Azért Kövér László mindent elkövet, hogy ostobábbnak nézzék mint Kósa Lajost. Pedig ott is komoly az elmebaj.

Ez a kijelentése a gyermekvállalásról, miszerint az közügy nem magánügy azért egy kicsit nagyon nagy baromság.

Nem tudom a kisebbik bajszos szar nézett már tükörbe az elmúlt migránsozó időben, de a gyerekvállaláshoz az ő arca kiváló fogamzásgátló lenne.

Amit meg az Orbán kormány kínál a bérből és fizetésből élőnek, meg annak aki a józan eszét használja, hát inkább ne legyen már olyan merész család aki bevállal egy Csok-ot az állami kedvezményből vásárolt hétszemélyes autó hátsó ülésén készült gyerek felneveléséhez.

Mert a gyerek legyen a két partner magánügye, a házelnök meg takarodjon ki a hálószobából.

És az egész kormány kövesse!

Kövér László házelnök már sokszor bebizonyította alkalmatlanságát meg nem érdemelt közjogi beosztására. Orbán Viktor seggéből kibújt bűzfelhő minden mondata, melyről azt gondolja, na ezt most aztán jól kitaláltam.

A nagy kék szar plakátokon folytatott süket duma a Laci nevű bajszos szar böfögéséhez képest is templomi csendnek tűnik, ezért neki is jó lenne mindig ilyen mélyen hallgatni, mert már mindenki tudja mekkora baromság mind a kettő.

BANDITA.

Címkék: hülye Kövér László

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr2715115832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.09.19. 09:32:02

Valamit jól csinál Kövér, ha ennyire gyűlölik őt a ballibák...
süti beállítások módosítása