geci.jpgHazudozhatsz annyit Orbán Viktor amennyit a parlament plafonja elbír, én csak annyit mondok neked,

Szájer József.

Ebben benne van minden aljas képmutatás, sunyi alattomosság, becstelen gazemberség, pofátlan hazugság.

Mert ezek vagytok ti, nem azok akik az országot megmentitek.

Te csak egy Szájer József vagy.

Sorosozhatsz, partraszállhatsz, verheted a segged a földhöz a farkasveremben ami nem annyira az uniós tárgyalóterem, hanem a Vár erkélye ahonnan lenézed a józan észt.

Mert Szájer József vagy.

Legszívesebben akár marhavagonba is terelnéd azt aki nem tekint fel oda rád hősként, vagy a fehér lovon bevonuló tenger nélkül is katonát játszó ellentengernagyi példaképedre.

Mert Szájer József vagy.

Hogy te mennyit adsz a járvány miatt az ország megsegítésére az a lófaszt nem érdekli, az a költségvetés amit te a magádénak tekintesz, meg lopod is gátlástalanul, és azt valójában azok tudják, érzik igazán akik elvesztették a járvány miatt a munkájukat.

Mert Szájer József vagy.

Hogy te hogy véded meg az országot az a zsák krumpli szavazókra gyakorolt nyomorának látlelete.

Hogy a kormány mennyit költ a védekezés miatt a határon túli templomban érte imádkozó, az ország életébe belepofázó szavazó nem fogja fel, de vigyorogva elfogadja, azt a hazai szavazó meg átkozódva kénytelen megélni.

Mert Szájer József vagy.

Hogy te hogy véded meg családokat a baj idején, azt a házuk ereszén lógó képviselő meztelen seggén lévő piros pattanás világosan mutatja.

Mert Szájer József vagy.

Hogy te mennyire teremtesz munkahelyet azt a munkát kereső tudja megmondani, nem a huszonöt férfinak testi örömöket adó alaptörvényt alkotó családapa.

Mert Szájer József vagy.

Világosan látszik milyen az az értékrend ahol még az ereszen lógónak a hátizsákjában is drog van, ahol a törvény mögé bújik a gyávaság, ahol a sunyi visszavonulást szellemi fáradtságnak hazudják.

Mert Szájer József vagy.

Dumálhatsz bármit Orbán Viktor, naponta legyen valaki aki csak annyit mond neked ami valójában vagy.

Szájer József.

Aztán simogathatod a tökeid a bunkó módon zsebre baszott kezeddel.

BANDITA.

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr8416339234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.12.14. 22:53:57

Úgy tudom azonnal lemondott.

HaD 2020.12.15. 14:28:28

orbánnak "csak" arról kellene szájer(keléta,borkai stb) ügyben beszámolni hogy ezektől az emberektől milyen infó szivároghatott ki vagy és milyen intézkedés történt ami a zsarolhatóságukkal függ össze...tételesen!!! Miről tudtak miről dönthettek és döntöttek a hivataluk alatt...tételesen. Ezekben milyen nemzetbiztonsági kockázat van(esetleg telefonos segítséget kérhet spöttle haverjától:))????...

enrikokaruszo 2020.12.15. 20:06:07

akiket az ilyen primitív hőzöngés megérint, szerintem nem olvasnak ennyit....pária vagy, fiú, elvesztetted a világodat :)
süti beállítások módosítása