A Lánchíd te magad vagy!

 2020.06.23. 11:07

Te magad vagy a Lánchíd! Ahogy az rozsdásdik, omladozik az idő múlásával, ahogy arra sem ad közpénzt a kormány abból ami nem is az övé, ahogy csak kihasználja rossz állapotát egy torz kommunikációra, na mintha veled is ezt csinálja, csinálta volna.

Szerinted érdekli a 133 bátor embert és a mögéjük felsorakozó seggnyaló véglényeket mi van, és lesz veled?

Szerinted mennyire néznek téged hülyének mikor a határon túlra öntik a közpénzt amit tőled, és miattad vettek el az önkormányzati szektortól?

Mert szarul szavazták szerintük, hát akkor most bosszút állnak rajtad!

Mert ugye azt susogták hogy abból a pénzből megvéd téged, csak előtte Lőrinc szállodáit újítják fel!

Hogy segít a járvány következtében állásukat vesztetteken a közmunkával, meg a nettó százezres fizetést adó katonáskodással!

Hogy vakarja az aljas kormánya az országnak a fejét akkor amikor nem igazán akarja kifizetni a rendőrök, egészségügyi dolgozóknak még a jogos járandóságát sem, a beígért jutalom kiutalása meg láthatóan fizikai fájdalommal jár nála. 

Mert abból sem stadion, sem motoros pálya, sem vadászati kiállítás, de még erdélyi hoki akadémia nem lesz.

Vagy mégis?

Szerinted mennyire érdekli tetves kormányát az országnak a te helyzeted, ha a járvány alatt annyit rúgott beléd, és ott ahol tudott, közben a maga megmentését fokozta a te nyomorúságodból?

A Lánchíd ma az ország, ahogy azzal bánik, abból magadra ismerhetsz, és megtudhatod mire számíthatsz.

Aki bajban van az ne számítson semmilyen együttérző cselekedetre ettől a szemét kormánytól, ha annak abból nincs azonnali politikai haszna, meg nem is tudja azt ellopni magának.

Aki bajba kerül azt ez a kormány olyan faszául bele tudja rúgni az árokba, hogy még a cipője sarka sem lesz tőle sáros, vagy a lelkiismerete egy kicsit is felébredne.

Mert olyan genetikailag nincs neki.

Emlékszel a kórházi ágyak kiürítésére?

Emlékszel a maszkokra, a lélegeztető gépekre?

Meg hogy azokból mennyi ment külföldre?

Emlékszel mennyire emelte a munkanélküliek támogatását? A nyugdíjat?

A családi pótlékot?

A képviselők fizetését?

A saját bútorbeszerzésére szánt összeget?

Mennyi lesz a Pénzügyminisztérium Várba költözése?

Emlékszel mikor civilek szervezték a maguk segítséget a járvány alatt, a kormány egy Operatív nyunyókát bírt ezalatt összehozni!

Tudod mennyiért lehet dudálni tiltakozásként?

Kilenc évig nem bírtak a Lánchíd állapotán változtatni, ahogy neked is csak adóemelés, rabszolga törvény, nagy kék szar plakát, és nemzeti konzultáció jutott.

Kilenc év alatt lerohadtak a kórházak, az oktatás nemzeti szar lett, de lett egy csomó stadion, meg egy analfabéta gázszerelő nevén lévő birodalom a miniszterelnök családi vállalkozásként!

Amikor a Lánchídra nézel, magadra ismersz.

Rajtad múlik mi lesz vele, és veled!

BANDITA.

Címkék: közpénz hatalom ellenzék Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr4115910760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.06.23. 17:41:20

"Tudod mennyiért lehet dudálni tiltakozásként?"

Tiltakozásként dudálni ősi román szokás, hasonló a büntetőfékezéshez, és ahhoz, mint amikor megállsz az út közepén, kibaszod a vészvillogót és elmész piát venni a dohányboltba. Azzal hogy valaki ilyet szervez, csak az alkalmatlanságát bizonyítja.

"Kilenc évig nem bírtak a Lánchíd állapotán változtatni"
Ja. Előtte meg a szocik 10 év alatt. Mert hogy ez sajna nem 10 év alatt ment szarrá.

"Kilenc év alatt lerohadtak a kórházak, az oktatás nemzeti szar lett"
A kórházak sem az elmúlt 10 év óta szarok, hanem legalább 30 éve. És ha Fletóék reformja megvalósul, még szarabb lenne. Az oktatás pedig kb akkor kezdett szarrá menni amikor az iskolák az önkormányzatokhoz kerültek, aztán jött a deszegregációs ámokfutás, Orbánék csak rátettek egy lapáttal.

A többiben viszont igazad van.
süti beállítások módosítása