Akasszuk fel Orbán Viktort!

 2015.05.10. 17:32

“Ha mi meg tudjuk őket védeni halálbüntetés bevezetése nélkül, akkor védjük meg őket úgy, ha azonban másképp nem megy, akkor be kell vezetni” – mondta Orbán Viktor, mikor szavazókat akar visszaterelni a Fidesz akolba, mert az utóbbi időben soknak kinyílt a szeme, és jött meg az értelme. De az is lehet, csak terelni szeretné a figyelmet a családjában történt egyre jobb saját lábon álláshoz segítő közbeszerzési mutyikról. Esetleg már nem akar arról beszélni, végül is milyen kapcsolat fűzi a brókercégek tulajdonosaihoz, ahol állami pénzek parkolnak milliárdszámra. De arra is jó a fent idézett mondat, elterelje a figyelmet a kitiltási botrányról, a költségvetésről, az adókról, Mészáros Lőrincről, Andy Vajnáról, Habony Árpádról, és a többi kormányközeli személy tisztázatlan meggazdagodásáról. És ehhez egy húszéves lány tragikus halála ihlette meg őt, aki emberek ezreitől vett el többszörös összeget a rablásaival, mint ami a fiatal trafikos lány halálát okozta. Okádék ez az ember, de legalább gátlástalanul jól csinálja.

Jó, legyen, vezesse be az ország a halálbüntetést, mert nem tudja az állampolgárait megvédeni. És akkor mi van, ha mindenféle törvényeket hoz a hatalom, és azok segítségével kirabolja őket, az árok széléről beforgatja a jövőjüket annak mélyére? Nem, nem vágja beléjük a kést, nem darabolja fel őket, még élve sincsenek elégetve, de elveszi magánnyugdíjukat, mert azt meg kell szerinte védeni a gaz brókerektől, és nyom nélkül eltünteti a költségvetésben az egész összeget. Ja, azért pár stadiont sikerül belőle megépíteni, egyet pont Orbán Viktor kertje végében. Ez milyen megvédése az állampolgárok megtakarításának?

Abban az esetben mi történik, ha bevezeti az egykulcsos adót a maga javára, ad egy új munka törvénykönyvet a melóhoz ahol korlátozza a munkavállalók jogait, és ezzel elveszi a pótlékok, és jogok egy részét? Most sem lövi le őket csak úgy, de azért gondoskodik róla a nagy többség a bevezetett új adóval kevesebbet kapjon, és a törvény is alátesz egy kicsit a munkavállalónak a nagyobb kiszolgáltatottsággal a munkaadó felé. Végül is kit érdekelt még akkor a keményen dolgozó kisember mikor ez be lett vezetve, csak mostanában akarja őket dumailag felzárkóztatni az új Habony művek féle félrevezetési látszat. Most akkor ismét meg lett védve az állampolgár?

Sok ember nyögi a devizahitelt, köztük sok politikus is. Ha valaki úgy védi meg a hitelt törlesztőt, hogy azok közül nagyon sok most szinte elölről kezdi a törlesztést, közben saját magának ettől jóval kedvezőbb feltételeket teremt a visszafizetéshez, és ehhez még vissza nem térítendő támogatást is ad magának az adófizetők pénzéből, azt nem kellene kicsit legalább megrugdosni? Arról már nem is beszélve, a hitel törlesztőrészleteit néhány idióta kormánypárti vad barom még be is dönti a hülye nyilatkozataival, meg az unortodox gazdaságpolitikájával. Még csak nyakon sem lehet őket verni ezért, csak a magasabb számlát fizetni amiről ezen emberek tehetnek, és csak azért, mert náluk a hatalom. Ki is véd akkor és kit?

De fel lehetne sorolni a közmunkát, a kivándorlást, az egészségügy helyzetét, a vasárnapi zárva tartást, az alaptörvényt, és még sok, nagyon sok mocskot. Ezzel szembe lehet állítani a haverok trafikhoz jutását, a földek elvételét a gazdáktól, csak a támogatás felvétele miatt, a takarék hálózat “államosítását”, majd átjátszását a barátoknak. Ide lehetne tenni a szerencsejáték ipar átszervezését, ahol egy gazdasági bevándorló lett a nyertes, aki végül is fiatal házas, és támogatásra szorul. Itt kellene felsorolni Mészáros Lőrinc feledékeny memóriáját, és folyamatos meggazdagodását, mint Orbán Viktor barátja, és pénzének őrzője. Ide lehet venni a szűk család saját lábon állását a közpénz segítségével, benne a kikötővel, az Opera páholyával, és megnyert világítási pályázatokkal. De jöhet a Közgép, jöhet a Századvég , jöhet a közmédia, jöhetnek az adók, jöhet a rezsicsökkentés hazugsága, jöhet Paks, a baltás gyilkos, a tisztázatlan keleti nyitás haszna, az uniós pénzek elosztása, a civilek megfélemlítése, és még pár száz dolog, amit a kétharmad nevében törvényesen elkövettek az emberek ellen. Ebből szempontból nézve a dolgokat, akkor most ki is van védve, és ki is van kifosztva?

Mindenkinek joga van az élethez, legyen bármekkora gazember is. Büntetésének az elkövetett cselekedetei alapján kellene megtörténnie, lehetőleg minél jobban éreztetve vele az elkövetett cselekménye súlyát. Ehhez a jelenlegi börtönviszonyokban is kellene némi változtatást eszközölni, főleg az elítélti jogok korlátozásában. Pár mázsa vas nem ártana a nyakba egész napra például. Nem lenne média a cellában, nem lenne ott egy kép sem. Csak a kilátástalan sivárság lenne folyamatos, meg a teljes némaság.

De ugye Orbán Viktor halálbüntetést akar, vagy legalább is beszélni szeretne róla. Vagy konzultálni. Olyan eddig is tőle megszokott értelmetlen módon. Jó, beszéljünk róla. És beszéljünk minden hatalmat gyakorlóval egyszer és mindenkorra, ha valaki a hatalmát nem a köz érdekében, hanem a maga meggazdagodására használja fel, az legyen megbüntetve. Beszéljük meg hogy. De ahhoz ne legyen az illető gyáva, sunyi, hazug, gerinctelen féreg, mint Orbán Viktor. BANDITA.

Címkék: halál tolvaj közpénz lop hazudik Orbán egy geci

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr367447898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dtibor 2015.05.26. 12:05:56

Basszus Bandita, olvasom a blogodat és megy a szar az agyamba.
Az írásaiddal csak egy baj van: szórol-szóra igazak. És ez nagyon szomorú.
süti beállítások módosítása