"Bemegy a közismerten Fidesz szavazó a munkahelyére, és neki lát hegyezni a zabot. Jön az anyag rendesen, de közben azért van ideje gondolkozni.

Hogy a franc essen ebbe a qrva melóba, alig tudok kijönni a fizumból amit érte kapok. Már lassan alig tudok bevásárolni olyan drága minden. Este is nézem a híradót a köztévén, ott meg azt mondják milyen fasza ebben az országban minden, csak úgy szárnyalunk, mindenki minket irigyel. Ki a f@szomnak hazudnak ezek?

Ott áll mellette kollégája, akinek a szíve mindenki által láthatóan bal oldalon dobog és halkan odasúgja neki.

Tál gulyásért szavazó seggnyaló, bent kell maradni túlórázni, hoztak egy adag zabot, meg kell sklejmolni.

Néz nagy szemekkel az Orbán Viktor képét ágya felett tartó faék gondolkodású szaki, próbál kifogást találni a meló alól, meg nem is akar szólni a józan ésszel láthatóan évek óta jól ellátott társához.

Na majd pont ez a migráns betelepítő, CEU vagy min diplomázott, több nyelven beszélő kerítésbontó fog nekem olyat mondani ami kifog rajtam.

Hazaáruló geci- tör ki belőle Bayer Zsolton szocializálódott műveltsége- azt hiszed félek a munkától?

 Jöjjön az a svédcapcer, megsklejmolom én úgy a dúzlit, hogy három stadiont lehet építeni belőle egy kórház helyett. Majd az unió mondja meg nekem milyen közvilágításra költsem az adófizetők pénzét. Be fogod a pofád komcsi, neked is jól jön a túlóra, abból mehetsz focimeccsre.

Néz rá a józan ész, közben azon jár az esze, ennek az alkohol biztos nem rombolja az agysejtjeit. Mégis próbál hozzá emberi hangon közeledni.

Semmi baj rezsicsökkentésben tönkre ment kollégám, melózni tudsz, abban nincs is hiba, és a túlórát is bevállalod, ebben is biztos vagyok. Csak most három év múlva lesz ebből lóvét kispofa, addig húzd meg a nadrágszíjad.

Nézi nagy boci szemekkel az eszét használót a Kósa Lajos beszédét értő kormánypárti szavazó, miközben ömlik a zab a szalagon, mint Mészáros Lőrincre a közpénz. Borsónyi agya próbálja feldolgozni a kapott választ, de birkózik vele az értelme, mint Németh Szilárd a katonai emlékművel ami előtt pólóban tiszteleg bal kézzel.

Hazudsz soros bérenc. Be akarod engedni a migránsokat, hogy azok megegyék a nagymamát, és megerőszakolják schmidt mariskát a terror házánál a győztes világháború miatt- ordít bencsik bandi féle kommunista stílusban, mint az munkásőr korában.

A munkát ki kell fizetni, ezt maga az atya úr isten mondta, aki százmilliárdért költözik a Várba, meg Orbán Viktor szerint is. Még hogy három év! Hol élsz te? Aztat a Gyurcsány csinálta, meg a liberók akik beengednék a migránst, és elvennék tőlem a munkámat. Na most hazudsz kutya, nyávogj csak itt nekem ilyen törvény nincs, mert Orbán Viktor nem engedné meg.

Nézi a habzó szájat a józan ész, és próbál hatni az értelemre. Hamar rájön, ennek semmi értelme, de azért elé rak egy Kósa Lajos képet, alatta a szöveggel, amivel az beadta a rabszolga törvényt. Merész feltételezés az értelemtől az olvasás tudásának a feltételezése az alaptörvényt, és a nemzeti konzultációt imának gondoló lény részéről ennek való megértése, de megpróbálja a lehetetlent.

Ezt a kormány adta be törvénynek, mert szerinte az jó nekünk melósoknak-susogja a déli szünetben az Erzsébet utalványt csókolgató, lakástakarékot már nem kötő, macedón korrupt politikust befogadó kétharmadnak.

Az meg csak áll, és meredten nézi a bajszos szar szemöldökén keletkező mosolyt."

BANDITA.

Címkék: munka Fidesz törvény rabszolga

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr7714467072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.12.10. 05:54:27

De mi a valóság?

Mindenki jól tudja, hogy a magyar fizetési szint azért alacsonyabb a nyugatinál, mert az ország által megtermelt profit zömét ellopja a nyugat.

Szóval nem megoldás a Fideszt leváltani, s helyére nyugatcsicskás erőket hatalomba emleni.

ankica 2018.12.12. 22:25:50

@maxval balcán bircaman: Egyetértek veled de,az ami most a magyar dolgozókkal történik katasztrófa nem gondolod? Ha jól bele nézel és közelről vizsgálod a helyzetünket akkor rá jössz hogy igazán most vagyunk a nyugat csicskásai, a kínaiakról nem is beszélve.Itt valami nagyon nincsen rendbe, viszont per pillanat a Fideszt Isten mentsen leváltani, egyéb de visszafordíthatatlan okokból kifolyólag.Ha a leváltásuk meg történne a háttér olyan bosszút állna, amit most még el sem tudunk
képzelni. Azt hiszem ezt nem egyedül gondolom így és szenvedtünk már eleget és nem kérünk még ráadást, ugyanakkor védeni sem kell őket mert ez a szavazásuk szintén belénk rúgott akkorát hogy a fal adja a másikat.Remélem lesz majd rá tisztességes újra szavazás ami a tényleges magyar dolgozókat védi mert amit most éppen néztem a videón, tragédia a fáradt emberek nem tudnak haza menni csak ezt a baromságot szemlélni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.12.13. 06:10:30

@ankica:

A ballibek évekig azért támadták a Fideszt, hogy nem elég nyugatpárti. A mostani szöveg csak szimpla demagógia.

Aki kiáll Soros és Brüsszel mellette, annak szájából nem hiteles a multiellenes szöveg.

ankica 2018.12.13. 08:14:48

@maxval balcán bircaman: Amint írtam egyet értek veled de nem mindenben. Talán érteni kellene hogy mit jelent ballibnek demokratának fasisztának lenni. Ezek mind egy szálig ami a politikát illeti egy tőről fakad. Az egy másik kérdés hogy egyszerű választó polgároknak mit jelent, csupán megosztottságot. Soros éppen oda tartozik ahonnan az egész világot irányítják. A mai világban nincsen jó és rossz politikai irányzat, csak rossz van.Ebben vergődünk mi is és az egész világ államai.Hogy ezt az Orbán hogyan tudja a mi javunkra fordítani az egy másik kérdés mert a jelek egyelőre nem a javunkat szolgálja.A nyugat pedig soha nem volt velünk és ezután sem lesz a történelmet ha végig lapozod máris világos, azonban kelet sem a mi segítségünk, pontosabban mindkettő csak a kirablóink voltak.A változásnak elsősorban nálunk egyszerű kisemmizett embereknél kell elindulni itthon is és a nagyvilágban is,akkor jöhetne el a nehéz de igazságos élet ezen a földön. Az ébredés még nem lenne nagyon későn de egyre kevesebb az esély rá, hiszen említettem jól dolgozott a háttér a megosztottságot illetően.
süti beállítások módosítása