Előre kívánom bocsájtani, ezt az írást, egy hozzászólásban kaptam a Propelleren megjelent cikkemhez. A hozzászóló neve “szablyafűrész”. Akkor lássuk hogyan történnek tündérországban a dolgok:

Orbán Viktor lassan lépkedett a szónoki emelvény felé. Érezte a hűséges kutyatekinteteket a hátában, de most nem tudta érdekelni a talpnyalás semmilyen formája. Érezte, amire most készül az messze áll attól, amit tőle eddig megszokott a nyilvánosság. Igazat fog mondani. Odaérve az mikrofonok elé, végigtekintet bűntársain, a megjelent frakciótagokon, akiknek a segítségével eddig tömte a zsebét, de közben adott nekik is a közösből. Nehéz szívvel kezdett bele a mondandójába:

“Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk a számunka utolsó 4 évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Az elmaradott és a szakadék szélén táncoló, bolsevik Európai Unióhoz képest, a kor szellemének megfelelően, megalkottuk a rugalmas Gumi-alkotmányunkat ! Bármelyik fideszes honfitársam bekopogtathat hozzám igényeivel, másnap reggel már eszerint szól az Alkotmány, egyéni képviselői indítvány képében ! Már a kijelentésekor tudtuk, hogy a válság fojtogatta Magyarországon még 30 év alatt sem lehet 1 millió munkahelyet létesíteni, nemhogy 10 év alatt ! Pedig úgy megfésültük a KSH adatait, hogy jobban sem lehetett volna ! Beleszámoltuk, még a diákmunkát is és a börtönfoglalkoztatottságot is ! Egyáltalán nem teljesített jobban az ország, de erre az emberek is rájöttek, amikor megnézték a fizetési listáikat ! Ilyen mese a rezsihülyítés is, a paksi reaktor-hitelt nem én, vagy Kósa, vagy Kövér fogja visszafizetni a cafetériájából, hanem a zemberek. Aggódás a külhoni magyarokért, holott csak a szavazatuk számít, megszüntettük az adójóváírást, megadóztattuk a cafetériát, bevezettük a baleseti adót, mintegy megelőlegezve, hogy az is fizessen, aki nem csinált balesetet, persze, ebben is csak a befolyó pénzösszeg volt a lényeg. Megemeltük a munkavállalói járulékokat, a közszférából kirúgattunk 32.000 munkavállalót, megemeltük a cégautók adóját, az egyszerűsített vállalkozási adót 30-ról 37 %-ra emeltük, felemeltük az áfát, bevezettük a környezetvédelmi termékdíjat, csökkentettük a táppénzt, bevezettük az útdíjat – ettől is jól megdrágult minden – bevezettük a közműadót, csökkentettük a közmunkások fizetését, jól megemeltük az illetékeket. Bevezettük az ingatlanadót, kommunális adónak álcázva, alaposan megemeltük a…”

Itt egy kis szünetet tartott. Kövér László hűséges szemébe nézve eszébe jutott, ma még el kell rendeznie a kertje, és a stadion közötti átjáró megépítést. Ez lesz az, ami átível az út felett a tornácról kiindulva, és közvetlenül a páholyában végződik. Ivott egy kortyot, majd folytatta:

“…szeszes italok és dohánytermékek, üzemanyagok jövedéki adóját, Matolcsy Gyuri komoly munkával érte el, hogy az Euró 300 Ft. körül mozogjon, miközben Bajnai alatt 265 Ft. volt, ezért éjjel-nappal támadni kellett Bajnait – belekeverve családja vállalkozását is – hogy az emberek ne foglalkozzanak az Euró/Forint árfolyamával ! Belebuktunk a libázásba is, mert elfelejtettük, hogy Bajnai eddig minden pert megnyert, nyeretlen, kétéves amatőrök módjára támadtuk be ! Nekiálltunk milliárdokért stadionokat építeni akkor, amikor csupa botlábú, labdaszedő színvonalú focisták emésztenek fel milliókat, miközben a Blahán, ingyen ebédre várók sora pedig Vlagyivosztokig ért. Bevezettük a szociális adót, a Békemenetet pedig már egy koraszülött osztályon is kiröhögik, a NAV pedig úgy bukott, mint Lázár a trafik mutyival, azt sem tudjuk eltitkolni, hogy valójában nincs rend, Pintért is hazugságon fogták, az írott – és elektronikus sajtó majd 90 %-a a birtokunkban van, mégsem tudjuk eltitkolni a heti rablásokat ! Hajdú Jani barátomnak létrehoztunk – évi 10-12 milliárdért – egy játékvárat TEK néven, jól el is tartják magukat ! Már ott tartunk, hogy a plebsz, arcátlan módon az én és családom vagyonosodási vizsgálatának szorgalmazásával van elfoglalva, semmi tisztelet nincs a panelprolikban miniszterelnökük iránt, ráadásként még ti is lebuktok azzal, hogy külföldi érdekeltségekben tartjátok a megtakarításaitokat, külföldön, Lázár, Szíjjártó…..stb ! Ezért én hiába nemzetizek éjjel-nappal ! Nem sorolom, mert holnap reggel is itt ülnénk !”

Most már nagyon belejött, elkezdett gesztikulálni is.

“Mindehhez vegyétek hozzá, hogy kizárólag hozzánk kötődnek a „47 ezerből is meg lehet élni „ és az „ akinek semmije sincs, az annyit is ér” ránk nézve rendkívül káros, hátrányos, felelőtlen megjegyzések is ! Csak abban bízhatunk – mint általában minden téren – hogy a jóságos felejtés homályába vesznek ezek a dicstelen mondatok és a panelprolik is elfelejtik a választás napjáig !
Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a kereszténydemokraták közös kormányzása valaha is megteszi! Hozzányúltunk az MNB devizatartalékaihoz, ennek ellenére közel 23 milliárdra vittük fel az államadósságot, amikor a szocik 18 milliárddal adták át a kormányzást !
És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Azon kívül, hogy néhány hithű barátunkból milliárdost csináltunk, néhány ezer hithű eszmetársunkból trafikmilliomost, nagybirtokost és minden kieső parlamenti képviselőnket tisztességesen, jól fizető helyekre tettük !”

Egy pillanatra szünetet tartott. Arra gondolt közben, ma még a Lajos meg  a Lőrinc is jön hozzá, és kell nekik találni egy közbeszerzést, amit megnyerhetnek. Ha nincs, akkor ki kell találni egyet. Majd Lázár megcsinálja, mert neki tudni kell, ki mennyit ér. Aztán innen folytatta:

“Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére, utcai zavargások nélkül, mert utcai zavargásokban jobban teljesítünk, mint az ellenzék együtt ! Nagy fölénnyel nyertük a parlamenti választást !Ám ehhez kreált mszp-s bűnügyek és bűnösségek is kellettek !Egyébként igazából nem tettünk semmit ! Semmit ! Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? Meddig lehet büntetlenül hazudnunk ? Nyakunkon a választás ! Egy, látszatra talpraesett Lázár, amatőr módon belebukik a trafik mutyiba, Simicskát hiába dugtuk el a Közgépbe – megtalálták, vele együtt az odatömött milliárdokat is ! A devizahitelesekkel nem tudunk mit kezdeni, ugyanis a banki szerződések zöme nem jogszabály-ellenes ! De ezt persze nem szabad megtudniuk választás előtt ! Rogán Tóni sem képes megregulázni a bankokat, már ezt is tudják a zemberek! Jól tudtuk, tisztában voltunk vele, hogy a bankok megadóztatása azonnal lecsapódik az ügyfeleken, de legalább nem közvetlenül a kormányt szidják !Partnereinkkel is gondok vannak ! Itt van Pálffy, aki iszik, mint a szivacs, ráadásul még fel is hívja magára a figyelmet, Rubovszkyról kiderült, hogy nyilvánvalóan elfogult, de egyébként sem nyüzsögnek választás előtt, csak a hátrányunkra vannak ! Ezt, persze nem szabad nekik megtudniuk!”

Már kicsit fáradt volt, hiszen nem is fiatal, és nem is demokrata már. De még nem végzett, haverság ide, haverság oda, most a lé a tét. Így már szinte kiabálva mondta tovább:

“Kövér Laci is nyíltan elfogult, legalább egy, közülünk valót megbüntetett volna, de nem ! Hiba volt ! Nagy hiba ! Budai Gyula sem hozta a várt eredményeket ! Ezernégyszáznegyvenkét, a szocik ellen felkínált ügyből mindössze 10-12 van/volt bíróság előtt és ebből 8-10 felmentés született ! Nem sikerült teljes egészben megfélemlíteni a bírákat sem, sőt Brüsszel a panaszos bíráknak adott igazat a kényszernyugdíjazás tárgyában ! Természetesen a javunkat szolgáló PR-dolog az nem szépen, nyugodtan, aprólékosan fölépített. Polt sem úgy muzsikál, ahogy elvártam volna tőle, bár kétségtelen, hogy ott segít, ahol tud ! Nem sokat tettünk !Nem ! Nem ! Őrült lóhalálában készülünk Gyurcsányék bedarálására, mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk. Szóvivőink ostobácskák, már kettő is pert vesztett Bajnai és Gyurcsány ellen ! Aztán lassan fölbukunk. Mert nem bírjuk jobban a tempót. A CÖF-plakátokon már lassan én is csak röhögök- kínomban ! Ez a helyzet. Közben meg meg kell állapodni még a Jobbik józan embereivel is, mert még választás utáni lehetséges miniszteri problémák…….. ismeritek. A Horthy-kultuszjáték is ezt a célt szolgálja, zsidó honfitársaink pedig majd lenyugszanak, most a választásra kell koncentrálnunk ! Pár esetben voltunk sikeresek, ezek pedig a nekünk kedvező törvényalkotás, továbbá egyetlen egy fideszest sem hagytunk az út szélén, bőven kapott mindenki a megtermelt javakból, eu-s milliárdokból, akár szállodatulajdonos, akár mezőgazda, akár pop-rockzenész, vagy akár rendőrtábornok volt, vagy lett, az volt a lényeg, hogy bennünket támogasson!Mindezek ellenére arra sem voltatok képesek, hogy egy Gyurcsányt becsukassatok, egy Mesterházyt belekeverjetek némi pornóügybe, vagy Bajnaiból alkaidás összekötőt csináljatok !

Oszt’ jó napot !”

Döbbent csendben maradtak a jelenlevők, érezték a valóságot. Ha nem csinálnak valamit, vége a gondtalan közpénzherdáláson nyugvó életüknek. Orbán Viktor rájuk sem nézve távozott a teremből. Nem gratulált neki senki, taps sem hallatszott. BANDITA.

Címkék: valóság öszödi beszéd Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr815834056

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.27. 11:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása