Nagyon, de nagyon szégyellem magam a csúnya viselkedésemért amit az Országházban műveltem. Szerettem volna a munkámat végezni, és ez által az embereket tájékoztatni a háborús előkészületekről, de Berci hál istennek időben leállított. Most pedig Laci bácsi teljesen jogosan kisepert a házból, ahogy az egy jó házmesterhez illik. Ne haragudj rám Laci bácsi, jó leszek megígérem. Olyan szépen fogok majd bejárni a házad tájára, ahogy neked sikerült abba büdös kommunista intézetbe bejutnod az állandó belépőddel. Ha gondot okoztam a viselkedésemmel és ezért most garanciát kell vállalnom a további rossz együttműködés érdekében, akkor szeretném most írásban rögzíteni az általam elgondolt további munka menetét.

– Nem tudósítok a közelmúltban nagy vihart kavart gyermekétkeztetés körüli pofátlan nyilatkozataitokról, és nem állítom szemben vele a valóságot a műsoraimban. Nem kérdezem meg az idióta képviselőiteket ott a kormány háza táján, mivel nem kívánják majd etetni a gyereket, akik csak baloldali kampányfogás a barom agyuk szerint. Törölni fogom az éhes gyerek életforma részt, kiveszem az egyen rezsicsökkentést adókedvezménnyel a család nevű szöszi beszólását, és Svájcban sem ellenőrzöm le az éhező gyerekek számát. Azért ti elmehettek a jó édes anyátokba.

– Nem vizsgálom a miniszterelnök vejének a sikereit. Nem fogom azt állítani, ez kizárólag Orbán Viktor nászajándékának az egyik része, és ezért áll a kis csaj a saját lábán. Nem készítek riportot a megnyert pályázatok körülményeiről, az abban szereplő túlárazásról, az önkormányzatok ezen megbízások miatti eladósodásáról. Azt sem fogom állítani, ha bebizonyosodik a nyilvánvaló mutyi, a magyar ügyészség nem fog vizsgálódni ebben az ügyben, az esetleges büntetést pedig majd az adófizetők pénzéből kell visszaadni ha az unió mégis hibát talál.

-Nem tudósítok Felcsút sikereiről a továbbiakban. Nem érdekel az adóból ellopott stadion, a drága kazánház, és kisvasút is hidegen hagy annak minden értelmetlenségével. Ha Orbán Viktor erre akarja költeni az uniós támogatást, és az adófizetők pénzét, mert neki ehhez van kedve, és meg is teheti, tőlem csinálhatja.

– Nem érdekel a továbbiakban Mészáros Lőrinc sem aki egy farok, és a seggét sem tudja kitörölni magától hiába Orbán Viktor vagyonának az őrzője. Tőlem annyi földet játszik a kezére a törvény amennyit akar, legyen az mind a több ezer hektár Orbán Viktor szemfedelén egyszer ha annyira ragaszkodik hozzá. Még az sem fog lázba hozni hogy tudom mekkora lopás van a háttérben, ami a miniszterelnök meggazdagodását szolgálja. Nem járok utána az építőipari cégeknek, a foci alapítványainak, a sok megnyert pályázatnak. Nem vizsgálom meg ki is van valójában a háttérben aki irányítja ezt az egészet, hiszen Lőrinc hülye hozzá, ez látszik is rajta.

-Nem megyek a belvárosba, és nem veszek letelepedési kötvényt sem. Rogán Tóni miniszter háza csak táguljon, a zsebre rakott haszon legyen az övé. Nem nézem meg Giró Bandi vagyonát sem mitől nő ilyen elképesztő mértékben az állami megbízásoknak köszönhetően. Nem is teszek fel nekik kérdést ezzel kapcsolatban, úgyis hazudnának csak szokásukhoz híven. Lázár Jani házait és dohányát sem vizsgálom, a gerinctelen féreg úgyis letagad mindent. Nem érdekel a bróker botrány sem, pedig nyakig sárosak vagytok benne, de legalább a befektetőket jól megszívattátok.

-Nem nézem meg a másik kereskedelmi csatorna megvásárlásához honnan volt pénze a szivarozó vén fasznak. Maradt neki elég esetleg a kaszinókból, de annak a haszna már külföldön van, hiába is próbálná bárki megtalálni. Ezért nem járok utána nem sietett-e az állam az adófizetők pénzével a segítségére, mert Orbán Viktornak kell még egy tévé csatorna, és így akarja megszerezni.

– Nem vizsgálom a gáz világpiaci árát, nem tudósítok a stadionok építéséről. Nem mutatom be mekkora a szegénység az országban, mennyire elég a megadóztatott minimálbér. Nem forgatok romos kórházban, pedig azokból bőséges a kínálat. Nem adok le olyan hírt, amelyben a kormány éppen átver egy társadalmi csoportot az életpálya modellel, pedig ebből is bőséges a kínálat. Nem bizonyítom be a kormányzati emberek folyamatos hazudozását tündérországról, a nemzeti bank is arra szórja el a közpénzt amire Matolcsy éppen akarja. Nem elemzem a nyugdíjemelés pofátlanságát, abból nektek kellene éhen halni.

Ezeket csak azért vállalom, hogy Orbán Viktor így örüljön: KATT a képre.
öröm

Na szóval ha elégségesek ezek a garanciák, akkor légyszi tetves kormánya az országnak bocsáss meg nekem. Sok minden nem érdekel még ezen kívül, mert annyi rosszat tettetek már ezzel az országgal, hogy csak a benne élő emberek butaságának köszönhetitek az életeteket. Mint függetlenségét elvesztett médiakutya a közeljövőben színvonaltalan seggnyalásomért add nekem a közmédia költségvetésének egy részét, hagy köpjem szembe én is magam a szakma megcsúfolásáért. Nem akarok olyan számotokra ismeretlen szavakkal és fogalmakkal dobálózni mint független tájékoztatás, sajtószabadság, hitelesség. Tudom ezektől irtóztok, hiszen akkora kiderülne mekkora hazug disznók vagytok akiket csak a köz pénzének a megszerzése érdekel a hatalom segítségével. Innen üdvözlöm a régi főnökünket is, akinek volt annyira korpás a haja beálljon hozzátok, és segítse a munkátokat a jövőben. Valamire való szakember erre nem lenne képes, de ti bőségesen el vagytok látva ezen a téren a gerinctelen férgek eltaposni való fajtájából. Ha nem elég ennyi garancia a részemről, akkor kérlek benneteket menjetek a büdös picsába mielőtt tényleg elkezdem be nem tartani a szabályaitokat. És figyeljétek meg, még keresni is fogok rajta, ti meg veszíteni. BANDITA.

Címkék: országház Kövér László RTL-HÍRADÓ KITILTÁS

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr348095408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nniicckk 2015.11.21. 15:29:54

Ki nem szarja le, hogy valami buzi bulvar tevet nem engednek be a parlamentbe.
Az egesz csatornat, felkene robbantani majd beszantani, nem hiszem, hogy barkinek is hianyozna.
Maradjanak a gyozikesonal, meg a valovilagnal, a kozonseguknek, az pont eleg.

Gacsajpesta 2015.11.21. 15:31:44

Úgy értem, hogy a cikk szerzője ostoba.

Netuddki. 2015.11.21. 16:07:09

Qrva annyát ennek a tolvaj komcsi fideszes patkánynak!

Megoldó 2015.11.21. 16:22:25

Ez fasza volt, kár hogy ettől még életben maradnak, és tovább szipolyoznak, , és igaz hogy egyre kevesebben, de egyre jobban szervezve lehetetlenítik el a népet...mármint a fideszférgek...

csak egy néző 2015.11.21. 16:41:41

Órási duma a kis szopógép Havasinak.DDD
Havasí Berci.- Kinek készíti a felvételt?
Operatőr.- Édesanyámnak

youtu.be/CjsCD-KbxVI

csak egy néző 2015.11.21. 16:44:51

Havasi Bercike. No komment.

" Ebből ivott a miniszterelnök a dunaharaszti Coca-Cola- üzem avatásán. Elkértem tőle a dobozt, amit azóta többször is megmentettem: egy kolléganőm – nem tudván, hogy valójában ereklyéről van szó – összegyűrte. A takarítónők is mindig szemétnek nézik, ezért tettem ki ezt a cetlit, hogy „műtárgy, ne dobd ki”.
Nem kicsit fetisiszta a Bercike.
Fetisizmus
(Leginkább a férfiakra jellemző rendellenes viselkedés, amikor egy tárgy vagy testrész vált ki szexuális örömöt)

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.21. 17:01:54

@Gacsajpesta: tudod "elvtárs" nem az az ostoba, aki kiteregeti az imádott pártod szennyesét, hanem te, aki az ország kirablóit támogatot, és ostobázol, mert a pártközpontban ezt a szót adták ki nektek :) mert önállóan semmire sem vagytok képesek, csak a vezér seggét nyalni.

röf 2015.11.21. 17:16:14

Hmm... lájtos indítás után ütős-tahós befejzés... kemény, rendkívül kemény...
Tudod mi a véleményem?
Az egész RTL Klub utóbbi tizenöt éves tevékenysége (tudatrombolása) csak az SZDSZ ténykedéséhez mérhető.
Na most.... ahogy végre helyükre repültek a szabadmadarak, úgy lassan ideje lenne a rádiótelevízióluxemburgnak is elfoglalnia méltó helyét a szemétdombon... huss...

jandera 2015.11.21. 17:43:51

@röf: Mi lenne, ha a cikkre reagálnál?
Pl.: -Ez és ez a mondata nem igaz.
Az első két soroddal egyetértek.
A "rádióluxemburg" gyerekkoromban a kedvenc adóm volt, valahol a petőfi után középhullámon...
Ott lehetett "tiltott zenét" hallgatni, a kommunisták tiltották, lehet, hogy ezek ugyanazok?

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.21. 18:11:53

Az RTL klub a libsik faltörő kosa amellyel az imperialista tőkepénzesek által támogatva, támadja kúltúránk bástyáit. Közírói küldetésem erről lerántani a leplet. Máris látom értelmét, hiszen ez eljutott Kövér László úrhoz, aki lehetetlenné tette így hogy a libsik akadályozzák a nemzetmentő kormány parlamenten belüli munkáját és hamis híreket faragjanak a sajtótájékoztató anyagokból.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.21. 18:15:07

Az RTL klub majd megy a süjjesztőbe a libsik SZDSZ nevű pártjával együtt, amely a multikultúrális globalizáció falánk, hazánkat bekebelezni akaró vágyát szolgálta ki, a bankár világ urainak hathatós pénzügyi támogatásával.

Intruder71 2015.11.21. 18:16:08

@nniicckk: az a "buzi bulvár tv" történetesen a legnézettebb magyarországi csatorna. Olyan, amilyenről orbánviktor csak modni mer, mert ő mer nagyot álmodni. Nagyot hízni is.

csak egy néző 2015.11.21. 18:20:00

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:
Ne reménykedj baromarcú birkapásztor. Inkább mutasd meg magad a birkáid állatorvosának, hátha tud valami bogyót adni, habár már rajtad gyógyszer nem segít.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.21. 18:25:32

@csak egy néző: Sértésed nem ér fel hozzám, a középeurópai közíróhoz. A libsik elleni küzdelmemet nem tudod megzavarni, amellyel a nemzetmentő kormányt támogatom.

fantázia dús nick 2015.11.21. 18:29:45

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: Birkaszar! Ez az ókomcsi duma már az 50-es években is ciki volt.

kúrórudi 2015.11.21. 18:31:14

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

Azért majd tanulj meg helyesen magyarul írni, te melldöngetős nagyon Magyar...

fantázia dús nick 2015.11.21. 18:31:58

@röf: Nem kellene nyomnod ezt a dumát, amikor a múltkor írtad hogy jelentette fel apád a Szabadeurópa rádiót hallgatókat.

kúrórudi 2015.11.21. 18:32:08

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

"Sértésed nem ér fel hozzám, a középeurópai közíróhoz. A libsik elleni küzdelmemet nem tudod megzavarni, amellyel a nemzetmentő kormányt támogatom."

Te konkrétan dilis vagy.

kúrórudi 2015.11.21. 18:33:25

@fantázia dús nick:

3/3-as volt a faterja? vagy csak hobbi spicli?

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.21. 18:34:48

@kúrórudi: Ha neked is váltogatva kellene a közírói munkásságod - ami neked nincs - cirill és latin ábécével felváltva gyakorolnod itt Szófiában, ahol nincs magyar helyesírás ellenőrzőm, akkor te is vétenél hibákat.
De a helyesírásba belekötni tipikus libsi szokás.

fantázia dús nick 2015.11.21. 18:36:33

@kúrórudi: Azt nem tudom, csak tapsol minden ilyen média korlátozásnak, azzal hogy ugyanolyan károsak ezek mint a Szabad Európa volt, aminek hallgatását jelentette a faterja.

csak egy néző 2015.11.21. 18:52:31

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:
"Sértésed nem ér fel hozzám, a középeurópai közíróhoz. A libsik elleni küzdelmemet nem tudod megzavarni, amellyel a nemzetmentő kormányt támogatom."

www.jaimearanda.com/wp-content/uploads/2014/08/Risitas-y-los-sacos-de-cemento-entrevista-e1407174499315.jpg

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.21. 18:57:38

@kúrórudi: @csak egy néző: Majd megköszönitek nekem, a libsik és a homoklobbi ellen küzdő közírónak, hogy felnyitom a szemeteket. Majd akkor nosztalgiával fogtok emlékezni munkásságomra.

csak egy néző 2015.11.21. 18:59:37

@kúrórudi:
Ennek a barom birkának anno volt valami rendőrségi ügye és disszidált Bulgáriába. A hülyének még iránytűje sem volt. DDD

kúrórudi 2015.11.21. 19:01:12

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

Légyszi írj még, fetrengek a röhögéstől. Rajtad röhögök.

kúrórudi 2015.11.21. 19:02:16

@csak egy néző:

ha orbán osztogatná a szarát, ő sorba állna azért is.

csak egy néző 2015.11.21. 19:04:43

@kúrórudi:
Beéri ez a barom a birkái szarával is, ott a putrijában, Bulgáriában.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.21. 19:04:47

@csak egy néző: Nem is igaz. Az APEH rosszul számolta ki a befizetendő ÁFÁ-mat.

@kúrórudi: Elég baj, ha nem fogod fel milyen fontos a libsizmus elleni harc és mekkora részt vállalok ebből közíróként.

kúrórudi 2015.11.21. 19:04:53

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

add meg a címedet. most is szívesen megköszönöm azt a sok szart, amit ide sikerült fosnod eddig.

kúrórudi 2015.11.21. 19:25:51

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

nyilván az apeh számolta el és nem te csaltál, te lúzer...

Hajdú Peter 2015.11.21. 19:35:55

Egyaltalan mi a fasznak van itt nalunk egy luxemburgi tvcsatorna ???
Me nem mennek vissza az adocsalo kurvaannyukba Luxemburgba ?
Remelem, hogy kormany kovetkezo projektje, az lesz, hogy kitakaritjak ezeket az orszagbol. Es hiaba sikoltoznanak a libbantak, meg az unio mint a rezsicsokkenteskor, vagy a keritesnel, az orszag elsopro tobbsege azonnal igent mondana, a betiltasukra.

csak egy néző 2015.11.21. 19:38:14

@Hajdú Peter:
Na megjött a másik baromarcú köcsög.
Beköltözhetnél birkához az akolba és jól szopogathatnátok egymást.DDD

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.21. 19:43:30

@Hajdú Peter: "Me nem mennek vissza az adocsalo kurvaannyukba Luxemburgba ?"

A CBA-val együtt? :D

martineden 2015.11.21. 19:46:32

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:,, Az RTL klub a libsik faltörő kosa amellyel az imperialista tőkepénzesek által támogatva, támadja kúltúránk bástyáit.oldfulu szamar a te teljesen eltero kulturad Bulgariaban van,szoval ne pofazz.

martineden 2015.11.21. 19:50:05

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: szerintem te mesz a ,,süjjesztőbe "a kozirioi tevekenysegeddel egyut.

Gyorgy Nagy 2015.11.21. 20:16:17

Ki a F.SZ az a Havasi?Csak nem az a srác aki percenként a stadionok épitetö seggét nyalja?

csak egy néző 2015.11.21. 20:20:28

@Gyorgy Nagy:
Ő ügyel arra, hogy Viktor időben bevegye a gyógyszereit.DDD

kúrórudi 2015.11.21. 20:21:36

@Hajdú Peter:

a fő tulaj luxemburgi te szerencsétlen tudatlan ostoba barom.

gondolom, a vajnás tv2 már maradhat, mert lopós haverok kezében van, az már szittya Magyar, onnan már ömölhet fos az arcodba, mert orbánnak a szara is ízlik neked.

kúrórudi 2015.11.21. 20:35:34

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

"megy a süjjesztőbe"

Közíró, te, persze. Egy suttyó kocsmatöltelék jobban tud magyarul helyesen írni, mint te.

És ne fogd külföldre, meg a billentyűzetre. A fenti hibához köze nincs ezeknek. Az ilyen hiba szimpla bukta az érettségin... Proli, szélsőjobbos, barom vagy.

Merlot 2015.11.21. 21:26:25

@Gacsajpesta: "Úgy értem, hogy a cikk szerzője ostoba."

Meg Picsaj Pista is :D

Merlot 2015.11.21. 21:30:25

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:
"...középeurópai közíróhoz..."

Mihez? :DDDD

Anyádhoz, te genyaláda!

s 2015.11.21. 21:37:01

"Azért ti elmehettek a jó édes anyátokba."

Javítva: Azért ti elmehettek a rossz kurva anyátok tripperes folyós picsájába, bazdmeg.

s 2015.11.21. 21:50:36

@csak egy néző: Szerintem beleveri abba a kurva dobozba orbán faszát, aztán kinyalja. Csak erről persze nem beszél a buzi kis köcsög.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.21. 21:51:11

A liberális felzúdulás csak megerősít közírói elszántságomban. Ez a vak gyűlölet mutatja, hogy harcom az imperialista szélsőségek ellen sikeres.
Ugyanezt dühöt látom amikor Putyin szövetségét keresi a nemzetmentő kormány, elszakadva az országot szipolyozó EU halálos ölelő karjából.

s 2015.11.21. 21:58:49

@röf: De a vezére most a haveri tv2 élére nyomult. Ezt hogyan dolgozod fel magadban? Mi a párt véleménye? Ha nem basszák ki az rtlklubtól, akkor még mindig csúnyaroszzgecidirkgerkens? Most meg már nem is annyira?

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.21. 22:07:43

@s: Most rossznak állítod be azt, hogy valaki felismerte hogy a libsizmus hazugságából vezet út a nemzetmentő kormány támogatásához?

kúrórudi 2015.11.21. 22:29:36

@maxval bircaman meghízott szerkesztő:

te azért hívod magadat "közíró"-nak, mert van egy szánalmas blogod, amit naponta kb. 2 ember megnéz véletlenül?

Proud Mary 2015.11.21. 22:31:18

@csak egy néző: te annyira ostoba vagy, h észre sem veszed, h nem az igazi maxvallal szájkaratézol. szerencsétlen ostoba fasz

csak egy néző 2015.11.21. 22:43:25

@Proud Mary:
De, ha nem az igazi ez a fasz, akkor is olyan jól esik elküldeni a pi...ba, mint téged.DDD

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.11.21. 23:01:46

@Virányi András (BANDITA):
Elég csúnyán beszélsz, ezért
nem értem a végén miért írod: .."kérlek benneteket menjetek a ..." ?
Elég lett volna csak: MENJETEK A ...

Pásztor Miklós 2015.11.21. 23:11:48

@Proud Mary: Te minek szólsz be, te egymondatos fasz? A röfijeid 99 százaléka egy mondat. Olyan vagy mint a kis óvodás aki mindig bele akar dumálni a felnőttek párbeszédébe, de csak egy tőmondatra futja neki. Frusztráló lehet szellemi kisebbségben élni.

Pásztor Miklós 2015.11.21. 23:12:52

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: Jól nyomod. Bevették. Mondjuk a birca tényleg ekkora fasz.

s 2015.11.22. 00:26:51

@kúrórudi: Ez egy paródiája az igazi bolgár birkának. Bár néha nem is tudom, mert pont olyan, mint az igazi.

s 2015.11.22. 00:31:09

@Hajdú Peter: A nézettségi adatok alapján feltétlenül, te fasz.

s 2015.11.22. 00:33:55

@Gyorgy Nagy: Nem. Ő a faszukat szopja és néha a szarukat eszi. A seggüket a girószást nyalja. Precíz munkamegosztás van ám, nem csak úgy össze-vissza csinál mindenki, amit akar.

s 2015.11.22. 00:34:53

@csak egy néző: Akkor viszont elbaszta. Most már sokadszorra, ahogy elnézem.

röf 2015.11.22. 07:05:24

@s: Nem jól látod, a TV2 is repülne, ha rajtam múlna.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.22. 07:33:56

@röf: Nagyon helyes. Minden imperialista tévé menjen innen. A tőkepénzesek reklámjai nem kellenek. Felszállott a pávát, Ki mi tudot, Mindent tudni akarokat akarok látni azon az egy nemzeti csatornán, amelyik nem hazudik.

Virányi András (BANDITA) 2015.11.22. 16:57:10

@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte: Szia! Nagyon sajnálom, hogy megbontránkoztattalak a beszédemmel, de szerintem inkább őszinte volt. Képzeld el, nagyon sokan ezt így mondják. És még ők a finomabbak.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.11.22. 17:06:37

@Virányi András (BANDITA):
Félreértettél!
Az indulatos kifejezéseddel semmi bajom (erre mondják a színészek: a művészi hatás miatt vetkőztem le).
A "kérlek benneteket.." tartottam az "alaphanghoz" képest lágynak.
Jobb lett volna egy "jelzősebb" felszólítómód.

s 2015.11.23. 01:28:45

@röf: orbán papa erről másként vélekedik. Csak figyelj jól. Akkora baszakodást fog rendezni a kibaszott csatornáért, mint a kurva anyja.
süti beállítások módosítása