Ha ma kellene valahova diploma miatt eladni magam mert tehetségtelen vagyok, a jövőben színész vagy filmrendező szeretnék lenni. 

És ebben az új egyetemi felállásban ez lehetséges is ahogy ezt a felsőoktatási intézményt ami régen Színház és Filmművészeti Egyetem volt, és ma viccesen mondva átalakítottak a nemzeti szempontok szerint. 

Mondjuk a CEU szarabbul járt.

Hát csak ide adnám be a jelentkezésem, mert az itt szerzett jövő számomra kedvező megélhetési forma 

lenne.

Az első évfolyamban például Orbán Viktor fotója alatt elszavalnám Wass Albertnek a talpra magyar című verséből a rabok legyünk vagy migránsok jöjjenek részt egy stadionban, miközben a Nélküled szólna a maszkok miatt nem Ismerős Arcok ajkáról.

Így biztos nem leszek a nemzet csótánya, aki régen külvárosi farkasként énekelte a nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás helyett ma már a seggnyalók balladáját.

Utána írnék egy kedvező kritikát a vezetőségről, amelyben nem említem a Vidnyányszki zsíros fejét, és azt sem mikor beejtőernyőzött a Nemzeti Színház élére, utána ott olyan stadion szintű nézettséget produkált mint ma a Felcsút kisvasútján utazók száma.

Viszont nyálasan dícsérném a semmi közepét amit életében csinált, és nem említeném meddig nyalt be a hatalomnak.

Ezzel tuti biztos lenne a helyem a vörös diplomára.

Csinálnék egy diploma filmet is, azzal ezek után biztos nyerni fogok sok közbeszerzésen.

Szíjjártó állna egy jachton az Adrián, Borkai nyomná a ikrek kólát közben a fedélközben, Orbán meg pont arra járna meccsre menet a magánrepcsin, és utasítaná Pintért a kerítés alagútjainak felderítésére, ahol Bakondi elvtárs állna egy kapával, mint elhárítás. 

Közben Bayer Zsolt a taknyán, meg az anyja picsáján keresztül húzná ki az elégedetlen tanárokat, és a világszínvonalú egészségügyi ellátás miatt vásárolni kellett tízmillió maszkot, meg sokezer lélegeztető gépet, amivel eddig a Balaton mellett fújta a honi hülye a matracot a gázszerelő, meg vejkó strandján.

Kásler Miklós közben koszos körmével simogatná Cilike borzas haját, miközben az a járvány miatt munkanélküli lett melós három hónapjával riogatná Gulyás Gergely rendezvény alatti alkoholfogyasztásamközben kialakult pacalpörkölt függőséget.

Szóval a kulturális élet olyan szépen omlik darabjaira, mint a kétszáz milliárdos stadion betonoszlopa. 

Ahova ez a hatalom beteszi a mocskos elképzelését, ott véglények tobzódva élik ki piti kis sértettségüket.

Perc emberek viszik el a jövőnket, senkik alázzák a jelenünket, gazemberek hamisítják a múltunkat.

És erre nagyon sokan meg szavaznak.

BANDITA.

Címkék: hatalom ellenzék Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr2116185866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2020.09.02. 05:00:25

Van egy rossz hírem: a blogbejegyzéseid alapján pont egy tehetségtelen segg vagy, aki ócska libernyák dumákat tól és ebből él meg. Persze lehet hogy valami másban jókat alkotsz, de az innen nem látszik.

Szakács Miklós 2020.09.02. 05:50:52

Ez már annyira hátborzongató, hogy csak fekete körömmel, akarom mondani fekete humorral lehet elviselni...

Rodney! Ki a tartótiszted? Szólj neki, hogy nem szeretsz 'ilyeket olvasni, hátha áthelyez máshova.... mi a f@szt keresel itt?!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 07:25:16

Az SZFE drogos diákjai hamarosan megunják, s hazamennek. A nép kivárja. Nem is kell tenni semmit a tüntiző 25 liberrant ellen, elég kívülről röhögni rajtuk.

enrikokaruszo 2020.09.02. 08:26:07

a tehetségtelenség valóban nehéz bélyeg
legbiztosabb együtt üvölteni a falkával
de a tiéd széledőben van épp:)

midnight coder 2020.09.02. 08:41:04

Igazából nekem tök mindegy. Eddig sem jártam nagyon színházba ezután sem fogok - szerintem ez a műfaj úgy a televízió feltalálása pillanatában avult el, magyar filmet pedig elvből nem nézek.

erol 2020.09.02. 12:49:42

@midnight coder: Ezzel a dumával nagy király lennél egy vidéki szakmunkásképzőben.

midnight coder 2020.09.02. 15:09:31

@erol: Szerinted a kétmillió pesti polgár hány ezreléke jár rendszeresen színházba ?

lobaszopiatej 2020.09.02. 15:43:41

A foci lett az új művészet, tessék átjelentkezni az akadémiára!

erol 2020.09.02. 15:47:47

Akkor sem menő kvázi lehülyézni őket.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2020.09.03. 10:14:40

@MAXVAL bircaman közíró: Ugyanerre az SZFE-re járt a NER kompatibilis Balázs Péter, Eperjes Károly, Nemcsák Károly és a többi "libbant". Szóval ne beszélj hülyeségeket folyamatosan.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.03. 10:23:00

@The Ghost Wolf O1G:

S ez hogy jön ide? Sehogy. Nem volt hová máshová járni.

Ez pont ugyanaz, amikor valakinek ma a szemére vetik miért volt újságíró Kádár alatt a kommunista médiákban. Hát mert akkor csak az volt.

gigabursch 2021.02.16. 07:41:16

Így fél év távlatából csak annyi az észrevételem, hogy az egész szfe egy tömény hulladék, amibe kár beletenni egy adóforintot is.
Az önérzetes diákjai meg menjenek el kapálni. Annak legalább lenne látszatra.
süti beállítások módosítása