A Fidesz arra kérte a Fideszt, hogy a Fidesz által alkotott nemzeti konzultáció beküldési határidejét meghosszabbítani szíveskedjen.
A Fidesz majdnem két órát gondolkodott a Fidesz javaslatán. Már így is nagy siker a Fidesz konzultációja, így a Fidesz kérése talán alaptalan.
De a Fidesz nem hagyta magát, és meggyőzte a Fideszt. Két óra múlva a Fidesz elfogadta a Fidesz javaslatát. A nemzeti konzultáció így tovább dübörög, ezért a Fidesz hálás a Fidesznek.
A Fidesznek meg így több ideje van a senki által nem ellenőrzött konzultációról azt mondani amit csak mer. És a Fidesz tudja, hogy a Fidesz mer nagyot álmodni, és még attól is nagyobbat lopni, meg hozzá még nagyobbat hazudni. A Fidesz tehát ismeri a Fideszt.
A Fidesz legközelebb arra fogja megkérni a Fideszt, ne is legyen választás, Orbán Viktor legyen a király, és a Fidesz ezen nem fog két órát gondolkodni. Csak kérnie kell a Fidesznek a Fideszt, és a a Fidesz teljesíti amit a Fidesz kér.
Nincs a világon még egy olyan színházi rendező mint a Fidesz, aki saját magának rendezi meg ilyen tökéletesen a darabot. És a néző csak tátott szájjal bámul, tudja hogy át van verve, nem a valóságot látja, de mégis ez történik vele. És ami a legrosszabb, ez a darab szünet nélkül folytatódik, nélkülözve a józan ész minden lehetőségét a befejezésre. Az országot elmebetegek irányítják, akik hülyének néznek mindenkit.
A Fidesz meg csak rendez, rendez, és rendez. A darab folytatódik.
BANDITA.

Címkék: kormány hazudik Fidesz konzultál

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr5213359379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása