Ez a kisebbik kormánypártnak nevezett valami mindig szereti magát többnek mutatni attól, mint ami a béka segge alól kilátszik belőle. Legutóbb a kis vezérük, aki már nem doktor, de azért hülyének még elmegy ezt írta a honlapján kellő szerénységgel:

“…1989-ben újraszerveződött, rendszerváltó párt lett és a Fidesszel alkotott szövetségi konstrukcióban ma a legsikeresebb pártok egyike Európában és a magyar történelemben.” SEMJÉNZSOLT.HU

Azt lehet szeretni Semjén Zsoltban, nem híres a szerénységről. Sőt! Szeret olyan dolgokkal kérkedni, amihez semmi köze, de azért azokat magáénak vallja. Ilyen például a komoly meghatározó szerep a kormányzásban. Végül is hatalmon van a pártja, de ez kizárólag a Fidesz érdekeinek köszönhető. Olyan szerepet tud ráosztani a nagyobbik kormánypárt, amelyben kedvére kiélheti minden álszentségét, tetszeleghet nagy nemzeti pózban, és kedvére fejlesztheti vissza a társadalmat a számára oly kedves úri világ irányába.

De végül is lehet abban valami, sikeresnek ítéli meg a nagy vadász a helyzetét a kormányzás tekintetében. Minden Fidesz által tett törvényjavaslatot sikerült neki gondolkodás nélkül megszavazni. Frakciója van a parlamentben, a családnak biztos megélhetése a Fidesz uralta gazdaságban. Lovagolhat városok főterén, és vasárnaponként kedvére vadászhat ártatlan állatokra. Olyan értékes embereket tudhat sorai között, akik szerint ha a gyermek éhesen megy az iskolába, az csak életforma nála. Ugye, te szemét Harrach Péter. Vagy olyan gátlástalan fiatal államtitkárai vannak, akik szemrebbenés nélkül kijelentik a közmunkáról, az tisztes szegénységet teremet a benne dolgozóknak. Ugye, te kis mocsok Rétvári Bence. De ott van nekik Hoffmann Rózsa, aki mindent megtesz az oktatás színvonalának minél nagyobb mértékű csökkentésére, hogy megfelelően buta emberek szolgálják majd Orbán Viktor szép új világát. Köztük van Rubovszki György, aki halált kíván a baloldalra, de kellő szerénységgel hajlott kora egészségi állapotával magyarázta elszólását. Ja, és feltétel nélkül védi a kormánypárti politikusok mentelmi jogát, azoknak ezért nincs is miért aggódni. De ezek csak azok az embereknek nevezett politikusok, melyek messze túllépik az emberi aljasság határát, és még dicsekszenek is vele.

A KDNP jelen kori történelme nagyon rövid. Önállóan nem mérették meg magukat választáson 1998 óta, azóta pedig a Fidesz csicskái lettek. Ennyi idő azért nem sok építő jellegű cselekedetet engedett meg nekik. Viszont ennyi semmivel nagyon szeretnek kérkedni.

Valahogy azonban sikerült nekik egy groteszk paródiát összehozni az emberi tehetségtelenségből, a szentnek mutatott aljasságból. Imára kulcsolt kézzel voltak képesek kirúgni a már nem keményen dolgozó kis ember kezéből a munkabér egy részét, mikor megszavazták a munka törvénykönyvét. Ájtatos lárva arccal mondták azt a családra az alaptörvényben, az élettárs az bizony nem tekinthető kapcsolatnak, az így született gyermekek áldás nélkül nőnek fel a társadalomban. Benéznének a hálószobába is, vajon ott is minden a keresztényi értékek szerint történik a nagy nemzeti polgárosodásnak megfelelően. Már a vasárnapot elvették a munkától, és az ott bércsökkenést elszenvedett embereket igyekeznek a templom felé irányítani. Ennek ellenére van a pofájukon bőr még baloldali értékeket is a magukénak tulajdonítani.

Mert már ott tartanak a nagy semmit mondás teljes értéktelenségében, ők bizony mindig is a munka pártján voltak a tőkével szemben. Ezért halmozzák a tőkét munka nélkül trafik, és önkormányzati megbízások segítségével. Az valami nagyon mocskosul aljas, mikor magukat olyan szempont szerint igyekeznek beállítani, mint akik a multik és a bankok ellen vannak, és a dolgozók érdekeit védik. Mintha nem lennének tudatában a nem megszorítás lényegének, ami Orbán Viktor rendszere olyan ügyesen végig hazudik. Minden szektorális adó, melyet kivet a stadion építés kormánya, végül is a melósnál landol, mikor a szektor szépen áttolja felé a behajtást. Ez már nyílt titok, csak a legaljasabb szemetek igyekeznek erről még valamelyest meggyőzni az értelmét nem használó mosott agyú barmokat.

De akár tarthatják is magukat sikeresnek, tetszeleghetnek a komoly tényező látszatában is. A józan eszét használó gondolkodó állampolgár már magát szégyelli helyettük azért e tényért, ilyen emberek egyáltalán hatalmi pozícióba kerülhettek a hatalom gyakorlásában. Ez a szégyenérzet azonban nem tart sokáig, a KDNP felelősnek nevezett férgeinek előbb utóbb a történelem süllyesztőjében kell számot adniuk cselekedeteikről. Itt aztán majd magyarázhatják majd a nagy semmit, amivel hátráltatták az ország fejlődését. Számot kell adniuk tetteikről, és viselniük kell az ennek megfelelő büntetést is. Az pedig nem lesz kevés. Persze ehhez kell egy tökös kormány, aki meg meri lépni a számonkérést gazdasági, és gazdagodási szempontból. Mert ezek a kis tetvek ebben hasonlítanak a nagy kormánypárt tolvajaihoz, csak ők nemcsak nemzeti, de ájtatos mázzal is igyekeznek titkolni a közpénz eltulajdonításban való szerepüket. Mert ezért ebben valóban sikeresek. Igaz nem annyira mint Orbán legjobb tanítványai, mert részükre itt is csak csicska szerep jutott. De azért ők is lopnak. BANDITA.

Címkék: munka siker szemétláda KDNP Semjén Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr947457346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztapista 2015.05.14. 07:28:03

Bocsánat, mi az a KDNP? Ilyen párt nincsen.

Pipas 2015.05.14. 07:48:45

"Minden szektorális adó, melyet kivet a stadion építés kormánya, végül is a melósnál landol, mikor a szektor szépen áttolja felé a behajtást."

Mert bankszámlája csak "melós" embereknek lehet? Szupermarketbe is csak melós mehet? Telefonja is csak melósnak lehet?

Zsuzsi2525 2015.05.14. 08:25:10

Miért ne lenne sikeres a Fidesz- KDNP? lop, csak hazudik, fényesen él a befizetett adómból. Nekem nagyon is sikeresnek tűnik! És valóban! a népszerűsége nem csökkent.
Nincs az a botrány, ami megtudná ingatni a népszerűségüket...
Ha elkapnák semlyént (szándékosan írom kisbetűvel a nevét) vagy viktort a határon a szentkoronával, azt is megmagyarázná! - Ha kétszer ennyit nyúlnának le, ha tényleg bedőlne az EÜ, a nyugdíjrendszer,....azt is kimagyarázná, és a sok birka még megy is utána!

1ghost 2015.05.14. 08:27:42

Bandita! Kurva jó a cikk, minden sora a helyén van. Gondolkodó honfitársainkat valóban az általad bemutatott Narancs-Kádéenpés szenny irritálja a leginkább.

Ilyen tetű kormánya a honnak talán Rákosiék idejében volt utoljára.

Amíg a fidesz a hatalom közelében van, addig Magyarországnak reszeltek.

Itt már csak egyetlen kérdés maradt: vajon van-e annyi böcsület és gerinc a még meglévő fideszes szavazókban, hogy úgy viselkedjenek, mint ahogyan azt a derék exszoci szavazók tették 2010-ben: vagyis aki a hont elqúrja, azt saját szavazóik hajtják el a halál retkes faszára!

No, ezt itt az előttünk lévő idők legfontosabb kérdése!

Netuddki. 2015.05.14. 08:30:01

@Pipas: Melós az aki nem megélhetési politikusbűnöző, csaló bróker, tolvaj, adócsaló, és amúgy becsületes munkából szerzi a jövedelmét. Vagy még a kakán is csomót keresel?

LaMettrie 2015.05.14. 08:33:42

Mondjuk Semjén doktoriját senki nem vette el, tehát továbbra is doktor.

Netuddki. 2015.05.14. 08:36:27

@Zsuzsi2525: "Miért ne lenne sikeres a Fidesz- KDNP? lop, csak hazudik, fényesen él a befizetett adómból."

Sikeresnek azt nevezik aki becsületesen dolgozik, és a munkáját mind anyagilag, mind erkölcsileg elismerik. Na, a tolvaj bűnözőket én ezért nem nevezném sikeresnek...

Pelso.. 2015.05.14. 08:40:48

@1ghost: Nincs annyi. Precízen fanatizálva és agymosva vannak. S mivel a fidesz is érzi a népszerűség vesztést, még durvább lesz majd a kampány.

nemszólokmégegyszer 2015.05.14. 08:45:45

Nagyon kár, hogy bezárt a Lipót. Ezeknek ott lenne a helyük, ahonnan még kísérővel/ápolóval sem engedik ki egy kerítésen belüli sétára.

nemszólokmégegyszer 2015.05.14. 08:48:02

@maxval bircaman szerkesztő: Mit? Amikor választáson külön nem is indult. Te hol élsz? B+

nemszólokmégegyszer 2015.05.14. 08:49:21

@1ghost: A poszt is tökéletes, és a kommented is.

2015.05.14. 08:51:01

@maxval bircaman szerkesztő: Hol? Bulgáriában? Egyedül nem is méretteti meg magát. Ez a párt nem létezik, a fidesz-kdnp van.

nemszólokmégegyszer 2015.05.14. 08:51:48

@1ghost: Akinek úszómedencéje van, annak mindenki más melós. De minek jár ez teskóba? Bejárónőre már nem fussa? Szegény.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.14. 08:56:45

@Könnyen elkaptuk, uram!:

A Fidesz sem mérettette meg magát egyedül, immár majdnem 20 éve.

Pelso.. 2015.05.14. 09:33:07

@maxval bircaman szerkesztő: Vajon miért nem? Azt tudjuk, hogy "egy a tábor egy a zászló", akár úttörőknél vagy cserkészeknél.

Ma Baker 2015.05.14. 09:35:01

"Már a vasárnapot elvették a munkától"

Menjél ki csak Bécsig. Ott sincs nyitva vasárnap semmi. És senki nem hőbörög.

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2015.05.14. 10:23:14

@maxval bircaman szerkesztő: szóval ha a Fidesz-KDNP szerelemgyerekből a KDNP 20%-ot kapott akkor a Fidesznek valójában csak 3% jutott volna? érdekes elméleted van, de úgy hülyeség ahogy van.

azért néha a taníthatnának egy kis "Gondolkodás Kontextusokban" tantárgyat is a NER központban, nem csak a viktor-által preferált és habony által tökélyre fejlesztett "Az Adott Pillanatban Mondjuk Nagyot" kurzust.

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2015.05.14. 10:24:51

@Ma Baker: ki is mennek oda az emberek, és képzeld ott is maradnak – hacsak nem utaznak tovább még Nyugatabbra... bele a haldoklás szívébe, hehe, mert akkor meg ott fognak maradni. :)

s 2015.05.14. 10:51:33

@Zsuzsi2525: De ha felrobbantod a picsába az autójával együtt, úgy, hogy csak egy 25m mély kráter marad utána az úton, na azt nem dumálja ki. Annyira azért nem sikeres.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.14. 10:53:00

@holex:

Ezt honnan veszed?

A Fidesz-KDNP kapott legutoljára kb. 42 %-ot. A megosztás fele-fele volt, azaz mind a 2 párt 20-20 %-ot kapott.

s 2015.05.14. 10:53:53

@1ghost: "Itt már csak egyetlen kérdés maradt: vajon van-e annyi böcsület és gerinc"

Nem. Kurvára nem ez a kérdés. Az a kérdés, hogy mennyi C-4 van.

Andy73 2015.05.14. 11:06:20

Ez a Banditának nevezett valaki mindig szereti magát többnek mutatni attól, mint ami a béka segge alól kilátszik belőle. Valószínűleg nem doktor, de azért hülyének még elmegy, kellő szerénységgel.

De akár tarthatja is magát sikeresnek, tetszeleghet a komoly tényező látszatában is. Hiszen feltették az írását az indexre, és kedvére fejlesztheti vissza a társadalmat a számára oly kedves alpári világ irányába.

Andy73 2015.05.14. 11:08:06

Az index felelősnek nevezett férgeinek előbb utóbb a történelem süllyesztőjében kell számot adniuk cselekedeteikről. Itt aztán majd magyarázhatják majd a nagy semmit, amivel hátráltatták az ország fejlődését. Számot kell adniuk tetteikről, és viselniük kell az ennek megfelelő büntetést is. Az pedig nem lesz kevés.

s 2015.05.14. 11:11:19

@Andy73: Várjávárjávárjá . . .

Megpróbálom kitalálni . . .

Te magad vagy a zsemlyén sót.

protézisesh 2015.05.14. 11:13:34

Sajnos a kndp TENYLEG meghatarozo a kormanyzasban es az eletunkben is. Gondolj csak a vasarnapi zarva tartasra, a kozelezo iskolai hittan-oktatasra, a trafikokra... Egy csomo faszsag toluk szarmazik, mintha az orban direkt kiszervezné eeknek az idiotaknak a legböszmebb intezkedeseket, hogy szukseg eseten legyen kibol bunbakot csinalni...

Andy73 2015.05.14. 11:19:07

A józan eszét használó gondolkodó állampolgár már magát szégyelli helyettük azért e tényért, hogy ilyen emberek egyáltalán szerkesztői pozícióba kerülhettek ma Európában.

s 2015.05.14. 11:20:44

@Andy73: Mivel szúrod magad, andy? Lökjél a cuccból, hogy én is jobban érezzem magam.

Andy73 2015.05.14. 11:22:19

Mert ezért ebben valóban sikeres. Igaz nem annyira mint Gyurcsány legjobb tanítványa, mert részére itt is csak csicska szerep jutott. De azért ő is hazudik. BANDITA.

s 2015.05.14. 11:24:38

@Andy73: Le sem szarsz, bazdmeg. Mondtam, hogy lökjél a cuccból, a kibaszott kurva életbe. Mondtam vagy nem mondtam? Azt a mocskos kibaszott cigány fasiszta kurva gecitolvaját, bazdmeg.

Andy73 2015.05.14. 11:25:44

De ezek csak azok az embereknek nevezett firkászok, melyek messze túllépik az emberi aljasság határát, és még dicsekszenek is vele.

Andy73 2015.05.14. 11:28:20

Valahogy azonban sikerült nekik egy groteszk paródiát összehozni az emberi tehetségtelenségből, az újságírásnak mutatott aljasságból.

s 2015.05.14. 11:28:30

@Andy73: Rohadj meg, te szemét önző állat. Túltoltad, baszod, bele fogsz dögleni.

Andy73 2015.05.14. 11:32:34

@s: A cucc Bandita agymenése, végig azt toltam, ott van neked is.

s 2015.05.14. 11:36:38

@Andy73: Nem hiszem, öreg. A valóságtól általában kijózanodunk, te meg láthatóan be vagy állva, mint a törött gereblye nyele a gazdabolt előtti földhányásba.

Andy73 2015.05.14. 11:45:05

@s: Tetszik a hasonlatod.
Ha nem vetted észre, végig Banditát idéztem. Ha nem tetszik, őt okold. Persze tényleg nem kellene lemenni kutyába, szomorú, hogy ilyeneket publikálnak.

s 2015.05.14. 11:49:07

"végig Banditát idéztem. Ha nem tetszik, őt okold"

Nem csak a forma számít. A tartalom is fontos. Egyébként a te hozzászólásod is nyilvános. Mi a problémád ezzel? A vélemény szabad.

Andy73 2015.05.14. 11:55:05

@s: A vélemény szabad, de azért az európai kultúra határait be kellene tartani.

Virányi András (BANDITA) 2015.05.14. 12:19:57

@Andy73: Köszi, egész jól idéztél tőlem. Nem gond, de ha lennének saját gondolataid, inkább tartsd magadban, mielőtt megöl a sárga irigység. BANDITA.

♔batyu♔ 2015.05.14. 12:28:14

Igen, teljesen olyan mint az SZDSZ.

A különbség azonban az, hogy a KDNP-nek van annyi esze, hogy ne végezzen a gazdatesttel, amin ő élősködik.

csak egy néző 2015.05.14. 12:54:37

@maxval bircaman szerkesztő:
"A Fidesz-KDNP kapott legutoljára kb. 42 %-ot. A megosztás fele-fele volt, azaz mind a 2 párt 20-20 %-ot kapott."
Gondolom birkapásztor, hogy a maradék 2% az rád szavazhatott.

rewrite.origos.hu/s/img/i/1406/20140606facepalm.gif

KUHULIN 2015.05.14. 13:40:27

@♔batyu♔: Pedig azok aztán nagyon okosnak gondolták magukat.

♔batyu♔ 2015.05.14. 13:55:03

@KUHULIN: Szerencséjük van Orbánékkal, pedig gyűlölik őket, hiszen Orbánék a topon, ők a kukában.

Ha a Jobbik nyert volna, sok szadeszos ma a sitten csücsülne.

Andy73 2015.05.14. 14:10:14

@Virányi András (BANDITA):
Azt lehet szeretni Virányi András (BANDITA)-ban, hogy nem híres a szerénységről. Sőt!
Ez már nyílt titok, csak a legaljasabb szemetek igyekeznek erről még valamelyest meggyőzni az értelmét nem használó mosott agyú barmokat.

KUHULIN 2015.05.14. 14:20:14

@♔batyu♔: Képzelheted, mi lenne itt akkor!

Exploiter 2015.05.14. 15:16:38

@s:
Tessen vigyázni mert jön a tek oszt megszakérti a kommenteket, anális módszerekkel.

Ezeknél a wannabe diktátoroknál sosem lehet tudni, ugye.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.05.14. 15:35:15

A KDNP csak egy pecsét. Viszont azt látni kell, hogy a Fidesz 2010-es kétharmados sikerének egyik titka, hogy konzervatív alaphelyzetből elmozdult egyfajta keresztény-szciális irányba, és így sikerült megszereznie azon szegény rétegek támogatását, akiket a szocik Gurcsány dicstelen korszaka alatt elhanyagoltak. Ez volt a kulcsa a Szocialista párt kiütésének..
Egyébként jelenleg Semjén a miniszterelnök-helyettes..

Gyorgy Nagy 2015.05.14. 15:37:16

A KDMP egy TÖRPE párt! Egyedül nem meri megmérettetni magát! Teli van volt pártaggal ,seggnyalokkal! Ez a csapat mind MEGÉLHETÉSI !

s 2015.05.14. 15:37:45

@Exploiter: Pedig a főnökök is csak ezt számolják szüntelen. Mennyi kibaszott C-4 lehet. Nekik sok, nekünk kevés. Evvan.

s 2015.05.14. 15:39:29

@A megvalósult amerikai ólom..:
"Egyébként jelenleg Semjén a miniszterelnök-helyettes.. "

És akkor? Akkor vajon mi a beteg fasz van? Mert például orbán meg a miniszterelnök. És? Esze attól még annyi van, mint egy doboz csalikukacnak.

s 2015.05.14. 15:41:09

@Gyorgy Nagy: Ez jó. Még a nevüket is elbaszod - persze meg is érdemlik.

Keresztény Demokrata Még Párt.

s 2015.05.14. 15:43:01

Hogy basznák telibe a tripperes köszvényes buzi kurva rohadt anyjuk fogatlan büdös pofáját nekifutásból, bazdmeg.

Pop40 2015.05.14. 16:21:45

Ha úgy vesszük, a kdnp valóban sikeres.
A világtörténelemben teljesen egyedülálló jelenség, hogy egy nem létező párt, 0 támogatottsággal több képviselővel parlamenti tag, Tömjénzsoltokkal dúskál a jóban, és milliók életét baszhatja el.

Sőt, a világ egyetlen 0%-os pártja, amiről külön dal is született, a méltán sikeres "Baszódjál meg, kdnp" című klasszikus. :-)

A siker kulcsa mindig az, hogy a lehető legkevesebb erőforrás felhasználásával érd el a lehető legnagyobb eredményt.
Ebből a szempontból a kdnp-nek nevezett parazita kifejezetten sikeres.

Pop40 2015.05.14. 16:27:50

@♔batyu♔: Szokásod szerint hülyeséget beszélsz, kedves elvtárs.

A szadesz 1990 és 2010 között 5 darab országgyűlési választáson indult el ÖNÁLLÓAN, és ért el minden alkalommal 5% fölötti eredményt, ezzel bejutva a parlamentbe.

A kdnp melyik országos választáson indult el önállóan, a fidesz ellenében?

(Persze ez részükről bölcs döntés volt, azt nem tagadom, tekintve hogy a támogatottságuk nem is mérhető.)

dr. mesterséges színezék 2015.05.14. 17:02:17

Akik szerint a KDNP létező párt, amelynek nem csak jogi, de erkölcsi alapja is van sorsokba belepofázni, azoknak csak annyit javasolnék, hogy ássák elő a 2010. előtti írásos és íratlan emlékeiket az SZDSZ kapcsán megfogalmazott gondolataikkal (vagy Bayeréival és Lovasáival, mert saját valszeg akkor se volt).

dr. mesterséges színezék 2015.05.14. 17:03:36

@♔batyu♔: Jééé, miért nem lep meg, hogy pont te vagy az első, aki almát vet össze körtével!?

Pop40 2015.05.14. 17:05:52

@dr. mesterseges szinezek: Annál is inkább, mivel az szdsz létező párt volt, saját jogon, minden egyes alkalommal önállóan indulva ült 20 teljes évig a parlamentben.

Virányi András (BANDITA) 2015.05.14. 18:31:26

@Andy73: És még ha tudnád milyen szép is vagyok, elkezdenéd ásni magad. Tudod hogy kell? Lassan fogom elmagyarázni, mert ahogy látom meghaladja a képességeid. BANDITA.

csak egy néző 2015.05.14. 18:36:47

@Virányi András (BANDITA):
"Sose ereszkedj le a hülyék szintjére, mert a rutinjukkal könnyen legyőznek."

Mond Andykának, hogy te győztél és kész.
süti beállítások módosítása