“Dehogy igaz a hír a drogozásomról! Mióta ülnek fel az emberek mindenféle kósza pletykának? Mindenki tudja rólam én legendásan jó hírű igazmondó, családszerető ember vagyok, és már van három gyerekem. Ja négy, feleségem volt három. Vagy fordítva. Tudja már a fene követni ebben az unoka szülős világban a nemzet fogyatkozását. Na szóval a lényeg, nem drogoztam soha. Ezt csak a Soros György által pénzelt mocskos civilek terjesztik rólam. Be is perelek ezért mindenkit aki mást állít.

Dehogy vesztettem el pont most ezzel kapcsolatban egy pert! Ott áll az ítéletben, nem vagyok fogyasztó, csak látszott rajtam a sok munka amit akoriban a stadion beléptető rendszerrel végeztem. Ezért semmi okom nem volt nekem ott lenni ahol láttak, és nem is voltam azon a helyen ahol látni véltek. Ez biztos. Miért is? Boldog házasságban éltem akkor az első feleségemmel, vagy a másodikkal. Neveltem a gyerekeimet, mind a kettőt, vagy csak egy volt még akkor. Tehát ebből is látszik nem volt semmi okom semmiféle tudatmódosító szerhez nyúlni. Arra ott volt nekem a politika.

Biztos Gyurcsány terjeszt rólam ennyi baromságot. Az az alak nem fér meg a bőrében. Már akkor mondtam Viktornak, ezzel a Ferivel még lesz bajunk elég. Erre tessék, itt a bizonyíték. Már megint megnyert valami pályázatot, de az csak bunda lehetett. Micsoda? Munkával szerezte meg a cége, mert ért hozzá? És akkor mi van? Azért mert számomra ismeretlen fogalmakat vág a fejemhez még lehet Gyurcsány a hibás. Még hogy munka! Én is keményen dolgozom, még életemben nem csináltam semmit. Először itthon voltam képviselő az állam pénzén, majd mikor Viktor látta rajtam erre alkalmatlan vagyok száműzött az unióba. Na ott aztán meg még többet kellett hajtanom a melóban. Ekkor sem drogoztam, boldog családi életem volt a második feleségemmel, akitől akkor váltam el. Vagy az már a harmadik volt? De ebből is látszik, hogy rendben volt a családi életem, és szépen nevelem a gyerekeimet. Akkor már volt belőlük három, vagy négy. És ne gondolja senki olyan könnyű twitterezni Brüsszelből. Magas a fizetés, jó sok a bónusz ami ott jár, alig tudom elverni. Tehát semmi okom nincs drogozni ezért sem.

Majd jól ráuszítom a Habony Árpit arra aki azt mondja majd tizenhat éve drogoztam. Na ő aztán tudja mi a nem drogozás. Most jött meg Ibizáról ahol megfázott és azért szipogott. Na majd az ad annak aki mást állít. Felrúgja őket mint azt a két nyugdíjast a zebránál régen, amikor azok nem szedték a rozzant lábaikat elég gyorsan, mikor pedig tudhatták volna Árpinak sietni kell.

Az sem igaz valakivel együtt fogyasztottam drogot bárkivel is. Az illetőt nem ismerem, csak régi barátom volt valamikor. És a rendőr sem mond igazat a zavart viselkedésemről, meg az összefüggéstelen beszédemről. Ott sem voltam, és különben is kámzsával a fejemen jöttem ki onnan. Akkor hogy ismert fel engem? Na ugye, máris megdőlt a nagy bizonyíték amit össze hamisítottak ellenem ezek a Bajnai gárdisták. Sosem viselkedem zavartan, a Fidesz politikusa vagyok már régóta, mindig határozottan tudom kimondani a rezsicsökkentés és az unió az ellenségünk szavakat. Ez a bizonyíték meggyőzheti a kétkedőket, és persze az adott szavam, mert azt mindenki tudja mennyit ér.

Az egész mögött biztos a szocik állnak, akik folyton emelték a nettó minimálbért, kisemmizték az embereket a magánynyugdíjjal, meg a magas adókkal. Mi ezzel szemben bevezettük a biztonságosan magas áfakulcsot, csökkentettük a fizetéseket, és azt nem is emeljük meg, bevezettünk egy csomó új adót, megvédtük a magánnyugdíjat, és Felcsút már sportcsarnokot is kap a kisvasút mellé. Hát persze hogy nem tetszenek nekik a sikereik, és ha hatalomba kerülnének ezeket egyből el is törölnék. Na az nagyon rossz lenne az országnak, meg nekünk is. Még a devizaárfolyamot is képesek voltak alacsonyan tartani a bukott szocialista kormányok, mi bezzeg már régóta háromszáz felett járatjuk az eurót. Így én is többet keresek. Na és a gáz ára. Azok a hülyék a világpiacihoz mérték ami akkor magas volt, és még támogatást is adtak hozzá a szegényeknek. Mi is ahhoz mérjük, csak drágán adjuk el az embereknek, mert akkor nem mondhatnánk ki elégszer a bűvös szót: rezsicsökkentés. És a különbözet is sokat hoz nekünk a külföldi számlákra.

És különben is a kokain, meg a heroin nem is drog. Azon a helyen ahol meg engem nem láttak többen is, végképp nem. És abban az időben meg főleg nem. Erre van törvény, ha meg még nincs, akkor majd lesz. Így mindenki előtt világossá válik, semmi törvénysértőt nem követtem el. És akkor az alaptörvényről még nem is beszéltem. Abban is benne van ez. Vagy lesz. Tehát semmi törvénytelent nem követtem el, ez azt hiszem már világos. Akkor megyek is mert mindjárt esik a hó az orromba, és az már nagyon hiányzik nekem.” BANDITA.

Címkék: drog képviselő Fidesz Deutsch Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr318189860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása