Soros György nevet a végén.

 2017.07.11. 18:39

-Na, indulok haza kis szittya hazámba, megnézem mennyit ér a honfiak világa.

-Jaj drága uram, ki civil szervezetek támogatsz, adakozol a magánvagyonodból, egyetemeket, kórházakat  alapítasz, tehetséges fiatalokat taníttatsz szerte a világon, ne menj arra az elátkozott földre. Ott most tele vannak a képeddel az út széli nagy kék szar plakátok, melyeket tájékoztatónak nevez a kormány. Azon te egy ellenség vagy, akitől meg kell védeni az országot.

-Ne már, ez nem lehet a valóság. Öreg vagyok, meg beteg is, a kezem remeg, járni alig tudok, a szívem alig ver, hát kinek kell tőlem félnie? És ráadásul én is ott születtem, de el kellett menekülnöm onnan.

-Egy Orbán Viktor nevű élősködő vezeti most az országot, ő csinált belőled ellenséget. Neki nagyon fontos, hogy mindent rád kenjen, és közben szabadon tovább lophassa az ország vagyonát. Ő végül is egy tehetségtelen élősködő, és folyton hazudik is, de  magyarok egy része valamiért hisz neki, És ez elég neki ahhoz, megtartsa a hatalmát.

-Orbán, Orbán, nem ismerem a nevét. Valami rablóvezér, vagy kommunista az illető.

-Egykor a te pénzeden tanulta a demokráciát az akkor még nyugati egyetemnek nevezett Oxfordban. Majd rájött, hogy az nem neki való rendszer, a szabályait nem akarta betartani magára nézve, mert akkor nem tudna meggazdagodni a mások pénzének ellopásával.

-Mondom én hogy bankrabló! Hogy hogy az én pénzemen tanult, és ez lett belőle.

-Nem bankrabló, politikus, de a legrosszabb fajtából. Ezt biztos nem a te általad fizetett egyetemen tanulta, ekkora bunkónak születni kell. Csak neki lehet igaza, képtelen a kompromisszumra, nem tűri a vitát, a másik véleményét nem fogadja el, mindennek úgy kell történnie ahogy azt ő szeretné, mindent uralni akar, és közben gátlástalanul lop, csal, hazudik. Egyébként ő jelentkezett nálad egy ösztöndíjra, te meg adtál neki lóvét, vagyis az egyik általad alapított szervezet. Akkor még kommunizmus volt ott.

-Akkor ő egy diktátor, csak annak meg az a zseb fajtája. És mit csinál most ez az Orbán  a szülőhazámban?

- Szétverte a törvénykezést, a maga javára írta át a választási törvényeket, megszállta a demokratikus intézményéket, mindenhova a maga embereit ültette, akik feltétel és gondolkodás nélkül nyalják a seggét.

-Rendőrség? Ügyészség? Ezt nem teheti meg büntetlenül.

-Azokba is az ő emberei ülnek, pofátlanul hagyják lopni, nem csinálnak ellene semmit. Viszont jól keresnek.

-Mindenhol vannak szar alakok, de úgy látszik ebben az országban nagyon összejöttek, és egymásra találtak.,it csinált még, és miért nem verték még agyon azért amit tett.

-Sok mindent csinált. Még az elején ellopta a magánnyugdíjat, elvette rendvédelmisek járandóságát, a rokkantak kezéből kirúgta a mankót, a melóstól elvette munkabére egy részét, de a jobban keresőknek rakott a zsebébe, nincs sztrájkjog,  az iskolákat államosította, a tanárokat megfélemlítette, a gyereket lebutította a hülye tantervével. Kórházak helyett stadionokat épít, orvosak helyett egy gázszerelőnek adja a pénzt, akiből nagyvállalkozót csinált, aki gondosan gyűjti neki a vagyont, pedig egy buta farok hozzá, és ez látszik is rajta. Szétosztotta az állami földeket a haveroknak, a uniós pénzeket rendre ellopja, folyamatosan szembe megy Európával, hiszen tudja, ha az betartja a szabályokat, akkor neki van ideje mindent megtenni, amivel növeli a vagyonát, és tönkre vágja a hazáját. Egy elmebeteget nevezett ki a jegybank élére, egy idiótát meg frakció vezetőnek. Egy valódi bunkóból meg párt alelnök lett.

-És ezt hagyják a magyarok? Nem verik pofán, kergetik el, zárják börtönbe?

-A magyarok nagyon okosnak tartják magukat. Te is tudod, hiszen az vagy csak nem ott élsz. De aki otthon van, annak csak a saját esze számít. Csak neki lehet igaza, azt tudja ki miért nem jó, ha le kellene váltani Orbánt, de még olyat nem tudtak találni, aki mindenkinek tetszik. Egyik sem jó, mert mindben van hiba, ha pedig nincs akkor találnak benne. Nem érdekli a másik baja, csak a sajátjáért száll harcba, de akkor nagyon számít a másik segítségére, és visít ha nem jön senki mellé. Ezt Orbán tudja és ki is használja. Már nyolc éve.

-Már nyolc? Hiszen már voltam ott azóta, és akkor egy Orbán nevezetű miniszterelnök fogadott. Az ki volt?

-Ez ugyanaz. Csak most te vagy a Soros ellenség, akitől meg kell védenie az országot. Voltak a szoci nyóc év, volt a Gyurcsány, volt az unió, a menekült,volt a rokkant, a beteg, a gyenge, az elesett, a munkanélküli, a melós, és mindenki, akire éppen haragudott, vagy kidobta  a Habony gép, a hívek meg szépen beszopták.

- Meggondoltam magam, nem utazok oda! Megyek a menekültek közé, még egymillió üldözött kell akit betelepíthetek Európába. Inkább ezen dolgozom még egy kicsit.

BANDITA.

Címkék: egyetem ország menekült Orbán Viktor Soros György

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr312657667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Tamasi 2017.07.12. 08:12:33

@MaxVal BircaMan HJCD:
Te ocsmány bulesz birkaszar!
Te csak maradj ott a bolgár hegyi birkalegelőn.
süti beállítások módosítása