A Békemenet újra béget!

 2015.05.19. 08:50

Orbán Viktor nem üzent semmit, de mi úgy érezzük ismét fényesre kell nyalni a hátsóját. Ebben nagyon jók vagyunk, és még meg is éri nekünk hülyének lenni. Vagyis mi nagyon okosak vagyunk, de mindenkit hülyének nézünk, aki nem úgy éli a mindennapokat, ahogy mi. Tudunk róla rég elfogyott a tábor mögülünk, eddig is csak a hamisításoknak köszönhettük a támogatottságunkat, de ettől még felhatalmazva érezzük magunkat a mindenki nevében való tuti megmondására. Na ide figyelj Európa!

Ha jót akarsz magadnak, akkor elfogadod minden hülye magyarázatunkat, miért is Orbán Viktor a királyunk. Mert mi szeretjük őt, és belőle élünk. Nem tűrjük el egyetlen percig sem bármilyen más vélemény legyen a döntő tényező, mint amit a mi szellemi alultápláltságunk kinyilatkozik. Ezek már zsigerből jönnek, még gondolkoznunk sem kell rajta, annyira részünkké vált. Az igazságtartalma az általunk megfogalmazott baromságoknak bennünket egyáltalán nem érdekel, de azért melegen ajánljuk, ezeket Te nagyon komolyan vedd. Nálunk most minden rendben van, mert mi azt mondjuk. Volt egy működőképes ország 2010-ben, de nekünk ez nem felelt meg. Úgy nem tudtunk eleget lopni magunknak, de főleg Orbán Viktor haverjainak, és persze neki magának sem. Azt mondta pártunk és kormányunk szeretett vezetője, el vagyunk adósodva, és ezért el kell venni az emberektől a megtakarításaikat amit magánnyugdíjban tartottak. Ettől ugyan nem csökkent számottevően az adósság, de a költségvetést szépen meg tudtuk vele hamisítani. És nem mellesleg komoly bevételt is jelentett nekünk, amit azóta szépen fel is éltünk. Ehhez még vedd hozzá azt a zseniális ötletet, ennek az adósságnak a csökkentése miatt bevezettünk egy csomó új adót, amiről azt mondtuk nem az emberek fogják megfizetni, de tudtuk, hogy végül nekik kell állni a számlát. Még gyarmat sem akartunk lenni, de ehhez kellett a te pénzed is, amit szépen fel is használtunk ellened. Mi jól jár jártunk anyagilag, és sok megtévesztett embert is magunk mögé tudtunk ezzel állítani. A többit hozzáhazudtuk.

És növekszik a gazdaságunk is. Nagyon szép, és teljesen felesleges stadionokat építünk, egyet pont Orbán Viktor háza mellé sikerült összehozni. Örül is neki, de nagyon. Ehhez az egészségügyből, az oktatásból kivont pénzek nagyon sokat segítenek. Meg a többi terület megcsapolása is jól jött hozzá, de kit érdekelnek a szegény, rokkant, vagy munkanélkülivé tett emberek tömegei, akik nem nézik a köztévé nyolcvan milliárdos pártpropagandáját. Nem mellesleg nem köszönjük meg, hogy az egész világ kilábalt a válságból, és elkezdett fogyasztani, amihez mi olcsó munkaerővel, és nagy kivitellel járulunk hozzá. Ezt mi úgy állítjuk be, hogy nálunk van növekedés, Ti meg még sehol sem vagytok hozzánk képest. Úgy hogy erről mélyen kussoljatok, majd mi itthon ezt szépen előadjuk a mi magunk módján.

És növekszik a foglalkoztatásunk is. Sok magyart kényszerítettünk ki hozzátok megélni, mert nálunk azt egyre nehezebb, és azok már nagyon szépen teljesítenek is ott. Nem is nagyon akarnak hazajönni, de mi ezt tanulmányútnak, meg kalandnak állítjuk be a nagy nemzeti megtévesztés jegyében. Tehát erről is mélyen hallgassatok. Meg itt vannak nekünk a közmunkások is, akik képesek megélni abból az ötven pár ezerből, amit oda löktünk nekik. És havonta basszki. Ezt azért ügyesen összehoztuk ugye? És még egy bőrt is le tudunk róluk hozni, de ehhez már olyan zsenialitás kellett, amivel csak itthon lehet a számokat meghamisítani. Ez nagyon jól mutat így, csak a valóságtartalma nem megfelelő, de z bennünket sohasem zavart.

Tehát mindent összevetve qrva jól állunk, csak nem mondunk igazat. De ez nem rátok tartozik. Még nem beszéltünk a szokásos gyurcsányozásról, nem mondtunk bukott baloldalt, ott van még az alaptörvényünk, van nekünk trafik mutyink, meg föld mutyink, meg mindenféle lenyúlásunk úgy a tőletek érkezett támogatásból, mint az itthon összerakott adóforintokból. Ti azt nem értitek meg, hogy a kormánypárti gyerekek már a saját lábukon állnak, tízévesen villát vesznek, vagy a szülők teszik meg ezt miniszterré vált csemetéjüknek. És ott van nekünk Mészáros Lőrinc, aki mesterien kezeli Orbán Viktor pénzét. Van még sok ilyen emberünk, de ezeket most hosszú lenne felsorolni. Ezért nyomatékosan utasítlak benneteket ott az unióban, ezeket az általunk felsorolt szempontokat vegyétek figyelembe, és csak a jót adjátok el belőle. Különben bepattanunk a keményen dolgozó kisember cabriójába, és luxus autó felvezetéssel ellenetek vonulunk azon emberek szűk körével, akik elfogadják szégyenteljes, minden alapot nélkülöző magyarázatainkat. Mi megmaradunk ilyen senkiházi féregnek, hiszen ebből élünk, de Nektek nem ajánljuk beleköpjetek a levesünkbe, ami a megélhetésünket biztosítja. Hajrá Orbán Viktor, aki nekünk nem geci, és nincs kitiltva az Usa területéről. BANDITA.

Címkék: hülye fenyeget hazudik Békemenet CÖF

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr767471862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása