"Nagyon örülök kedves nagyságos úr, hogy meg tetszett állni szegény hajlékom előtt. Behívnám magamhoz, de a mama bent fekszik betegen mert nekem kórházra nem telik, így itthon ápoljuk ahogy tudjuk.

Láttam ám az új repülőt amit venni tetszett, nagyon szép darab, és jó nagy. Remélem elfér benne mindenki ha megy nyaralni a család a lánya új hajójára, és elférnek ott a focipályányi fedélzeten. A fiúnak is szép kocsija van, olyan piros, lapos, lovas emblémával. Megy is vele mint állat, a múltkor is láttam a port verni ezen a rossz utakon.

Szóval örülök hogy minden rendben veled, és nem is tudom tegezzem, vagy magázzalak, hiszen régen mellettem ültél a padban az iskolában és másoltad rólam a szorzótáblát, mert a számokat még összeadni is hülye voltál. Ma már azonban más a helyzet,  még most sem tudod a vagyonod mértékét meghatározni, de hát ugye nem is a tied, hát nem is kell ezzel fáradnod. Azért a kacsintást látod a szememben.

Na akkor most elmondanám a lényeget. Olyan jó, hogy nem jönnek a migránsok, naponta nézem a köztévén, ahogy Viktor megvéd tőlük a határon egy szál kivont alaptörvénnyel. Úgy örülök a segélyem megmaradásának is, csak azt nem tudom milyet is kapok. Mert egy csomót eltöröltek, nekem meg csak a melóm van. Ami hol közmunka, hol nem. De ezzel is elvagyok, mert látom az ország szépen fejlődik, alig találnak már munkást a gyárak. Mert a sok naplopó nem akar dolgozni, még buszjegyre sincs pénze hogy odáig utazzon ahol dolgozni kellene. Jól is teszi Viktor ha kirúgja őket a rendszerből, ezek csak élősködnek, és még meccsre sem járnak.

Hagy köszönjem meg a kedves hatalomnak azt a tál gulyást a szavazatomért, látod jó helyre ment az a két ezer forint is amit adtál nekem érte. Vettem belőle egy egész napi élelmet a családnak, aznap nem is volt gondunk semmire. De mindig van holnap is, és azt qrva nehéz megoldani. De legalább nem jönnek azok a feka migránsok az asszonyt kergetni. Köszöni jól van ő is, most éppen a kastélyodban kapott állást a konyhán, és haza is hozhatja a maradékot ha kisikálja külön a medencédet. Nagyon rendes ez tőled, végül is te nem felejted el a régi barátaid, szomszédaid.

A gyerekek is elvannak még az iskolában, hétfőnként kicsit szédülnek a torna órán, mert vasárnap nem mindig van nálunk vacsora, ebédre megeszünk mindent ami a reggeliből megmarad. De az iskolában legalább kapnak enni, így egy kicsit azért könnyebb nekik a nehéz iskolatáska, meg a napi nyolc óra tanulás. Valami civil szervezet állja az ebédjüket, mert nekem erre nincs pénzem. Hamarosan végeznek, és mehetnek hozzád a földekre dolgozni. Okos gyerekek ők, de minek tanuljanak tovább ha szegények a szülők. Nem jár nekik azt ami a te gyerekeidnek, mert ők az enyémek.

Látom én ám mi a valós helyzet az országban, és örülök annak ilyen szépen haladunk. Már a forint is sokat ér az euróval szemben, és épen most győztük le azt a Brüsszelt. Majd fociban is lesz ilyen, addig is építeni kell a stadionokat, nem kell oda figyelni arra akinek ez nem tetszik. Azok beköltöztetnék a migránsokat is, aztán mi meg mehetnénk az országból a fenébe. Már így is elmentek egymillióan, de vissza fognak jönni ha megunták a mosogatást külföldön, és rájönnek milyen rossz menekültnek lenni. Itthon pedig várja őket a szép élet, addigra mindenhol fasza világítás lesz a le térkövezett köztereken.

Mert itt most sokat kell dolgozni, hogy később jobb legyen. Minden egyes adóforintnak megvan a helye, de idő kell amíg felépítjük azt, amit a szocik elloptak nyolc éve. Most is ennek isszuk meg a levét, ezért nincs a kórházakban orvos, meg nővér, a tanároknak is ezért nehéz a sorsuk. És most ezek a migránsok is itt lennének a nyakunkon, ha nem védene meg Viktor tőlük. Három hónapja csak a medvék kószálnak az országban olyan jól csinálja.

A rezsit is tovább kell csökkenteni, a hordó ára még mindig nagyon magas, hiába csökken benne az olaj értéke. Erről is az a Brüsszel tehet, biztos övék a hordó, nekünk meg drágán adják a fene essen beléjük.

Na, ha már ilyen jól kibeszélgettük magunkat, kérlek álljon arrébb hagy csókoljam meg a lábad nyomát az életem jobbá tételéért. Már várom a következő választást, és nem csak a gulyás miatt, pedig abba nem sok hús volt. Meg a pénz sem jött rosszul, volt helye nálam. Azért várom, hogy addig hátha rájövök, átvertetek és megloptatok, vagy magamtól vagyok ennyire hülye."

BANDITA.

Címkék: munka választás szegény Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr2414104635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sityak 2018.07.11. 14:17:33

@Andy73: Hát hogyne. A szavazók nagyon-nagyon jól tudják.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 14:18:00

@sityak:

Nem tehetség és szorgalom kérdése a jólét.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 14:19:37

@Homyak:

"Ha meg piaci verseny lenne, akkor alacsonyabbak."

Sose volt piaci verseny, nem is lehetne a rezsiben.

Ráadásul eleve káros, ha alapvető szolgáltatások magánkézben vannak. A végcél az összes rezsiszélhámos prifitzabáló államosítása.

Homyak 2018.07.11. 14:20:17

@abcdefghijklmm:
"" Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, mindig másokat hibáztatni az életképtelenek és trógerek szoktak. "

Értem. Ezek szerint nem az Orbán tehet a szegénységről, hanem a szegények. Ezzel úgy 80-90 %-ban egyet is tudok érteni. "

Bővebben az a véleményem, hogy nagyon sokan ott buknak el, hogy képtelenek kihasználni az élet adta lehetőségeket, és helyette megy a sírás, hogy minden milyen szar, de ellene nem tesznek semmit. Maga az ország gazdasági helyzete a politikusaink kezében van, tehát ami országos szinten félremegy az az ő hibájuk.

Homyak 2018.07.11. 14:21:34

@maxval balcán bircaman:

"Sose volt piaci verseny, nem is lehetne a rezsiben.

Ráadásul eleve káros, ha alapvető szolgáltatások magánkézben vannak. A végcél az összes rezsiszélhámos prifitzabáló államosítása."

Az a baj veled, hogy nem érted a piaci verseny lényegét, ezért írsz ilyen ostobaságokat.

arabok balrol 2018.07.11. 14:22:03

@sityak: nem mindenert felel mas

de ne legyunk naivak, maxnak igaza van alapjaban - K europat nem akarta senki felzarkoztatni, ez volt a csali, minden ex komcsi orszagban jo ha elerik a berek az EU atlag felet, a nemet harmadat

Mindben, kiveve az NDK-t, ahova tenyleg csapattak a penzt es je ok felzarkoztak. Ugyanigy a 2.VH utan nekunk nem jott marshall segely mint nyugatra, sot meg vitt is mindenki amit latott haborus jovatetelkent...

A magyarok kepzettsege/munkakulturaja nem vmi csucs, de nem is rosszabb mint mashol keleteuropaban, a spanyololaszportugalnal meg meg jobb is.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 14:22:31

@Homyak:

"Akkor áruld el nekem, hogy az állam veszteségeit honnan finanszírozzák? Vagy hitelből, vagy a tőlünk beszedett adókból."

3 opció van:
- valami nem hoz hasznot és felesleges: ezt be kell zárni, pl. liberális álművészet,
- valami hasznot hoz és hasznos: ezzel nincs gond, pl. az áramellátás.
- valami nem hoz hasznot és hasznos: ezt finanszírozni kell a költségvetésből, pl. könyvtár.

arabok balrol 2018.07.11. 14:23:47

@Homyak: Jol latod, a lippsik akik ertettek a piaci versenyt ok csodoltettek be az orszagot.

Igaz ok minden mashoz is nagyon ertenek, csak mindig csod a vege. Az SZDSZ a piaciverseny elharcosa mar kifizette a tartozasait? Ja majd az adofizetok.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 14:25:56

@arabok balrol:

A legazdagabb keleti ország Szlovénia, ez eléri a legszegényebb nyugati országok szintjén, sőt picit a portugál szint felett van.

A legszegényebb az EU-n belül BG, ill. ha nem EU-t is nézzük, akkor Moldávia, a szintjük a magyar szint 80, ill. 40 %-a.

Senki se zárkózott fel a nyugathoz. Se azok akik mindenben követték a nyugtai ukázokat (lásd Mo.), se azok, akik nem követték, se azok, akik félig követték.

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.11. 14:27:41

@Homyak: Ezért írtam 80-90% -ot.
Az állam felelőssége ebben 10-20%.

Aki akar, az talál munkát, akik talál munkát, az pedig nem úgy él, mint azt a cikk ábrázolta. Azt nem mondom, hogy dőzsölni fog, de éhen nem hal.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 14:31:08

@Homyak:

Piaci verseny csak mikrószinten lehetséges. Van 3 közért a környéken, s a közönség oda megy, ahol jobb feltétel.

Már a liberalizmus egyik ősatyja, Adam Smith is megjegyezte, hogy piac csak akkor van, ha a szereplők közel azonos helyzetűek, senki se képes a másikat erőből lenyomni, mindenki nagyjából azonos ismeretekkel rendelkezik, a szereplők nem szövetkeznek egymással, s a vásárlók racionálisan döntenek.

Ha ez nincs meg, eleve nincs verseny.

Mondjuk egy jó példa a 3 magyarországi telefoncég. Tök ugyanazt szolgáltatják, azonos árakon, mikroszküópikusok az eltérések, mindegyik jól meg van a másikkal, senki se harcol a másik ellen: mindenki belőtt egy adott profitszintet, amivel elégedett, így a vásárló szempontjával ez ugyanaz, mintha ez egy darab cég lenne.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.11. 14:39:48

@Minden ballib bérretteg: " ... Különben nem is lehetne index címlapos, mint a többi társa. ... "
Valahogy 2 napja leállt a B1, azóta amióta publikus a Józsevárosi időközi bukta... Kénytelen az index mást tenni a címlapra, különben a PC részleg üres lenne... ezért tették ki ezt a nyilvánvaló hulladékot....

Homyak 2018.07.11. 14:40:17

@maxval balcán bircaman:

"3 opció van:
- valami nem hoz hasznot és felesleges: ezt be kell zárni, pl. liberális álművészet,
- valami hasznot hoz és hasznos: ezzel nincs gond, pl. az áramellátás.
- valami nem hoz hasznot és hasznos: ezt finanszírozni kell a költségvetésből, pl. könyvtár."

Eléggé próbálod kerülni a témát, de nem megy neked. Kezdjük a végével, ami szerinted hasznos, veszteséges és finanszírozni kell. Ide sorolnám a tömegközlekedést, szerintem az általad említett közműszolgáltatás is az (bérek, karbantartások, energiavásárlás, egyéb kiadások). Ahogy te is leírtad: költségvetésből, tehát a mi adóforintunkból kell finanszírozni.
Azt nem tudom nálad mi a "liberális álművészet", de nem hiszem el, hogy neked nem fáj az állandó liberálisozásod. Elég gáz, hogy csak erre tudsz asszociálni.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 14:44:10

@Homyak:

Igen, az adó arra van, hogy elköltsük hasznos dolgokra.

Homyak 2018.07.11. 14:46:08

@arabok balrol:

"Jol latod, a lippsik akik ertettek a piaci versenyt ok csodoltettek be az orszagot.

Igaz ok minden mashoz is nagyon ertenek, csak mindig csod a vege. Az SZDSZ a piaciverseny elharcosa mar kifizette a tartozasait? Ja majd az adofizetok."

Nem tudom, hogy mi a "lippsi" (na jó tudom, hogy liberális), de elég gázos becézés.
Elárulom neked, hogy 1990 óta (jelenleg is) kapitalizmus van, azaz verseny függetlenül attól , hogy bal vagy jobb kormány van. A liberalizmus nem egyenlő az szdsz-szel, az csak egy mára eltűnt a süllyesztőben, ahova remélem a fidesz is követi hamarosan.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 14:50:18

@KissGecihuszár:

Ha forradalom lesz, az elsősorban a gazdáidnak nem fog tetszeni...

Homyak 2018.07.11. 14:50:29

@maxval balcán bircaman:

"Igen, az adó arra van, hogy elköltsük hasznos dolgokra."

Jól látod, hasznos dolgokra, amiből egy csomó dolgot fel tudnék sorolni, melyben nincsen se stadion, se kisvasút, se idióta propaganda, csak néhány sablon:
- kórház
- oktatás
- kutatás-fejlesztés
- autópálya építés
- vidékfejlesztés
- vállalkozás támogatás
- ha már rezsicsökkentés: passzívház program
- stb

2018.07.11. 14:54:21

A fidesz newm köszöni a szavazatodat, hanem kiröhögnek érte. A vicc ebben az, hogy ez tényleg így lehet.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 14:56:53

@Homyak:

Nyilván vannak hibák, pl. én se vagyok focirajongó (bár a vb-t nézem), más hibát is tudnék mondani.

Viszont az 1990-2010 közti liberális görénykurzushoz képest hatalmas az előrelépés. S ez a lényeg.

Komolyan hiszed, hogy a részben rossztól a nép elfordul, s protesztszavazóként a bizonyított rosszra fog szavazni?

Homyak 2018.07.11. 15:04:27

@maxval balcán bircaman:

"Viszont az 1990-2010 közti liberális görénykurzushoz képest hatalmas az előrelépés. S ez a lényeg.

Komolyan hiszed, hogy a részben rossztól a nép elfordul, s protesztszavazóként a bizonyított rosszra fog szavazni?"

Én erőteljes visszalépést látok. Az mszp is szar volt, de a fidesz őket is alulmúlta.
Azért van nem egy párt, akik nem tartoznak a "bizonyított rossz" kategóriába: lmp, jobbik, momentum, stb. Ők még sosem voltak kormányon, így nem lehet tudni, mit kezdtek volna magukkal. Most lehet mondani, hogy mindegyik szétesett azóta, de elárulom, ha a fidesz bukik, akkor ott olyan szintű marakodás lesz, amilyet még nem látott az ország.

Trednar 2018.07.11. 15:05:19

@Andy73: Jól felmondtad a leckét, gratulálok. Mintha csak az origót olvastam volna.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 15:12:02

@Homyak:

A lényeg most: felnevelni egy normális, antiliberális ellenzéket.

Legyen az, mimt Olaszosrzágban: a 2 fő erő a jobboldali populisták és a baloldali populisták.

A fontos: ballibek ne kerülhessenek ismét a hatalom közelébe, mert azonmnak megakasztanák a beindult folyamatokat.

Ezért szükésges még egy lépés: visszafordíthatatlan lépéseket tenni. Pl. amit a manyup ügyében. Már biztos, soha nem lehet újta bevezetni Mo-on a manyup-rendszert, egyetlen spekuláns se vállalkozna rá, hiszen tudja, bármikor lerombolható a rendszer.

Homyak 2018.07.11. 15:17:30

@maxval balcán bircaman:

Az a baj, hogy te úgy beszélsz itt a liberalizmusról, hogy azt se tudod, eszik-e vagy isszák. Amit te leírsz az kb a kádári szocializmussal egyenlő.
Egy visszafordíthatatlan lépést kell tenni: összejönne végre egy nomrális ellenzék, ami leváltaná a fideszt, ami elintézné, hogy ezek (börtönbe velük) soha a büdös életbe a hatalom közelébe se kerüljenek. Vád bőven lenne: Uniós pénzek elsikkasztása, Quaestor, stb.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 15:22:54

@Homyak:

Kiválüan ismerem a liberalizmust. Magam is meggyőződéses liberális voltam sokáig.

Tom66 2018.07.11. 15:24:29

Az ellenzéki kormányzások alatt Csipkerózsika álmot aludt e fércmű szerzője?

Homyak 2018.07.11. 15:36:27

@maxval balcán bircaman:

"Kiválüan ismerem a liberalizmust. Magam is meggyőződéses liberális voltam sokáig."

Amíg megnyilvánulásiadban szdsz, mszp= a liberalizmus, addig ezt nem hiszem el.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 15:44:00

@Homyak:

Mi nem liberális az MSZP-ben, s fpleg az SZDSZ-ben?

Homyak 2018.07.11. 15:49:01

@maxval balcán bircaman:

"Mi nem liberális az MSZP-ben, s fpleg az SZDSZ-ben?"

Na figyelj, és tanulj. Emeljük ki az szdsz-t: liberális elveket vallva politizáltak anno, fogalmazzunk úgy inkább rosszul, mint jól. Egy elv mögé állva csinálták a dolgaikat. Ez pont olyan, mint jelenleg a fidesz a keresztény elvek mögé bújva, annak összes tanítását megszegve lopja szét az országot. Attól még, hogy az szdsz liberálisnak vallotta magát, nem az szdsz-szel kell azonosítani a liberalizmust, ahogy nem a fidesszel a kereszténységet.

Tom66 2018.07.11. 15:49:28

Az a probléma, hogy amit ma liberalizmusnak hívunk, az egy vadhajtás.

Tény, hogy az SZDSZ politikai alapfilozófiáját liberálisként határozta meg.

paráznabillegető 2018.07.11. 15:51:08

@maxval balcán bircaman: hah!
köpönyegforgató vagy akkor te jól! :D

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 15:54:21

@Homyak:

Aki liberális elveket vall, az liberális. Mi nem volt liberális az SZDSZ-ben?

Homyak 2018.07.11. 15:55:16

@maxval balcán bircaman:

"Aki liberális elveket vall, az liberális. Mi nem volt liberális az SZDSZ-ben?"

Mi keresztény a fideszben?

arabok balrol 2018.07.11. 16:01:33

@Homyak: a csod nem fuggetlen attol hogy bal v. jobboldali kormany van

a baloldal csodkozelbe kerult a 80as evekben - IMF

2007ben - IMF

es hat a Bokros csomag se volt piskota

n3spr3ss0 2018.07.11. 16:07:38

@Minden ballib bérretteg: Meg adómentes a minimálbér.Erről miért nem szólsz?

Behajtó70 2018.07.11. 16:12:45

Nem kedves gyűlölködő idióta!

Amennyiben nem találsz munkát, az csak a gusztustalan munkaundorodnak köszönhető! Anyádat nyugodtan vidd a kórházba, nálunk ingyenes, csak az általad áhított nyugaton döglenél meg a kórházi lépcsőn, ha nincs biztosításod!

Te szánalmas bohóc!

arabok balrol 2018.07.11. 16:15:40

@n3spr3ss0: a lippsik szoltak rollllla ez volt az aprilisi kampanyban, nem?

adomentes lesz a minimalber, mennyit kaptak, 3%-ot?

vagy ha nem igertek akkor mer nem?

akkor mirol ugatol?

Tom66 2018.07.11. 16:16:26

@Behajtó70: Kissé nyers fogalmazás, de lényegre törő.

ami szabad 2018.07.11. 16:17:32

@Andy73: Ja, ja. Végül is egyelőre, csak minden 6. születik kint. Ott érdekes módon, meg is meri szülni a tervezett 3.-at, itthon meg nem.

KUHULIN 2018.07.11. 16:24:43

Andriska! A fajtád sosem szegény, pl. az ilyen szarokból jól megéltek. (Egyelőre...)

KissGecihuszár 2018.07.11. 16:25:08

@maxval balcán bircaman: Kik a gazdáim, te faszkalap? Még mindig nem ment bele abba az 1 bites kapacitású agyadba, hogy én nem vagyok és SOHA nem voltam komcsi-zsidó??? nincs ez meg?? Ha forradalom lesz már végre (25 éve lett volna jó,akkor ma sem fletó, sem a csúti csüngőhasú véglény haverod nem lennének már, mint ahogy a sok egykori ÁVÓ-s, III/III-as, kisz-es, egyéb szarzsák sem lenne, csak a valódi keresztény, erkölcsös, igaz Magyar emberek!!), akkor az minden károkozót el fog pusztítani, tehát kevesebben leszünk vagy 10-20 ezer, valódi népellenséggel, hazaárulóval, illetve azok családtagjaival, vazallusaival...

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 16:26:43

@Homyak:

A Fidesz nem keresztény, egy párt nem lehet keresztény. Egyház vagy ember lehet keresztény, politikai párt nehezen.

Vedd észre, még a kereszténydemokrácia SE keresztény, hanem egy konzervatív-liberális POLITIKAI eszme.

Szóval: a Fidesz nem keresztény, de nyilván vannnak a vezetésben keresztények. Ezek egy része hívő keresztény, a többség kulturális keresztény (nyilván van pár zsidó is, de ezt most hagyjuk).

arabok balrol 2018.07.11. 16:31:58

@ami szabad: nana,hogy minden 6. kint szuletik 1918 ota el a magyarok 1/3-a a hataron tul te barom

ami szabad 2018.07.11. 16:50:41

@arabok balrol: Nos, ezzel együtt, nem minden 6. de nagyjából minden 4. A minden 6. gyerek csak a kivándorolt honfitársaink "szaporulata" ha ez így most kissé furán hangzik is. Úgy látszik, jelzők nélkül már nem megy kommunikáció, kár, mert értelmes vitát anyázva nem lehet folytatni, holott az eredeti kommentemben azt feszegetem, hogy a "népnemzeti " érdekekre hivatkozó kormányunk, vajon valóban a nemzet valós érdekei mentén politizál-e, legyen szó kül- vagy belpolitikáról.

exterminador 2018.07.11. 17:02:25

Nekünk Mohács kell

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.

Ady Endre

exterminador 2018.07.11. 17:03:24

@Behajtó70: itthon meg a kórházi fertőzésben meg a készlethiány miatt döglesz meg, te barom.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.07.11. 17:04:00

"Hagy köszönjem meg a kedves hatalomnak"

Hagy, na persze.

A szegénységed leginkább intellektuális jellegű.

arabok balrol 2018.07.11. 17:18:55

@exterminador: lippsi adynak lerohadt a farka, ugy hogy bejott a vers neki

Éhesló 2018.07.11. 17:20:43

Dolgozni kellene.
Jól.
Ez a szegénység elleni legjobb módszer.
Most lehet is, van munka bőven.
Még valamit jótanácsként, ingyen:
A pofádat tartsd, mert elhajtanak, ha ilyen bunkó vagy és szegény maradsz örökre.

Éhes Ió 2018.07.11. 17:47:30

A lényeg, hogy Pride nagy buli volt, a többi nem számít.

ÉhesIó 2018.07.11. 17:49:09

Qrva jó volt a kamionunk, egy csomó srác felszállt akivel megismerkedhettem.

Éhesló 2018.07.11. 17:59:02

@Éhes Ió: @ÉhesIó:

Te itt csak egy szánalmas elmebeteg nicktolvaj vagy, aki a nevemben az L betűt nagy I re cserélve buzul szakmányban.
A karakterlapodra nézve bárki láthatja mennyire perverz beteg állat vagy.

Takarodj a tetves kurva anyádba!

martineden 2018.07.11. 18:02:01

@Homyak:,,Azért van nem egy párt, akik nem tartoznak a "bizonyított rossz" kategóriába: lmp, jobbik, momentum"...ezekel csak az a baj, h mindegyik a fidesz krealmanya, es a hatterben az o erdekuket szolgalja.

Ménár Atya 2018.07.11. 18:06:04

Jó kis összefoglaló volt.
Egy régi tv-s vetélkedő jut eszembe róla.
A fele sem igaz :)
Nem tudom mikor fogják már fel a ballibbant mélyszegény rózsadombi lakosok, hogy ez a sírás már kevés, a többség most nem olvasgat ilyeneket, mert vagy plázában vásárolgatnak nyaraláshoz új cuccokat, vagy már nyaralnak :)
A nehéz sorsú tanárok épp az emelt bérüket költik, otthon, mert hát szünet van.
Amúgy ez az egész blog, egy szándékosan cinikus demagóg baromságok összessége.
A valóságtól igen csak távol áll szerencsére.
Az ATV-n kívül is van élet, néha ott is tájékozódj, ne csak a DK hitgyüliben :D:D:D

martineden 2018.07.11. 18:07:30

@maxval balcán bircaman: ,,Még sose voltam köpönyegforgató."...kert perce irtad, h meggyozodeses liberalis voltal.Most is az vagy?Ja, nem, akkor ki a koponyegforgato?Amugy igen hulye zoldfulu szamar, ha mar itt tartunk, liberalizmus nelkul nincs fejlodes.Ha nem lett volna, meg mindig kobaltaval fejned a tehenet a bulgar fovaros hazainak toveben.

valaki nagyon más 2018.07.11. 18:18:25

Mert az MSZP-SZDSZ kormány alatt milyen jó volt, mennyit fejlődött az ország.... Ez a blog is nagyon agyament (vagy egyszerűen csak pénzért ír hülyeségeket).

ami szabad 2018.07.11. 18:22:32

@arabok balrol: Bocs, de ezzel a dobálózással nincs kedvem bajlódni. Írtam egy halom konkrétumot, melyek gazdasági lapokból begyűjthető adatok, statisztikák. Téged a tények nem zavarnak,ez esetben olvass mesét, sci- fit, és ne zavard a felnőtteket!

Che21 2018.07.11. 18:46:56

Gyere Győrbe sofőrnek.

Havi 300e nettó.

Aztán ha napi tízezerből is éheztek, akkor tényleg menthetetlenül hülye vagy.

Zsuzsi25 2018.07.11. 19:52:08

Ha most nem találsz munkát, egy kurva nagy nulla vagy!!!!!

EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2018.07.11. 20:08:34

"A gyerekek is elvannak még az iskolában, hétfőnként kicsit szédülnek a torna órán"

Ertem en, hogy sertodotten, elkeseredetten, esznelkul kell tamadni a kormanyt, es folyamatosan vilagkatasztrofarol kell hazudozni.
De tenyleg nem gondolja a posztolo, hogy ezt a SZELSOSEGES BUTA DEMAGOGIAT meg a sajat oldalan levok is KINEVETIK ? ? ?
Csodalkozok, hogy a lelegezteto gepeket nem hozta szoba.

ÉhesIó 2018.07.11. 20:19:45

Szeretem az Orbán kormányt, nyugodt Pride-t biztosítottak.

Ménár Atya 2018.07.11. 20:36:30

@földforgató: 40 év éptőipar.
Akkor bizony te sima ATV huszár vagy.
Tehát nem aktív, hanem megkeseredett DK nyugger, aki nem érti meg, hogy az elvtársai átbaxták.
Tudom ezt nehéz elfogadni.
De nem értem milyen alapon osztod olyanról az észt, ami nem érint.
Nekem simán jobb a mostani rendszer.
Fletóék alatt két gyerekkel , gyakorlatilag büntetésben voltam, soha semmilyen kedvezményt nem kaptam, mert dolgoztam,és volt jövedelmem, viszont bőven fizettünk adót.
Ne magyarázd már meg, hogy 16 % adó az rosszabb mint a 38%.
Nem beszélve arról, hogy a gyerekek után adókedvezményt kapok.
Tankönyv kaja ingyen és támogatva, bár nekem már nem.
De a lányom nyelvvizsga díját (30000) is visszafizették.
Amiről fletó az az idióta majom nyekereg, hogy az ő idején viszont nem adóztatták meg a minimálbért, hát kiveri a biztosítékot nálam.
Most tényleg ez a szempont, hát a jóédes Q anyja éljen minimálbérből B+!
Ezek erre büszkék a tudatlan tv bambuló fajtáddal együtt, hogy a minimálbért nem adóztatták......
Tehát akkor ugye ezt akarták elérni,minimálbéren tengődő buta maszop szavazók tömege legyen..........
Amúgy meg a rezsim is csökkent, hiába rossz az orbán mert most a világpiac olcsóbb lenne stb, de tudod, az a gáz, hogy akik ezt hangoztatják, azok csak emeltek,és emeltek, meg megszorítottak.
A te bajod annyi hogy nem mersz szembenézni a valósággal, és a lelkiismereteddel, elkúrtátok de nagyon, most meg jobb a helyzet, és ezt nehéz megemészteni.
Nem ment csődbe az ország ahogy hittétek, nincs diktatúra fasizmus ahogy terjesztettétek, de már a jobbikkal is a fő fasisztákkal is lepaktálnátok a hatalomért.........
Na ezért lesztek még 10-20 év ellenzékben :D:D

we dont want arabs here..So what 2018.07.11. 20:39:42

@arabok balrol: neki azért szívás mert egy liberális köcsög aki egy kétszobás lakásban él 2 db izzóval a feje fölött. Nekem csak a villanyszámlám ezrekkel lett olcsóbb a gázról nem is beszélek. Egy kisautót lehet venni abból amit eddig megtakarított a csökkentés.
Ezek retkes buta libsi köcsögök.Nem kell velük foglalkozni, arra kell figyelni hogy a következő 3 választást is meg kell nyerni, addigra kipusztulnak majd.

Ménár Atya 2018.07.11. 20:40:47

@ÉhesIó: Mi ebből a tanulság: az eddigi zavargásokat a baloldal és a liberálisok ügynökei szervezték! :D:D:D

Fülig José 2018.07.11. 20:51:38

@Ménár Atya: csak nyugi, pubi... meg lesz a bónusz, pénteken lesz fizu is... mocskos a szád, fideSStroll, és ostoba is vagy. Ha valki nem lát a szemét az te vagy meg a szekta. Anyát megbaxták már a nyamnyamok?! Neeeem?! Hogyhogy...? A szemedet lopja ki a vajda meg a sleppje, te meg tapsikolsz... nagy agy vagy..

lobaszopiatej 2018.07.11. 21:21:33

@maxval balcán bircaman:
Neked minden bajodat az Orbán oldja meg, nélküle létezni se tudnál.
Soros meg elrontja, ezért aztán legvégül mégiscsak szar neked.
Nameg a büdös lippsik! Az aztán a hajj de hűha!

Kihagytam valamit?

arabok balrol 2018.07.11. 21:30:06

majdnem jó amit Orbán csinál, csak siethetne jobban azzal a mocsár lecsapolással

Ménár Atya 2018.07.11. 22:14:36

@Fülig José: Szerintem te ma már ne igyál több töményet, mert már így is össze vissza beszélsz :D:D
Baloldali liberális erjópér demokrata logikád egyszerű, aki mást gondol mint te az fizetett fideSS troll :D
Meg ostoba.
Ne az ám az igazi demokrácia, aki nincs velünk az ellenünk!
Had lopjon a vajda, én úgy vettem észre, hogy nekem lopja a magadfajta buta DK-s nyuggertől, tőletek meg nem sajnálom, mert sírtok csak, és aki sír,attól el kell venni, mert hazuozik csak :D:D:D
Amúgy mitől zavarodtál ennyire meg, mert leírtam a valóságot, az adókedvezményről, meg az ingyenes étkezésről, az ingyenes tankönyvről, a nyelvvizsga díj visszatérítésről?
Most akkor fáj neked az igazság, hogy a vezéred ezt nem bírta megvalósítani, csak simán kilopták a pénzt bissau guineába? :D:D
Én ostoba, te viszont spenót vagy.
Bár ez sértő a spenótokra nézve :D:D:D

TCrown 2018.07.11. 22:26:07

Nem unjátok már ezt a nincstelen-proletár-jólmegaszongya szöveget egy icike-picikét sem?

balkon-úr 2018.07.11. 22:29:36

@icipicicsipa: Azért nézz körűl egy akár békési kis településen, de bármelyik keleti megyében, ahol kb napi 2-3 busz van, és helyben nincs munka, mert nincs semmi termelő üzem, kérdezd meg Tőle,hogy akar e megdögleni, mert szerinted ezt érdemli! Gondolkozz!

Ménár Atya 2018.07.11. 22:36:22

@balkon-úr: Mert amikor a jó szocik voltak, akkor mindenkinek külön buszjárata volt,amivel munkába ment a termelő üzemébe...
Na menjetek a pixsába B+! :D:D

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 22:57:06

@martineden:

Aki véleményt változtat, az köpönyeget forgat?

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.11. 22:57:50

@martineden:

A liberalizmus nem szükséges a fejlődéshez.

NekemNemEzKell 2018.07.11. 22:58:21

@balkon-úr: De ezt nem gondolod komolyan,hogy bárkinek is az a dolga, hogy házhoz vigye a munkát, hogy ne kelljen a kis faluban buszra ülni és dolgozni menni?

Nagyorrú Barbi 2018.07.12. 05:34:44

Szóval blogger rólad másolta a Főnök a szorzótáblát? Ez az ált. isk. 2.o.-ban lehetett. Azóta ő tovább tanult. Te meg maradtál a tanya+6 eleminél. Így tényleg nehéz munkát kapni. Egyébként nagyon ne sajnáltasd magad. Aki dolgozni akar, az talál munkát.A mamit nyugodtan vidd be a kórházba, nálunk az orvosi ellátás ingyenes.(lehet,hogy most újat mondtam?)
"...vagy magamtól vagyok ennyire hülye" -attól tartok igen.

kvadrillio 2018.07.12. 06:57:33

sztem előbb a béreket kell felzárkóztatni !!!
index cikk...A kenyér árának utol kellene érnie Nyugat-Európát ???????

midnightcoder2 2018.07.12. 07:25:44

@balkon-úr: Az ott lakók nagy része anno úgy került oda, hogy megvette a pesti önkormányzati panellakását pár százezerért, majd eladta pár millióért, leköltözött vidékre mondván hogy a segílykét ott is megkapjuk. A különbözetből dőzsölt pár hónapig, aztán elélt a segílykéből és még dicsekedett is vele, hogy ő a farkából is megél. Most picit nehezebb dolga van, a segílykéért már dolgoznia is kell egy kicsit (közmunka), így ha már úgyis be kell járni, esetleg melót is vállalna már valahol. Na, ekkor viszont már kevésbé praktikus az isten háta mögött lakni.

földforgató 2018.07.12. 08:03:47

@Ménár Atya: Kedves barátom, köszönöm a felsőbbrendű eligazítást.A miket én tényként közöltem te magyarázatnak veszed.Azt próbáltam érzékeltetni hogy kormány a társadalom nagyobb részéről elfeledkezett illetve kisebb adományokkal igyekszik kiszúrni a szemét.Természetes aki jobban él most mint a FIDESZ előtt az elkötelezettje a rendszernek , de ez a kevesebb.Sajnos ma is az emberek nagyobb része minimálbéren vagy annak közelében él,nem beszélve a különböző járulékosokról nyugdíjasokról,Nekem nincsenek "elvtársaim"azok ott ülnek a jelenlegi vezetésben."HÁLA" a FIDESZNEK eltörölték az adókedvezményemet pont az utolsó aktív évekre, emiatt kevesebb lett a nyugdíjam is.A rezsihazugságnak hála először eltöröltek minden kedvezményt és emeltek kb 40%-ot majd 2013 jött a csökkentés , ki is járt jól?Ez a baj az egész kormánnyal meg az intézkedések "haszonélvezőivel" , hogy vagy nem látnak vagy nem akarnak látni, el sem tudják képzelni hogy tőlük sokkal rosszabbul is élnek ebben az országban.Mi ez a fejedelmi többes ,"elkúrtátok" honnan veszed hogy én mivel merek vagy tudok szembe nézni?Végül de nem utolsó sorban a csodás meggazdagodás eredményeként "hála" FIDESZ nyugdíj mellett kénytelen voltam vissza menni dolgozni,hogy meg tudjak élni. MIÉRT SZERESSEM A FIDESZT?

Fülig José 2018.07.12. 08:05:33

@Nagyorrú Barbi: "A mamit nyugodtan vidd be a kórházba, nálunk az orvosi ellátás ingyenes.(lehet,hogy most újat mondtam?)"
ugye te ne Magyarországon élsz?
nagypofájú fasz.

Fülig José 2018.07.12. 08:10:18

@földforgató: hagy el, ennek az agyhalottnak magyarázhatod napestig... ez semmit se hallott a magánnyugdíjról, Schlecht Csabiról, Josip Totról...béget, mint a többi narancsbirka, egy alternatív valóságban él és próbálja kiterjeszteni rád.

arabok balrol 2018.07.12. 08:13:19

@földforgató: "Természetes aki jobban él most mint a FIDESZ előtt az elkötelezettje a rendszernek , de ez a kevesebb."

Ezért lett 2x2/3 /az elkúráskorit ne számítsuk/ a ballib logika szerint, mert a többségnek a Fidesz alatt rosszabb lett.

Na tőletek aztán nem kell fosni Orbánnak.

Ezután jön a ballib legendárium arról hogy csak a Fidesz hírek érhetőek el és sajnos a migránsozással szarták tele szegény választók fejét,

ami szintén hazugság, mert

2007 óta minden egyes 7végén a Fidesz nyerné a választást

Na nem mintha minden szuper lenne, csak éppen a választók sokkal jobban félnek az elmúlt30 év tapasztalata után az országot többször csődbe rántó különböző szinü és nevü ellenzéki szartengertől, mint a több mint 12 éve kormányzó Orbántól.

földforgató 2018.07.12. 09:17:19

@arabok balrol: Általánosságokat pufogtatsz megint ,tegnap válaszoltam neked, olvasd el a 2/3 az válójában csak a szavazásra jogosultak 1/3 de ez csak neked nehéz.A fő liberális az országban KEDVES VEZETŐNK .csak ő már nagyon sok minden volt , és valószínű lesz is.Azt ,hogy az ellenzékről mi a véleményem tegnap leírtam olvasd el.A cikk alapvetően az elszegényedésről szól. Légyszíves olvasd el a fentebbi hozzászólásokban a tényeket is,a nagy ORBÁNI akciókról , s lehet tisztábban fogsz látni egy kicsit.

martineden 2018.07.12. 09:18:25

@maxval balcán bircaman: Hat ha valaki egyik nap meg kiall egy elv mellett, masnap pedig (penzert, elonyokert)mar egy masikat propagal, sot az elozo veresszaju ellenzoje, az KOPONYEGFORGATO, mint te es az egesz fideszcsurhe, elen a fo koponyegforgato gecivel.

martineden 2018.07.12. 09:20:29

@maxval balcán bircaman: ,,A liberalizmus nem szükséges a fejlődéshez."..mondja ezt egy birka, ami valoban epp olyan hulye most is mint 100eve.Amugy indokold meg amit mondasz, ne csak kerodzzel az olvasottakon, zoldfulu.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.12. 09:22:41

@martineden:

Azaz nem köpönyögforgató, aki nem pénzért, előnyökért változtatja meg nézeteid.

Jó, hogy beismered, tegnap butaságotb írtál.

MAXVAL birсaman közíró · http://bircahang.org 2018.07.12. 09:23:51

@martineden:

Ha kellene liberalizmus a fejlődéshez, akkor az utóbbi 400-500 évet leszámítva nem volt a világban fejlődés. Ha viszont ezt te sem hiszed, akkor elméleted téves.

arabok balrol 2018.07.12. 09:29:58

@földforgató: "olvasd el a 2/3 az válójában csak a szavazásra jogosultak 1/3 "

toletek valoban senkinek nincs felnivaloja bazmeg

földforgató 2018.07.12. 09:44:51

@arabok balrol: Próbálj meg bizonyos kulturális szinten maradni kérlek,sajnos látom nem csak az olvasás órán mulasztottál eleget a matek is nehezen megy.

Larry Silverstein 2018.07.12. 09:55:51

@földforgató: "olvasd el a 2/3 az válójában csak a szavazásra jogosultak 1/3 "

kit érdekel ez?

mi ennek a relevanciája?

földforgató 2018.07.12. 10:09:17

@Larry Silverstein: Semmi jelentősége. Csak utálom hallani nap mint nap ,hogy AZEMBEREK 2/3 adott felhatalmazást , nem akik elmentek szavazni azok kb. 2/3 adott felhatalmazást. Csak ennyi

paráznabillegető 2018.07.12. 10:12:12

@maxval balcán bircaman: dehogynem.
vedd csak le a kabátod!
aztamindenit! kívül narancsszínű, de belül szivárványszín... :o

Larry Silverstein 2018.07.12. 10:17:54

@földforgató: senkit nem erdekel ki nemmegyel szavazni

Éhesló 2018.07.12. 18:03:56

@ÉhesIó: Te itt csak egy szánalmas elmebeteg nicktolvaj vagy, aki a nevemben az L betűt nagy I re cserélve buzul szakmányban.
A karakterlapodra nézve bárki láthatja mennyire perverz beteg állat vagy.

Takarodj a tetves kurva anyádba!