Átestetek a vak komondoron pont mikor a családról van szó a közéletben? Uraitok és parancsolóitok éppen elmagyarázzák az ország népének mit is jelentettek ti a számukra, és nektek nincs ehhez egy szavatok sem? Egyetértetek velük? Szülni vagytok? Vagy csak várjátok haza őket a meleg vacsorával és ennyi? Nem lenne már célszerű megszólalni, és megvédeni őket akik eltartanak benneteket a napi nehéz munkával megkeresett bérükből, hogy nektek ne kelljen az önmegvalósításon gondolkozni? Földet vesztek? Közbeszerzésen indultok? Nyaraltok a saját lábatokon? Valamit kellene már szólnotok az országot a múlt század elejébe visszavezető férjeitek, kedvesetek, szerelmetek életfelfogásához. Vagy jó ez így nektek?

Kövér László a bajszos bunkó megismertette a fideszes családmodell elvárását a kongresszuson elhangzott beszédével. Sokan csatlakoztak hozzá hasonló gondolatokkal és a Kövér által említett unoka szülésen túl egyéb elvárásokat is megfogalmaztak a nőkkel kapcsolatban. Például a zenész Kovács Ákos szerint a nő ne akarjon túl sokat a családban, elég legyen neki ha van férje aki eltartja. Felrobbant a virtuális tér az érvek ellenérvek hangos csatájától, de pont az érintettek maradnak többnyire csendben. Na jó, Ákos felesége már elmondta neki tök jó a helyzete, nem akar nyolc órában százezerért gürizni. Végül is igaza van. És a többiek?

Orbán Ráchel például mikor fog szülni a papának unokát? Nem áll még eléggé a saját lábán? Még tart az önmegvalósítása a külföldi tanulmányok során melyeknek a tandíja az eget veri az átlag ember számára? Végül is ő nem átlagember, a miniszterelnök lánya akire nem vonatkoznak a szabályok. De ne kutasson senki a másik hálószobájában, elég szar már az is ahogy a kormány megpróbál beleszólni az emberek mindennapi életébe, na meg a vasárnapi vásárlásába.

De azért sokan kíváncsiak lennének a legújabb kormánypárti találmányról ami hozzájárulna az adófizetők számának növeléséhez mi a véleménye az érintetteknek akiknek ezt végre kellene hajtani.

Ja hogy ők, a fideszesek nem arra gondoltak pont emiatt kellene még több unoka? Nekik azért kellene nagyobb család, abból minél többen indulhassanak közbeszerzéseken amit végül meg is majd ők fognak megnyerni ha továbbra is maradnak hatalomban. Vagy minél több kiskorú gyerek vehessen magának családi összefogás keretében budai villát, és ezt akár tíz éves korában már megtehesse, mint Lázár János gyermeke.

Ők lehet arra gondoltak Kövér Lászlóval az élen, fogy a népesség, nem lesz adózó, nem lesz aki eltartsa őket, amíg ők mindent visznek ami az országban található. Földet, trafikot, tévé csatornát, brókercéget, magánnyugdíjat már zsebre vágtak amit találtak belőle, de ezt működtetni is kell a törvények szellemében. Ehhez sok dolgos kéz szükségeltetik, és ezért lenne szükség az utánpótlásra. Végül is egyszerű a dolog, apa ha van hazamegy ráveti magát anyára, vagy a szomszéd lányra, megtörténik a nemzeti érdekből elkövetett gyerekcsinálás. Aztán a romos kórház fűtetlen szülőszobáján megszületik a gyermek, akinél már ekkor életforma lesz az, hogy nem eszik reggel semmit. Délben is alig, de ott lesz neki az adókedvezmény és a rezsicsökkentés kaja helyett, mert a szülő átlag százezres keresetből ennyit tud majd neki enni adni. Az oktatásban való részvétele már tizenhat éves korában abba maradhat, vár rá a közmunka karriere a szétlopott állami földek új gazdáinál. Mivel mégis csak demokrácia szerű valami leledzik még tündérországban néha szavaznia is kell. Ekkor négyévente szépen el kell majd neki zarándokolni a fülkeforradalom bekamerázott magányába, és tíz mázsa fáért leadni a szavazatát Orbán Viktor világára. Erre szüljön ma valaki gyereket agyatlanok?

Kedves fideszes hölgyek, nők, asszonyok, lányok, és Bayer Zsolt neked meg a qrva anyád. Jól van ez így? A nő valóban csak erre való? Ez már nem a múlt század, azóta feltalálták a kereket, és képzeljétek el az forog. Ma már a nő egyenrangú társ, önálló véleménnyel rendelkező emberi lény a legtöbb családban. Nem kirakat egy folyton táguló házban legalább hatfős személyzettel. Nem csak olyan férfi oldalán látható, aki meg tud venni egy gyémántboltot az adófizetők pénzéből, és szivarozva alszik a kanapén csak mert már annyira öreg, simán lehugyozza a lábát ha nem tarják neki közben egyenesen. Ha kimegy a nő az udvarra nem esik át a vak komondoron mert lát is, nem csak néz. Van neki esze, van benne tehetség, tud és akar dolgozni. Nem szereti ha megmondják neki mit akarjon. Nem szereti ha elvárják tőle mit csináljon. Még kocsit is vezet, meg lovat ápol, gyógyít, kutatja az életet, feltalál okos dolgokat, repülőt irányít, harcol, gondolkodik. Sok közülük dohányzik, megiszik pár pohárral meló után, nyaraláskor megnézi a pasikat, hegyet mászik, vitorlázik. Vannak tervei, álmai, van célja az életben. Nem magányos, vagy ha az akkor is mi van? Mindig tudja mit akar, és hogyan szeretné azt elérni. Nem különbözik a másik nemtől sok dologban, és mégis más szinte mindenben. Ez így van rendjén.

Ti milyenek vagytok? Csak mert érdekel, pedig lehet nem is akarom tudni. BANDITA.

Címkék: unoka szül Kövér László Kovács Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr208177996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bircaman szerkesztő maxval · http://bircahang.org 2015.12.17. 06:24:23

A normális nők tudják, hogy Kövérnek igaza van. Minden pártból.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.12.17. 09:06:12

@bircaman szerkesztő maxval: Már Amerikában is egyre kevesebb az olyan nő, akit el tud tartani a férje, és neki csak a szaporodás a feladata. De te ezt biztos nem érted.
süti beállítások módosítása