Fidesz toborzás a rezsiharchoz.

 2014.01.03. 18:16

Mindent megtesz azért ez a rablóbanda, ne szakadjon meg a folyamatos harc a nem létező ellenséggel szemben. A rezsicsökkentési meséjük erre kiváló alkalmat szolgáltat, de azt az istennek nem akarják elárulni, végül mennyibe is kerül a világpiacon jelenleg az energiahordozók ára. Mindegy nekik csak harcolhassanak a gyorsnaszádjukkal, és akár ezzel az indokkal is, de korlátlanul használhassák fel a háború legfontosabb alkotóelemét, a közpénzt. Mert ez a háború, ami csak nekik fontos, egy kicsit eltereli a figyelmet a mindennapos lopkodásukról, és a haveroknak juttatott gazdasági kiváltságokról.

Orbán Viktor nem tud kinőni a levelezési mániájából. Most Rogán Antika is csatlakozott hozzá, miután lerakta félmillás pelenkatartó hátizsákját, és beállt a rezsivel agyongyötört választók megvédésére indított háború csatasorába. Németh Szilárd most igazoltan van távol, neki most egy imádságot kell megfogalmazni a harc sikeréért, amit majd ki lehet függeszteni a panelházakban, és naponta kötelező lesz azt elmondani a siker érdekében. Az újonnan összeállt páros így igaz nélküle, de már el is kezdte a csapatok toborzását a harchoz. Első lépésként először a nevet alkották meg a csapathoz. Valami végtelen éleselméjűséggel elkeresztelték a formációt Magyar Csapatnak, mert ugye aki velük van az magyar, aki meg ellenzéki, és látja a tolvajlásukat, az pedig hazaáruló, és éljen meg havi negyvenhétezerből. Ehhez a névhez képest a szellemi honvédelem nagyon civil összefogásos, egyszerű békemenetes, ez egy igazi fideszes, politikai atomfegyver megnevezés. A “katonákat” is ki kellett értesíteni, de ezt is csak sorban, a megfelelő sorrend betartásával lehet megtenni. Ezért is kezdték első lépésként az Budapest első kerületében a toborzást. Itt, a vár környékén rengeteg a rezsin sokat spóroló, több műszakos munkarendben dolgozó, hajnalban gyárakba, üzemekbe induló kétkezi melós. Aki itt lakik, az már nyert az egykulcsos adóval, és nem akar veszíteni a pihenésére épített úszómedence partján feküdve a külföldi szolgáltatók, és bankok “mohósága” miatt. Náluk értő fülekre talál a rezsicsökkentés hatása, itt egy ember is képes annyit spórolni a számláján, mint egy négyemeletes lakóház összes családja a panel falai között. Biztosan be is állnak Orbán Viktor hívó szavára, ha megindul a háború.

A két nagyeszű hazugságbajnoknak azért van annyi rutinja a politikai megtévesztés mezején, ne egy borsodi, vagy határ menti faluban kezdje el magyarázni a mindennapi élet nehézségeit megkönnyítő segítő szándékukat. Ott biztosan levernék rajtuk a politikájuk miatt elveszített munkahelyeket, a lecsökkentett munkanélküli segély időtartamát, a megkurtított munkabéreket, a negyven új adófajtát. Számon kérnék rajtuk az olyan foglalkoztatási számok javulását, amibe az ő külföldön dolgozó gyereküket is beszámítják, aki nagyon nem akart diplomás mosogató lenni. Megkérdeznék a közmunka mennyire értelmes elfoglaltság, vagy csak a foglalkoztatási számokat szándékoznak javítani vele. És az oda a bekerültek számára hova lenne vajon visszaút? Ezért nem is mennek olyan helyre, ahol az emberek naponta érzik a bőrükön a megtévesztés valóságát, és ahol biztosan nem is hisznek már nekik. Orbán Viktor, és Rogán Anti csak olyan helyre megy, ahol bólogatnak neki a gondosan kiválasztott, listázott támogatók. Aztán ezt úgy adják elő, mint széles társadalmi elégedettséget, és egyeztetést a további harchoz.

De addig jó nekik, amíg az emberek elvannak a rezsiharc értelmetlenségének leleplezésével. Előbb-utóbb rájönnek a választók, ez a banda nem több köztörvényes bűnözők díszes társaságánál. A fő bandavezér, Orbán Viktor mágnesként gyűjti maga köré a politika élet, és személyes tehetségtelenség gátlástalan kompániáját, akik a tenyeréből eszik az állam pénzéből ellopott milliárdok tisztességtelen hasznát. Ezért nem is kell sokat tenniük, csak követni kell a vezért minden helyzetben, feltétel nélkül ismételgetni az összes tettének magyarázatát. Ezt a szellemi alultápláltságot nem kell alulmúlni, elég igazodni hozzá. Jutalomként részesülhetnek a haszonból, hiszen a jelenlegi kormánypárt már annyit elvett a közös pénzből, egész birodalmat épített magának a gazdaság minden területén. Ez az összelopott gazdasági rendszer működni fog a hatalomvesztés után is, ha erre kerülne sor, mert az emberek rájöttek a valós célra ami igazán mozgatja ezt a tolvaj bandát. És a következményektől sem kell tartaniuk, a kormánypárt kétharmada gondoskodott róla, minden lopás törvényes, és jogszerű legyen. A tisztességes, vagy igazságos rész nem hatja meg ezeket a fiúkat, lányokat, még azt sem, aki nem kócos fogú. Ha mégis történne velük valami a nagy hazudozás, vagy lopkodás során, mindjárt ott van nekik a párt hivatalos magyarázatának a lehetősége, amihez egy vak komondor szolgáltat nemzeti alapot.

Ha valaki ezek után is energiát szeretne fektetne a rezsiharc értelmetlenségnek a cáfolásába, tegye meg. Ha valaki ki akarja számolni mennyit nyert Orbán Viktor a kormányzása alatt, annak támpontként szolgáljon a felcsúti csicskájának a vagyonosodása, aki három év alatt közel hétmilliárdot rakott össze magának. Egyszerű a képlet innen, Orbán Viktor az előző ciklusa alatt még csak focizni akart, de mára már inkább a saját stadionjában, a saját bajnokságában kíván jól szerepelni. És ebben nagyon jól teljesít. BANDITA.

Címkék: rabló lop hazudik Fidesz Orbán Viktor rezsiharc

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr225728659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.01.04. 13:33:47

"BANDITA"

Mármint Baynau? Az tényleg az.

pestisracok.hu/a-bajnai-csalad-elso-milliardja-kisemmizes-ugyeskedes-uzleti-eroszak/

Itt van egy jo írás erről a mocskos liberális patkányról.
Érdemes elolvasni, terjeszteni! Őszi cikk.

Visionstar 2014.01.04. 14:31:23

Egy dolgot nem értek mindösszesen, a kormány a 2/3-os többségével minden dolgot megszavaz amit csak kitalálnak. Akkor mi a bubánatos faszért kell levelezni velem, köszönöm a rezsicsökkentést,ezért Viktort és a kormány tagjait szeretném leszopni örömömben.

Jock Ewing 2014.01.04. 14:32:55

Kicsit szarszagú a poszt az erőlködéstől...

babakék 2014.01.04. 14:47:59

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Buta!
Találó név ez rád! Miért Bajnaival foglalkozol e cikk kapcsán? Miért nem a fideszes ebtartóiddal? Bajnai -egyébként nem létező bűnei - felmentik a fideszes rablóhaverjaidat?

orbánc_takarodj 2014.01.04. 15:04:35

Fideszes patkányok!

Nemsokára kezdődik a patkányírtás!

micsoda? 2014.01.04. 15:08:56

@Visionstar: Nagyon egyetértek a mondandóddal, ha nem is ebben a stilusban:-)

Visionstar 2014.01.04. 15:20:57

@micsoda?: csak kitört belőlem a gentleman.

csak egy néző 2014.01.04. 15:33:50

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Baromarcú fidita, olvasgass te is egy kicsit a nemzetvezető felcsuti suttyó gazdadról is.
www.parlament.hu/irom37/18470/18470.pdf

flort 2014.01.04. 15:47:00

@csentecsa: Te, nem szeretnélek visszarángatni a földre, de ez a rezsicsökkentési maszlag a Kétfarkú Kutya Párt "Örök élet - ingyen sör" szólamával áll azonos színvonalon. Csak azt senki sem vette komolyan (mert egy vicc, érted?), ezt meg igen és ebbe bele fogunk dögleni.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.01.04. 16:05:44

@flort:

"belefogunk dögleni"

Max ti, amikor meglátjátok április 6-án este hogy ismét Fidesz-KDNP 2/3 és ballib bukta :)))

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2014.01.04. 16:18:25

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Abba nem egészen, max. csak csalódottak lesznek. A rezsicsökkentésbe vizsont tényleg döglenek bele emberek.

greenr.blog.hu/2014/01/03/az_argentin_apokalipszis_vajon_ez_lesz_itthon_is#c21346448

Mellesleg a Fidesznek max. akkor lesz 2/3-ada újra, ha koalícióra lép a Jobbikkal.

flort 2014.01.04. 16:18:27

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: egy futballszurkoló hozzáállásával és intelligenciájával nem is várható, hogy megértsd azt, amire reagálni próbáltál. Legyen elég annyi, hogy az országról írtam, amelyik lassan, de egyre gyorsulva marad le szinte minden környékbeli országtól. Arról nem is beszélve, hogy néhány politikus országlása (veled szemben) számomra nem érzelmi kérdés és nem is függök tőlük. De ezt te aligha érted meg, mint ahogy a "ballib" kifejezés értelmetlenségét sem. (Amúgy az április 6-át honnan veszed? A köztársasági elnökünkről elég lesúlytó a véleményem, de akkora majomnak, mint te azért nem gondolnám.)

Szociknak vége 2014.01.04. 16:32:39

Micsoda buta trollposzt.

Mit gondolsz van olyan aki végigolvassa?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.04. 16:56:37

@Brúsz Pringstein: Hát a fideszsuttyók, akik jönnek rá reagálni, azok biztosan nem. Te végigolvastad?

Sir Galahad 2014.01.04. 17:13:33

Lehet ezen mérgelődni, de a Fidesznek a rezsicsökkentés igenis bejött: pocsék 4 év után most jó esélye van nyerni. Ehhez képest amit az ellenzék fel tudott mutatni, a nullával egyenlő. Savanyú a szőlő?

egy REALM fan 2014.01.04. 17:51:13

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
És innentől fogva Te négy évig ismét nyugodtan hajtod álomra a fejed.
Mert ezt a háborút is megnyertük.
De ki a faszoma Ti ellenségetek?
Vagy ha nincs kerestek?
Olyanok vagytok mint Rákosi volt.

jaegtoer 2014.01.04. 18:17:42

@Sir Galahad:

a szőlő nem savanyú. az hogy a rezsicsökkentés a beruházások elmaradása miatt mennyi munkahely, és munkaalkalom megszűnését generálta, arról halvány képzeted sincs, különben nem hozsannáznál, hanem uzsonnáznál, hogy addig se irkálj, vagy mondj ostobaságot. hogy milyen katasztrófa helyzetek kialakulásához vezet a politikavezérelt legyen majd a te utcádban megtapasztalható.

hogy ne halj meg teljesen ostobán: példa:
a FŐGÁZ-nak eddig is többségi tulajdonosa volt a Fővárosi Önkormányzat, az RWE csak kisebbségi tulajdonos volt. az RWE helyére lépett be az MVM.
vak vezet világtalant.
ja, és az energiaárak adótartalma tokkal vonóval, a beszerzési árban a Gazpromnak is megfizetett adóval cca 40%.

és még:

"__Az orosz import földgáz ára üzleti titok, a becslések szerint azonban ezer köbméterenként 380 dollár lehet reális szint - ebből 40 dollár a termelői költség, 80 dollár a szállítás oroszországi költsége, 40 dollár a tranzitdíj, 125 dollár pedig az exportvám, és hozzávetőleg 95 dollár lehet a nyereség. Az orosz költségvetésbe a 130 forintból közvetlenül legalább 17 forint kerül, a számlaösszeg 13 százaléka, a kitermelés közvetlen költsége mindössze a számla végösszegének alig több mint 2 százaléka, összességében valamivel több mint 22 forint (17 százalék) kerül a Gazpromhoz. A magyar államkassza a 27 százalékra emelt áfa mellett a hazai kitermelés bányajáradékából is részesül, ez legalább 30 forintot - az összeg negyedét - jelenti. Az állam közvetett szerepe az E.On gázüzletágának MVM Zrt. általi megvásárlása révén tovább nő, miközben már most minden köbméter lakossági gázból legkevesebb hatszor akkora bevételhez jut, mint a "luxusprofitot" termelő szolgáltatók. (További részletek a www.napi.hu-n.)
A lakossági gázár összetétele [százalékban(%)] Áfa:21,0%
Nagykereskedelmi ár:56,3%
Rendszerhasználati díjak:18,2%
Egyetemes szolgáltatói árrés:4,5%

részletesen forintosítva, itt:

penzportal.hu/index.cgi?r=&v=&l=&feaz=zwu97s5gtdj7f88&mf=&p=energetika_2013-04-12_-_00_00_00

alászolgája. Sir.

[úgyhogy meglehetős szégyent hozol nickhasználatoddal ama hajdani lovagra.]

jaegtoer 2014.01.04. 18:21:27

@Brúsz Pringstein:

"Micsoda buta trollposzt."

és micsoda buta troll ez a Brúsz, aki olvasni sem tud.

jaegtoer 2014.01.04. 18:22:29

@étcsokinyuszi:

nem szóltál volna, bölcs maradtál volna.

jaegtoer 2014.01.04. 18:26:46

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

mi van, elakadt a tű, te, buta belpesti jobbliberális biboldó fideszbarom?

orbánc_takarodj 2014.01.04. 19:09:40

@jaegtoer:

Nem akadt el a tűje csak lejárt
a munkaideje a MEH-ben.

jaegtoer 2014.01.05. 10:30:11

@csentecsa:

forrásaim megbízhatóak. már augusztusban tudtam hogy eladja az RWE a részesedését.

amúgy nem kéne még az ostobaságodat világgá is kürtölni:

www.fogaz.hu/nyitooldal/fogaz_csoport/fogaz_zrt/tulajdonosok

"A FŐGÁZ Zrt. az egyetlen önkormányzati többségi tulajdonban lévő gázszolgáltató. Részvénycsomagjának 50%-a, valamint egy „A” és egy „B” sorozatú részvény a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában van. Szakmai befektetőként az RWE Gas International B.V. 49,83%-os és a kisbefektetők 0,17%-os részvény pakettel rendelkeznek." ez pontosan alátámasztja azt amit mondtam, de ma már nem igaz, mert mint azt írám vala, az RWE helyébe az MVM lépett.

"Ennél meg talán fontosabb hogy kétmillió háztartás megfizethető áron juthasson az alapvető energiahordozókhoz, és ne multinacionális vállalatok extraprofitját kelljen megfizetnie, amikor vízhez ,meleghez és áramhoz akar jutni.

multinacionális extraprofit termelő a tiszteletreméltó kedves mamád illatos picsája, faszfej. ennél a cégnél kizárólag magyarok dolgoznak, a gázár komponenseit már feljebb bemásoltam és linkeltem.
a szolgáltató része az árból 8 % ha ez neked extra, akkor mi az anyád picsájának nevezed az 27 %-os ÁFA-t?

egyáltalán, mi a fasznak is töltöm a drága időm egy evolúciós selejttel, sőt rezsiharcossal?

"___Fogalmad sincs róla csak nyomatod a liberális kiskáté ökörségeit. Itt törvényi előírások vannak, amiket kötelesek teljesíteni, csak most kisebb profit mellett. Ha nem tetszik, az állam szívesen megvásárolja a cégeiket... ____"

1. konzervatív vagyok.
2. valóban törvényi előírások vannak, amit az állam folyamatosan megsért. furi, de így van.

3. az anyád a már említett szagmintával rendelkező vendégszerető picsájának a jószolgálataiból vásárolja meg te barom, vagy add hozzá te a zsét, te evolúciós csődtömeg. mit gondolsz honnan volt, van, lesz ehhez zseton?
......

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.05. 12:41:17

@jaegtoer:
Agyhalottan él és élvezi is ez... :))
Ilyenkor a Kumminista Balfaszok Frontja, vagy a Kubatovista Népharcos Szövetség egysejtű hülyéi okoskodnak? Egyik szebb, mint a másik.
REZSIHARC!
Fogadjunk, azt se preferálod! Szörnyű is ez...
ELŐRE AZ ARGENTIN ÚTON!
www.eszakonline.hu/itthon/99-rendkivuli/15471-a-rezsiharc-argentin-peldaja

wolves84lb 2014.01.25. 16:13:52

@csentecsa: persze, hiszen tuti akad még olyan fattyú a haveroknál, akinek nincs zsíros állami posztja, majd jó lesz az oda vezetőnek...csak a megszokott módszer szerint.

Mert az állam olyan, de olyan jó gazda, főként itt Magyarországon...lásd MÁV, MALÉV...

wolves84lb 2014.01.25. 16:17:25

@csentecsa: te egy újfajta fideszcsicska vagy, nem a megszokott Larry, Lencséspityu, batyu, stb...

De te talán nagyobb hülye vagy, mint azok együttvéve.
süti beállítások módosítása