A büdös életben nem fogja megtudni tündérország népe mi is történt valósában harminc évvel ezelőtt, mikor a kommunista rendszer ellenzéke még csak formálódott. Akkor azért más idők jártak a kor szerint is még fiatal demokratákra meg az ő szövetségükre, sokan közülük maguk is a rendszer vezető káderei voltak. A mai szóhasználattal élve, belülről bomlasztották a kádári barakkot. Orbán Viktor KISZ titkár volt, Kövér László csak a pártnak köszönhetően tette le az egyetemi vizsgáit olyan hét év alatt, mert nem csak csúnya volt már akkor is, de még nagyon buta is. Pintér Sanya is nagyon komcsi volt, mert egy rendőrnek nem is lehetett másként akkor karriert csinálni. De sokan volták még ezeken kívül is a ma a magát annyira jobboldalinak valló polgári keresztények közül azoknak a büdös komcsik szekértolói, de mára már ezt nagyon szeretnék elfelejteni.

A mai történetek függvényében nagyon nem szeretné a jelenlegi kormánypárt, ha éppen róluk derülne ki, kik is voltak valójában, mit is műveltek akkor, ha rájuk rontott az akkori rendszer. Most ők polgárok már és ezért urizálnak is, övék a hatalom, nagy birtokaik vannak, bármit megtehetnek, amihez éppen kedvük van. Ha azt akarják, jöjjön vissza a múlt, és ne legyen hétfőn televízió adás, vagy legyenek zárva a boltok a vasárnap, akkor azt simán megteszik, és még jól is érzik magukat közben. Ők az urak, olyanok mint egykor a pártállami időkben a tanácselnökök, és pártitkárok voltak.

Orbán Viktor is belülről bomlasztotta a rendszert. Apuci azért nem volt annyira nagyon komcsi, csak párttag, de a fiacskájának így is tudott valami árnyékot tartani, mikor az elkezdett ingyenesen felsőbb oktatásba részt venni. Akkor ez még természetes volt, sokan bekerülhettek az egyetemekre akár ingyen is, és el is végezhették azt. Ma már ez sem nagyon van így, a jelenlegi rendszer már nem akar az okos emberekkel megküzdeni. Szóval. Orbán, aki akkor még csak kis geci volt, bevonult katonának. Ott voltak a többi egyetemre felvett későbbi szobatársak közül is már néhányan. Őket nevezte a rendszer előfelvételis táposoknak. Egy évet kellett lehúzniuk az egyetem előtt, és nem voltak agyonhajtva, mint a mezei sorkatonák. De a rendszer azért külön is figyelt rájuk, és nézte a tevékenységüket. Divat volt akkoriban a seregben a hangulatjelentés, a politikai oktatás, az agitálás, a szovjet minta. Nem kellett ahhoz beszervezni senkit, írjon a társairól egy jellemzést, és azt átadja a parancsnokának. Ehhez nem kellett a titkosszolgálat, nem kellett beszervezés, önkéntesen ment, igaz parancsba is kapták az akkori bakák. Minden volt a papír, az jó sok dolgot elbírt.

Az akkori Orbán Viktorról nem sokat lehet tudni. Biztos más volt mint ez a mostani, lehet még normális cselekedetei is voltak. Nem véletlenül kapott Soros ösztöndíjat, nem véletlenül zavarhatta haza az orosz csapatokat egymaga. Nagy homály fedi az akkori tevékenységét. Még saját maga sem szívesen beszél róla mi is történt akkoriban valójában vele, és társaival. Ma már világosan látszik, akkoriban határozták el az ország kirablását, az egyéni meggazdagodást, a haverok mutyiját, a folyamatos hazudozást mindenről. Akkor még őszinték lehettek, és beszariak. Ma már Orbán egy G Viktor azt állítja, nem volt beszervezve, de a mai Orbán Viktornak már egy szavát sem nagyon hiszi el a józan ésszel gondolkodó. Valami lehetett a füle mögött már akkor is a kis csókának, nem ültették le, nem volt megfigyelés alatt, külföldön tanulhatott. Ennek az akkori rendszerben azonban ára volt. Nem is kicsi. Valamiért azonban Orbán Viktor mélyen hallgat az élete ezen részéről. Vajon miért?

Simicska Lajossal most már nagyon nem barátok. Eddig jól működött köztük a véd és dac szövetség, amiről Orbán egy G Viktor úgy gondolta, most már fel lehet rúgni. Tolt már annyi pénzt Lajosnak, legyen neki annyi elég, most már vannak új barátai, van új szolgája Felcsút sertéstelepén aki vigyázz a pénzére, Lajos már nem olyan fontos. Csakhogy Lajos ezt másként gondolja. Neki nem elég az isten pénze sem, még mindig szeretne gyűjtögetni magának a közösből. Annyira azért nem hülye, ezért bármit is kitaláljon, vagy kövesse az orbáni hagyományokat és szemrebbenés nélkül hazudjon. Neki üzleti agya van, nála még játszik a valóság. Lassan adagolja a pofonokat, és ez most elég nagyra sikerült. Ha a nép bálványa ügynök volt, akkor oda a Békemenet lelkiereje, és több százezres hazugsága. Lajos tudja hogyan kell valakit rendesen tökön rúgni. Nem kell mást csinálnia, csak beszélnie a múltról, és hagyni Orbán Viktort magyarázkodni. Szép egy aknamezőre vezette az egykori barát a nemzet nagy stadionépítőjét. Nagy követ rúgott ki a Fidesz falából. Orbán Viktor felett most már ott fog lebegni a gyanú árnyéka, és a legjobb az benne, nem tud elbújni előle sehova. Ha nem ismeri be, az eddigi cselekedetei alapján senki nem fog neki hinni. Ha azt akarja tisztázza magát, akkor be kell bizonyítania a valótlanságot, azt meg valamiért nem akarja. Mert akkor kiderülhet róla, ki is ő, és mit is csinált valójában. Hát, nagy szarban van Viktor, hallgatni fog, mint a csuka, pedig most horogra akadt. BANDITA.

Címkék: ügynök jelent Orbán Simicska Lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr597254899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása