De most komolyan. Miért nem az NVI gépét nézi meg aki kíváncsi? Számolgatunk, osztunk, szorzunk, papírokat nyálazunk, ez itt nem jó, az ott nem jó, ez nem így volt. Én nem vagyok egy nagy számítógép guru, sokszor kihívást jelent a gép bekapcsolása, azt meg csodának élem meg ahogy muzsikál.
De!
Annyira nem vagyok hülye hozzá hogy tudjam, egy folyamatos növekedés, és itt a 18:30 as részvételre gondolok, nem tud egy fél óra alatta csökkenni? Mínuszt vittek fel? Vagy Soros György tehet róla? Az egy gép, bassza, meg, azon fut egy program, szóval dolgozik magától. Viszont kell hozzá ember aki működteti. Viszont ha működik, annak van folyamata, előzménye, története azt később meg lehet nézni, mi a franc történt akkor. Mert mindennek nyoma van, és marad is utána bizonyíték, csak ki kell nyomozni. Ehhez nem kell Kálámbó, Polt Péter meg felesleges.
És akkor alényeg!
Nincs itt senkinek annyi esze belenézzen a gépbe? Ott a megoldás, és akkor mindenki megnyugszik. Nem olyan zsenire gondolok mint magam, hogy azzal minden rendben ha kitörlöm az előzményeket, és akkor itthon nem jönnek rá néztem a köztévét on-line, meg felnőtt filmet utána.
Nincs ebben a kibaszott országban egy akkora számítógépes zseni, aki csak odaül, belenéz, és megmondja mi van ott. Informatikus, hekker, Anonymus, a nyolc éves unokaöcsém, aki többet tud a gépről mint én. De ha itthon ehhez kevés a szellemi kapacitás, jöjjön egy ügynök, egy zsoldos, egy Edward Snovden vagy ki, üljön oda Cukkenberg, aki ugyan butább mint Mészáros Lőrinc, de neki elhinném amit mond a gépről. Bill Gates is jó, csak a Microsoft már ellenséges szervezet, mióta a nemzet veje nem vehet tőle árut, hogy utána drágán adja el.
Szóval drága ellenzéki barátaim, szerintem is csalt Orbán Viktor, már csak az a kérdés mekkorát. Csalt a részvétellel, csalt a kampánnyal, behajtott a fülkébe egy csomó megvásárolt, megfélemlített embert, szar törvényt hozott ami neki segít.
De a gépben mindennek nyoma van. Ennyit én is tudok.
Hogy nem lehet belenézni? Államtitok? Addig marad a kétség bennem, és remélem másban is. Mindent össze lehet fésülni, idő meg volt rá. A jegyzőkönyvek és a gép összehasonlítása nem lehet nagy feladat.
Nyert volna Orbán Viktor, ehhez nem fér kétség. De nem ekkorát. Neki a kétharmadhoz kellett idő, nem a többséghez. A többséggel nem ér semmit, a kétharmaddal viszont mehet a Várba uralkodni, és kifoszthatja az országot. Köztük még azt is, aki rá szavazott, de legalább megvédi.
Van akkor egy ilyen szakember, vagy szarakodunk tovább?
BANDITA.

Címkék: választás csalás zseni NVI hekker

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr6013831038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Revolutionist 2018.04.21. 15:53:42

Mindent vissza lehet nézni, HA VAN SZÁNDÉK, és lehetőség... a hazaáruló rablógyilkos náci fizeSS maffia részéről sem szándék, sem lehetőség megadása sincs... ráültek mindenre és bitorolják jogtalanul... ha valamit így le akarna valaki alaposan ellenőrízni és átnézni, azt max egy komoly Ensz vagy Nato békefenntartó csapat segítségével lehetne, hogy bejusson az épületbe és hozzáférjen mindenhez, amihez normális és korrekt országban és nem ilyen bolsi-náci viktatúrában, elvileg jog szerint BÁRKINEK LEHETŐSÉGE KELLENE LEGYEN!!!!
De a magyar zombi csicskabirkanép tűri nyeli ezt is mint mindent... hiába tiltakozik egy maroknyi értelmes szabadgondolkodó, sok lúd disznót győz... az idióták seggnyalók cselédek zsivaja elnyomja az értelem ellenkezését... erről szól a teljes magyar történelem, újra és újra ez történik meg... a nép pedig erre fogékony hiszen sok generációs agymosás megy és birkanép tenyésztés... ezeknek a zombiknak ennyi kell, soros migránycs oszt jóccakát oszt el van boronóva ennyi... Innen akinek esze van lelép, és mára az is kérdés, hogy még meddig lesz egyáltalán lehetőség simán kimenni és nem-e már szökve emigrálni kényszerül, aki nem bírja ezt a pokoli lidércnyomásos rémálmot tovább... GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA... ÉS OSTOBA NÉPNEK SINCS HAZÁJA... HA EGY NÉP OSTOBA IS ÉS GYÁVA IS, AZ ORBANISZTÁN... nincs itt mit tenni, csak a fegyveres harc hozna változást, arra meg érthetően már senki nem vágyik... ez az ország évtizedekre elveszett elásta magát... szépen beállunk a keleti kánságok közé, Putyin császárevics szerető szárnyai alá... amit vagy megszoksz és akkor megszopsz, agy eszed van és még időben megszöksz... ennyi
süti beállítások módosítása