Ha Vida Ildikó maga vezeti az ellene folyó vizsgálatot, és még bűnösnek találja magát, arra is képes lesz felszólítsa saját magát a lemondásra? És ha felszólítja magát a lemondásra, el is fogadja majd azt, vagy magyarázkodik egy sort, és ráfogja azt egy ellene szóló koncepciós eljárásnak? Ha nem fogadja el a saját vizsgálatának az eredményét, amelyben bűnösnek találta magát, akkor nem fog lemondani? Ha a saját vizsgálat szerint ártatlan, akkor melyik repülőtérről indul majd szabadságra? Ha a saját vizsgálata szerint nem korrupt nagyon, csak egy kicsit, be tud majd utazni az USA területére, egy rövid floridai vakációra? A saját vizsgálatát egyedül végzi, vagy előtte beszél Orbán Viktorral? Ha bűnösnek találja magát, tájékoztatja arról a kormányt, és utána letagadja azt, vagy fordítva?

Hiába na, nem egyszerű egy kormánypárti független vizsgálatot levezetni, még egy NAV elnöknek sem. Pedig valószínűleg neki minden képzettsége megvan hozzá, már régóta a Fidesz hűséges embere, mindig megteszi, és megtette azt, amire az kéri. Az iskoláiról, vagy a végzettségéről nem sokat lehet tudni, de a nemzet pocakos focihuszára nem szokott sokat adni a komcsik alatt szerzett diplomában rejtőző tudásra. Neki magának is külföldre kellett akkor menni ösztöndíjasként mélyíteni a liberális elveket, hogy később megfelelően nemzeti keresztény tudjon majd lenni.

Mit is lehet várni egy Orbán Viktor belső köreihez tartozó ember elleni vizsgálattól, főleg ha abban benne rejtőzik az a pofátlan szemétség, hogy az érintett azt pont maga végzi el maga ellen. Végül is a Fidesz, és maga Orbán Viktor is semmilyen gátlástalanságtól nem riad vissza, ha úgy érzi megsértették az érdekeit, vagy csak ki kell basznia a jó néppel, hagy érezze az a kétharmad erejét. Elég csak az internet adó visszavonása miatti bosszújára gondolni, amikor is egy olyan senkiházira bízta a konzultációt, aki pont előtte le büdös bogarazta a benne résztvevő százezreket. Most meg teli pofával magyarázza a konzultáció fontosságát, és működési mechanizmusát.

Ha egy kicsit messzebbre tekint az ép elmével gondolkodó, a Fidesz, és Orbán Viktor eddig minden kétségesnek tartott ügyet kivizsgált, és rendben talált. Lázár János annyit ér, amennyije van, és ki tud fizetni kétmillát zsebből, miután azt elköltötte közpénzben. Rogán Tóni is rendben van lakásilag, a NAV megvizsgálta, és tisztának találta. Ez a NAV, az a NAV, aki most maga ellen vizsgálódik. Szerinte Tóni szabályosan vagyonosodott meg, és nem gáz, ha többet rakott félre, mint amennyit addig keresett. És a külügyminiszter is rendben van. Már az új, aki régen táska cipelő volt Orbán Viktor seggénél. Az is rendben van, apuci oda adta neki az utolsó negyvenhatmilláját, csak a fiúcska tudjon már végre egy normális házat venni magának. Majd a rezsibe is biztosan beszáll a család, maradjon a gyereknek pénze kaviárra, meg az úszómedence fűtésére. Na és akkor ott van az Orbán Viktor háza mellett épült stadion, ami tündérországban házbővítésnek felel meg. Abban sem talált közpénzt a vizsgálat, vállalkozók dobták össze neki a nagy képernyős meccsnézés lehetőségét a háza mellé. Igaz, aztán találtak kétmilliárdnyi közpénzt is ott, de az olyan kis összeg a Fidesz háza táján, biztos csak elkerülte a figyelmüket. Meg Orbán Viktor is azt mondta, abban ugyan nincs közpénz, márpedig ő nem szokott hazudni. Ezt maga állította magáról.

Akár mekkora bajban is van a Fidesz most a kiborult bili miatt, a felelősséget nem fogja vállalni ebben az esetben sem. Van egy annyira szemtelen hazudozó médiakutya gépezet a kezében, mindent be fog vetni mentse a hozzá közel álló személyt. Ki fog állni mellette, igaz burkoltan, ha kell az időt fogja húzni, ha kell másra keni a felelősséget, ha kell a jogállamra hivatkozik, amit addig két lábbal tiport. Most van némi zavar a házuk táján, de már annyi mindent kidumáltak, és lezártak, ezt is meg fogják próbálni nyertesként lezárni. Megnyerték a választásokat, náluk a kassza a közpénzhez, jön az uniós pénz, itt lesz Paks több ezer milliárdja, az igazi kaszálás csak most kezdődik a számukra. Ekkora lóvét nem hagyhatnak veszni, hiszen eddig is erről szólt a politikájuk, és annak most érne be a gyümölcse a számukra.

De az is előfordulhat, elvitetik a balhét a nagyasszonnyal. Még konzultálni is fognak róla a nemzettel, és azt is megteszik, ennek a felelőse Simicska Lajos lesz. Aztán a nagyasszony lesz Orbán Viktor adóügyi főtanácsadója kiemelt közpénzért, és még ki is fogják tüntetni a szabadságharc nagykeresztjével. Még Békemenet is lehet az érdekében. Az USA meg közellenség lesz, aki beleszólt egy független állam belügyeibe, és nem vette jó néven az állami korrupciót, ami az ország kifosztására irányul. És az adóemelések tovább folytatódnak, az iskolák száma csökkenni fog, ezzel szemben lesz közmunka bőven, és vasárnap lehet majd vásárolni a kormányközeli üzletekben. Ha hagyja magát továbbra is hülyének nézni az ember. BANDITA.

Címkék: vizsgálat Fidesz NAV Vida Ildikó Korrupt

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr316868283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.06. 05:37:37

Most dől el okos nép-e a magyar. Vajon észreveszik-e a magyarok a csapdát az egész ügyben...

A független Mo. léte a tét.
süti beállítások módosítása