A nemzet pocakos focihuszára laza fehér ingében, zsebre dugott kézzel, testőrei sorfala mögül bátran kivigyorogva lépett be a Kötcsén megtartott találkozóra. Nem, nem állt le beszélgetni senkivel, a sajtóval sem, magával volt eltelve. Csak kiszivárgott hírek láttak meg a turulmadaras napvilágot, mi is történt ezen a jobboldali politikusok, és az ő értelmiséginek mondott holdudvaruk által szervezett találkozón. A fénypont mindenképpen Orbán Viktor beszámolója lehetett tündérországról, aki szerényen tárta a hallgatóság elé az eddig elért sikereit. Megállított egy árvizet, leszámolt a bankokkal, és csökkentette a rezsit. A taps pedig szűnni nem akaró volt, miután ezen tetteit szép sorban előadta.

Biztos az idő rövidsége, vagy a vele született szerénysége miatt nem tudta teljes egészében előadni, mi is volt még az a siker, ami mindenképpen az ő nevéhez köthető a kormányzása alatt:

Elkészíttetett egy olyan alaptörvényt, amiről nem is beszélt a megválasztása előtt, kétharmaddal elfogadtatta, és azt azóta is megszegi.
Ellopott háromezer milliárdnyi magánnyugdíj vagyont, és úgy el tüntette, azóta sem látszik.
Törvénygyári bohózattá silányította a magyar országgyűlést, ahol a Fidesz jogalkotási módszere szerint érvényes lett minden állami pénz ellopása a kormánypárt érdekeinek megfelelően.
Bevezettetett harminc új adófajtát, ezeket elnevezte nem megszorításnak.
Kitalálta az ” adóztassuk meg a bankokat, és a multikat, ne a szegény embereket” című mesejátékot, közben tisztában volt vele, a bank és a multi mindent áthárít a lakosságra. Viszont ezt következetesen nem hajlandó beismerni, pedig tud róla.
Napi rendszerességgel utalt Simicska Lajosnak milliárdos közbeszerzéséket.
Az új munka törvénykönyvével a melóból élők nagy részétől elvette azok jövedelme egy részét, egy szűk részt pedig megjutalmazott az egykulcsos adó előnyeivel.
Összelopott magának egy stadionra valót, és azt mondta, ebben nincs is közpénz. Csak olyan kétmilliárd, de nála ez mára már nem tétel.
Kivont az egészségügyből egy halom pénzt, és stadionra költötte. A rokkantat csalónak nevezte, mert nem volt lába, az orvost meg hálátlannak, amiért nem itthon gyógyít, hanem sok pénzért külföldön.
A szolgálati nyugdíjasokat lefokozta bohócnak, és elvette tőlük a járandóságuk egy részét, miközben járadékossá fokozta le őket.
Adott Mészáros Lőrincnek ezer hektár földet, és hétmilliárdnyi magánvagyont. Az pedig ezt hűen megőrzi a számára, mint befektetést. Még szerencse, hogy legalább ennyi látszik csak Orbán Viktor magányvagyonából, a többi meg ki tudja kinél figyel.
Kinevezte Matolcsy Györgyöt a jegybank élére.
Kitalálta a közmunka intézményét, és adott hozzá havi negyvenhétezer forintot megélhetésre, meg egy kecskét is javasolt az erkélyre.
Lecsökkentette a felsőoktatás keretszámait, és elvette az oktatásra szánt pénz egy részét, és ebből is stadiont épített.
Újra osztotta a dohánypiacot, aminek a neve trafikmutyi lett. Ebből jutalmazta a hozzá hű embereket.
Elengedett egy baltás gyilkost, némi állampapír jegyzésért cserébe, és nem zavarta az emiatt égő magyar zászló egy örmény városban.
Épített egy stadiont, ami felett Grippen körözött.
Úgy csökkentette az államadósságot, hogy az nem is látszik, viszont néha növekszik.
Szabadságharcot folytat az EU ellen, de követeli tőle az országnak járó pénzt, és azt szétosztja a haverok között.
A független újságírásból lakájmédiát varázsolt, a sajtószabadságot a saját hazugságainak az elfogadására tette kizárólagosan elfogadhatóvá.
Pocakot növesztett, és nem találja az elgurult gyógyszerét.
Családi elfoglaltsággá tette a falopást, de ezt a veje még csak egyedül csinálja.
Olcsóbb államot ígért, de az közben elég drága lett. Biztos ezért nincs szüksége tovább az országházra, hiszen ott már nem folyik komoly munka. És különben is, a királyok várban laknak.
Visszahívta az oroszokat, csak most azok Paksnál vonulnak be. És ezt sikerült neki úgy megtenni, senkinek a véleményét nem kérdezte meg, senkivel nem beszélt róla. Igaz, most nem tankkal jönnek az oroszok, csak drága hitellel, de ebből Orbán Viktor csak az előnyöket fogja élvezni, a lakosság meg a visszafizetés terheit.
Épített még egy stadiont, és építeni fog még egyet.
Előnyben részesíti az euróval fizetőket a honi piacon, számukra sok forintot biztosít ellenértékként.
Andy Vajna a barátja lett, a kedvéért átrendezte a szerencsejáték piacot is.
De itt ezzel még nem értek vége a sikerek, és azok nem is teljesek a felsorolásban, de legalább megígérte, folytatja.

A Fidesz egy egy személy által felépített és irányított párt, amely hűen ápolja a régi kommunista hagyományokat, abból sokat tanult, és szívesen alkalmazza is a működtetetéshez a régi elvtársakat. Mivel csak egy személynek az akarata irányítja, Orbán Viktor fenti sikerei is hozzá kötődnek mind személyesen, bárki is adta hozzá a nevét. Hiszen elképzelhetetlen a kormánypárt működésében semmilyen olyan cselekedet, törvény, jogszabály, amit Orbán Viktor ne hagyott volna jóvá, vagy ne tudott volna róla. Nélküle a Fidesz nem létezne, az csak vele képzelhető el. Ezért is van meg a kormánypárton belül az az egységnek látszó arculat, ami azt működteti. Pedig azt csak egy ember akarta irányítja, ő büntet, és ő is jutalmaz mindent, és mindenkit. Semmi sem történhet meg az országot irányító hatalomban, amit ne lehetne hozzá kötni. Viszont az is kétségtelen, Nagyon jól meg van szervezve a Fidesz berkein beül minden, mindig megvédik egymást, és mindig igyekeznek magukat egységesen kidumálni minden olyan cselekedetekből, ami az országnak a kárára is válhat. Vagy már lett is belőle baj. De ezek inkább sikerek, legalábbis Orbán Viktor szerint. És még büszke is rá. BANDITA.

Címkék: mutyi hazudik Orbán Viktor Kötcse

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr846676053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Today05 2014.09.10. 07:13:46

és mit tesz ez ellen az átlag szavazó? megszavazza őket újra és újra, sajnos lehet fújni rájuk, de amíg ők vannak megválasztva, az azt jelenti, hogy az ország 90%-a hülye, aki rászavaz azért, aki nem megy el szavazni azért, tehát végeredményben magunknak köszönhetjük, és magunkra kellene elsősorban fújni
süti beállítások módosítása