Miért? Van egyáltalán bárki is ebben az országban aki képes a kis falura másként gondolni mint ami a korrupció élő bizonyítéka? Az oda áramló közpénz, vagy támogatásnak nevezett felajánlás, az ott épült hivalkodó építmények egész sora bizonyítja ezt. Nem az egész falu, és főleg nem annak teljes lakossága a tettes ennek a kialakulásában. Ez inkább néhány ember, na jó egy ember telhetetlen hataloméhsége, és az anyagi javak munka nélkül való felhalmozásának a látványos eredménye. Ha nevesíteni kell az elkövetőt akkor semmi meglepő nincs abban, mikor Orbán Viktor neve merül fel az első helyen.

Nagyon, de nagyon hülyének kell lenni bárkinek is ahhoz képes legyen bevenni azon szánalmas magyarázatokat, melyet Orbán Viktor, vagy a vele majd egy cellában ülő tettestársak igyekeznek meggyőzni az ország lakosságának a józanul gondolkodó részét. De a legjobb az az ilyen magyarázatokban mikor teljes meggyőződéssel állítanak olyan nyilvánvaló hazugságot amely mögött a valóság szinte azonnal kiveri a bele néző szemét.

Orbán Viktor Felcsútra gondolta megvalósítani a Fidesz tündérországát. Itt megvan már neki minden hozzá, hogy sikerre vigye a saját lábon álló birodalom megalapítását. Mészáros Lőrinc készséggel adja a nevét minden Orbán Viktor által megálmodott terv megvalósításához. Legyen az stadion Orbán Viktor háza mellett, legyen az kisvasút a falu lankáin, legyen az egy kazánház a pályák fűtésének három budai villa áráért. Mindegy az Mészáros Lőrincnek, hiszen neki is megvan belőle a saját haszna, így nem esik nehezére a sok munkának nevezett hazudozás ami ezzel jár. Elég csak meghallgatni kevés buta nyilatkozatát ami a sikerének a témájában ritkán sikerül vele elkészíteni, az egyszerű ember máris átlátja a volt gázszerelő ember mögött tátongó ürességet.

De Felcsút nem csak ezért lehet érdekes az adóforintjai útját követő keményen dolgozó kisembernek. Itt található az Orbán család számos érdekeltsége a falu körüli földeken ezer hektár számra a későbbi jó lét biztosításához. Mészáros Lőrinc ebben is nagy segítségére van a régi barátnak. Megőrzi a földek folyamatos használatát a neve által, felnyalja a támogatást érte, de nagyon ostobának kell ahhoz lenni ne tudja akárki ki is, ki az igazi gazda a vidéken. Mészáros Lőrinc láthatóan nincs a birtokában azon észbeli képességeknek, ami szerint képes lenne egy ekkora birodalmat vezetni, ennyi pályázatot elvinni a másik orra elől, bárhogy is le van a zsírozva annak a megnyerése. Ehhez egy jól felépített szakemberi gárda szükséges ami az egész mögött áll. Vagy csak véletlen, hogy a gazdaság több területére is bevásárolja magát? Ásványvíz, kenyérgyár, pizza üzem. Mind csődben van, egyik sem igazán hoz profitot még, de valakik már tudják mit is építsenek majd belőle. Na persze nem abból a nyereségből ami eddig keletkezett, az megy másik országba gondosan elrejtve a kíváncsi szemek elől. Ide majd áramlani fog a közpénz, az uniós támogatás, a felül árazott közbeszerzések megnyert pályázata során az adófizetők pénze. Már csak azt kellene megtudni, ki is áll az egész mögött. Na vajon ki?

Azok a csillogó építmények nem takarják el, inkább felnagyítják annak a pofátlan lopásnak a látszatát, ami egy ember meggazdagodását mutatja be. Ráadásul egy miniszterelnökét. Egy sértett, és akaratos de beteg ember képe sejlik fel a távolban. Orbán Viktor nem az a fajta ember aki megtagadna magától bármi jót is ami a hatalomból ered. Ha nem tudja keresztül vinni az akaratát, akkor bosszút áll az azt megakadályozókon, de mindenképpen neki kell az erősnek mutatkozni. Nem kicsiben nyúlja le a közös vagyont, már milliárdokban, és ezer hektárokban rejti el a család nevén. Ha ellent mond neki bárki arrogánsan letorkolja az illetőt, és kéjes mosollyal áll bosszút miatta az országon. Nem kellett a netadó? Itt van az útdíj marhák, ezen többet keresek. Van az országban szegény ember, és éhes gyerek? Ez csak kampányfogás, tündérországban mindenki boldog, csak Soros György a bűnös. Meg Gyurcsány, meg a hat éve volt nyolc év. Drágállod a kisvasutam? Loptam hozzá mozdonyt is ha érdekel, de még tovább is építem, mert azt is megtehetem. Te meg csak érezd magad szarul tőle, pont nem érdekel.

Orbán Viktort nem lehet számon kérni, túl sok van belőle a hatalomban aki függ tőle, és kiszolgálja az érdekeit. Persze az illető is jól jár közben. Nem lehet ellene tenni addig semmit, amíg csak gyenge susogásnak tűnik a tiltakozás. Orbán Viktor erősnek mutatja magát, pedig csak egy lufi, ami azt állítja magáról hőlégballon, és ezért magasan száll. Egy gyáva, sunyi kis tolvaj, aki nagyon jól használja ki a választó lustaságát, megosztottságát, önös érdekeit. Erre építette a hatalmát. Ideje lenne már az embereknek ezeket az alapokat megrengetni, akkor összedőlne Orbán Viktor birodalma. Persze ehhez fel kell ismerni magát mindenkinek. BANDITA.

Címkék: adó lop Orbán Viktor Felcsút Mészáros Lőrinc

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr228060276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2015.11.09. 07:44:06

Felcsút tehetsége kizárólag annak köszönhető, hogy az elmekórtani eset miniszterelnök onnan származik. Ha ő nem lenne a cezaromániás projektjeivel, akkor Felcsút egy ugyanolyan falusi porfészek lenne, mint bármelyik másik falu Magyarországon. De mivel ez az elmekórtani eset Felcsúton élt, ezért úgy érzi, hogy Felcsútból kirakat falut kell csinálnia, még akkor is, ha ezért Felcsútot és a szerencsétlen felcsútiakat egy egész ország fogja egy életre megutálni.
Csak sajnálni tudom a falut és lakóit, mert ők nem tehetnek arról, hogy egy elmekórtani eset belerángatja őket felesleges stadion, kisvasút, és még ki tudja milyen megalomán építkezésekbe.
süti beállítások módosítása