Nemzetünk ragyogó csillaga, népünk nagy tanítója, országunk hős védője, szemünk fénye drága Orbán Viktor. Ne haragudj, hogy így ismeretlenül merek neked írni levelet, de úgy éreztem muszáj tudatnom veled, én végig ott vagyok melletted a küzdelemben a honért. Most a menekültek elleni harc nagyon kifárasztott a kerítés mellett és kórházban vagyok, de azt mondják ha viszek be magamnak gyógyszert, szappant, takarót, élelmet akkor hamarosan meggyógyulhatok.

Ne tudd meg milyen állapotok uralkodnak itt mert gyurcsány annak idején mindent ellopott. A dolgozókról meg ne is beszéljünk, na azok állandóan itt ténferegnek mert szerintük kevesen vannak, és alacsony a fizetésük. Élnének meg a közmunkabérből, ahogy az nekem is nehéz volt eleinte, de én már tovább látok az orromnál, és Te is megmutattad a helyes irányt amely végén tündérország vár szeretett hazánkra. De ezért áldozatot kell hozni mindenkinek, és türelmesnek kell lenni az állandó támadások közepette amely ellen csak Te vagy az egyetlen oltalmazónk. De ezek itt ezt nem veszik észre, valahogy csak el kellene nekik magyaráznod. Lehet nem is értenék meg, hiszen ők nem olyan felvilágosultak mint én, de azért egy próbát megérne.

Pedig már látszanak az eredmények. Reggel mikor lemegy a pára az ablakról a kórteremben, ha az éppen nem fagyott be a rossz fűtés miatt mert akkor tovább kell várni, már látni lehet a szemben épült gyönyörű stadiont. Fenséges látvány, nagyon jól tettétek itt a Szent László kórház előtt, hogy a parkolástól lezártátok az utca egy részét az autók elől. Így jobban látszik a gondozott gyep az építmény körül. Ne parkolgassanak itt akik ide jönnek a betegségük miatt.

De most komolyan, számomra az ilyen látvány felér egy fél gyógyulással. Ezt mondom a családomnak is állandóan, nagyon fontos az életforma váltása, csak így lehet a szép jövőt építeni. A feleségem még nem nagyon érti, szerinte neki vasárnap is dolgozni kellene a boltban a qrva sok adó miatt. Mindig azt mondja így többet kell neki ott dolgoznia, és mégis csökken a fizetése. Ilyenkor csak ránézek, aztán az udvaron fekvő vak komondorra, és egyből tudja igazam van. A gyerek már érti a lényeget, nem is kér reggel semmit enni, büszke szédelgéssel megy az iskolába a kötelező énekórára. Nem kell itt minden egyes problémát úgy felnagyítani, ha nincs pénz a gyerekétkeztetésre, majd megoldjuk itthon. Fontos az öntudat és az áldozat, nélkülük nincs meg siker. Én már beláttam.

Szomorú voltam és bevallom férfiasan sírtam is, mikor meghallottam nem lesz kész a kisvasutad drága Viktor a szülőfaludban. Szerintem a szocik tehetnek róla, de erre már te is biztos rájöttél magadtól. Nekünk ennyire egyforma a gondolkodásunk, hogy ebben biztos vagyok.

Viszont nagy örömmel tölt el a legújabb hír a stadionodról, és bevallom neked akkor is könny volt a szemembe mikor olvastam róla. Mert tévénk az van, de nem tudom fizetni a kábel díjat, viszont a szomszédból minden áthallatszik mikor az tévézik. Most is onnan tudom a jó hírt, de azt ne tudd meg mi volt hozzá a vélemény. Ilyen helyen lakom, de mindent felírtam amit mondanak rólad, egyszer majd elküldöm az illetékeseknek. Postára nem adom fel, mert arra nincs pénzem, de ha megírod hova kell az ilyen jelentést vinni, odáig még elgyalogolok. Hiába is próbálnám nekik elmagyarázni, a szomszéd még ismerhette fel a tényt, csak Te lehetsz ennyire előrelátó, csak neked juthat eszedbe az a kiváló megoldás a foci fellendítésére, fűtsük a gyepet télen is hagy tudjanak edzeni drága focistáink. Ehhez viszont épület kell, és modern technika. Az viszont drága. Nem lehet ingyen megkapni semmit ezen a világon. mindenért meg kell dolgozni. Ezt Te nagyon jól megmondtad annak idején. Én is ezt vallom, és a két diplomám dacára elvégzek minden munkát amit nekem szánsz, mert rám számíthatsz ezt tudnod kell. Abban is biztos lehetsz, ha segíteni kell a kazán építésében megyek azonnal. Nekem nagyon tetszik a stílus, amelyben építed, és bár kicsit drága de saját lábon áll. Milyen szép is lenne ha egyszer minden gyep fűtött lenne ebben az országban.

Lassan zárom soraimat, kicsit szédelgek az éhségtől olyan kevés ez a kórházi koszt. De nem is lehet most betegnek lenni mikor még annyi a feladat előttünk, hogy szebbé tegyük az országot. Ki kell osztani a földeket, és azt csak az olyan nagyon hozzáértők kaphatják meg akik szeretnek téged. Mélyre kell ásni a gaz brókereket, ne figyeljen már rájuk senki. Meg kell vásárolni közpénzből a TV-2 jogait, és ott is el kell kezdeni a folyamatos félre tájékoztatást. Hallgatni kell a kitiltottak listájáról, be kell vezetni a netadót, a meglevőket is lehet még emelni. Ki kell osztani a közbeszerzéséket a haveroknak, a héten még Mészáros Lőrinc nem nyert Neked egy milliárdot sem. Úgyhogy hamarosan megyek, és harcolok érted kedves vezetőm. BANDITA.

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr838045270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tralalala 2015.11.03. 19:14:34

Én biztos vagyok benne, hogy ha elég szorgalmasan írogatod ezeket a posztokat, akkor majd hirtelen mindenki a fejéhez kap, és majd jól leváltják Orbánt a.... tényleg, kikkel is?

Gyorgy Nagy 2015.11.03. 19:44:52

Mindegy hogy ki ez a foci ÕRŰLT genya volt kisz titkárból már elegünk van cca. hétmillió magyarnak.

tralalala 2015.11.03. 19:45:53

@Gyorgy Nagy: Ja jó, akkor a szavazólapon ikszeld be az összesek, amelyik nem a fidesz.

csak egy néző 2015.11.03. 19:56:00

Teljesen jogos, hát nehogy má' felfázzanak ezek a derék falábú akadémikus IQ huszárok, amikor elbotlanak a saját lábukban és a labdában. Remélem, hogy fedett fűtött parkolót is építenek neki, mert milyen lenne már beszállni egy téli edzés után egy hideg Porscheba vagy Q 7-be vagy egy X5-be.

a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2F130nvJrIFXrmXC%2Fgiphy.gif&key=nj560wuiXLs3siflFO2h0g&w=600&h=202

lombozódó 2015.11.03. 23:06:51

@tralalala: Kikkel már ez a gond??
Ott van a feltörekvő utánpótlás: Lázár, Kósa, Rogán , Szijjártó , stb.
De importálhatunk is egy új miniszterelnököt a szomszédos ország valamelyikéből :-))

Primátor 2015.11.03. 23:09:46

Amíg ilyen hitvány az ellenzék, mint ennek a hígfos írásnak a gazdája, addig nincs baj.

Szarháziak vagytok, elképzelés és értelmes gondolatok nélkül.

deneskata 2015.11.03. 23:22:31

Nincs választék. Nincs alternatíva. Azért dühönghet nálunk egy politikailag zseniális, erkölcsileg teljesen züllött őrült. Valakire emlékezetet, na kire is.... :(

babbaba 2015.11.04. 04:40:46

@Primátor: Az a baj, hogy az ország jelenlegi vezetése is szarházi, magyarellenes bagázs. Sokkal nagyobb baj a magyaroak döntő részére (főleg azok életszínvonalára, mert már a V4-ek is lassan fényévnyire meglőznek minket), mintha csak mi vagyunk azok, akiknek nem tetszik se az Orbán, se a Gyurcsányi.

Béla Tölgyesi 2015.11.04. 05:55:50

@Primátor: Én is mindig a kedves utcalány anyukádban keresem az igazságot, meg a gondolatokat.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.04. 08:54:12

@Primátor:

Szerencsétlen ballibek nagyon szenvednek a demokráciától.

2018-as esélyeiket a migráns seggnyalás okán elvesztették, így marad a tömör gyűlöletkeltés.

Szerencsére baromi kevesen vannak, és így magasról leszarható az agyatlan köpködésük.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.04. 08:58:42

Az van, hogy 2002-ben még Romániából jöttek ide idénymunkások.
A Szlovákokat minden gazdasági mutatóban vertük.
Medgyessy és a szocik 2006-os Euró bevezetéssel kampányoltak.

2010-re az elkúrók áldásos tevékenységének hála, az EU utolsói lettünk a Görögökkel egy szintre züllesztették az országot.
Romániába mentek dolgozni az idénymunkások Szabolcsból.
Az Euró elérhetetlen távlatokba került.

És ezek az elkúrópárti majmok dumálnak arról , hogy hol álunk a statisztikák szerint.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.11.04. 09:31:01

Deaszocikisloptak,eeemúúútnyóócééév,gyurcsánybajnai...!

Netuddki. 2015.11.04. 10:25:38

@tralalala: A gazdádat nem leváltani kell, hanem (független) bíróság elé állítani!
Már a stadionos közpénzsikkasztás miatt is simán be lehetne varrni. A többit most nem is említve...

Netuddki. 2015.11.04. 10:28:05

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ja, majd a tárgyaláson is előadhatják a "dejaszocikis lopták tekintetes bíróúr" magánszámot. Aztán lehet tippelni, hogy beismerésnek vagy enyhítő körülménynek veszi-e a bíró. Tolvaj orbán banda..

2015.11.04. 11:27:58

@lombozódó: Ponta for president! Zsák a foltját.
süti beállítások módosítása