Ez itt egy kis ország, ahol nagy gazemberek ülnek a kormányzati pozíciókban!

Ha valakinek alacsony a vérnyomása, csak nézzen meg egy parlamenti közvetítést ahol a normális kérdésre olyan cinikusan pofátlan választ tudnak adni a nyikhaj kis senkiktől kezdve a koszos körmű orvosprofesszorokon túl, a jól táplált rezsihuszárok felnyírt haján át a ritkán józan Tállaibandik, hogy a józan ész tátott szájjal megy neki a falnak.

Honnan tudott egy pocakos focihuszár ennyi jellemtelen gazembert egy akolba terelni, és miért nem látja a magát értelmesnek tartó Fideszre szavazó állampolgár hogy ezek még őket is magasról lesz@rják két választás között? 

Vagy nekik az ilyen alacsony erkölcsi mérce bejön amit ezek a véglények művelnek évek óta az országgal?

Esetleg hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek?

Ezek a kormánypárti képviselők képtelenek a valóságot bevallani.

Következetesen tagadnak el hibákat, a felelősséget ezért a legkisebb mértékben is képtelenek beismerni.

Végül is így egyszerű az életük, mert a gazda zsebre baszott kezéről mindig jut nekik egy kis lenyalogatni való jutalom a megélhetésükhöz.

Nem kell olyan jellem miatt aggódniuk, mint a becsület, a tisztességes munka megérdemelt jutalma, ezek számukra közpénzileg ki lettek írtva.

Vajon a szavazóik is ilyenek?

Mert akkor raknának egy jelet legalább magukra, hogy akinek értéket jelentenek a szolidaritás, az önzetlen segítségnyújtás, a nyílt tekintet a mindennapi életre, legalább tudja hogy ki miatt rohad tízmillió maszk a raktárban, és miért egy analfabéta gázszerelő nevén van Orbán Viktor kisvasútja.

Nehéz dolog egy olyan országban élni ahol a közélet ilyen mocskos, és ehhez sokan még tapsolnak is.

Persze lehajtott fejjel, de mosolyogva.

Meg az is nagyon nem frankó ha a politika nem vállal semmiért felelősséget, és erre bíztatják az őket körülvevő selejtet.

Hazudni sem szép dolog, mert nem a sánta kutya a hibás, de aki megteszi előbb utóbb qrva nagy pofont fog kapni a valóságban élőtől.

Mégis mire számítanak a jelenlegi hatalom közéleti kiszolgálói?

Hogy soha semmi sem fog megváltozni, és nem fog egyszer egy dühös ököl a pofájukon csattanni?

Hogy alattomosan ki lehet nyírni egy nekik nem tetsző választás eredményét?

Hogy ehhez még vigyorogva bele is lehet taposni a tisztességes emberek mindennapjaiba, családjába, ismerőseibe, betegeibe, tanulni vágyó gyermekeibe?

Egy dolgot pedig nem ártana abba az alacsony szellemi képességek mellett is csekély értelmükben felismerni.

A világon semmi sem állandó, meg stadion sem jut mindenki háza mellé.

BANDITA.

Címkék: munka lopás hatalom ellenzék Fidesz Kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr3615755082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uni1002 2020.06.08. 18:08:35

Kitűnő összefoglalás!

a nagy hohohorgász 2020.06.08. 20:22:13

Mi van bandita? Zavar hogy van nalatok okosabb bandita?:) tudod tobbet lop de tobbet oszt is szet nekunk. Szivas kuvasz :) ez pont olyan mint a kitantorgok esete. Mit erdekli oket honnan van nyugatnak a tobb penz, nekik is tobb jut. Ennyi. Hahaha

Virányi András (BANDITA) 2020.06.09. 02:26:16

@a nagy hohohorgász: szóval akkor lopni nem bűn, csak neked is jusson belőle. Így megy ez akkor ha nincs tudásod a munkához, képtelen vagy magadnak enni adni, és a segged sem találod meg. Kell aki ezt megteszi helyetted. Ügyes! BANDITA.

midnightcoder2 2020.06.09. 10:49:27

Alapvetően amíg az ellenzék gerincét az az MSZP/DK adja akiről szintén tudjuk, hogy ragad a keze és nem kicsit de nagyon és ráadásul még idióták is, addig nehezen jön össze a kormányváltó hangulat az országban. Most lehet persze azzal jönni, hogy jó, mi is loptunk de kevesebbet, csak ezzel az a baj, hogy egy-egy váltásnál a következő banda általában még kevésbé gátlásos mint az előző. Másrészt ez a ki mennyit lopott is érdekes kérdés, mert erről az átlagpolgár kb. annyit tud, amit a sajtó elmond neki róla. Orbánék ügyeiről rengeteget hallani - annak ellenére, hogy ugye nincs sajtószabadság - ugyanakkor Pl. arról, hogy hová lett a gengszterváltás utáni két ciklusban hová lett egy ország vagyona nem nagyon volt szó, pedig akkor a liberálisok kezében volt az egész sajtó, ami ballib szemmel nézve maga a sajtószabadság. A csendet igazából csak Tocsik törte meg, hogy hogyan és miért arra magam is kíváncsi lennék, de szerintem picit repedezhetett az addigi egység.
süti beállítások módosítása