A Fidesz lop, csal, hazudik!

 2019.09.18. 08:14

Vigyorogva sétál a fideszes bűncselekmény a jogállam romjain. 

Elégedetten röhög az igazságszolgáltatás megcsúfolásán, sunyin kacsint a főügyész remegő hangú mentegtőzésére amivel őt segíti.

Neki nincs ebben az országban félnivalója, ő itt mindent megtehet.

Egy analfabéta gázszerelő nevén lehet a miniszterelnöki vagyon, egy elmebeteg jegybankelnök szét alapítványozhatja a devizahitelesek magas árfolyamon beváltott hitelét, miniszter lehet milliárdos a nagy kék szar plakátokon látható üres fecsegéssel.

A fideszes bűncselekmény nem vált ki forradalmat, felháborodást, legfeljebb egy legyintést.

Mindegyik lop, de ezek legalább olyan szépen hazudnak is hozzá.

Annyi formája van a fideszes bűncselekménynek, na és rengeteg ember jól megél belőle, hát neki akkor ezen a turulszaros földön nem eshet bántódása.

Védik létezését, óvják a formáját, törvényt hoznak az érdekében, eltüntetik nyomait ha már nagyon pofátlanul kilátszik az általa létező, le és felszálló magánrepülő ablakán a meccsre menet jövet. 

Vagy a belőle vásárolt kastély árnyas parkjában.

Egy egész rendszer épült rá, vagy inkább az egész rendszer ő maga.

A fideszes bűncselekmény köszöni jól elvan az ország fekélyeként, képes annak testén rákos daganatként szépen fejlődni.

A haza meg álljon sorba a kórházak folyosóin, nézze a saját jövőjét szépen a magánzsebekbe folyni, adózzon azért hogy hazudhassanak neki, álljon készen a folyamatos harcra a nem létező ellenség ellen. Legyen nemzeti, legyen keresztény, legyen büszke a hazájára, amit az orra előtt fosztanak ki, butítanak el, vesznek meg kilóra a rezsiutalványért cserébe, egy tál gulyáslevesnyi szavazatért.

A fideszes bűncselekmény meg hagy járjon nyugodtan ebben a mocsárban, a józan ész tiszta forrását mérgezve.

BANDITA.

Címkék: lopás FIDESZ Kormány ORBÁN VIKTOR

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr8915114936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása