Rizsaharc, ezúttal színesben.

 2013.11.16. 19:51

Már nem tudja kínjában a stadionépítések kormánya, hogy hívja fel még jobban a figyelmet a számára olyan fontos nemzeti számlaátverés csökkentésének bemutatására. Miután a szolgáltatókkal fizetteti ki ezt az ötletét, mert saját erőből az ilyesmihez tehetségtelen, de amelynek lehetőségéről azért igyekszik így is minél több bőrt lehúzni, még erőt is demonstráltat közben a mutyisok bandája. Most éppen az van soron, melyik szolgáltató, milyen színnel, annak melyik árnyalatával emelje ki a számlán a házi úszómedencék fűtése során megtakarított pénzt a fogyasztó.

És ezen egy egész munkacsoport dolgozik, természetesen a közpénz megfelelő szeletéért, melynek vezetője Németh Szilárd, Csepel polgármestere. Aki azóta, mint a nemzet első számú rezsiharcosa cím méltó tulajdonosa, megfelelő zord arccal érvényesíti a képviselő testület imádkoztatásból eredő talpnyalásának eredményét. De lehet azért kapott lehetőséget ezen harc megvívásához, mert az országban elsőként szervezett emlékversenyt egy nyilas képviselő irodalminak is nevezett munkásságához, méghozzá Radnóti Miklósról elnevezett közintézményben. Ennek a képviselőnek a hamvaival a hóna alatt rohangált Kövér László is Erdélyben, nem kis bonyodalmat okozva a külpolitikában, de neki ezt is meg lehet tenni, sima alanyi jogon, mert ő olyan akasztgatós fajta. De ezek ismeretében vizsgálva, a kormány hú kiszolgálása során a térdelés, a bokafogás, vagy utánzó egyetértés is előbb utóbb meghozza a várt feladatot, amivel méltóan lehet kiszolgálni a politikából stadiont házuk mellé építők hatalmi tébolyát.

Azért ebben a nagyszerű színkavalkádban sem kellene elfelejtkezni a választónak arról, ez is csak a kormány megszokott, egyoldalúan magyarázott, féligazságra épülő szemfényvesztése. Az első számú rezsiharcos a színek megalkotásának fáradtságos munkája után, könyvet is kellene írnia a számlákhoz kapcsolódó további magyarázathoz. Ez tartalmazhatná többek között azt a tényt, mennyivel drágul a számla kiegyenlítése, ha azt a fogyasztó az áthárított tranzakciós adó számlájáról, banki úton kívánja rendezni. Érdekes lenne egy olyan levezetés is, ha a munkabért bankautomatából veszi le, és úgy fizet, akkor ez most mennyivel drágább, mint az elmúlt nyóc évben. Tartalmazhatná azt a megállapítást is, amennyiben a fogyasztó nem nyertese az egykulcsos adónak, akkor mennyivel is csökkent a fizetése a jelenlegi nemzeti kormány alatt, amiből eddig fizette a számláját. Hozzá lehetne írni azt is, az új Munka Törvény miatt, mennyi pénzt szedett ki a kormány a fizetni akár eddig is alig tudó zsebéből, csak azért, olcsóbbá tegye a munkavállalót a munkaerőpiacon. És akkor ennek hatására vajon mennyi munkahelyteremtő beruházás is lett az országban? Azt is ki kellene emelni a számlában, időközben mennyit drágultak az élelmiszerek a magas adók miatt. Írhatna az inflációról, vagy a költségvetési hiányról is, de azzal a rezsit fizető nem lakik jól, így azt fel is dughatja magának. Belevehetné a számlába, a nem megszorítás mennyi ezer milliárdot vitt a költségvetésbe az emberek zsebéből a harminc új adófajtának köszönhetően. Mert a kormány nem tudott mást csinálni az elmúlt három évben, mint hazudni, ellopni az emberektől a magánynyugdíjat, elvenni a szerzett jogot, közgépesíteni a közpénzt, lenyúlni a trafikot, a földet, és mindent, amiért addig dolgozott az olyan istenadta, akinek most nem tűnik elég nemzetinek a személye, mert nem szerepel a párt listáján, mint ajánlócédula szedő. Kiemelhetné sötét színnel a lopott fával fűtők, gyertyával világítók számára, mennyit takarítanak meg a havi negyvenhétezerből a közmunkások, amiből a kormány szerint meg lehet élni. Odaírhatja azt a valós adatot, amivel nőtt munkanélküliség, ne ezt a kozmetikázott hazugságot, ami a kormány szerint van jelenleg. Ehhez hozzá lehet csapni a külföldön munkát vállalók számát, akik nem tündérországban találtak megélhetésre, mivel pont az vette el tőlük a megélhetésük az agyament szabadságharcos politikájával. Ide megjegyezheti azt is, mennyi is azon munkahelyek száma, amelyek az elmúlt három évben szűntek meg, és főleg a kormány miatt.

Magyarázhatná még a kórházi várólistákat, a fizetős felsőoktatás ingyenességét, a bajai választási csalást, az országos választási csalásra való felkészülést. Mesélhetne ezen a számlán a miniszterelnök vejének falopásáról, a földijének a meggazdagodásáról, a holland tulipán nyolc leveléről, a baltás gyilkosok jelenlegi árfolyamáról. Belevésheti a sziklaszilárd alaptörvény minden módosítását. A kétharmad vak komondorát. A Békemenet költségvetését. A hazugság sajtószabadságát. A médiakutyák erkölcsét. Orbán Viktor elmeállapotát. A mutyi megerősödését. A gátlástalanság pofátlanságát. A hazudozás alapvetését. A politikai erő készpénzesítést. És akár be is fejezhetné, vagy inkább el sem kellett volna kezdeni. BANDITA.

Címkék: mutyi hazudik Németh Szilárd rezsiharc

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr195638019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása