Három hétig vívódott a nem létező lelkiismeretével a Hír tv Célpont stábja. Nem kell majd meglepődni ha ez a mélyről jövő etikai válság majd rövid időn belül feltűnik a közszolgálatinak nevezett lakájmédia egy új műsoraként. Ja kérem, a piacon farkastörvények uralkodnak, a számlákat fizetni kell, a becsület, és a szakmai tisztesség pedig bármikor eladó harminc rezsicsökkentésért. Ezen nagyszerű szakmai alultápláltság mentén most éppen Orbán egy G Viktor médiakutyái új falkába terelődnek, és innen segítik majd hírhamisításukkal a jobban teljesítés rendszerét.

Nyílt videó üzenetben adják szerintük a világ, de legalább az ország tudtára a szerintük olyan fontos megállapításukat, amely egyben az értékrendjüket is megmutatja. Nem maradnak meg szakmai alapon a hiteles tájékoztatásnál, ami az előzményeket tekintve nehéz is lenne nekik, inkább nyíltan oda állnak Orbán egy G Viktor mögé. Ebben nem zavarja őket azon tény beismerése sem, eddig is kizárólag a nemzet pocakos focihuszárának az agymenése alapján igyekeztek befolyásolni a tájékozatlan nézőt. Ha ez a befolyásolás szerintük nem volt elegendő, minden erkölcsi gátlás nélkül adták le egyoldalú tájékoztatásukat az emberek megtévesztése kedvéért. Ha kellett még magát a hírt is meghamisították, ha erre nem volt mód, akkor csak olyan szereplőket vonultattak fel, akik a kormány álláspontjának megfelelően nyilatkoztak. Hetekig turkáltak Gyurcsány szakdolgozata után, hónapokig bizonygatták ma a szegénység csak riogatás, évek óta az ellenzék lejáratásával vannak elfoglalva. Egyoldalú, szakmaiatlan, sivár, mocskolódó műsorok készültek náluk, és valahogy mindig az jött le belőle, a kormánynak bizony igaza van. Igaza van, mikor azt állítja a menekült ellenség, igaza van, mikor az állítja multik az ellenség, igaza van, mikor azt állítja kellenek a stadionok, igaza van, mikor azt állítja csak Orbán egy G Viktor a megoldás. Hűen szolgáltak ezen érvek, és tények mentén, készítették a műsort, amiből sosem hiányzott a bukott baloldal, vagy a Gyurcsány a hibás megállapítás.

Azonban most kicsit beleköptek a levesükbe a csatornánál ahol eddig nyugodtan ugathatták az ellenzéket, és újra elkezdték magukat oknyomozóként beállítani. Eddig is használták ezt az elnevezést magukra, csak nem tették hozzá, Orbán egy G Viktor oknyomozói vagyunk. Minden szempontból meg is feleltek Orbán Egy G Viktor erkölcsi mércéjének, és mindig Orbán egy G Viktor volt az oka annak, nyomozzanak az érdekében. Csak a szóösszetételt igyekeztek a maguk szolgálatába állítani, azt is egy sajátos értelmezéssel, ahogy a hamisításban, vagy félinformálásban az már megszokott a jelenlegi kormányoldal részéről. Mivel a jelenlegi helyükön ilyen módon már nem szolgálhatták tovább imádott gazdájuk érdekeit, hirtelen három hét alatt feltámadt a lelkiismeretük. Ebben biztos nem játszott szerepet az állami milliárdokkal fenntartott szennymédia átalakítási terve, ahol mostantól lesznek már hírműsorok is. Kellett némi idő, amíg a volt főnökük bejátssza magát az új Orbán egy G Viktor által elképzelt hírhamisító gépezet vezetői posztjának ígéretébe, és megteremti a Célpont számára a továbbélés lehetőségét. Ez véletlenül pont három hétig tartott. De hát ilyen az élet, ha feltámad a kormánypárti hírhamisítás lelkinek nevezett ismerete, máris ott van a megoldás, ahol tovább lehet menni a megkezdett orbáni úton. Vannak ilyen véletlenek, ez a kormánypárt köreiben teljesen megszokott.

Hiába állapítja meg most a Célpont, Orbán nem egy geci, attól ez a tény sok millió ember számára már régóta nyilvánvaló. A legszebb az, már a saját táborban is tudja ezt közel egymillió aki már nem mozdul, ha szól a csatába, választásra hívó Kubatov kürtszó. De a Célpontnak ez nem fontos, ahogy a szakmaiság sem volt eddig sem számára mértékadó. Mennek a többi Orbán seggnyalóvak együtt a szennymédiába csicska műsorokat szerkeszteni, nulla színvonallal. Csak annyi marad a fontos a számukra továbbra is, meg legyenek fizetve, és tudjanak szerepelni. Meg persze segítsenek az ország elől eltakarni a valóságot. Csak azt a fajta tündérországot ismerjék meg a nézőik, ahol Orbán egy G Viktor már király, és mindent jobban tud, és lát. Ahol mindig az ellenzék, vagy a korábbi kormányok a hibásak. Ahol nem kell elmondani, bizony növekszik a szegénység, valós a munkanélküliség, a közmunkás nem él meg a neki oda lökött megalázó lehetőségből. És nem kell azt sem elmondani, Orbán egy G Viktor bizony lopja a közpénzt, ahogy ezt teszi Rogán Lázár, Habony, Vajna, Matolcsy, Seszták, az alkoholista Tállai, és még sok kormánypárti köcsög, akik benne vannak a mutyibizniszben. Ugassatok csak médiakutyák, és harapjátok le a farkatokat, meg a másét is. Hamarosan ki lesztek kötve, és el lesztek lökve a konc elől, amit annyira fontos számotokra. BANDITA.

Címkék: felmond Orbán Célpont médiakutya hír-tv

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr187219005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.03.01. 22:49:00

Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e
süti beállítások módosítása