Az ország nagy része most abban reménykedik legyűr téged az influenza, és hátha nem éled túl. Csak jelzem feléd egyáltalán nem szeretett miniszterelnököm én nem vagyok közöttük. Szenvedj sokat előtte, utána kilehelheted a lelked. De addig is azért néhány dolog nem hagy nyugodni veled kapcsolatban, és most hogy taknyod nyálad folyik fel kell készítselek néhány fontos tudnivalóra a minél későbbi gyógyulásod érdekében.

Mivel most beteg vagy, nem mindegy melyik, és milyen kórházba fogsz kerülni. Most itt lenne a remek alkalom megismerd az általad teremtett helyzetet az egészségügyben. Ha egy egyszerű hétköznapi ember lennél akkor most a következőkkel kellene szembe nézned. Először is ellen őrizd rendben van a TB befizetésed. Jó, jó, neked van jövedelmed, meg loptál is eleget, de sokaknak a semmiből is fizetni kellene hogy ellátást kapjanak, mert szerinted így van jól a világ. Most látod milyen jó lenne a sok stadion, meg kazánház helyett amit Felcsútra loptál, a település kaphatott volna egy szépen felszerelt kórházat csak a te kedvedért. Ez lenne az a hely ahol az orvosok és az ápolók lesik minden kívánságod, mert jól meg vannak fizetve, van gyógyszer, fűtés, kötszer, megfelelő az élelmezés. Most akkor ezzel nem lenne gondod és növekedne az esélyed a túlélésre sokak bánatára.

Mert a többi helyen lehet ha bekerülsz egy másik világgal találkozol. Ha olyan átlagos kórházba kerülsz amiből ma túl sok van az országban, pár dolgot tudnod kell. A személyzet túlterhelt, alulfizetett, kevesen vannak, és sok a beteg. A fűtés nem mindig jó, a kaja egyenesen szar. Ha ilyen helyre kerülsz feltétlenül szólj a haverodnak, annak a gázszerelőből lett milliárdosnak vigyen neked a sertéstelepéről amit összeloptatok magatoknak valami ehetőt. Ha rosszat akarnák neked most a sertéstrágyára gondolnék, de én nem vagyok ilyen embertelen. Azt a három szelet kenyeret ne edd meg a szelet sajttal amit a többi beteg kap, neked ettől több jár a fene a pofádat. Nem mindenki tud kaját vinni a betegeknek a családból, és a baráti körből mert nagyon szegény már az ország népe akárhogy is tagadod ezt a tényt, ezért érzed magad nyugodtan különbnek tőlük, neked még van mit enned a többi sorsa meg ne érdekeljen. Persze ha választás van, és hazudni kell nekik sok szépet és jót akkor minden más lenne, de most beteg vagy.

Ha Anikó asszony is elkísér, egyem azt a nevén levő vagyont amiről nem beszélünk, szóljál neki legyen nála wc papír a részedre. Vagy vidd magaddal a Rogánt, akkor ez nem kell. De törölköző, tusfürdő, szalvéta, és még sok minden más kell, ezeket vigye magával a számodra. De legyen mindig menetkész állapotban ha valami kell a számodra a betegség leküzdéséhez, mert kórházakban a hónap ezen szakában már nem nagyon van ami szükséges a kezeléshez. Lehet majd el kell mennie a gyógyszertárba neked mindenféle drága szerért a gyógyulás érdekében, de ez neked nem lesz megterhelő anyagilag a drágasága miatt annyit már összeloptál magadnak a közösből. A bérből és fizetésből élőnek, vagy a közmunkásnak ez felborítja a havi megélhetését, de ők most ne érdekeljenek téged, nem azért vontál ki annyi pénzt a gyógyszerkasszából ez most felizgasson. Ha vasárnap kellene bevásárolnia az adófizetőknek is drága feleségednek a részedre valami nélkülözhetetlent most nagyot szívnál a bezárt boltok miatt, de most hétköznap van ezzel ne is törődj, csak haldokolj szépen.

Bármi van azonnal szólj az orvosnak, vagy a nővérnek. Ne törődj vele rajtad kívül még ötven beteget látnak el, éhesek, fáradtak, sok a gondjuk a megélhetéssel, most csak lessék minden óhajod, mert neked meg kell gyógyulni az ország kárára. Nagy szerencséd van, hogy nem kell téged műteni, bár egy gerincet beépíthetnének neked, de rajtad már az sem segítene. Így neked te szemét Viktor nem kell kivárnod a nem létező várólistán azokat a hónapokat amikor közben tovább romlik az állapotod és végre te is sorra kerülsz.

Hamar meg kell gyógyulnod, mert még sokat kell lopnod a saját lábon álló családnak. Most hogy táppénzen leszel és csökken a jövedelmed, a következő időszak nehezebb lesz a számodra a megélhetés szempontjából. Fel kell majd gyorsítanod az influenza leküzdése után a haverok közbeszerzésen megnyert pályázatait, az azért mégsem járja lemaradjatok az éves tervtől a zsebre rakható közpénz ellopásában. Azért nagy szerencséd van a határozott idejű munkaviszonnyal, sokan nem tudnak visszamenni a betegség után a munkahelyükre mert onnan kirúgják őket, csak azért mert betegek lettek a munkavégzés közben. Neked ettől most nem kell tartani, hoztál te olyan szép törvényeket ami növeli az esélyed a magad hatalomban tartására. Ne is törődj vele ez mennyire igazságtalan, végül is egy gyáva féregtől mást nem is lehet elvárni ha meg akar maradni a közélet csúcsán minthogy csaljon, hazudjon annak érdekében, hogy szabadon rabolhassa az ország vagyonát a maga javára.

Küzdj Viktor, küzdj ezzel a betegséggel, harcolj vele ehhez nagyon értesz. Ha már legalább nem a szocik tehetnek róla ha mégis legyőz a kór, akkor ne legyen belőlem közmunkás aki megél havi ötvenkétezerből a te világodban. Ahogy azt Te szeretnéd. BANDITA.

Címkék: beteg kórház gyógyszer egészségügy Orbán egy geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr868272228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the_zenith 2016.01.15. 07:47:43

A cikk abból a hibás alaptételből indul ki, hogy OV egy állami pénzből fenntartott kórházba kerül. Nem, magánkezelést kap. VIP szintűt. Megfelelően megfizetett orvosoktól, európai szintű felszereléssel, ellátással.
süti beállítások módosítása