Megszokott dolog a kormánypárt cinizmusában a fordított arány az intelligenciával. Minél nagyobb bunkó valamelyik megmondóemberke, annál jobban igyekszik belegázolni a keményen dolgozó kisember mindennapjaiba. L Simon László, az éjszakai napfény szakértője ismét nagyot alakított, mikor két lábbal szállt bele a parlamenti válaszában a szegénységet firtató ellenzéki kérdésre adott válaszában az érintettek életébe. Ha szegény vagy, ne akarj vásárolni vasárnap!

l simon

Orbán Viktor nagyon fél a szegény embertől. Nem szeret beszélni róla, nem szereti látni sem, és nem is akar róla tudomást venni. Ezt megköveteli a kormány minden tagjától. Azok pedig egymást túlharsogva igyekeznek bebizonyítani, az utolsó szegény ember is eltűnt tündérország földjéről, mióta a nemzeti kormány keresztényi erkölcsei szerint elkezdődött tündérország polgári berendezkedése. Turul madár földjén nincs szegénység, erre próbál utalni a Fidesz a kezében levő média minden hazugsága, ennek tudatában hallgattat el adatokat a KSH rendszerében. Nincs! Vegyék tudomásul végre az emberek, a baloldallal együtt a szegény ember is megbukott. Mert csak az a szegény ma, aki nem akar dolgozni azon az egymillió munkahelyen, melyről már nem is beszél a 2010-es fülkeforradalom ígérete. Ma csak az a szegény, aki képtelen megélni a számára odalökött havi ötvenvalahány ezer forint minden áldásából.

Ma csak a az a szegény, aki nem képes trafikot szerezni magának, és nem nyer egy föld pályázaton sem. Még egy casinója sincs. Nem tud a saját lábán megállni a családja, és nem tud családi összefogással egy nyomorult villát sem venni a gyerekének. De az is nagyon szegény, aki egy vitatott külföldi út zsíros számláját nem tudja saját zsebből kifizetni, csak ne beszéljenek róla már annyit a kíváncsi emberek. Ma csak az a szegény ember, ahol nem életforma a reggel éhesen iskolába induló gyerek. Ma csak az a szegény, akinek nem bővül magától a háza, nem árul letelepedési kötényt, nincs kitiltva egy másik országból, nem üzletel az állam kárára gázzal, nem vesz részt atomreaktor építésben, nincs stadionja a kert végében, nem felejt el egy milliárdot bevallani, nem rak állami pénzt brókercéghez.

A boltokban sem a szegény emberek vásárolnak. Oda a magát a stadionok árnyékában csodásan érző minimálbéresek járnak, akik sohasem betegek, mert az túl drága nekik. Elég is nekik a fogyasztásból hat nap, a hetediken ki kell pihenni az ezzel járó fáradalmakat a templomban.

A szegény ember nem érzi a megszorítást, ami nincs is, tehát a negyven új adót is könnyen kifizeti. Jól keres diplomásként Londonban mint mosogató, vagy gyári munkás. Ha lenne is itthon szegény ember, a dübörgő gazdaság gépház zaja miatt alig lehetne hallani a hangját, meg azt különben is külföldről támogatnák azok a gaz Sorosék, akik egykor Orbán Viktorral is ugyanezt tették.

Nincs szegény ember ebben az országban, ez legyen világos mindenki előtt. Négymillió meg végképp nincs. L Simon csak az igazat mondja mikor párhuzamot állít a vasárnapra bezárt üzletek, és a szegénység között. Ha lennének szegény emberek az országban, akkor azok már nem tudnának vásárolni vasárnap, mert hat nap alatt elköltenék a pénzüket, így ezért tök felesleges a boltokat nyitva tartani miattuk. Logikus, nem? Vagy inkább teljesen felháborító? Igen.

De ne legyen kétséges senki előtt, egy Fidesz megmondóember minden szava a valóságon nyugszik. Legfeljebb később hozzá igazítja a történet élét, kimagyarázza magát, hogy ő azt nem úgy értette. De inkább hallgat, elhallgat, felelőst keres, bukott baloldalozik, hazudik tovább róla. És szépen megússza. Nem lenne már politikus az országban, különösen a jelenlegi kormánypártban, ha minden szavukért, tettükért vállalni kellene a felelősséget. Orbán Viktorral az élen tűnnének el a történelem szemétdombján, mint jellemtelen gazemberek. Nem szent ezen a téren egyik oldal sem, de a Fidesz a gátlástalan hazudozás felső iskoláját járja az emberi méltóság lábbal tiprásában, a közpénz nagyüzemi módszerekkel való lenyúlásában,a felelősség semmilyen körülmények között való vállalásában az elhibázott döntésekért.

Egyszer majd elér oda az egyes ember, hogy csak annyit két majd számon, amit maga is megtenne, mert szerinte az úgy helyes. Addig azonban amíg a választó sem hajlandó beismerni a maga tévedését, addig a jelenlegi kormánypárt szépen degeszre keresi magát a keservesen összerakott adóforintokból. Addig simán letol még minden hazugságot az emberek torkán, amíg azok elfogadják azt, mert szerintük nincs más lehetőség a közéletben. Lenne pedig, de ahhoz ki kellene nyílni a szemeknek, és elfogadni az értelemnek a valóságot. De ehhez először a választónak kell elfogadni saját magát, és mások érdekét is figyelembe venni. Addig viszont zárva lesznek a boltok vasárnap, csak mert nem hajlandó változni az ember. A Fidesz nem fog. BANDITA.

Címkék: szegény vásárol Fidesz L Simon László

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr447604656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haveravera 2015.07.07. 10:31:18

Én valaha FIDESZ-szavazó voltam. Régen nem voltak ilyen disznófejű, MSZP-klón pofák a FIDESZ-ben.

Erre a pártra tényleg rá se lehet ismerni. Hova lett a liberalizmus, a fiatalos frissesség, az értelmiségi pofák? A pokornik, ungárok és hasonlók???

Honnan került elő ez a sok gusztustalan, ötödosztályú, félművelt büdös paraszt? Legalább takarnák le valamivel.

Fujjjj, de utálom őket.

Gyorgy Nagy 2015.07.07. 10:56:33

Tehetségtelen,harácsoló,SEGGNYALÓ MEGYES Simon KUSS!

Pan Modry 2015.07.07. 11:00:26

mocskos genetikai hulladek az osszes fideszes...

ki se kell hogy nyissak a szajukat, eleg rajuk nezni, az emberiseg selejtjenek a legalja mar kinezetre is mindegyik!

2015.07.07. 11:25:59

Igaza van Simonnak !
De aki hülye, mit ahogyan ő is, az ne ugasson, hanem kussoljon ! Mert a megélhetési patkány, aki lop csal hazudik, az ne akarjon tisztességes, keményen dolgozó kisember helyett, véleményt alkotni.
Inkább maradjon csendben a naplopó, hazug, pojáca !

nnnnnnnn 2015.07.07. 11:55:30

unalmas már ez a szegényezés.

amelyik országban az emberek legnagyobb kínja, hogy nem tudnak vasárnap is költekezni.

lol.

Zár Balta 2015.07.07. 11:56:21

Rohadt szarfaszú az összes gennyes kdnp-s geci. Mind dögöljön a saját szarába a templom ajtóban !
A fideSS -es tevűbaszók meg lógni fognak mind, csak idő kérdése.

nnnnnnnn 2015.07.07. 11:57:30

@Zár Balta: remélem engem te akasztasz majd fel személyesen, megtiszteltetésnek venném.

2015.07.07. 12:21:47

L. Simon eszed annyi mint egy csirkének.

KUHULIN 2015.07.07. 12:22:11

@$$$=$$$: A tolókocsiból nehezen fog felállni...

Lady Ann 2015.07.07. 12:29:08

@$$$=$$$: akkor nézd a másik irányból: így az se tud dolgozni, aki akar, mert kéne a pénz -> még szegényebb lesz.
Amikor ekkora sz@r, nem elvenni kéne a munkahelyeket, hanem teremteni. A közmunka nem jó erre. Csökkenteni kéne a vállalkozói terheket és jogbiztonság kéne, akkor lenne remény kimászni a gödörből...

Sol Durka 2015.07.07. 12:34:41

L. Simon úr tökéletes szimbóluma annak az erkölcsi szennynek, amibe a FideSS nevű tolvajbanda bele akarja fullasztani szegény hazánkat. Sajnos eddig sikeresen, de ez a mi (a NÉP) hibánk. Hagyjuk őket lerabolni a hazát.

csak egy néző 2015.07.07. 12:48:09

" miért is követelik azt, hogy vasárnap vásárolni lehessen?”

Azért te baromarcú, hogy amikor, ahogy egy rádióban elmesélted, ha vasárnap reggelire megzabálod a tejfölt, amit az asszonyod a vasárnapi ebédhez vett, hogy ne kelljen tejföl nélkül megcsinálnia a rakott krumlit. Gondolom, ahogy kinézel, bezabáltad így is, mint a disznó.

csak egy néző 2015.07.07. 12:49:35

L Simon aki a "cinizmusnál semmit sem gyűlöl jobban" és egy igazi családszerető.

vimeo.com/92250993

Köldök_szösz 2015.07.07. 13:17:33

@Haveravera: egyet értek. Ez a vasárnapos bezárás meg szinte a legidegesítőbb legfaszabb dolog amit csináltak.
Nagyon remélem hogy valahogy vissza fogják legalább ezt állítani.

Köldök_szösz 2015.07.07. 13:21:56

illetve azt is mondtam már hogy ha annyira szabadnap meg családok meg minden akkor áram, telefon, internet, meleg víz meg úgy kb minden ilyesmi miért van? Azok az emberek miért dolgoznak vasárnap?
Legyen akkor kőkorszak minden vasárnap, mit visítoznak az elkényelmesedett faszok hogy vasárnap nem tudnak a neten lógni meg tv-t nézni.

Pan Modry 2015.07.07. 13:23:47

@$$$=$$$:

nem bazzeg te fasszopo, valoszinu senkinek sem ez a legnagyobb baja, ugyanakkor sok embernek jelent ez kellemetlenseget...

Nekem sem az a legnagyobb bajom hogy a tefajtad szarhaziakat el kell viseljem, de nelkuled kevesebb lenne a vizualis es moralis szennyezettseg

igazi hős 2015.07.07. 13:33:59

@$$$=$$$: Talán azért gond a vasárnapi zárva tartás, mert 5 napi munkából nem lehet megélni, ezért szombaton is melóznak? Ez eddig vasárnap is dolgozóknak szerintem elég nagy baj a 10-25% fizetéscsökkenés, de te biztos ezt is jobban tudod. Egyébként a legnagyobb pofont a hiperekben levő kisboltok dolgozói kapták, ahonnan eltűnt a forgalom negyede, és a tulaj a "járni jár, de nem jut" elven fizet.

sanyix 2015.07.07. 13:48:49

@$$$=$$$: hát igen, mivel a fideszes képviselők 1 millát keresnek havonta, ezért itt az átlagfizetés 1 millia. Hiszen ha ők annyit kapnak, akkor más is... lol

bunkó vagy bugsy...

KUHULIN 2015.07.07. 13:52:31

@igazi hős: "ezért szombaton is melóznak?"
Sabeszkor? Phfújjj!

csak egy néző 2015.07.07. 14:04:38

@$$$=$$$:
Ahogy látom baromarcú, te ma igazán mélytorokra nyelted a méretes kékerest. Egészségedre.

J.R. Ewing 2015.07.07. 14:33:31

@csak egy néző:

Te utolsó, buta, proletár vagy és nem azért, mert beszopod a libsik ócska dumáját, hanem mert egy stílustalan, hőbörgő, sikertelen, megkeseredett ember vagy.
Amennyi energiát elpazaroltál már kommentelésre, ha azt másra fordítottad volna, akár egy átlag fizetést is elértél volna.

sanyix 2015.07.07. 14:57:12

@J.R. Ewing: :DD mondja egy fütyiszes na ez a lol

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.07.07. 14:57:36

@J.R. Ewing: Te véded ezt a dollárjeles legalját? Vagy ugyanő vagy?

Amúgy mi a libsik olcsó dumája? A fidesz dumája mondjuk tényleg dárágább. Finkelstein / Habony sokba van nekünk.

Visceroid 2015.07.07. 14:58:56

Egyet nem értek: a Fidesz a kétharmados kormányzópárt (lehet, hogy már nem, de azért még így is elég sokan vannak). Minden az országgal kapcsolatos dolog ott hever előttük, nincs olyan, amit ne tudnának meg, ha akarnak. Ne mondja már nekem senki, hogy nem tudják számszerűsíteni, hogy akkor most gazdaságilag jó vagy rossz ez a zárva tartás az országnak. Azon kívül pontosan tudják azt is, hogy ki mennyit keres, illetve hamisítatlan statisztikák állnak a rendelkezésükre. POntosan tudniuk kellene, hogy hányan élnek milyen körülmények között. Ez a barom úgy nyilatkozik, mintha semmiről nem lenne fogalma. Akkor meg mi a fenéért tartjuk őket?

Fritz Gerlich 2015.07.07. 15:09:41

Az MSZP erőlködik most egy népszavazási kezdeményezéssel és a civilek is próbálkoznak hasonlóval (Új Magyar Köztársaság), de legyünk realisták, a helyzet a következő: Orbán beígérte Semjénnek, hogy bevezetik a vasárnapi boltbezárást, ha a KDNP-vezér "szállítja" nekik 2015 elejére a 750 ezer kettős-állampolgárt, a ciklus végére pedig ezek száma eléri az egymilliót! (Kellenek ugyanis a Fidesz 4 évenkénti újraválasztásához, biztos, ami biztos.)

Semjén pedig megcsinálta! Megvan a 750 ezer, és meglesz az egymillió is, hisz csak az nem kap, aki nem akar. (A menekülteket kivéve persze. Azok bőr szine nem smakkol nekik, meg nyilván nem valószínű, hogy valaha is rájuk szavaznának. Főleg ha csak átrohannak rajtunk, mint - Pattont idézve - "fos a libán". Úgyhogy ők kerítést meg szögesdrótot kapnak.) Így mivel Semjén teljesítette amit Orbán feltételül szabott neki, megszületett a 2014 évi CII. törvény a vasárnapokról.

Folyt.: ... nemhiszemhogy.blog.hu/2015/07/07/vasarnapi_boltbezaras_sztori

csak egy néző 2015.07.07. 15:43:23

@J.R. Ewing:
Miröl beszélsz baromarcú köcsög?
Az, hogy ki mit szop be az lehetne vitatárgya, de nem veled faszfejkém.

"Amennyi energiát elpazaroltál már kommentelésre, ha azt másra fordítottad volna, akár egy átlag fizetést is elértél volna."

És még te mersz itt mást leszólni?

J.R. Ewing 2015.05.31 16:29:20
@pythonozok:

Te is meg az az ortopéd buzi is megétettetek arra, hogy fehérjefeldolgozóban műtrágyát csináljanak belőletek. Így egy nagyon picit tisztulna a világ.
J.R. Ewing 2015.05.31 21:01:09
@pythonozok:

Gerincességről beszélsz, iskarióti fasz?
J.R. Ewing 2015.05.27 10:19:57
Gané ferenc napi 1 milla osztalékot vesz fel az ellopott és magánosított Motim-ból. Erre még az EU szoci frakciója is megsegíti. Erre mondják mifelénk, hogy elmész te a büdös picsába.
J.R. Ewing 2015.05.22 08:11:50
@pythonozok:

Te meg egy köpet vagy. Szarházi, sunyi, zsidó, "újságíró".
J.R. Ewing 2015.05.22 08:12:37
A Dési meg egy futóbolond. A legszarabb fajtából.
J.R. Ewing 2015.05.13 11:55:19
A legalja, hitvány, okádék baloldali torzszülötteket hordta itt össze a szél.
J.R. Ewing 2015.05.12 12:57:04
Ez a bokorarcú féreg mára teljesen elszakadt a valóságtól. Aki meg egyet ért vele, az egy fasz.

J.R. Ewing 2015.05.10 05:49:15
Baloldali kommentelők ismérve: hülyék, mint az állatok.

csak egy néző 2015.07.07. 15:46:04

@J.R. Ewing:
"J.R. Ewing 2015.05.12 13:01:25
Ez lenne a luxus?
Jómagam 285m2-en éldegélek, minden fa ami a házban van beépítve Brazíliából lett rendelve, a kövek pedig Equadorból.
A többiről szót sem ejtenék....."

Persze és reggel mikor felébredsz álmodban a putridban, belelóg a fejed a bilibe, kicsihuszár.

Ortodox 2015.07.07. 16:17:35

Nem is értem hogyhogy a Jobbikra szavaznak a szegény emberek, bár az támogatja a boltzárat.....nem told, blogger koma?

Arcade Macho 2015.07.07. 17:44:43

helyes nagyon helyes!!!
a bevandorlozas / migransozas / menekultezes temakorrel a a T. baloldal csak tokonszurta magat, amikor van az olyan egyszeruen az emberek szajaba raghato tetel mint a vasarnapi zarvatartas

Arcade Macho 2015.07.07. 17:46:09

vasarnapi zarvatartas + ha jo az ido szombaton vasarnap meg esik == a gennyladak rameroltetik, hogy a napsuteses szombatot kurjam el a plazaban/hiperben

Arcade Macho 2015.07.08. 00:13:13

no hat eszbe kapnak a cocik / ellenzek / toketlen banda:
444.hu/2015/07/07/megint-sunyulnak-valamit-quaestor-ugyben/

nem jo ez a menekultugyi kerdes, amikor talcan kinaltak ezt a 2 kifogyhatatlan orokbecsut...
süti beállítások módosítása