Ez nektek egészségügy?

 2019.09.18. 08:44

Próbálsz bejutni egy vizsgálatra valamelyik egészségügyi intézménybe. Hogy milyen vizsgálatra, és hol, azt csak a helyzet hozza össze. 

Nem is kell betegnek lenned, lehet csak kell egy papír arról, hogy nincs semmi bajod, és ez a jobb állapot. 

Ha beteg vagy akkor kicsit szarabb a helyzeted, de akkor is ez vár rád.

Első lépésben időpontot kérsz ahhoz, hogy a elmehess a vizsgálatra, és oda időpontot kapj. 

Ezt megteheted e- mailben, telefonálhatsz olyan százszor, vagy odamehetsz az intézmény elé sátorral, váltás fehérneművel, és akkor személyesen is kicsikarhatod az információt amire szükséged van.

Ha ezzel megvagy megtudod mennyi hónap múlva lesz rád ideje az agyonterhelt rendszernek. Meg azt is közlik veled mennyibe kerül az ingyenes vizsgálat.

Közben múlik az idő, és vagy nem tudsz addig dolgozni, vagy szarabbul leszel mert közben romlik az állapotod. 

Ez nem annyira elképzelhetetlen a mai világban ezért próbálsz ismerőst szerezni, borítékot készítesz össze, hogy hamarabb kész legyél minden vizsgálattal, vagy csendesen haldokolsz tovább.

Ameddig vársz a vizsgálatra örömmel nyugtázod a családok évében elért eredményeket. 

Qrva jó hiteleket vehetsz fel ha legalább három kilót keresel egy hónapban. Ja, és a feleséged, vagy a férjed is kap ugyanennyit, és bevállaltok hozzá pár utódot. Nem szerelemből lesz a gyerek, hanem a törlesztés miatt. És időre, méret addig ketyeg a törlesztés órája.

Meg hogy agyon lesznek verve a bevándorlók, meg az őket pártolók. Ide csóró migráns ne jöjjön, csak aki tud fizetni. Rogánnak, letelepedési kötvénnyel.

És akkor végre eljön a vizsgálat ideje. Van gép, van személyzet, bár mind a kettő agyon van terhelve, néha lerobban, de neked a kezedben van végre. 

Pár hónap telt el csak, ennyit vártál. Jobb esetben csak hetek. Nem dolgoztál, betegebb lettél, de most megvan az eredményed.

Innen már könnyebb a dolgod, pár hónap múlva orvos is lát ha megéled. 

Ez persze csak egy kiragadott állapot, ebben az országban minden rendben van.

Itt csak úgy dübörög a gazdaság, növekszik a túlóra, egy analfabéta gázszerelő mindent visz ahol lóvé van, és még nem is tud róla.

A külföld önti a szart a jó magyar földre, a kormány meg mindenkin segít a nagy kék szar plakátok szerint amire milliárdokat költ.

De ez nem számít, mert ha, mást látsz,vagy tapasztalsz, akkor hazaáruló vagy.

És minden rosszról más tehet ami veled történik, sokszor a baloldal, vagy a soros, pedig harmadik ciklusban van a kormánypárt.

BANDITA.

Címkék: beteg egészségügy Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5115115116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása