Nagyon, de nagyon szeretné Orbán Viktor ahogy azt elmondta a tiszthelyettesek avatásán, hogy Magyarország így maradjon ahogy van. Mindenki arra gondol amire akar, de a keményen dolgozó kisember szerint Orbán Viktor ebben az esetben is csak magára képes gondolni. És arra a megszerzett hatalomra ami őt kő gazdaggá tette. Biztos a nemzet első számú tolvaja is erre a megszerzett gazdagságra gondolt, de igyekszik az egészet egy turulmadaras, szittya pusztás mázzal leöntve előadni, mint aki az országáért harcolva erőt nem kímélve küzd a magyar nép érdekeiért.

Kapóra jöttek Orbán Viktornak a menekültek, a velük való bánásmódban pedig megvan minden rá jellemző aljasság és cinizmus. Gátlástalanul kihasználja a keletkezett helyzetet, és rossz szokásához híven ezzel igyekszik elterelni a figyelmet a belső bajokról. Eddig bejött neki a habonyi mesterterv, mindenki a menekültekkel foglalkozik, nekik segít, mivel az Orbán Viktor vezette állam erre képtelen, és nem is akarja a helyzet megoldását. Nekik csak a szituációra van szükség, és a támogatások lenyúlására a megszokott módszer szerint. A többit majd megoldja aki akarja, Orbán Viktor meg szépen harcolhat a magára osztott szerep szerint.

Miért is akarja, hogy az ország így maradjon? Nála jobban senki sem érzi mekkora veszélyben van a hatalma, ha nem sikerül az emberek figyelmét valami egész más felé elterelni. Az ország jelenlegi állapota pont megfelel Orbán Viktornak, szinte minden hatalom az ő kezében van, és eddig mindent meg is úszott mindent büntetlenül. Lassan már egy éve azonban elkezdődött a vesszőfutása a netadó miatt, és a Simicska féle tények napvilágra kerülése sem segített neki. Felemelte a fejét az ország, és kezdte az értelmét használni. Kínos kérdéseket kezdett el az egyszerű ember feszegetni. Hova lett a magánnyugdíj pénz, hogy is van ez a választási törvény, kinek kell Paks, miért nyer minden közbeszerzést Mészáros Lőrinc, hogyan áll a miniszterelnök lánya a saját lábán, ki van kitiltva az Usa területéről, mi van a brókereknél parkoltatott állami pénzekkel?

Érezte a gondolkodni kezdő választó nem jó ebben az országban élni. Vasárnap zárva vannak a boltok, sok az új adó, kevés a munkahely, a gyerek, a férj, az apa, az anya, az unoka külföldön vállal munkát, a beteg magát műti, az ápoló éhezik az orvos nagyon alulfizetett és fáradt. Útdíjat kell fizetni, mert Orbán Viktor bosszúálló. A gyerekek éhesen járnak iskolába, mert ez lett az életforma, négymillió szegény ember eltűnt a statisztikákból, velük már nem is törődik senki. Az oktatás káoszban, az egyetemek fizetősek, de azért ingyen vannak, és folyton átalakítják őket. A minimálbér adózik, a közmunkás bérrabszolga. A trafikok jól teljesítenek a haveroknak, a földeken a támogatásokat arra érdemtelenek kapják annak megművelése nélkül. A közbeszerzéseket szűk kör nyeri, akik aztán szépen meg is tollasodnak rajta, miután sápot fizetnek annak akinek ezt köszönhetik. A Casinóban vén majom szivarozik, neki nem kell adót fizetni csak a sarki kis közérnek, hála az on-line pénztárgépnek. Rogán Antal eladja a fél belvárost, Lázár János, Hende Csaba közpénzből külföldi luxus szállodákban kurvázik. Az igazságszolgáltató ügyészség pártfüggő, és vannak náluk elsők az egyenlők között akiket nem vizsgálnak. A nemzeti bank festményeket, ingatlanokat vásárol, és jó árfolyamon váltja a devizát a hitelesnek, az meg a fogát szívja. És az ország egyre jobban teljesít. A stadionok nagyon szépek, és Felcsútra már vasutat is loptak a miniszterelnök háza mellé. Hát persze hogy Orbán Viktor meg akarja tartani ezt a jelenlegi állapotot.

Csakhogy a világon minden változik, semmi nem tart örökké. Ezt a tényt Orbán Viktor nagyon számításon kívül hagyta. Azt szeretné ha ebben az országban sokan ilyen irányítható hülyék maradnának mint a jelenleg, és senki sem merné ellene felemelni a szavát ellene, kivéve persze ha imát mond érte. Ahogy az emberek képesek megszervezni az állami feladatok ellátását mint a menekültek esetében, a jövőjüket is meg fogják tudni oldani. Abban azonban nem nagyon lesz hely az Orbán Viktor vezette rablóbandának. Bennük persze akkor sem lesz annyi bátorság vállalják a tetteik következményeit, azt eddig sem tették meg a gyáva férgek. De meg fogja találni a következő hatalom ennek a szemét bandának az elszámoltatási lehetőségét, és minden egyes jogtalanul elherdált forintot ki fog belőle rugdosni.

Magyarország nem marad így örökké. Vissza fog állni a jogrend, vissza fog állni a munka becsülete, és bérezése, nem csak beszélni fognak róla. A betegek meggyógyulnak, a tanulók okosak lesznek, a tanárok nem fognak félni őket oktatni a valóságra. Élhető lesz az ország, a tehetség, a szorgalom, a tudás lesz az ereje, nem a valahova tartozás, és a valaki ismeretsége segít a boldogulásban. Orbán Viktor meg elmegy majd a nagy büdös fenébe a sok seggnyalójával együtt, miután elszámolt az országgal. BANDITA.

Címkék: orbán menekült haza bszéd

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr477788264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása