Hahó, valaki! Bárki! Akárki! Mindenki! Kinek van olyan naiv elképzelése, ez a jelenlegi kormány tárgyalóképes partner? Ki gondolja azt a mesébe illő fordulatot, Orbán Viktor bármit is elismer, bevállal, meghallgat, utána szelíden megváltoztat bármit is az elképzeléséből?

Kinek nem volt elég a magánynyugdíj lenyúlása? Kinek nem volt elég a szerzett jog visszamenőleges elvétele? A szolgálati nyugdíj járandósággá silányítása és megadóztatása? Ki nyert az egykulcsos adóval? Kinek jó a Fidesz alaptörvénye, ami nem gránit szilárd, nem mindenkié, és csak a kormányzat érdekeit szolgálja? Kinek vette el az új munka törvényével a kormány jogait, és fizetése egy részét? Ki mondta azt a rokkantra csaló, és rúgta ki a botot a kezéből? Ez csak néhány példa, de ott van a felsőoktatás ingyenessége, a kórházak állapota, az oktatás lebutítása, a havi negyvenhétezerből való megélhetés szégyene. De hogy ne legyen rövid a sor, ott van Rogán Tóni belvárosi mutyija, ott van a vén megélhetési bevándorló casinója, ott van Lázár Jani mennyit ér akinek semmije sincs, ott van Mészáros Lőrinc malacpofája, ott a Közgép milliárdos túlszámlázása, ott a családi saját lábon állás. És a trafik? És a föld? És a takarék? És a vasárnapi boltbezárás? És Paks? Csak egyetlen olyan szemét, mocskos, az embereket hátrányosan érintő kormányzati döntést mondjon bárki is, ahol a hatalom elvonult csendes magányába, ott elgondolkozott a nem megszorítás valóságán, majd lehajtott fejjel visszatérve elnézést kért, és változtatott a döntésén. Ez a szemét tetű banda ha ellenállásba ütközött a választók részéről akkor egy irányba menekült, és még nagyobb sarcot rakott az adófizetők vállára. Nem elég az ötven új adó? Vagy a netadó után nem lett a drágább útdíj bevezetve? És ki is lett fizetve, mert tudta ez a hatalom, ezek az emberek már csak ilyen jogkövetők, nem pedig gyújtogatók. Ezért is merte megcsinálni az egészet, meg azért, érezze a kis ember, Orbán Viktor mekkora geci, és nem felejt el semmit amit az akarata ellen tesznek.

Ez a brókerbotrány sem fog a fejére égni, ha csak mondja neki az ember. Az valakinek eszébe jutott egyáltalán, hol is van az a hiányzó pénz? Vagy gondolt arra valaki, hogy tudta ezt megtenni egy olyan cég, ami negyedszázadig tisztességes volt, majd a Fidesz kormány alatt dönti romba magát fiktív kötvénnyel? Matolcsy féle jegybank is mélyen kussol, a kormányzat bőszen bukott bal oldalozik, tehát megy minden a maga megszokott kerékvágásba. Hárítás, támadás, az ellenzék meg ül a seggén. Felszólít, meg ilyenek. Na szépen vagyunk, ettől biztos magába száll a közpénztől meggazdagodott jelenlegi politikai elitnek nevezett tolvaj banda. Ezeknek a tetves korcsoknak annyi bűn terheli a lelküket amit az emberek ellen elkövettek, már régen a lábuknál fogva kellett volna őket kirángatni a parlament falai közül. Nem tegnap, és tavaly, hanem mikor először rúgtak bele egy társadalmi csoportba, és a többi abban bízott ő meg fogja úszni. Mert abban nagyon jó a magyar, ne sajnálja a másikat ha azt baj éri, meg se mozduljon érte, közben várja a csodát. Mikor viszont őt éri sérelem de nagyon fel tud háborodni a maga sorsán, és átkozni azt, aki nem segíti nagy bajában. Ezzel Orbán egy G Viktor, és minden tanácsadója is tisztában volt, ezért tart itt a jelenlegi állapot, és nem úsznak a Dunában elegáns Gucci táskájukkal a kezükben.

Most nem áll túl jól a jelenlegi hatalom népszerűsége, a támogatása is a béka segge felé közelít. De nincs vele szemben egység, nem mutat neki senki komoly erőt, amitől derékig tele lenne a a nadrágja. Így tehát ha a józan belátására van bízva a változás, és a beismerés, akkor azok csak hiú ábrándok maradnak, ahogy azt eddig is meg lehetett tapasztalni tündérország turulmadaras egén. Ez a banda az ország kifosztásából él nagyon jól, és ezt nem fogja feladni csak azért, mert felszólítják. Tárgyalni sem érdemes velük, nem is nagyon van miről az eddigi tapasztalatok szerint, ahhoz nincsenek hozzászokva, abból még semmi sem valósult meg, ha az emberek bármiért is felemelték a szavukat. Van jobban teljesítés, van csak a Fidesz, van a hazugság sajtószabadsága, és van egy réteg, aki még hisz nekik. A többségnek ott van az adózás, a szabad munkavállalás külföldön távol a családtól. Ott van neki Vida Ildikó vizsgálata ha nem ért egyet a rendszerrel. Ott van neki a gyermeke, akinél életforma az éhesen iskolába járás. Ott lesz neki az elbukott pénze a bankoknál, ott lesz neki a jövő hamis ígérete a Békemenet luxus autóiban.

És akkor még egyszer, és röviden. Orbán Viktor nem fog lemondani, és nem adja át önként a hatalmat. Nem fog tárgyalni, és nem fog elfogadni semmit, ami nem egyezik az akaratával. Nem fog lemondani a stadionokról, nem mond le Paksról, nem mondja meg besúgó volt-e. Nem éri meg az ország az ügyészség eljárás alá vonjon bárkit is a hatalom közeléből a jelenlegi vezetés alatt, és nem fogja megtudni senki akit érdekel, ki van kitiltva az USA területéről. Röviden ezek a tények. Ezeken kell változtatni. BANDITA.

Címkék: geci lemond önként Fidesz Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr707307526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.26. 19:23:37

Nem fog menni ez. Senki akar ballibát Orbán helyén.

sorstalan gáz 2015.03.27. 11:59:44

Megvan a maga diszkrét bája az eredeti lengyel Solidarnosc-tól eltulajdonított Szolidaritás logónak. Különösen ha ilyen égisz alól fikázzák Orbánt, aki még az egyetemi szakdoliját is a Szolidaritásról írta

alfacharlybravo 2015.03.27. 12:00:03

Orbán Viktor Matolcsi György mondjon le! És ki lenne helyettük? Engem nem zavar hogy belföldi gazdagszik, de ha aprópénzért a külföldinek kiszolgáltatja az országot valaki az zavar és az a görög tragédiához vezet.

1ghost 2015.03.27. 12:10:54

@alfacharlybravo:

Engem viszont zavar, hogy olyan rémisztően buta vagy. A nyomorban is lehet lubickolni, csak nemzet legyen. Igaz, balfaszkám?

Amúgy pedig a cikk iszonyatosan jó. Kedves Bandita, köszönjük!!!!

Fuxos (ex bömis) · http://fuxianizmus.blog.hu 2015.03.27. 12:17:16

Jó a cikk. Ugranak is rá a trollok. Max. 5 perc és a beszélő majom is itt lesz.

Saját magukat fogják kinyírni.....mert más nem maradt.

sorstalan gáz 2015.03.27. 12:25:28

"Most nem áll túl jól a jelenlegi hatalom népszerűsége, a támogatása is a béka segge felé közelít. "

Helyesebben:

"Most nem áll túl jól a ballib ellenzék népszerűsége, a támogatása is a béka segge felé közelít. "

Még helyesebben:

"... a ballib ellenzék népszerűsége, támogatása mélyen a béka segge alá kaparta magát. "

nemecsekerno_007 2015.03.27. 12:31:17

A szájjal dolgozás már nagyon jól megy nálunk :) Kéne már olyan amiből lesz is valami :)

Az emberek alacsony adókat akarnak és azt, hogy hagyják őket békén. Az alacsonyabb adó felé el tud mozdulni az ország 2-3 éven belül. A békénhagyás más tészta, az nem megy olyan jól.

nemecsekerno_007 2015.03.27. 12:32:55

@1ghost: ?

Lehet, hogy a munka alapú társadalom például hülyeség, de akkor mi legyen helyette?
Tüntetés alapú?

Netuddki. 2015.03.27. 12:39:08

@alfacharlybravo: "Orbán Viktor Matolcsi György mondjon le! És ki lenne helyettük?"

Esetleg egy becsületes ember? Akinek még van némi esze is.
Szerintem nem megoldhatatlan feladat, úgyhogy ez a leggyengébb érv amit hallottam.

"Engem nem zavar hogy belföldi gazdagszik"

Hát engem meg zavar ha nem dolgozik meg érte és becsületes, jobb képességű magyarokat hoz hátrányos helyzetbe.

"de ha aprópénzért a külföldinek kiszolgáltatja az országot valaki az zavar és az a görög tragédiához vezet."

Pontosan ezt csinálja az orbán banda.

Bafana 2015.03.27. 12:39:49

"Orbán Viktor nem fog lemondani, és nem adja át önként a hatalmat"
Hogy ÁT-adja a hatalmat, ahhoz OV.-on kívül kellene még egy valaki. Melyik balf@szra gondoltál? Szigertvárira? Tóbiásra? Gőgös Kispuskára? Kire?
Először választást kellene nyerni. Úgy nem lehet senkit elzavarni a hatalomból, hogy hetente egyszer-kétszer tüntetgetünk, meg minden nap lemondatjuk a Fideszt.

Netuddki. 2015.03.27. 12:40:54

@nemecsekerno_007: "Lehet, hogy a munka alapú társadalom például hülyeség, de akkor mi legyen helyette?"

Na ezt a bullshitet is a megélhetési politikusbűnöző szajkózza aki még életében 1 napot nem dolgozott a versenyszférában, meg úgy általában.

Ha nem dolgozol, nem lesz bevételed, éhen halsz. Balfasz fideszesek, fideszes balfaszok!

Netuddki. 2015.03.27. 12:43:57

@Bafana: Most nagyon leegyszerűsítem a dolgot, csak hogy te is megértsd.

Van egy vállalat aminek a kinevezett vezetője egy ostoba, csaló bűnöző. Egyértelmű, hogy ha az illető marad akkor csődbe jut a vállalat. Mit tesznek a tulajdonosok?
LE-VÁLT-JÁK bazmeg! Nem azzal foglalkoznak, hogy ki lesz helyette, leváltják oszt jó nagyot...

1ghost 2015.03.27. 12:48:21

@nemecsekerno_007:

Tudásalapú társadalom. És teljesítmény valamint szakértelem által vezérelt társadalom. Úgy mint általában a fejlett országokban. Stim?

A fideszes faszságaiddal meg elhúzhatsz a sunyiba.

borso 2015.03.27. 12:50:15

miniszterelnöknek egyedül Én vagyok alkalmas!!! Fél év alatt gatyába szedném ezt az országot 1 év alatt pedig demokratikus állammá tenném ismét. Viszont nagyon sokan visítva sírnának, ezt tudnotok kell!

Bafana 2015.03.27. 13:07:47

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: azt fogd föl a kisagyaddal, hogy itt nincs olyan, hogy leváltjuk! Főleg nem hetente.
Ki kell írni választást, azt meg kell nyerni, és majd a győztes leválthatja. Le lehet cserélni Ov-t, de max. Lázárra vagy Rogánra. Szerinted melyikük válcsa le?

Sir Galahad 2015.03.27. 13:19:20

"Orbán Viktor nem fog lemondani, és nem adja át önként a hatalmat." Dehogynem. Most volt tavaly választás, ha az ellenzék nyert volna, Orbán pont ezt tette volna, és ha '18-ban nyer, akkor is ezt fogja tenni. Nem sírni meg toporzékolni kell hozzá, hanem választást nyerni.

Bak Fitty 2015.03.27. 13:23:40

Orbánt ki kell zárni (mint egy leprást) a közéletből. Át kell nézni rajta, mint nem létező tényezőn. A dolog félig már megtörtént, innen pár lépés csak, hogy végleg megőrüljön. Ez a fazon immár semmiről se szól. Az apja se, a III/III-as besúgó apósa se, s egyetlen családtagja se. Orbab Orbanovics Romanov! KONYEC!!!

BALTAZÁR 2015.03.27. 13:27:30

Hölgyeim és Uraim,
Orbánt és az egész bandáját el lehetett volna küldeni a p..ába egy évvel ezelőtt. Megtettük? Nem. Akkor most "élvezhetjük" ténykedéseit további három évig. Addig írhatunk ilyen magas színvonalú cikkeket, trollkodhatunk akármennyit, Orbán bizony nem fog lemondani. Majd akkor fog eltűnni ha veszít a választáson, mint azt már megtette 2002-ben. Ja, hogy még mindig nem látható senki aki jobban tudná csinálni és ezt el is hinnék ról a választók? Ez nem Orbán problémája és dőreség ezért (is) őt hibáztatni. Minden országnak olyan a kormánya amilyet megérdemel.

leprecHaUN 2015.03.27. 13:31:25

@Sir Galahad: Na azert erre ne vegyel merget. Mar vesztett valasztast, akkor is jott az ujraszamolas, hidlezaras meg hasonlo nyalanksagok, pedig akkor a mostani buncselekmenyeik toredeket sem kovettek el. Most sokkal tobbet veszthetne, mint a hatalmat, ha valaki becsuletes kerulne oda es mindent kivizsgaltatna. Nem szeretne o bortonben megrohadni csaladostol, ha valasztast veszit, akkor jon a fejetlenseg, kormanyozhatatlan lesz az orszag.

Egy megoldas van, ki kell oket rangatni, felkoncolni parat - a fobunosoket - nyilvanosan. Ez into pelda lenne a kovetkezo vezetoknek. Ha latjak, hogy igy is lehet vegezni, lehet, hogy kicsit maskepp allnanak a dolgokhoz.

Traktoros lány 2015.03.27. 13:34:25

@leprecHaUN: Kicsit elszaladt a fantáziád, nem?

Sir Galahad 2015.03.27. 13:35:58

@leprecHaUN: Bocsánat, de én erősen úgy emlékszem, hogy az első Orbán-kormány - függetlenül attól, hogy voltak tiltakozások a választási eredmény ellen - a választási vereség után átadta a hatalmat a győzteseknek. Nincs ok föltételezni, hogy '18-ban másként tennének.

s 2015.03.27. 13:38:53

"a többi abban bízott ő meg fogja úszni. Mert abban nagyon jó a magyar, ne sajnálja a másikat ha azt baj éri, meg se mozduljon érte, közben várja a csodát. Mikor viszont őt éri sérelem de nagyon fel tud háborodni a maga sorsán"

Ja. Ilyenek vagyunk. De nem felejtünk. A gov (geci_orbán_viktor) már kibaszott mindenkivel. A sérelmek összeadódnak és ha már mindenki fasza tele lesz, akkor borul fel a szaros bili. Attól hogy nem azonnal történik meg a válaszreakció, még nem fog elmaradni. Eljön az is, most már egyre közelebb vagyunk hozzá.

"Orbán Viktor nem fog lemondani, és nem adja át önként a hatalmat. Nem fog tárgyalni, és nem fog elfogadni semmit, ami nem egyezik az akaratával."

Ez tényszerűen igaz. Másrészt igaz az, hogy gov nem marad örökké hatalmon. Ebből a kettőből az adódik, hogy gov erőszakos módon lesz eltávolítva a hatalomból. A 2018-as választásokig lehet el sem jutnak, ha viszont igen, azt durván meg fogják hamisítani az addig megváltoztatott választási szabályokkal, vagy utólagos kozmetikázással. Tehát nagy az esélye az erőszakos hatalmi váltásnak, mert nincs igazán más lehetőség.

leprecHaUN 2015.03.27. 13:40:59

@Traktoros lány: Miert is?

@Sir Galahad: Igen, akkor atadta, orban is kicsit mas ember volt. De 2010 ota mindehova a sajat embereit ultette, teljesen atberhelte az orszagot. Barki is nyer aki nem a fidesz, nagy gondban lesz a fideszkaderekkel. Taposoaknak tomkeleget kellene felszamolni ahhoz, hogy az orszag megtisztuljon.

Aki ilyen mertektelenul es pofatlanul lop, gogos es sertodott, nem fogja megadni magat. Az ilyet a foldbe kell dongolni, masbol nem ert.

s 2015.03.27. 13:41:02

@maxval bircaman szerkesztő: orbánt sem akarják. A ballibákról csak te beszélsz, meg a hozzád hasonló bárányok, akiknek talán jobb volna hallgatni.

Pop40 2015.03.27. 13:41:34

@sorstalan gáz: Kiscsillag, néztél te az utóbbi fél évben időköziket?

nemecsekerno_007 2015.03.27. 13:43:15

@1ghost: és hol van a tudás alapú társadalmad?

igazából tök mindegy mit csinálunk, a lényeg, hogy jól kéne csinálni. ez az ami nem nagyon megy. de tüntetésből nem lesz tudás alapú gazdaság (se)

leprecHaUN 2015.03.27. 13:43:32

@s: Ott a pont. Egyre tobben ertik meg, hogy langyi tuntetesekkel, lemondasra valo felszolitgatasokkal, "szajkarateval" ezeket mar semmire nem lehet rabirni. Verszemet kaptak, latjak, hogy semminek nincsen kovetkezmenye amit tesznek, igy egyre pofatlanabbak. Csak az eroszakos valtas latszik kivitelezhetonek. Sajnos.

s 2015.03.27. 13:43:51

@sorstalan gáz: Nem a ballibákról beszélgetünk. 5 kibaszott éve már nem. Azért az már valami, igaz? Kezdjek eeeemmmúúúútttt ööttéééveeeznni ? BASZOD!

nemecsekerno_007 2015.03.27. 13:45:02

@1ghost: "fideszes faszság" ?!

a faszság a tüntetés. de nem fideszes hanem tőröl metszett...

nemecsekerno_007 2015.03.27. 13:46:05

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

valamit félre értettél, a munkának több értelme van mint a tüntetésnek...

Traktoros lány 2015.03.27. 13:46:43

Na. Radikalizálódnak az szdsz-árvák! :)
Dunába-lövés is lesz? :)

alfacharlybravo 2015.03.27. 13:49:36

@1ghost: Nem vagyok buta te sem vagy az csak más a véleményünk és mások az érdekeink. Ha majd eljutsz oda, hogy megérted van más nézőpont is mint sajátod talán okosabbnak látszol a másként gondolkodóknál is.

s 2015.03.27. 13:51:32

@nemecsekerno_007: "Kéne már olyan amiből lesz is valami :)"

USA-ban most fejlesztenek egy magyar pénzre átszámítva sem drága (190000 Huf), tíz méter hatótávolságú benzinnel üzemelő lángszórót. Szerintem sokan valami ilyesmire gondolnak. Ráadásul most nem is drága a benzin.

alfacharlybravo 2015.03.27. 13:53:05

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Egyenlőre a tények nem támasztják alá az elfogult véleményed szerencsére, de ha mégis jön az általad becsületes embernek mondott vezető és az államcsőd majd talán más lesz a megítélése a mai vezetőinknek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.03.27. 13:53:48

@maxval bircaman szerkesztő: Írd le légyszi, hogy a cikk, hogy írta azt, hogy "ballibát" akar?

Bármilyen cikk is van, a narancsszoponcok egyből balibáznak. El vagytok ti varázsolva.

s 2015.03.27. 13:54:05

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

A munka alapú társadalom úgy van értve, hogy mindenki dolgozik, csak ők nem.

s 2015.03.27. 13:56:51

@Bafana: "Ki kell írni választást, azt meg kell nyerni, és majd a győztes leválthatja."

Nicolae Ceaușescu is ezt gondolta. Aztán máshogy alakultak a dolgok.

s 2015.03.27. 14:03:12

@BALTAZÁR: "Ez nem Orbán problémája és dőreség ezért (is) őt hibáztatni."

Ez nincs teljesen így. Azért, mert mindenki más kurva szar, az aktuális vezető még megpróbálhatna nem ezekhez hasonlítani, hanem az ország iránti felelősségét komolyan véve elfogadhatóan, esetleg eredményesen kormányozni. Meg lesz ennek még a böjtje. El kell számolni minden elherdált perccel és forinttal. Akkor nem lesz segítség, mert minden mentség csak az addig tett jó intézkedés lehet, de abból nincsen sok.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.27. 14:03:20

@s:

Ez a dolog totális ballib félreértése.

Fanatikus orbánista kevés van. Ha csak ezek szavaznának, a Fidesz sose nyerne semmilyen választást.

A ballib mítosz: a magyarok többsége hülye orbánista, ezért vannak ilyen választási eredmények.

A valóság egész más: a magyarok többsége kiválóan tudja, hogy a fideszes érdekkör egy korrupt maffia, mely semmivel sem jobb a ballib korrupt maffiánál, de a Fidesz még így is valami újat mutat fel a politikájában, ami elfogadhatóbb, mint a csődöt mondott receptet ismételgető ballibek.

Ennyi az egész. S most látható is ez világosan. A Fidesz népszerűségének csökkenése NEM hoz támogatást a ballibeknek, hanem ez plusz támogatást ad főleg a Jobbiknak és kisebb mértékben az LMP-nek.

Bafana 2015.03.27. 14:11:54

@s: "Nicolae Ceaușescu is ezt gondolta. Aztán máshogy alakultak a dolgok."
Mért hogy akarod, te kis háborús uszító? Ha meghallanál egy puskalövést, már bújnál anyucihoz. Gondolkodj egy picit, mielőtt hülyeséget írsz! Nem lesz nálunk Majdan soha!

nemecsekerno_007 2015.03.27. 14:15:30

@maxval bircaman szerkesztő:

még annyit tennék hozzá, hogy most azért pártolnak el a fidesztől sokan mert túlzásba vitték a "mi jobban tudjuk" mentalitást és nem figyeltek a választókra eléggé. Ez a mentalitás inkább az MSZP-SZDSZ kormányra meg a baloldalra volt eddig jellemző.

nu pagagyí 2015.03.27. 14:25:50

Olyan sajtó kell, amelyik kitalálja mire gondol Kövér.

Trackers 2015.03.27. 14:29:31

Előzetesben annyit, hogy ha GYurcsány a 2006-os Elkúrtuk beszéd után nem mondott le, akkor soha senkitől nem várhatja el immár ezt a gesztust senki.
Orbántól se.

Másrész nagyon sok a kérdés, és sokra én igennel tudok felelni.

Jobban jártam a családi adókedvezménnyel, az egykulcsos adóval is.
Szimpatikus a közmunnka, örülök hogy pörög a gazdaság, nincs infláció, nem adósodik az ország olyan ütemben mint a szocik alatt.

Ha kettő közül kell választanom (MSZP, DK? EGyütt, PM, ...) és Fidesz, akkor a Fideszt választom.

Ha lesz egy olyan komolyan vehető formáció, mely nem a Jobbik, és elutasítja mindkettőt, akkor majd arra.

Addig viszont Fidesz.

Megfogalmazom másképpen.
Én pont annyival utálom jobban az MSZP-t, DK-t, ... a Fidesztől, mint te a Fideszt ezektől.

Tudományos Iibsizmus 2015.03.27. 14:43:25

A rohadt ballibák az okai mindennek! Ha a libsik nem privatizálták volna a bankrendszert, nem lenne itt semmi probléma!
De majd április 10.-én csattanós választ kaptok libsik Tapolcán!

Ms Diane Choksondik 2015.03.27. 14:56:09

miért kéne lemondani? mert 3000 "civil" nyüszög?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.03.27. 14:58:03

@Trackers: Gyurcsánynak 2006-ban le kellett volna mondania. Akkor már az első fidesz 2/3-ad sem lett volna meg. Nyert volna a fidesz (helyesen), de nem teljhatalommal. És ebből mindenki vezesse le, hogy mi lenne most más. Gyurcsány nem az ösztödi beszéd miatt lett a rendszerváltás óta a legkártékonyabb politikus, hanem hogy nem ismerte fel: le kell mondani.
És Viktor nem fog magától lemondani bármi is lesz, ez nyilvánvaló.

s 2015.03.27. 15:00:50

@leprecHaUN: "Nem szeretne o bortonben megrohadni csaladostol, ha valasztast veszit"

Nem is kell. Simán lelövik, mint a veszett kutyát.

s 2015.03.27. 15:02:03

@leprecHaUN: "Ha latjak, hogy igy is lehet vegezni, lehet, hogy kicsit maskepp allnanak a dolgokhoz."

Mióta mondom már ezt. Végre más is belátta.

sanyix 2015.03.27. 15:03:17

@leprecHaUN: gondolom azért, mert arra hogy ebben az országban becsületes ember kerüljön hatalomra, annak esélye kb a lottó ötösével vetekszik.
A felkoncolós elkergetős témánál is hasonlóak az esélyek, mert a magyar egy birka népség.

s 2015.03.27. 15:05:56

@Traktoros lány: "Dunába-lövés is lesz? :)"

Nem vagyok szdsz árva.
Ha rajtam múlna, már lett volna. Minden vasárnap, bogaram. Most, hogy a boltok is zárva vannak valamivel csak el kell tölteni az időt. Nem gondolod?

leprecHaUN 2015.03.27. 15:06:37

@Ms Diane Choksondik: Mert a gyanuja sem merulhet fel annak, hogy kozpenzeket sundam-bundam uzletekben forgatott es asszisztalt 30e ember megtakaritasainak a lenyulasahoz.

De nem kell lemondania, mert akkor szepen elsunnyog es eli vilagat a lopott lovebol. Jobb ha kivarja, amig meglincselik.

s 2015.03.27. 15:26:28

@maxval bircaman szerkesztő:
"A valóság egész más: a magyarok többsége kiválóan tudja, hogy a fideszes érdekkör egy korrupt maffia, mely semmivel sem jobb a ballib korrupt maffiánál, de a Fidesz még így is valami újat mutat fel a politikájában, ami elfogadhatóbb, mint a csődöt mondott receptet ismételgető ballibek."

Tipikus ostobaság. Aki tudja, hogy valami szar, mégis arra szavaz, az egyszerűen hülye. Ennyi. A magyarok többsége - az ábra alapján - hülye.

Ez a "valami új" sem létezik, csak beszélnek róla. A többség saját balfasz döntésének igazolására maga által odatolt téveszme. Keserű lesz az ébredés mindenkinek. Egy csomó elvesztegetett idő és lehetőség, az ország nemzetközi lejáratása, a megtakarítások elherdálása. Nem lesz, aki megbocsásson, mert ezek után nem is lehet. Az ország tönkretételéért az ország vezetője fog felelni.

neduddgi99 2015.03.27. 15:27:11

hát bakker én már annak is örülnék, ha maga Merkel asszony lenne a mi államfőnk is, ennél jobban már Ő sem tudná jobban szopatni minket ...csak ezek már tovább...tényleg NE!!!!!!! itthon meg már nem nagyon van alternatíva :s

s 2015.03.27. 15:28:30

@Bafana: "Ha meghallanál egy puskalövést, már bújnál anyucihoz."

Igen, de csak azért,mert nála is puska van. Kérnék tőle még lőszert, nehogy nálam kifogyjon.

Seggfej.

s 2015.03.27. 15:30:08

@nemecsekerno_007: pubi, lejárt az idejük. Mondhatod ezt okoskodva, de ez a helyzet.

SMFB 2015.03.27. 15:33:29

@Tudományos Iibsizmus: Ja. Oszt hány külföldi tulajdonú bank vagy egyéb pénzintézmény csődölt be itthon mostanában vagy az emúthúszonötév alatt? És hány "becsületes, igaz magyar" pénzintézet? Agrobank, Lupis, Globex, Ybl Bank, Gyomaendrőd, Széchenyi Bank meg az emútnyóchét szemete - ez mind balliba privatizáció eredménye? Na ne mondd már!

1ghost 2015.03.27. 15:38:34

@alfacharlybravo:

Ó hogyne! Sőt, mi több! Állítsd azt, hogy a föld tojás alakú, majd tett hozzá, hogy nem vagy buta, csak más a véleményed.

Na, ennyit erről.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.27. 17:09:38

@s:

A liberalizmus bukott, az nem kell. Ezért minden másra szavaznak az emberek szívesen.

s 2015.03.27. 17:24:08

@maxval bircaman szerkesztő: Fel lesznek akasztva, birkaember. Felfogtad?

Nzoltan 2015.03.27. 17:40:38

@s: Az nagyon más világ volt.

nemecsekerno_007 2015.03.27. 17:57:21

@s: Ja persze.

Recseg, ropog mint a kapitalizmus :) Nemsokára összeomlik.

Ezt mondogatták a szocializmusban. Aztán mi lett.

Hofi klasszikus mondása mint a mai napig aktuális:
- Marx ott nyugaton megírta a Tőkét. Mi itt olvassuk. Azok meg ott számolják.

:)

tralalala 2015.03.27. 18:57:19

"Ki gondolja azt a mesébe illő fordulatot, Orbán Viktor bármit is elismer, bevállal, meghallgat, utána szelíden megváltoztat bármit is az elképzeléséből?"

Eddig olvastam, hiszen ezt gondolom a netadó alatt nyögve írod, és akkor valami mágia folytán egy párhuzamos valóságból van ez az írás.

@s: "Tipikus ostobaság. Aki tudja, hogy valami szar, mégis arra szavaz, az egyszerűen hülye."

Ez egy nirvána-érv. Ha azt állítod, hogy van jobb, mutasd meg, hogy ki az.

Szavazni azokra lehet, akik indulnak a választáson, olyan rublika nincs, hogy "szerintem legyen minden jó", meg arra sem lehet szavazni, hogy szálljon le Gábrel arkangyal, és oldja meg a világ problémáit.

Választani csak reális lehetőségek között lehet. A Fidesz reális lehetőség. A "legyen minden jó" meg nem.

Nem szavazni pedig azt jelenti, hogy belenyugszol a többi ember akaratába.

gébics · http://www.geebics.blog.hu 2015.03.27. 21:33:54

@maxval bircaman szerkesztő: Jobb is ez a tolvaj banda! Majd ha a házad és a gyerekeid házát is viszik (ha ugyan nem tartozol Te is a haverok közé), gondolj erre!

2015.03.27. 21:37:34

nem lemondani, hanem leborulni fog. holtan a színpadról, ha valaki veszi a fáradságot és a nemzet hőseként felszabadít minket

s 2015.03.28. 22:32:31

@maxval bircaman szerkesztő: A népek fogják fellógatni orbánékat. Nem is leszek meglepve egyébként. Meglepve azon vagyok, hogy eddig még nem tették meg.

s 2015.03.28. 22:40:23

@tralalala: "Választani csak reális lehetőségek között lehet. A Fidesz reális lehetőség."

Nem sok történelmet olvastál. Számos esetben az történt, hogy a tömegek nem választottak, hanem csak eltakarították az addigi hatalmi réteget. Nem foglalkoztak azzal, hogy mit hoz a holnap, a dolgok menet közben alakultak. A fidesz nem reális lehetőség, mert gazdaságilag fenntarthatatlan állapotba navigálta az országot, miközben belpolitikai balhék közepette egyre inkább ellene hangolódtak a tömegek. Ezt nem észrevenni a vezetők részéről politikai vakság, aminek idővel kemény következményei lesznek. Részedről csak elfogultság, ami nem olyan súlyos probléma, mert gondolom nem vagy döntéshozó semmilyen kérdésben.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.29. 08:38:27

@s:

Ez nem valószínű. Orbán most is százszor jobb a ballibáknál, s ez a többségi vélemény.

Persze az lehet, hogy a CIA megunja az egészet és csinál Majdant, ezt nem lehet kizárni.

s 2015.03.29. 14:58:27

@maxval bircaman szerkesztő: "Orbán most is százszor jobb a ballibáknál, s ez a többségi vélemény."

Tévedésben vagy, birkaember.

1. Nem valakikhez képest kell jobbnak lenni. Abszolút értelemben kell jónak lenni. Az, hogy valakinél kevésbé vagy szarabb, csak a gyengék mentsvára. Szarból épült és ezért nem is fog sokáig kitartani.

2. Nem ismered a többségi véleményt. orbán nem is kíváncsi rá. A lézerjani megmondta, ha pl. a vasárnapi zárva tartás ügyében népszavazás lesz, azt simán elbukják. De ott van még az útdíj, mint ahogy ott volt a netadó. Recseg-ropog az épület, hamarosan összedől. Akkor fusson, ki merre lát.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.29. 15:20:18

@s:

Nem érted.

Itt elvekről beszélünk, nem egy adott pártról.

s 2015.03.29. 15:40:13

@maxval bircaman szerkesztő: Szerinted én sosem értem és mindig elvek vannak, nem pedig konkrét esetek.

Fasz kivan.

Azt csinálom, amit ilyenkor szoktam. Fogadást ajánlok.
Lelövi -e orbánt, matolcsyt, tarsolyt (ezek valamelyikét) egy bérgyilkos mostantól 3 éven belül. A tét legyen egy palack Dom Perignon pezsgő, ha elfogadod ezt a nevetségesen alacsony (45000 forint) tétet.
Nos? Szerintem igen, mert ezúttal sikerült pénzes faszkalapokkal kibaszni, akik nem fogják ezen annyira könnyen túltenni magukat.
süti beállítások módosítása