Hegedűs Zsuzsa egymaga felszámolta a gyermekéhezést.
Ahogy Balogh Zoltán emberi erőforrás lelkész a gondviselés csodájából kifolyólag megszüntette a szegénységet, úgy most Orbán Viktor tanácsadó asszonyának is sikerült a nagy varázslatot véghez vinni.
Az pedig úgy történt, hogy szerződött a tanácsadó asszony havi egymillára a közpénzből az ördöggel, aki Orbán Viktor képében jelent meg előtte.
-Te tanácsadó asszony. Mimagyarok nagyon nem szeretjük látni az éhező gyereket, hát szüntesd meg nekünk ezt a problémát. Legyenek ebben az országban jóllakott napközisek, testnevelés órán leizzadt lurkók, tankönyveinkből butuló cselédpalánták.
Ráncolta volna a homlokát a tanácsadó asszony ha az látszana ábrázatán, mert bizony ez nagy kihívás számára akinek fogalma sincs az éhes gyerekről. És az ördög komolyan is gondolja a feladatot, meg kampány is lesz. Neki is gyürkőzött hát ezért iziben a felszámolásnak.
Kezdte azzal, beszállt volna szolgálati Audijába, ha nem lett volna a kezében a felszámolás elengedhetetlen eszköze, a törpe kiskutya a maga százezres vételárával. Felszámolni nem mehet az ember akárhogy, az gondos előkészítést igényel.
Végre kinyitotta neki a hátsó ajtót, az erre a célra rendszeresített öltönyös sofőr, és már indulhattak is éhezést felszámolni.
Megálltak egy falu szélén, és elkezdtek felszámolni.
-Na, itt ez a hat csirke, vagy malac, neveljétek fel a közmunkás bérből, utána adjátok el a CBA nak, oszt már meg is van oldva az éhezés. Ezt a kókuszpálmát vagy banánpalántát meg sokat locsoljátok, a termést adjátok el a piacon. Ide ültessetek tarhonyát, az jó lesz ebédre a gyereknek, aztán jövőre egy szót nem halljak arról éhesek a kis gézengúzok. Menjetek el lopni ha nincs más, de minden gyerek lakjon jól.
Majd beszállt a kocsiba miután a sofőr kinyitotta az ajtót, és a bekapcsolt légkondi mellett azon gondolkodott, milyen nagyszerű is lesz az élet itt, mivel ő megszüntette a gyermek éhezést.
Meg is állt a legközelebbi wellness szállodánál amelyet Mészáros Lőrinc pont megvett, majd a kiadós ebéd után le is pihent egy lakosztályban. Hova is siessen,közpénzzel fizet, azt pedig nem szabad herdálni.
Jó éjszakát gyerekek, ez volt ma vacsora helyett. Holnap reggeli helyett a rezsitábornok harcáról mesélek nektek, amit a Soros birodalom ügynökei ellen vív a nyugdíjak védelmében, amit a gaz migránsok meg akarnak erőszakolni.
BANDITA.

Címkék: tanácsadó gyerekéhezés Fidesz Hegedűs Zsuzsa

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr7613505981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása