Migráns "BANDITApédia":
A migráns egy rejtőzködő fajta, mostanában azonban a Kárpát medence az egyik kedvelt tartózkodási helye. Ott sokan nem láttak még életükben egyet sem belőle, mégis bokáig letolt nadrágban is képesek elszaladni előle, ha csak megemlítik a nevét.
A migráns különösen veszélyes jelenség, a feltételezett feltalálási helye környékén nagy kék szar plakátokon figyelmeztetnek a támadására. Veszélyezteti a munkahelyeket, elveszi a kultúrát, megerőszakolja a medvét.
A migráns a levegőben is terjed, képes megfertőzni az évi nyolcvan milliárddal kitömött közmédia hullámhosszát. Arról lehet tudni a fertőzés megtörténtét, ha a közmédiát nézed, mást sem látsz ott csak veszélyes migránsokat, akik még nincsenek itt, de máris tele van velük a képernyő. Olyanok mint a vírus, lebutítják aki nézi őket. Ugyanez a helyzet napilapokkal, a migráns képes a nyomtatott sajtóba is befészkelni magát, főleg ha gázszerelők annak a tulajdonosai. Vagy szivaros vén f@szok.
A migráns különösen akkor jelent veszélyt, ha a Soros terv részét képeszi. Együtt képesek mindent felülírni, nem számít a lopásalapú kormányzás, az elmebeteg jegybank elnök, az összeomló oktatás, a szétvert egészségügy, a dolgozói szegénység, a közmunka értelmetlensége, a magas adók, az alacsony bérek, a saját lábra álló család hivalkodása, a miniszterelnök teljes alkalmatlansága az ország vezetésére, mert csak lopni, hazudni, gyűlöletet kelteni tud.
Ha egy migránst látsz, azonnal kezdj el futni a legközelebbi migránselhárító központ felé, és jelezd a szellemileg mélyen alultáplált volt rezsitábornoknak a felbukkanási helyét. A többivel ne törődj, csak a migránra figyelj, meg amit mondanak róla.
A migráns a jelenléte nélkül is képes meghatározni az életed, ha csak, és kizárólag rá figyelsz. Ilyenkor nem kell törődnöd a fűtetlen lakással, az éhező gyerekkel, a beteg nyugdíjassal, a külföldön dolgozó szétszakadt családokkal. Nem kell törődnöd az országban levő igazságtalan rendszerrel, ahol a hatalom büntetlenül lophat, csalhat, hazudhat, mert törvényesítette azt.
A migráns bármikor, bárhol felbukkanhat, ha nem használod ellene a józan eszed. Látni sem kell belőle egyet, találkozni meg elég nehéz vele ha csak át akar menni az országon, de kiválóan alkalmas arra, megvédjenek tőle ha kéred, ha nem.
BANDITA.

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr9413161998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Júlia Pless 2017.11.04. 11:10:45

Pontos leírás a lélekromboló államilag szervezett uszító propaganda-kampányról.
süti beállítások módosítása