Elmentem Tállai Andráshoz!

 2017.11.18. 19:44

Ma voltam tankolni Mezőkövesden. Ha már rezsicsökkentés legyen kövér-gondoltam, és beparancsoltam a családot a devizahiteles kocsiba.
Nincs vita, apa zenél, meg különben is most együtt a család, kirándulunk, hát akkor kuss legyen. Na, ha már ilyen szépen egyetért velem mindenki, hallgassuk a közrádiót az úton, hátha Soros bácsi küldött még nekünk menekülteket.
Ha jók lesztek, és szépen megeszitek a nagyi nyugdíj emeléséből vásárolt csirkefarhátas szendvicset, akkor mutatok nektek egy migránst is ha látok. Csak hogy tudjátok kitől kell félni, ki veszi el apa munkahelyét, kitől védi meg Viktor bácsi a hazát. Most nincs egy sem, de hopp, itt egy stadion.
Milyen szép, ugye? Már átadták, csak még nincs kész, de máris kétszer annyiba kerül.

Ez itt egy kórház. Ugye milyen csúnya, fűtetlen, romos! És azok a betegek! Ebből elég ennyi, haladjunk.


Na, megyek veszek matricát, úgy gyorsabban odaérünk a tankoláshoz. Jól jegyezzétek meg, az unió miatt kell a tíznapos, mert a qrva szocik csak négynapost adtak, de abból nem volt elég bevétel.
Milyen szép a táj! Ebben a faluban alig füstöl kémény, biztos sokan gázzal fűtenek. Mert az most olcsó a világpiacon, de nekünk drágább, mert rezsicsökkentés van.Ha majd a ti gyermekeitek visszafizeti a most Paks kettőre felvett hitelt, na akkor lesz itt jó világ! Na ott egy migráns! Nem bocsi, az csak fát lop az erdőből. Biztos szegény, de ma már abból is alig van, mióta Viktor bácsi azokat is megvédi.
Mindjárt ott vagyunk, ez a két keresztbe rakott hólapát a város határa. Tállai Bandi bácsi egyszer vicces kedvében volt, meg sokat is ivott, hát arra gondolt megvicceli az arra járó szegény embereket! Adott nekik hólapátot, aztán elküldte őket havat lapátolni! Télen! Ugye milyen vicces a Bandi bácsi ha iszik? Még jó, hogy alig józan, mert ez a benzinár csökkentés sem jött volna létre!
Na, itt is vagyunk. Tankolunk. Húsz, nem harminc litert! Telik rá Lázár János szerint, mert mindenki annyit ér, amennyit tankol a közpénzből.
Indulunk haza! Jó volt ez a kirándulás. Láttuk milyen szépen fejlődik az ország, már alig van kastély, szálloda, újság amit ne vett volna meg Mészáros Lőrinc. Ha nagyok lesztek, és Orbán Viktor bácsi a gyerekkori barátotok lesz, már csak a jó isten kell hozzá, hogy ti is milliárdosok legyetek. Még írni olvasni sem kell hozzá tudni.
Hazaértünk! Kapcsoljuk be a köztévét, ha már a városban csak mi nézzük. Pedig nyolcvan milliárdba kerül egy évben, de ezek a hazaárulók semmit sem értékelnek! Vacsora helyett pedig beszélgessünk a nemzeti konzultációról, nehogy feljelentsen bennünket aki kihallgatja milyen jól is élünk ebben az erős és büszke országban!
BANDITA.

Címkék: iszik benzin csökkent Tállai András

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9413307457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása