Hamarosan olyan alaptörvény módosítás készülhet a hatalom részéről, ami szerint a függöny mögött bujkálni a kellemetlen kérdések elől rendkívül nemes és bátor cselekedet. De az is lehet olyan feles törvény kerül megalkotásra ami megtiltja az ellenzéki képviselőknek a kényes kérdések feltételét Orbán Viktor felé. Még az a változtatás is bekövetkezhet a kormányzati munkában a nemzet gyáva férge által, olyan törvény kerül napirendre ahol kizárólag Orbán Viktor kérdethet Orbán Viktortól, és köteles lesz a választ is elfogadni, ne kelljen már a parlament kormánypárti többségének erről szavazni. A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, ahogy az a gátlástalanság is az, aminek a segítségével az ilyen törvényeket szemrebbenés nélkül elfogadják a kormánypárti farokcsóválók.

 

Persze Orbán Viktor nagyon bátran állt ellen az ellenzéki kérdéseknek mondja majd magáról, pedig egyszerűen nem akart azokra válaszolni. Mindig is ezt teszi. Most éppen halaszthatatlan közfeladatként állt a parlamenti takarásban az orrát piszkálva a veszély elmúltáig, hülyének nézve ezzel még a saját választóit akiket mindig bátor harcra buzdít a nemzetet fenyegető veszedelem ellen. Azoknak pedig hol Gyurcsány ellen kell hősiesen küzdeni, hol az unió támadását kell kivédeni éppen, hol Soros az ellenség aki ellen harcba kell vonulni. Végül is Orbán Viktor ennek a harcnak csak a végvári kapitánya, aki mindenhol ellenséget vél látni csak azért, mert harcolni akar. Ahhoz már gyáva az aljas lelke egyedül szálljon szembe az ilyen kitalált ellenséggel, neki megfelel a hátsó sorból való irányítás, amelynek segítségével szabadon manipulálhatja az eszüket nem nagyon használó szimpatizánsokat. Így szépen el tudja takarni mennyire hülye a kormányzáshoz, és neki csak a saját zsebe megtömése számít.

Orbán Viktor egy jellemtelen gazember. Ez nem lenne baj, de ő ma az ország miniszterelnöke. Soha semmiért nem meri és merte eddig sem felvállalni a felelősséget a kormányzás során, inkább elbújik a másokra kent hibáztatás mögé. Nagy hatalmat kapott az ország irányításában, és ő azt a saját meggazdagodására használta fel. Ennek velejárója az őt támogatók nagy mértékű anyagi honorálása, de mivel azok ugyanolyan gerinctelen alakok mint maga a miniszterelnök, ez nagyon sok pénzébe kerül az ország adófizetőinek.

Persze a saját párttársai felső köreiben, akik ugyanolyan elvtelenek mint ő ott nagy legény , és jól is érzi magát közöttük. Velük mindent megbeszélhet, tőlük úgy is csak egyetértő bólogatást kap válaszként. Ellentmondani nem mernek neki, mert akkor oda az úri életmód, elveszik a trafikot, nem kapnak földet, nem nyernek közbeszerzést. Mással nem is áll szóba aki nincs az irányítása alatt, azoknak nem is szeret válaszolni az előre megírt üres frázisokon kívül bármit is. Arra sem lenne képes bárkivel is szemtől szembe leüljön egy vitára aki nem áll az ő irányítása alatt, nagyon pontosan tudja akkor azonnal megbukna minden hazug állítása amivel a hatalomban tartja magát. Ezért is hozott olyan törvényeket amelyek lehetővé teszik a számára a hatalomban való megmaradását, és elfedik minden erkölcstelen cselekedetét.

De a törvények további függönyt is jelentenek a számára ami mögé bármikor elbújhat. Mivel a kezében van a hatalom minden ága, de ezt a szó legszorosabb értelmében kell érteni, nem nagyon kell tartania a következményektől. Magát, és az őt kiszolgáló gépezetet minden körülmények között bántathatatlanná tette ezzel. Ennek tudatában bármikor elvehet bárkitől bármit ami éppen megtetszik neki. De ha valami kormányzás félét is elő akar adni közben, ahhoz is jól jön Orbán Viktornak a törvény függönye mögé bújni, minden adóemelést, minden nem megszorítás elvonását sikeresen másra tud kenni ennek segítségével, nem kell bátran beismernie nem tud kormányozni.

Ha egy kicsit közelebbről megnézi a választó a függöny mögé bújt gyávaságot, nagy adag alattomosságot, és bosszúállást is talál ott minden esetben. Most éppen pont azért is tartózkodik a függöny mögött aljas módon, nehéz neki kidumálni a család saját lábon állását. Nem elfogadható az arra adott válasza sem, amiben azt meri mondani adják át az igazságszolgáltatásnak a bizonyítékokat. Az őt nem fogja bűnösnek találni egyszer sem, amíg ő irányítja annak vezetőjét, aki jó barátja. A törvény sem elfogadható indok a saját lábon álláshoz, hiszen abban pont azt fogadtatta el a majdnem kétharmados képviselői többség, a család is szabadon garázdálkodhat a Fidesz uralta közpénz elnyerésében. Ezt csak annak lehet félremagyarázni aki nem használja a józan eszét.

A választónak is ki kellene bújni a függöny mögül, ha Orbán Viktort nem akarja többet látni a hatalom közelében. Persze ehhez sok minden kell, éppen ráérjen az illető, kék legyen a fű, zöld az ég, legyen árnyék a napsütésben. Minden feleljen meg az elvárásainak a politikai palettán, az ellenzék legyen okos, és szép, erkölcsös, szelíd, adócsökkentő, fizetésemelő, szerény, kék szemű, vagy barna, kopasz, ősz, fiatal, öreg, ne legyen benne Gyurcsány, legyen benne Gyurcsány, ne legyen szoci, legyen szoci, fogjon össze, ne fogjon össze, az ne legyen, az se, na az meg végképp ne. Ha ezek összeállnak akkor lesz szép az élet. Addig Orbán minden függöny mögött ott lesz, és vigyorogni fog. BANDITA.

Címkék: függöny fél bujkál Parlament Orbán egy geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr578147122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.12.08. 05:44:56

Orbán nem mondott már megint le, pedig a ballib agytröszt erre szólította fel??? Segítség, ez diktatúra!!!

kilincs ami nincs 2015.12.08. 05:55:12

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Így van, a magyar választók bölcsek és tudják, hogy Orbán most a legjobb. Kár, hogy a nyugati-liberális választók még nem ilyen bölcsek, persze csak idő kérdése és megvilágosulnak és maholnap bedől a rendszer (már most is nagyon gyenge).
süti beállítások módosítása