Ez már nem csak a rabszolga törvény eltörléséről kell hogy szóljon.

Hét éve tombol a sziklaszilárd alaptörvény, ami számtalanszor lett módosítva. És hat éve alkotta meg a kétharmad az új munka törvénykönyvét, ami szép lassan megölte a munkavállaló jogait.

Hét évvel ezelőtt kellett volna ezt az egész mocskot eltakarítani, ami mára már beleégett a mindennapokba, gennyesre kereste magát a melós verejtékén, zsírosra hízott a rokkant elvett támogatásán, pofátlanul gazdag lett a nyugdíjas átverésével, mocskosul meggazdagodott a kiválasztott elit az ország nagy részének a kárára.

Hét évvel ezelőtt volt egy tüntetés az Opera előtt.

Orbán Viktor akkor bokáig fosta a nadrágját, mikor a hátsó kijáraton távozott menekülő patkány üzemmódban.

És futtában elhatározta ő bizony megszívatja azt aki ellene akár csak gondolatban is, de cselekedni mer. Egyenként vadássza le a gyengét, a beteget, az okost, a változást akarót, a vele egyet nem értőt, a szavát felemelőt aki szerint nem jó ami történik ebben az országban.

Módszeresen gyilkolva a jogállamot, öles léptekkel számolta fel a hatalmát veszélyeztető ellenőrzést a jogalkotási módszere felett.

Törvényesítette a korrupciót, amelynek eredményét szétosztotta szűk köre megbízhatónak talált seggnyalói között.

Minden állami funkciót betöltő véglény az ő vályújából zabálta a moslékot, és magát nemzetinek nevezve bólogatott az ország megnyomorításához.

Az egykulcsos jövedelemadó adó, a nyugdíj, a rendvédelem elvett jogai, a rokkantak csalónak nevezése, a rezsicsökkentés átverése, a migránsokkal való riogatás. Csak néhány fejezet a hatalom dicstelen tevékenységéből.

A választás elcsalása, a média bekebelezése, a korrupció törvényesítése, a szervezett lopás a közpénzből.

Az ország nagy része egyre szegényebb lett, a gazdaság viszont a hatalom szerint szárnyalt, hiszen Orbán Viktor mesés vagyonra tett szert. De nem csak ő egyedül a környezetében, a családjában, a kiválasztottjai között páran szintén szépen megtollasodtak. Kinek a közvilágítás jutott a közbeszerzésből, kinek a föld, kinek a dohány, kinek a letelepedési kötvény, kinek a média, kinek a szerencsejáték.

Ma már ott tart az ország, eladó itt kérem minden. Főleg a melós a munkája, a nyugdíj emelése, a rokkant támogatása, a kórház homlokzata, az oktatás minősége.

Lassan már minden sarkon van sportcsarnok, stadion, egyházi iskola, lekövezett főtér. Szépen lassan az éjszaka sötétjében tűnnek el szobrok a közterekről, a történelem éppen átíródik, korábbi kultusz ébred újra ami már egyszer romba döntötte az országot.

A tehetség nem számít, a jövő ne épüljön, a múlt éledjen, a ma legyen hazug.

Folyik a szenny a köz és egyéb kormány felügyelte csatornákon az elme felé, ahol percemberek egymást támogatva magyarázzák a gyalázatot, emelik hőssé a hazugot, legyintenek a valóságra.

Már nem elég egy részt kiemelni a sok rosszból, az egészet kell a kukába dobni.

A rabszolga törvény eltörlése már nem elég. Ez csak egy a sorból amiért ennek a hatalomnak, és az azt kiszolgáló rendszernek a börtönben kell megrohadnia.

Normális országban nem költözik a Várba egy Orbán Viktor féle politikai hulladék.

Normális országban nem repülőt vesz a költségvetés a hatalom csúcsán levő kényére, hanem számítógépet az iskolába, gyógykezelést a kórházba, meleget az otthonba, tisztességes bért a munkát végzőnek.

Normális országban Orbán Viktor börtönben rohad meg, a többivel együtt aki most vele tart az ország ellen.

Ezért nem elég már csak a rabszolga törvényt eltörölni. A rendszert kell felszámolni, ami megnyomorítja az országot.

BANDITA.

Címkék: munkatörvény alaptörvény Fidesz Orbán Gyáva rabszolga törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr2814528174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.02. 12:15:46

Jó tudni, hogy 6 éve forradalom volt az Operánák. Van egy kis gond: erről a magyar nép nem értesült, neki elfelejtettek szólni Soros gazda bértüntizői...

Normális országban a ballibek kiesnek a parlamentből.

jajdehülyevagyok 2019.01.02. 20:24:59

Sok volt a tablettás szilveszterkor.

yourmomtits 2019.01.02. 21:05:57

ez jó nagy okádás volt. ettől függetlenül boldog újévet.

morph on deer 2019.01.02. 21:42:47

@maxval balcán bircaman:
“erről a magyar nép nem értesült”

Dehogynem, csak akkor “véletlenül” csak a néhány elkésett érkezőt mutatta a köztévé, háttal az Operának, szokásához híven.
Kis kedvenced, a viktor, akkor valóban a pincén keresztül hagyta el a helyszínt, pedig több száz tekes és teketlen vigyázott a testi épségére :)

Lám, meg is lett az eredménye, hiszen testileg még mindig ép..!

morph on deer 2019.01.02. 21:50:15

@yourmomtits:
“ez jó nagy okádás volt”

Csak nem azt mondod, hogy “pedig nincs is mire”?

Miért, szerinted mi nem igaz belőle?

Mert az mondjuk más kérdés, hogy neked ez így tetszik, te ezt így fogadod el, ahogy van, ő meg nem, mert neki ez nem tetszik.
Rosszabb hírem is van: nekem se.

Remélem, hogy ebben a boldog új évben az is kiderül, hogy még ki gondolja így!

Amúgy kösz, viszont!

eloi 2019.01.02. 22:32:55

Jesszus! Bandita! Mi történt? Kirúgtak? Nem adhatsz órát a CEU-n jó pénzért? Vagy mi történt? Vagy csak elgurult a gyógyszered?
Vagy véletlenül ide írtál nem a megszokott ballib kloákára a B1 Blogcsaládra??? Az a félhivatalos gyűlölködő oldalatok nem?

Értjük, hogy fáj, de nem gondoltuk, hogy ennyi sár böfög majd fel belőletek.

Mit keresel még itt, ha minden ilyen szar, ahogy írod? Ha pl. akkora kurva nagy a szegénység, hogy nincs áru Karácsony után a Tescoban, mert a szart is megvették???
Ma még menekülhetsz az EU-ba! Szabadon! Ott is sok a hülye, simán elhiszik, hogy itt üldözött vagy! Kérj politikai menedékjogot! És jobb életed lesz. Ha engem így elnyomnának, mennék. Gondold meg! Így itt csak szívrohamot kapsz, vagy agyvérzést, ha így belelovalod magad. Vigyázz jobban! Relax vagy tabletta.

ulpius66 2019.01.02. 22:46:39

olkt.hu/

"2019.01.02 TÜNTETÉS AZ OPERÁNÁL!

“Orbán Viktor és bűnszervezete a Fidesz – KDNP szolgaságba akarja dönteni Magyarország népét. Emelik a túlórát, csökkentik a béreket, elveszik a jogainkat, sárba tiporják a sajtószabadságot, összességében megszüntetik a jogállamot!

Ezt mi nem hagyjuk!

A 2012-es nagy Operaház előtti tüntetés szervezői, ezért úgy döntöttek itt az ideje, egy új közös megmozdulásnak, melyben megmutatjuk, hogy sokan vagyunk, dühösek vagyunk és a végsőkig elszántak vagyunk jogaink védelmében!

2018. december 18.”

Forrás 24.hu

ulpius66 2019.01.02. 22:59:11

2012. 01. 02.

"Tüntetés az Operánál - Az alaptörvény és a sarkalatos törvények visszavonását követelték a demonstrálók

Az alaptörvény és a sarkalatos törvények visszavonását követelték az operaház közelében hétfő este a civil szervezetek és "demokratikus ellenzéki pártok" szervezésében tartott budapesti demonstráció résztvevői, közvetlenül azelőtt, hogy a dalszínházban ünnepi gálaestet rendezett a kormány az alaptörvény hatálybalépése alkalmából.

A civilek és "demokratikus ellenzéki pártok" több tízezer résztvevő jelenlétében tartott demonstrációján Ripp Zoltán történész arról beszélt, hogy a demokratikus jogállam felszámolói "nem átallanak ünnepelni"

A demokratikus ellenzék összefogásáról szólva reményét fejezte ki, hogy a pártok és mozgalmak önös érdekeiken, egymás iránti ellenszenvükön, bizalmatlanságukon felül tudnak kerekedni.

Iványi Gábor metodista lelkész arról beszélt, nincs ott igazság, ahol a törvények erőszakkal, tárgyalás nélkül születnek, ahol az emberek félelemben élnek, ahol különbség van ember és ember között. Magyarország, a magyar köztársaság Európa része, és az akar maradni - hangsúlyozta.

Majtényi László, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnöke kijelentette: az Opera ma "a képmutatás háza", az utca az alkotmányos erényeké, az Operában a bűn gyülekezik ma este.

A miniszterelnök felesküdött a jogállami forradalom alkotmányára és arra, hogy védelmezni fogja, majd azt megdöntötte - jelentette ki. Közölte, Orbán Viktor "rendszeresen azzal kérkedik, ő és alaptörvénye a magyar szellemet képviseli, pedig ez nem igaz. Mint hozzátette: az övé "legfeljebb Horthyra mutat".

Felszólította a kormányt, hogy távozásuk előtt vonják vissza az alaptörvényüket és az összes jogkorlátozó sarkalatos törvényt.
Az MTI tudósítói az ellenzéki pártok képviselői közül mások mellett Mesterházy Attilát, az MSZP elnök-frakcióvezetőjét, Nyakó István, Szekeres Imre és Szanyi Tibor szocialista képviselőket, Karácsony Gergelyt, az LMP frakcióvezető-helyettesét és Bokros Lajost, az MDF európai parlamenti képviselőjét látták. Ott volt a tüntetésen Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció vezetője.

Ámon Betti, a Duna Televízió Kikötő című kulturális műsorának korábbi főszerkesztője, a rendezvény moderátora azt mondta: a civilek demonstrációján mintegy százezren gyűltek össze."

Szóval százezren voltak hét éve.....

Máma meg mán csak heten akarták megdönteni a patás hatalmát....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.03. 05:00:55

@morph on deer:

Bezzeg ha az alig nézett MTV megmutatta volna, akkor megbukott volna Zorbán!

Kivlov 2019.01.03. 06:34:20

Üzenet az ellenzéknek: emlékeztek a választási eredményre? :D

Ménár Atya 2019.01.03. 06:53:16

Hát, jól kibaxtak a dolgozókkal az egykulcsos adórendszerrel, a végén még pénzük marad, aztán az ellenzék be is csukhatja a boltot,mert a kutya sem fog rájuk szavazni :)
Ma már elég gyengusz érvelés, hogy gonosz orbán pénzt hagyott az embereknél..........
Miközben a jó szocik adómentes minimálbéren éheztették a népet, és amikor ez már nem tetszett, akkor jelöletlen maszkos pribékekkel verették a békés tüntetőket,egy hazaáruló miniszterelnök,és hazaáruló kormánya parancsára.
Csak hát azok a fránya választások ne lettek volna, ahol Horn Gábor szavaival élve,elzavarták őket a picsába".
Lehet sírni, hogy milyen rossz itt minden, van aminek még alapja is van, de majd a választók eldöntik 2022-ben hogy merre tovább.

Nemere16 2019.01.03. 07:15:35

@Ménár Atya: 2022-ben szabad választás lesz? Szabad, pártatlan közmédia nélkül aligha.

Nemere16 2019.01.03. 07:17:13

@eloi: Személyeskedés nélküli észérvek nem mennek?

Nemere16 2019.01.03. 07:24:59

Piszokul nem értem a fideszes gondolkodást.Pl:Mit gondolnak az Orbán rendszerről? Demokrácia vagy diktatúra? Feltételezve, hogy ismerik a demokrácia alapjait felmerik-e vállalni,hogy egy rezsim alakult ki?

Gato666 2019.01.03. 07:51:59

Azóta volt két demokratikus választás. 2x2/3 a Fidesznek. Ennyike. BUÉK!

Gato666 2019.01.03. 07:53:00

@Nemere16: A közmédia mikor volt utoljára pártatlan?

vergyula 2019.01.03. 08:04:09

@eloi: A Tescoban máskor sincs áru. Legalábbis a polcokon. Gondolom a raktár tele van, csak nincs aki feltöltse a polcokat.

vergyula 2019.01.03. 08:06:32

@maxval balcán bircaman: Nem hiszem, de egy kicsit legalább kiegyensúlyozottabbnak tűnt volna a közszolgálati tájékoztatás.

lenörd hofstadter 2019.01.03. 08:20:50

Emlékek? orbán főtitkár elvtárs buta fejében? Viccelsz?

A koszos tahó tolvaj cigány videofelvétellel bizonyíthatóan arra nem emlékszik amit 3 perccel korábban mondott...
Sajnos egy retardált barom vezeti az országot és túl sok a hozzá hasonló idióta aki a hatalomban tartja.

lenörd hofstadter 2019.01.03. 08:24:34

Amúgy nem az első, és nem az utolsó eset volt amikor orbán főtitkár elvtárs telefosott gatyával menekült. Nincs mindenhol függöny ami mögé elbújhat félelmében...

Béla61 2019.01.03. 08:25:26

@maxval balcán bircaman: Hát nem. Normális országban a bal-liberálisoknak is van hangja, legalább is a közszolgálatinak csúfolt,( Fidesz párt ) médiákban. Ugyanis a 90 MrdFt-ból fenntartott MTVA az én, és a többi ellenzéki adójából is működik. Ugyanis a szavazatok 48%-t nem a Fidesz kapta. És én nem azért fizetek adót hogy a Fidesz szennyáradatot hallgassam. Ahogy gondolom mások sem. Na ezért nem értesült az ország az Opera-forradalomról. De Orbán hatalma - ahogy egyik diktátoré sem - tart örökké, és akkor a seggnyalók nagyon fogják magukat szégyellni.

marosy 2019.01.03. 08:34:11

"Üzenet Orbán Viktornak: Emlékszel az Operára?" Én csak az anyádra emlékszem, arra az útszélire.

hobb 2019.01.03. 08:45:44

@maxval balcán bircaman: normális országban neked nem lenne munkád, főbirka.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.01.03. 08:46:26

@Béla61:

Mo-on ez nem szokás. Az állami tv a kormányé, ez van 1994 óta.

Az 1 %-os názettségű MTV miatt nincsenek hírek? A kb. 25-ször nézettebb ELLENZÉKI RTL hírei nem hatnak?

hobb 2019.01.03. 08:50:18

@Gato666: normális országban a két utolsó választást nem nevezték volna demokratikusnak. Már a szátokig ér a szar, de ti még mindig azt magyarázzátok, hogy az csokipuding. Innen, egy normális országból kívánok jó étvágyat :-)

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 09:01:23

Megint kimegy mind a 300 Soros csika balhézni 2 napra, ha nem esik az eső ?

Veszek popcorn-t, megnézem. Érdekel a ballib marhák önszuggeszciós bénáskodása.

kvadrillio 2019.01.03. 09:13:32

O1G MIHÁLFARKANGYAL EZEKET TÁMOGATTYA.....A GYES MEGEMELÉSE, A CSALÁDI PÓTLÉK MEGEMELÉSE NÉLKÜL ! BEZZEG A COCILIZMUSBAN VOLT 3 GYEREK, 3 SZOBA 4 KERÉK PROGRAM A FIATALOKNAK !!!!!!!!

Ki engedhet meg ma magának egy lakást?

A közép- és a felsőréteg. A fiataloknak marad az albérlet, a leszakadóknak a nem megfelelő minőségű vagy szociális lakás. A lakáspiaci folyamatok a 2008-as válság előtti éveket idézik.

O1G...SZÓ SZERINT KIVÉGZI A FIATALOKAT ! KIVÉVE A MILLIOMOSCSEMETÉK GYEREKEIT.......

MERA MAGYAR TÁRSADALOM NEMCSAK GYED-ES ORBÁNRÁHELEKBŐL ÁLL.....BAZDMEG TE HÜJJE HORTHYUTÁNZAT-O1G !!!

A FIATALOK TÖBB MINT FELE A SZÜLEINÉL LAKIK, ÉL.....

kvadrillio 2019.01.03. 09:15:42

@kvadrillio: ez a hüjjjje viktorfarkangyal meg szórja szét minden faszságra a milliárdokat, csak a jövő nemzedékére nem !+

anerki a jövő nemzedéke ráhelke meg aannak a férje.

kvadrillio 2019.01.03. 09:19:53

Gulyás: A kormányellenes tüntetéseknek nem lesz tömegtámogatottságuk ???

Szerinte a többség elítéli azt, amit az ellenzékiek a parlamentben vagy éppen az utcán csinálnak.

LESZ....GULYÁSKA ! CSAK ŐK MÉG NEM CSATLAKOZTAK, DE FOGNAK ! ADDIG IS KERESS MAGADNAK BÚVÓHELYET ! :o)))

DFK 2019.01.03. 10:07:49

@ulpius66: csakhát 7 éve se voltak 100000-en, max 10-20 ezren.

DFK 2019.01.03. 10:12:21

@Béla61: a szoci kormányok idejé mennyi hangja volt az ellenzéknek a köztévében? Emlékszel a Napkeltére? És az akinek tévé kell, az vegyen magánakra?
Persze szar ügy a broki másik felére kerülni...
Vége a balos vélemény- és médiamonopóliumnak.

Rettegek mert ballib vagyok 2019.01.03. 10:14:19

@DFK:

+1

Pontosan erről van szó. A ballib gecik azt sírják vissza, mikor jobboldali média mutatóban sem volt.

Gyöngyi Asbóth 2019.01.03. 11:02:56

Nézem a fideszesek hozzászólásait, és ugyanaz a cinkus, gőgös, üres, semmitmondó sallang árad csak az írásokból, mint ami a kormánytól szokott. Eljutnsk Hozzátok az érvek? Máshogy kérdem, a tények? Cáfolni nem tudjátok, max. jön a "búék", az "ennyike", meg a "ballibek". Én nem ballib vagyok, csak gondolkodom. Legegyszerűbb a ,"fotelből popcornozva" nézni a tüntetést. Legalább néhány kérdést tegyetek fel magatoknak, kitkeintve a komfortzónából.

Megoldó 2019.01.03. 12:09:06

Ezek a faskalap f.trollok még odáig sem merészkednek, hogy az állításokat cáfolni próbálják. Az ami most folyik az országban, kizárólag egy csekély kisebbségnek jó, miközben az egész ország elpusztul.
Ez történelmi bűn, ami nagyon remélem, hogy még az én életemben meg lesz torolva.

Nemere16 2019.01.03. 13:09:51

@Gato666: 2010 előtt. Mind a kormány mind a Fidesz szerepelt a köztévében. Sőt! Szíjgyártó még többet szerepelt a tévében mint az összes miniszter együtt véve.Ma nagyítóval sem lehet ellenzéki képviselőt találni az MTVA műsorán. Ne szégyeld, vállald fel,hogy diktatúra hívő vagy!!

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 14:47:41

ennyi idő alatt azért ki kellett volna józanodni. Mit szívtál a pezsgő mellé?

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 14:51:49

@Gyöngyi Asbóth: ezért érdemes volt előkotorni egy kétésfél éves tartaléknicket :)

Gyöngyi Asbóth

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2016.06.11. óta tag.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 14:57:05

basszátokmeg ez egy ilyen elfekvő harcinickébresztő poszt akart lenni?

hobb

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2012.12.05. óta tag.

Nemere16

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2013.08.08. óta tag.

Gyöngyi Asbóth

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2016.06.11. óta tag.

Virányi András (BANDITA) 2019.01.03. 15:08:50

@Viszlát és kösz a halakat: Nem sikerült semmit szereznem, az összest felvásároltátok. BANDITA.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.03. 15:13:33

@Virányi András (BANDITA): akkor az elvonás hozta ki ezt a posztot

érthető, az nagyon duuuurva de idővel rendbe jössz

upsz újabb elfekvő támadt fel :)

Mázlista51

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2010.06.15. óta tag.

Gyöngyi Asbóth 2019.01.03. 17:41:48

@Viszlát és kösz a halakat: Látom, a lényeggel sikerült foglalkoznod. Semmi gond, alátámasztod a kommentemet.

Desischado 2019.01.03. 20:52:58

Minden sorával egyetértek, ezt a bandát el kell takarítani! A rabszolgatörvény eltörlése már messze nem elég. Remélem, ez az év a banda bukásának éve lesz, ezt az ide okádó trolloknak is üzenem. Fáj az igazság? Mert Bandita mindenben igazat írt, csak a haszonélvezők, a trollok, meg a birkák nem látják. Köszi Bandita, az egész évi munkádat, és nagyon Boldog Újévet! Ölellek.

jaj de élvezem a libsik tehetetlen vergődését 2019.01.04. 00:14:57

Szerencsetlen, szanalmas eszement, vagdalkozas.
Annyira szinvonalon aluli kocsmai anyazas, amire nincs miert valaszolni. Legfeljebb annyit, hogy jozanodjon ki a postolo.

Viszlát és kösz a halakat 2019.01.04. 12:22:40

@Gyöngyi Asbóth: már 2hsz ez igen.

Desischado

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2013.11.24. óta tag.

"Köszi Bandita, az egész évi munkádat, és nagyon Boldog Újévet! Ölellek."
"Köszi a remek írást, drága Bandita!"
"Köszi ezt a remek írást Bandita, sok ilyen ember kellene mint amilyen te is vagy!"
"Köszi, drága Bandita a nem lankadó munkádért, amivel leírod az igazságot!"
"Köszi, Bandita, megint nagy igazságokat mondtál ki!"
"Fantasztikus írás!!! Meg is osztom! Köszi, drága Bandita, kincset érsz!"
"Köszi a ragyogó írásért, Bandita!"
"Köszönet a remek írásodért, és azért is, hogy vagy! (simikéz)"
"Köszi az írást, drága Bandita! Ölellek!"

Remélem dugod ezt a csajt/pasit :)
süti beállítások módosítása