Lassan itt lenne az ideje a kormánypárt részéről, legalább néha igyekezzen egy kicsit változtatni a közleményei szövegén amivel reagál a kormány kritikán aluli teljesítményét bíráló valóságra. Öt év folyamatos hazudozás után illő lenne legalább néha valami újat bedobni a köztudatba, ezzel is jelezve a választók felé, most éppen másként nézik hülyének őket. Mivel erre a mai napig képtelennek látszanak, marad számukra a megszokott bukott baloldal felé irányuló Gyurcsány-Bajnai fóbia minél többször való emlegetése.

Ez történik folyamatosan ha a kormányt érő bírálat történik a közéletben. Lassan már betéve tudja a keményen dolgozó kisember, a kormány semmiért nem felelős, semmiről sem tehet, minden szép és minden jó az országban. Úgy csökken az adó, hogy közben több lesz, növekszik a foglalkoztatottság hála a közmunkának, a családok már nagyon jól élnek a rezsicsökkentésből, nincs az ország eladósodva csak az oroszoknak, a megszorítások politikája nem létezik mert máshogy nevezik. Az ország gazdaságpolitikája önálló, a trafikok a fideszesek kezében, a földek is, a közbeszerzéseket, csak kormányközeli haver nyerheti ha jól felülírja a számokat. Két hét alatt rend lett az országban, a fideszes mutyisták azóta folyamatosan mindent megúsznak, mivel az államigazgatás, és az ügyészség nem bünteti őket. Épült sok szép stadion, lassan eltakarja a romos kórházak látványát. Rengeteg fiatal ment ki kalandvágyból külföldre mosogatni, szakmunkásnak, vagy már tanulni is, mert így akar tapasztalatot szerezni a megélhetéshez, mert itthon az a számára nem lehetséges. Tehát minden rendben van ebben a szép tündérországban.

Ha sokszor elmondanak egy hazugságot az egy idő után nagyon nevetséges lesz. Főleg ha nem is veszik még arra sem a fáradtságot aki folyamatosan tolják azt, néha vigyenek bele némi újdonságot vagy legalább frissítsenek benne néhány tényt. Végül is az egyszerű ember is rájön egy idő után akárhogy is akarják meggyőzni az ellenkezőjéről, a valóság egész másként fest mint amit próbálnak vele elhitetni. Nem is kell neki messzire mennie, elég a saját szemének hinni, és a maga tapasztalatait megélni.

De a Fidesz esetében nem nagy hajlandóság van a tanulásra, nem is nagyon tudnák azt mivel végrehajtani. Nekik már csak az előre menekülés van a sok bűnért amit elkövettek az emberek ellen. Már csak a maradék Orbán zombikban bízhatnak akik a hatalomban tartják őket, és mindent el is követnek azért, minél később következzen be a bukásuk. Számos olyan tettet követtek el az ország ellen, ami a társadalom nagy részének az elszegényedéséhez vezetett. Kezdve a magánynyugdíjjal, a munkabérekkel, az adókkal, a közmunkával, Pakssal, a nem megszorításokkal, a rokkantakkal, szegényekkel való bánásmóddal, a betegek ellátásával, a tanárok, és a tanulók elbutításával, a stadionokkal, a Horthy szobrokkal, a közmédia szennyáradatával, és a sok lopással a közpénzből.

Nem ártana azért mindenkinek szembe néznie a valósággal. Nem a Gyurcsány-Bajnai csapat vádolható ma az ország jelenlegi állapotáért. Nem ők a felelősök azért mert pénzéhes, tehetségtelen, rongy emberek egy szűk csoportja az ország erőforrásait a saját meggazdagodására használja fel a politika segítségével. Nem ők tehetnek róla Orbán Viktor saját céljaira használja fel a hatalmat és a közpénzt, ebből áll a saját lábán a családja. Nem rajtuk múlt, hogy az Orbán Viktort kiszolgáló gépezet emberei látványosan gyarapodnak anyagiakban, és büntetlenül lophatnak a maguk hasznára. Nem ők vitték a lakosságot abba a helyzetbe, amikor az emberek már nem is törődnek a holnappal, a mai napot akarják túlélni, és a számlákat befizetni. Nem ők tehetnek róla a munka ma a közmunka, vagy a külföldre menekülés a megélhetésérért. Sok mindenért lehet nekik szemrehányást tenni ami az ő kormányzásuk alatt volt, de a mai viszonyokért nem csak nekik jár a vesszőfutás.

A Fidesz sok mindenről beszélhetne, de nem fog. Csak majd ha rá lesznek kényszerítve, mert maguktól túl gyávák hozzá. Végül is a kormányzás sem megy nekik, csal lopni tudnak. De beszámolhatna például a bróker botrányról. Ki és mennyi pénzzel volt benne. Beszélhetne a korrupcióról, ami náluk végül is nincs, mert mindent maguknak akarnak megszerezni. Néhány gondolat erejéig említést tehetnének a jegybank állampapír vásárlásairól, az ott folyó ingatlan bizniszről, Matolcsy elmeállapotáról. Elmesélhetnék a casinó biznisz rejtelmeit Andy Vajna által, beszélhetnének a belváros ingatlanjairól Rogán Tóni módra, Seszták ügyvédi tevékenységéről, Mészáros Lőrinc sikereiről, Vida Ildikóról, Orbán Viktor stadionjáról, kisvasútjáról, családjáról, földjeiről, magán vagyonáról. Lázár János gátlástalanságáról, és a dohány üzletből kivett hasznáról. Lehetne némi felvetés a közmédia tönkre tételéről. És ez csak néhány dolog ami nagyon érdekelné az embereket, akiket persze azért hülyének néznek, mert azt hiszik ezekről a dolgokról nem tudnak, és nem is látják őket. Nagyon meg fog lepődni a Fidesz közlemény, mikor kiosztják neki az első pofont Habony Árpádostól, Pintér Sándorostól, Varga Mihályostól, és persze Orbán geci Viktorostól. BANDITA.

Címkék: közlemény MSZP Fidesz Gyurcsány Bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr597726346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása