A nemzet első számú rezsitábornoka, aki általában hibátlanul fel tudja olvasni a rezsi-rizsa éppen aktuális népámítását, bár annak megértése már valószínűleg elég nehéz feladat lehet a számára, éppen most tesz tanúbizonyságot korlátozott képességeiről jogszabályismeret, általános műveltség, jó modor, elegancia, és értelem vonatkozásában. Az adatvédelem sem nagyon erőssége ennek a resziharcosnak, ez is az egyik gyenge pontja, ahogyan azt a nyilatkozatai mutatják. Az ellenzéknek csak hátra kell dőlni, és hagyni, minél mélyebben mutassa meg szellemi alultápláltságát a kormánypárt egy olyan képviselője, aki a nevét, és elég ronda ábrázatát adta a Fidesz egyik legnagyobb hazugságához, azonban most megmutatja a valódi arcát. És ezzel a kormánypárt hozzáállását is az ellenzékhez.

Ezt azért előtte azonban valahogy ki kellett neki érdemelni. Végül is a keresztényi imádkozás Orbán Viktor lelki üdvéért a képviselő testület térdelő gyűrűjében biztosan meggyőzte a kormánypárt vezetőit Németh Szilárd alkalmasságáról, és emelte őt a rezsiharc élvonalának édes szirupjába. És hagyja most az adatvédelem sáros pocsolyájában fetrengeni.

Pedig Németh Szilárd nem tesz semmi olyasmit, ami kirívó lenne a kormánypártban uralkodó pofátlan gátlástalanság általánosan elfogadott mércéjében. Volt ott kisanyámozás, volt vak komondor, volt szüljön a nő gyereket, akkor nem veri el a férje. Volt komcsizás, volt nyócévezés, volt bukott baloldalozás, és mindez az észérvek, vagy vita helyett. Németh Szilárd szépen beleillik ebbe a fennhéjázó, magát tévedhetetlennek hívő kormánypárti képviselői arroganciába. Nála annyival nyom többet a latba a nyilatkozatainak értelmetlensége, kicsit sincs tisztában vele a megválasztása egy szavazáson nem jelenti azt, birtokolja is a pozícióhoz járó területet. Azt csak képviselnie kell. Most éppen Csepel tulajdonosának képzeli magát, és ezt úgy valósítja meg, mintha a saját tulajdonát védené a maga ökörcsorda módjában. Legalábbis igyekszik valódi ökör módjára viselkedni.

Annyira akarja Németh Szilárd a megbízhatóságát, a nélkülözhetetlenségét, a hűségét bebizonyítani, néha bizony sikerül magából ilyenkor komplett idiótát varázsolni. Az is lehet, csak ennyi telik tőle, hiszen egy kicsit is értelmes ember nem mutatja ki nyilvánosan a talpnyalása egyetlen formáját sem, még imádságként sem. Vagy nem szervez versmondó versenyt egy nyilas képviselő irodalmi munkásságából, egy zsidó költőről elnevezett művelődési házban. De Németh Szilárd megteszi ezeket, és nem csak egyszer. Folyamatosan igyekszik megmutatni a kormánypártnak, rá bizony lehet számítani a baloldal elleni harcban, ő teljesen nemzeti, még a szíve is a jobboldalon dobog. És ha egy baloldali képviselőjelölt az ő területén akar kampányolni, azt ő bizony meg fogja akadályozni. Ha kell, még felvételt is mutat róla, igaz hang nélkül, milyen aljas módon randalíroztak ezen bukott baloldaliak egy békés egészségügyi intézményben. Ha meg ezen felvétel nyilvánosságra hozása törvénytelen lenne, még arra is képes, vérig sértődjön, és kikérje magának, mint tulajdonos, neki ehhez is joga van. Ilyen esetben nem érdekli a jogszabály, vagy törvény, neki a saját törvényei szerint kell cselekednie, és segget nyalnia.

Arra már végképp képtelen Csepel szégyenfoltja beismerje a tévedését, vagy felfogja, hibázott. Mondjuk ezzel a kormánypárt padsoraiban nem kirívó eset, nem volt még olyan kormánypárti képviselő, aki beismerte volna a tévedését. Inkább arra volt számos eset, ha lebukott az illető az oda nem illő cselekedetért, vagy kiderült tévedése, akkor egyből elkezdett vádaskodni, hazudozni, nyócévezni, másra kenni a felelősséget. Ilyenkor felhangzott mögötte a kétharmad kórusa, is bőszen nyáladzva elkezdett ugatni az érdekében.

Pedig most rezsitábornok komoly lefokozás előtt áll. Ezt végül is magának köszönheti, csak ebben a formában így felfogni képtelen. A képviselői választást már elvesztette, és a legjobb úton halad az általa eddig csak nevetségessé tett Csepel elvesztésére is. Ezért végül is nem kellett semmit tennie, csak magát adnia. Benne nem volt meg benne az a kötelező sunyiság, meg alattomosság, ami jellemző a Fidesz képviselőire, főleg választás idején. Azok nagy része legalább tudja mikor kell egy kicsit kussban lennie, ha továbbra is a közpénzre alapozott jólétből akar részesülni. Német Szilárd mint mindig, itt is nagyon adta magát, és beleszaladt a pofonba. És nem is tanul belőle, csak megy tovább előre, ezzel is segítve az ellenzék győzelmét a vele való megmérettetésben. Számára nem létezik olyan, most egy kicsit visszafogom magam, aztán folytatom a lopást a közpénzből, ahogy azt Orbán Viktor meghirdette a választási programjában. Nem követi a kormánypárt útmutatását a választás során:” most ígérj meg mindent, megszegni ráérsz a választás után.”

De Németh Szilárdnak ezzel kell beérnie. Nincs Várkert bazárja, amit kétszer-háromszor átadhatna. Nincs jegybankja, amivel ingatlant vásárolhatna, meg oktathatná az adóemelési nem megszorítást. Nem tud harcolni az államadósság ellen olyan formában, hogy az állandóan növekedjen. Nincs neki egy Paks sem a közelében, ami Putyin aklába terelné. Nincs kétmillája a zsebben, amivel kifizetne egy állami utat, mert neki annyit megér. Nincs Pasaparkja, és turulos gábrieles szobra sem, amit nem mer felavatni. Neki csak egy felvétele van két emberről, és kész. BANDITA.

Címkék: adatvédelem kormány Fidesz Német Szilárd

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr976666037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taxomükke (UK) 2014.09.07. 17:17:19

A Vörös Csepel egy ilyen tuskót szavazott meg polgármesternek... ég a pofám a volt földijeim helyett.
süti beállítások módosítása