen pillant le két falat között az ellenzéki városokra, és azon tűnődik mivel is szivassa tovább azokat az engedetlen választóit akik visszadobták neki a négymilliós zsák krumplit.

Ne menjenek szórakozni!

Ez jó lesz beléjük és nem kerül semmibe a kormánynak.

Meg a többi sem.

Hogy ne mászkáljanak éjszaka, mert a vírus akkor támad a legjobban.

És várják meg a következő buszt ha az előzőn sokan vannak, 

Hogy emiatt sokan kiesnek a munkából, maradnak jövedelem nélkül?

Oldják meg!

Nincs ingyen pénz, nincs több támogatás, eddig sem volt

Még több teszt?

Még több segítség?

Eddig sem volt, a magyar ember megoldotta okosban.

Viszont lehetett róla folyamatosan hazudni, vádolva az ellenzéket minden olyan esetben, amikor az segíteni akart.

Munkanélküli segély, egész táppénz, adócsökkentés.

Lófasz!

Akkor nem lesz stadion, nem lesz mit ellopni, nem lesz magánrepülő.

Eddig sem adott tetves kormánya az országnak sokat, viszont Kambodzsa kapott. Meg a többi.

Ha ehhez kell a rendkívüli jogrend, akkor bizony ismét nem kaptunk semmit, azt viszont drámai csomagolásban.

BANDITA.

Címkék: kormány lopás ellenzék Fidesz Orbán Viktor

Valóban szükség van a további járvány miatti szigorításokra.

Nem anyázik!

Az eddigi intézkedések kevésnek bizonyultak az ország megmentése érdekében, ezért további szigorú szabályokat kell életbe léptetni.

Nem köpköd!

A kormány eddig is mindent megtett a normális élet fenntartása, a gazdaság működése, az emberek biztonságának növelése érdekében.

Nem röhög!

Vettek az adófizetők pénzéből egy csomó maszkot, meg tesztet, gagyi lélegeztető gépet, amit aztán gondosan elzárták egy bazi nagy raktárban.

Aztán később pénzt kértek ezekért a tesztekért az állampolgároktól, mert ugye a közpénzre vigyázni kell.

Ugyanebből a közpénzből persze jutott vadászati kiállításra, viszont a Lánchíd tovább rohad, mert a főváros nem kormánypárti.

Az olcsó olaj is sokat segített volna a bajba jutott lakosságnak, ezért megemelték a jövedéki adóját.

Létrehoztak egy több százmilliárdos járványvédelmi alapot nagyrészt az önkormányzatok pénzéből mert az állam ugye csóró, aztán ebből felújítottak pár templomot a határon túli területeken, meg támogatták a sportot.

A lezárt határokon beözönlő vadászok és futball szurkolók gerjesztette turizmus támogatására szintén jutott sok milliárd, ami valahogy a kormányközeli családok kastélyfelújításához, a Balaton további gyarmatosításához járult hozzá.

Mert ugye fontos a magyar munkahelyek védelme, a járvány miatt bajba került vállalkozások segítése, a munkavállalók túlélése.

Ezért nem adtak ezeknek semmit, vagy még annál is kevesebbet.

Mert a düdörgő gazdasági csoda földjén nincs ingyen pénz, mindenkinek dolgoznia kell.

Meg főleg adózni.

Aki meg nem dolgozik három hónapig azért is csak

fizessen társadalom biztosítási járulékot, ne élősködjön a világ egyik legjobb egészségügyi rendszerén.

Mert itt mindenkit meggyógyítanak, ki is ürítették ezért pár tízezer kórházi ágyat ennek érdekében, hazaküldve sok ápolásra szoruló beteget.

A családok éve van, nem kell magas közjegyzői díjat fizetni az egyre kevesebb lakásvásárlás közben, így van lehetőség az otthoni ápolást megfizetni.

De ez már kevés a további védekezés során, mert a fegyelmezetlen állampolgárok egyre nagyobb tömege lett fertőzött a szemüveges néni szerint.

A teltházas focimeccseken alig viselnek maszkot, meg nyunyókát visznek az oviba.

Ezért nem lehet koncertre menni, mert ott isznak is.

Na meg azok az elégedetlen egyetemisták, akik nem engedik be a katona bácsit meg a nemzeti bunkót az egyetem épületébe, mert a járvány miatt a kormány elvette tőlük az önállóság intézményét.

Ezzel is a védekezést akadályozzák!

Libernyákok.

Na pont az ilyenek miatt kell most már az étteremben maszkot viselni az étkezések között.

Hogy csökkent a gazdaság teljesítménye?

Ez csak a kormány elleni hangulatkeltés, a nyugdíjasok minden eddiginél nagyobb emelést kaptak az idén, segítve a helyzetüket ismét van ígéret is a tizennegyedik havi juttatás bevezetésére.

Hogy az árak emelkedtek?

Az erős forintot kell ehhez csak megnézni az euróhoz képest.

A kormány eddig is megadott minden olyan segítséget az országnak ami neki nem került semmibe, viszont szépen lehet róla hazudni.

Az emberek azonban már csak ilyen buták mert nem értik a lényeget, meg nem értékelik az eddig elvégzett munkát.

És csak áprilisig kell kibírni, addigra ki lesz mészárosozva a maradék gazdaság. 

Mert akkor fogunk nyerni, és ezt Orbán Viktor jelentette be.

Ő pedig nem vagyonos, és még nem hazudott.

BANDITA.

Címkék: Orbán FIDESZ KORMÁNY Járvány

Ha ma kellene valahova diploma miatt eladni magam mert tehetségtelen vagyok, a jövőben színész vagy filmrendező szeretnék lenni. 

És ebben az új egyetemi felállásban ez lehetséges is ahogy ezt a felsőoktatási intézményt ami régen Színház és Filmművészeti Egyetem volt, és ma viccesen mondva átalakítottak a nemzeti szempontok szerint. 

Mondjuk a CEU szarabbul járt.

Hát csak ide adnám be a jelentkezésem, mert az itt szerzett jövő számomra kedvező megélhetési forma 

lenne.

Az első évfolyamban például Orbán Viktor fotója alatt elszavalnám Wass Albertnek a talpra magyar című verséből a rabok legyünk vagy migránsok jöjjenek részt egy stadionban, miközben a Nélküled szólna a maszkok miatt nem Ismerős Arcok ajkáról.

Így biztos nem leszek a nemzet csótánya, aki régen külvárosi farkasként énekelte a nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás helyett ma már a seggnyalók balladáját.

Utána írnék egy kedvező kritikát a vezetőségről, amelyben nem említem a Vidnyányszki zsíros fejét, és azt sem mikor beejtőernyőzött a Nemzeti Színház élére, utána ott olyan stadion szintű nézettséget produkált mint ma a Felcsút kisvasútján utazók száma.

Viszont nyálasan dícsérném a semmi közepét amit életében csinált, és nem említeném meddig nyalt be a hatalomnak.

Ezzel tuti biztos lenne a helyem a vörös diplomára.

Csinálnék egy diploma filmet is, azzal ezek után biztos nyerni fogok sok közbeszerzésen.

Szíjjártó állna egy jachton az Adrián, Borkai nyomná a ikrek kólát közben a fedélközben, Orbán meg pont arra járna meccsre menet a magánrepcsin, és utasítaná Pintért a kerítés alagútjainak felderítésére, ahol Bakondi elvtárs állna egy kapával, mint elhárítás. 

Közben Bayer Zsolt a taknyán, meg az anyja picsáján keresztül húzná ki az elégedetlen tanárokat, és a világszínvonalú egészségügyi ellátás miatt vásárolni kellett tízmillió maszkot, meg sokezer lélegeztető gépet, amivel eddig a Balaton mellett fújta a honi hülye a matracot a gázszerelő, meg vejkó strandján.

Kásler Miklós közben koszos körmével simogatná Cilike borzas haját, miközben az a járvány miatt munkanélküli lett melós három hónapjával riogatná Gulyás Gergely rendezvény alatti alkoholfogyasztásamközben kialakult pacalpörkölt függőséget.

Szóval a kulturális élet olyan szépen omlik darabjaira, mint a kétszáz milliárdos stadion betonoszlopa. 

Ahova ez a hatalom beteszi a mocskos elképzelését, ott véglények tobzódva élik ki piti kis sértettségüket.

Perc emberek viszik el a jövőnket, senkik alázzák a jelenünket, gazemberek hamisítják a múltunkat.

És erre nagyon sokan meg szavaznak.

BANDITA.

Címkék: hatalom ellenzék Fidesz Orbán Viktor

süti beállítások módosítása