“Hallod! Valami fergeteges volt a pénteki rádiós interjúd. Kár,
hogy most lemaradtam az élő adásról, ismét szét röhögtük volna az agyunkat ha kijössz a a stúdióból. Apám! Ezek megint bevették kanyar nélkül a süket dumát. Még hogy a baloldal vajúdása, meg a gépház próbaüzemének a zaja. Mondtam én neked mindig, egy zseni ez a Habony Árpi. De te is nagyot alakítottál azzal a faarccal ahogy ezt előadtad. Hiába na, az évek meg a rutin. Az sokat számít, ezt mindig is mondtam. Hazudni tudni kell, erre nem lehet csak úgy megszületni. És ismét bejött. Na meg persze ehhez az is kellett, aki hallgassa az adást, az maradjon a seggén, és ne vegye körbe a rádiót, ne zárja le az utakat. Meg ne lázadozzon komolyan senki, csak otthon, a négy fal között. De mi ezt már tudtuk előre róluk, a kedves választókról, ezért is térképeztük fel előre olyan mélyen már régen az emberek viselkedését. Beszélnek ellene, meg fel vannak háborodva, de megveszik azt a qrva matricát. Meg adóznak. Nekünk. És nem is veszik észre. És ez a lényeg. Dőljön a lé. A tüntetéseket meg túl lehet élni, amíg ilyen amatőr módon, okoskodva csinálják.

Na, akkor beszéljük meg a közös dolgainkat. Voltam abban az alpesi országban, aminek a nevét nem mondjuk ki, és leadtam a csomagot a nevedre a bankban. Szóltak, legközelebb több kicsit küldjél, az egy nagy nagyon nehéz, és rossz mozgatni. Erre már én is gondoltam, szólni kellene a Matolcsynak, valami könnyebb papírt használjon. Vagy kevesebbre írjon nagyobb számokat, mindegy. A végeredmény legyen jó, főleg nekünk. Beszéltem Rogánnal is, kicsit be van szarva a gyerek ettől a Juhász Petitől. Mondta is, ha beszélek veled, akkor feltétlenül emlékeztesselek a korábbi szolgálataira. Tudod, mikor még ellenzékben voltunk, te úr isten, az volt egy szar időszak, na akkor ő mennyit segített a kerületi ingatlanok eladásával, ahol polgármester volt. Akkor még ebből a “haszonból” többet rakott a pártkasszába, és kevesebbet tett el magának, mert nem lakott a Pasaparkban ilyen sok helyen. Most már szeretne egy kis nyugalmat maga körül, tudod, végül is ő csak egy egyszerű parasztgyerek. Be kellene vetni az érdekében megint egy kis rezsicsökkentős, államadósságos, bukott baloldalos dumát. Úgy megint el lehetne terelni a figyelmet a róla, és rólunk is. Találkoztam Lőrinccel is. Na, azzal azért kellene csinálni valamit. Egy kommunikációs tréning nem ártana neki, bár nem tudom van e hozzá agya. Valami jobb embert is választhattál volna a vagyonod kezelésére. Ez úgy hülye, ahogy van. Szántani lehet vele, megbízható, de nagyon buta. A múltkor is esőben imádkozott vízért azon a földön, amit a feleséged nevén tartasz magadnak. Most is valami olyat hablatyolt nekem, a legközelebbi megnyert pályázatából szeretne egy hétvégi házat a tied mellett azon a kis tengeri szigeten, ahol a lányodnak is vettünk nemrég. Arra kér, úgy számlázzunk már majd a prodzsektet, esküszöm ezt mondta, ne kelljen neki ehhez a családtól elvenni. Tudod mennyire szereti őket, de ezzel mind így vagyunk. Lázár is mondta, a gyerek a legfontosabb, meg a pontos idő. Ő is rájuk irat mindent. Ja, voltam a tengerentúlon is, ahova most sokan nem mehetnek közülünk. Ezzel azért kellene valamit csinálni. Ildikó is mondta ezt, meg azt is, neki már nem kell több jó barát. Igaz, ezt angolul próbálta megértetni velem, de csak annyit értettem, valami gúdfrend. Andy is volt nálam. A felesége, ne röhögj, megint meg akarja lepni egy világ körüli úttal, ezért jó lenne a kaszinóknak egy kis támogatás. Vagy a filmeknek, neki mindegy. Szegény, mióta nem járt ő sem a tengeren túl, kezd becsavarodni. Pedig menne szegény, de amit itt tesz, na azért most oda nem mehet. Meg ott is volt vele valami, de barátok között ez nem számít. Kinek nincs semmi a füle mögött, valljuk be őszintén. De ez tart össze ilyen szépen bennünket.

Lassan megyek a dolgomra, a többit majd később megbeszéljük. Néha azért egy kicsit engedd el jobban a körülötted levő nagyon hülyéket, akkor legalább nem nagyon figyelnek ránk. Jó ez a mostani rezsitábornok szerepeltetés, vagy az az alkoholista Tállai is tud butákat beszélni, meg az az L Simon is szeret hülyét csinálni magából. De az igazán nagyokra gondolok. Adj már egy kis lehetőséget Kövérnek, vagy Kósának is. Tomika is jó, bár mostanában lejött a cuccról, így elég szépen tud beszélni. Arra végül is jók az ilyen emberek körülöttünk, mi zavartalanul dolgozhassunk. Látod megérte azt a sok törvényt is hozni, kicsit csalni a választásokon, folytathatjuk. Szabályos minden, és mi nagyon jól járunk. Ugyanezt nem tudnánk normális körülmények között megtenni, de pont ezeken sikerült változtatni. Amíg Sanya a belügyminiszter, meg Péter az ügyész, nem is kell félnünk. Na lépek, szóltak itt a következő csomagod. Még dumálunk majd.” BANDITA.

Címkék: bank lopás mutyi Fidesz ORBÁN VIKTOR

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr27060741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása