Mutyisok kongresszusa.

 2013.09.28. 21:34

Azért van annak valamilyen üzenete, mikor egy párton belül töretlen a vezető személye iránti “tisztelet”, és még csak kihívó sem jelentkezik ellene. Ez történik már régóta a Fidesz háza táján. A nemzet pocakos focihuszára, Orbán Viktor ismét pártelnök lett, és ezen azért nem is lepődött meg nagyon senki. Végül is benne testesül meg az elmúlt három év kormányzása, az ellenzékben eltöltött idő népszavazásai, az előző kormányzás Happy-endje, Kaya Ibrahimmal, a nem fülkeforradalom, az alaptörvény gránitszilárdságának a módosítása, a magánnyugdíj közgépesítése. Miért is kellene erről az útról letérni? Ilyen ügyesen, és gátlástalanul, napjainkban élő politikus ritkán tudja a politikai hatalmat készpénzre váltani, magánbankszámlán eltüntetni, abból stadiont építeni a háza mellé. Ahhoz is nagy tehetség kell, mindehhez szemrebbenés nélkül tudjon ennek érdekében a köz szemébe hazudni. De ide azonban már sikerült némi segítséget szereznie azon emberek között, akik ma ismét megválasztották, így biztosítva megélhetésüket a közélet segítségével.
Végül is semmi más nem történt a mai nap, a Fidesz tanúbizonyságát adta annak, ő bizony nem tér le az eddig elkezdett útról. Maradni fog továbbra is a hazug propaganda, és újra és újra módosítva lesz az alaptörvény is, ha veszélybe kerül a hatalom, vagy esetleg lesz némi esélye bárkinek is azt rajtuk kívül megszerezni.
Nem lesz megszorítás semmilyen formában, csak az adók lesznek megemelve, de azok nagyon. és persze lesznek új adók is, ha már a régi nem lesz elég. Lehetőleg úgy törvényesítve, azt az emberek fizessék meg, miután áthárították rájuk a gaz bankok és multik. Munkahelyek is lesznek teremtve szép számmal, igaz, csak olyan trafikosan újraosztva. Lehetőleg az addig az ilyen tevékenységet végző többség megélhetésének a rovására, azok hátán felkapaszkodva. Hiába, szép dolog a hűség, ha már a tehetség nincs is meg hozzá, ezt jutalmazni kell akár utólag, és persze törvényesen megemelt haszonkulccsal. Foglalkoztatás is növelve lesz, na de nem az értékteremtő, hazai munkahelyeken létrehozott újakkal a versenyszférában. Ide azért ilyen formában simán be lehet hazudni a havi negyvenhétezerből megélőket, akik kecskét is tarthatnak még az erkélyen. Meg azok is ide jönnek, akik külföldre vitték a szaktudásuk, mivel arra itt csak párttagkönyvvel együtt volt kereslet. De ez így együtt olyan jól mutat, és nem mellesleg el lehet vele takarni a kormány hatalomra kerülése óta elvesztett munkahelyek számát is.
Segítve lesznek a családok is, az iskolában a gyerek már egész nap ott ülhet a tornaórán átizzadt ruhában, hittant, vagy kormány erkölcstant tanulva. A család dolgozó tagjait is segíti a kormány, mindössze csak jól kell keresniük hozzá, ha van egyáltalán munkahelyük. Akkor az egykulcsos adóból marad nekik annyi, amiből ki tudják fizetni a megemelkedett törlesztőrészletet a hitelükre. Ha már nem sikerült nekik közel kerülni a kormányzati haverok klubjához, vagy nem volt elég mutyijuk végtörleszteni.
Az államadósság is csökkenni fog, még pedig úgy, hogy közben növekszik. Majd később kell törődni a drágán eladott állampapír visszafizetésével, és lehet ezért is a bukott baloldal lesz a hibás. Meg a Gyurcsány-Bajnai kormányok. De legalább már az IMF nem nézhet bele a nemzet stadionépítésre alapozott gazdasági felemelkedésébe. Meg a Közgép is nyugodtan nyerhet a közpénzből, annyit, amennyit csak el tud simicskázni.
És tovább fog csökkenni a rezsi is. Az már mindegy annak aki eddig sem tudta fizetni, de mindenképpen jól jön még azon rétegnek, akitől annyi mindent elszedett már a nemzeti mutyi kormánya. Igaz, annak is biztos nagy segítség lesz, aki a téli időszak fagyos szeleit nem érzi meg a fedett úszómedencéje széléről. És ezzel még nagyon jól lehet kampányolni is. Mert nem úgy csökken a rezsi, hogy közben nőnek a bérek, csökken rajta az ÁFA, vagy esetleg sokáig fenntartható lesz. Meg úgy sem, hogy hosszú távon megoldás legyen az embereknek a panelban, vagy közben munkahelyek teremtődjenek. Nem, most az a lényeg, csökkenjen, cégek menjenek tönkre, embereket bocsássanak el, és legyen pénz a gáztározókra.
De fontos vívmány lesz a nemzet vak komondora is azok számára akik nem szülnek elég gyermeket, és holmi karrierről álmodoznak. A kongresszus most kijelölte az utat számukra is, vagy szépek lesznek a hölgyek, vagy okosak. Minden másra ott van Orbán Viktor.
Nehéz befejezni azon cselekedetek sorát, ami a mutyisok kongresszusa előtt történt. Azt is nehéz elmondani milyen aljas és gátlástalan a semmiért felelősséget nem vállaló, most a nemzet megmentőjének szerepében tetszelgő, magát tévedhetetlennek beállító hatalommániások gyülekezete. Ha az általuk megkezdett úton halad tovább az ország, a többség élete továbbra is nehéz lesz, és még csak esélyük sem lesz a felemelkedésre. Lehet azt mondani egyik politikai párt sem jobb, mint a másik, lehet arra is hivatkozni úgy sem tehet semmit a kisember a nagyok játékában. Legalább arra vegye a fáradtságot, aki nem ilyen hatalomban kerekei között akar élni, megpróbálja a saját kezébe venni a sorsát, és tesz is ezért. Ezek a mutyisok elveszik a jövőjét, a jelenével már meg is tették. BANDITA.

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr905538628

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.09.29. 17:52:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Komcsik a pápánál 2013.09.29. 10:22:14

Mit keres Áder János elvtárs, Csorna város pártbizottságának volt másodtitkára egy haramia államban? Ment maffiafőnök gyűrüt csókolni, mint Schitt Pál? Emlékszünk. Ez a dokumentum a Fidesz 1989-es programjának kivonata: "Az államt...

Trackback: Leiratkozás a választói névjegyzékből 2013.09.29. 09:23:03

Kedves Orbán Viktor, Népünk Nagy Vezíre és Miniszterelnöke! Egy választási lista amire fel lehet iratkozni és tízezrek iratkoznak fel rá, arról leiratkozásnak is lehetséges kell lennie. Ez alapvető állampolgári alapjog, vagy alaptörvény.  Hiszen v...

Trackback: Szex-erkölcs lesz a Fidesznek is a vége 2013.09.29. 09:22:39

SZDSZ lefekszik az MSZP-vel, a komcsikkal = Fidesz lefekszik a papokkal, vagy ha más úgy jobban érti, akkor a klérussal. Tehát mindkét párt azzal feküdt össze lepedőt gyűrni és szexelni egy ágyba és egy kormányba, akit előtte gyűlölt és erkölcstelen pe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Galahad 2013.09.29. 09:23:38

Nagyon ügyesen felsoroltad az ellenzék lózungjait, szerintem egyet sem hagytál ki, gratulálok.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2013.09.29. 09:24:04

Kedves Orbán Viktor, Népünk Nagy Vezíre és Miniszterelnöke! Egy választási lista amire fel lehet iratkozni és tízezrek iratkoznak fel rá, arról leiratkozásnak is lehetséges kell lennie. Ez alapvető állampolgári alapjog, vagy alaptörvény. Hiszen választani sem kötelező és ez nem egy kötelező lista. Kértem a OVB-től a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban érted, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol nincs lehetőség az érvényes tartózkodom, vagy listás szavazásnál az egyiket sem akarom, szavazat megtételére. Választási csalásban való bármilyen részvételemet, vagy ahhoz való bármi kapcsolódásomat, tiltják az erkölcsi szabályaim. Az az erkölcs, ami a Te Kormányodnak is oly kegyes és fontos. Az OVB-től felhívtak és azt közölték velem, hogy ne is álmodjak a listáról való törlésemről. Az csak akkor lehetséges, ha feladom magyar állampolgárságomat és lakcímemet. Szerinted jól van ez így? Nincs itt semmi bibi? Minden rendben van? Mert szerintem nem. Örülnék neki, ha a felvetésemre egy értelmes válasszal teli levelet kapnék tőled és nem választási propagandát. Felnőttem és felnőtt fejjel már nem érdekelnek sem a veres csillagok, sem az ókori kivégzőeszköz jelképek. Akkor sem, ha az nem monó, hanem tandem kereszt.

Ifú Gárda övcsat.jpg

Üdvözlettel egykori szintén Ifjú Gárda parancsnok és harcostársad:-) - Jó oké gyerekek voltunk. Te is én is. Ezt ne szívd mellre.

Iván Gábor IGe

az Egyik Pártra Sem Mozgalom elindítója

vilagnezet.blog.hu/2013/09/19/leiratkozas_a_valasztoi_nevjegyzekbol

atti.atti 2013.09.29. 09:37:57

Torok Zsolt az leborulna a blogot iro elvtars labai ele, minden sajtotajekoztatoja szoveget sikerult szorol-szora megtanulni es felmondani.

Gratulalok elvtars!

brumeszkosz 2013.09.29. 09:40:51

Ez egy totális diktatúra!!!
A magyar nép annyira hülye,hogy még tapsol is hozzá. Ilyen birkák vagyunk, tapsoltunk rákosinak is most tapsolunk a törpe cigánynak. Engedjük ,hogy húsz éve lopjanak csaljanak ,hazudjanak. Ez a nemzet nem is érdemel jobbat. Ha engedjük akkor sodródjunk a nyomor és pusztulás felé!!!!

Kis ember 2013.09.29. 09:42:36

Nekem azért gyanús az a párt, amelyiket lassan negyedszázada UGYANAZ a három-négy ember irányít. Kire is emlékeztet ez engem?

Le_Penseur 2013.09.29. 09:51:54

Minimum 2 millió rajongója van a fideszkdnp-nek, akik akkor is a fideszkdnp-re szavaznak, ha cigánygyerekek potyognak az égből.
Ha ez esetleg nem lenne elég az újabb 2/3-hoz, akkor majd egy pici csalással hátha sikerül.

A fideszkdnp csalt a bajai választáson!

CSENDES 2013.09.29. 09:52:58

@Kis ember: S fogják is vezetni, míg a világ világ, s még 7 nap. Most hirdették meg, hogy ezentúl több teret akarnak adni a felülről kezdeményezésnek, merthogy az alulról jövő nem műkszik.

♔batyu♔ 2013.09.29. 09:54:23

A "zsidózástól" és "buzizástól" óvó Pokorny nyilván igen hamar taccsra vágná pártját, nyilván ezért van még mindig Orbán.

Értelmetlen amúgy ez a ballib hiszti, hiszen pártelnöknek az a jó, akit a legtöbben elfogadnak, a legtöbben pedig a profit fogadják el. Azonnal menne Orbán, ha a többiek nem gondolnák azt, hogy vele nyerhetnek, vagy akár azt, hogy az emberek nem fogadnák el mint miniszterelnököt.

Ilyen alapon ki lehetne vágni pld. a MAZSIHISZ elnökét is, hiszen túl régen van, nyilván akkor azért mert diktátor.

CSENDES 2013.09.29. 09:57:17

@♔batyu♔: Nem vagy képben. Új elnökük van.

Csetepaté márki 2013.09.29. 10:02:38

@Sir Galahad: "Nagyon ügyesen felsoroltad az ellenzék lózungjait, szerintem egyet sem hagytál ki, gratulálok."

Lószart, mama! Hol a fasisztázás és kommunistázás, rasszistázás és Orbán cigányozása?
Ez így elég gyenge...

☉ ☾ 2013.09.29. 10:03:47

Klassz írás.
Külön dicséretes, hogy nem tetted be a tetű fényképét, mert attól már mindenki rosszul van.

csak egy néző 2013.09.29. 10:05:38

A fidesz hazafias nemzeti népfront 99% igen szavazattal megválasztotta újra a felcsuti törpét. Az eredmény kihirdetésekor szünni nem akaró vastaps és "éljen Viktor és szeretetünk Viktor" össznépi skandálásban tört ki a kongresszus teljes közönsége. A megalakuló "bizoccságok" feledata lesz előkészíteni a koronázási ceremóniát. A Közgép megbízást kapott, hogy minden körülmények között be kell fagyasztani a Dunát. A népnemzeti, mélymagyar Kerényi et megbízás alapján megrendezi budapest összes színházában a "Viktor a király" című monstre színdarabot.

high up! 2013.09.29. 10:15:15

Az Orbanescui posztkommunizmust ugyanúgy beszopják a fidióta lények 40 évre, mint ahogy az apjuk/anyjuk beszopta Kádárt 40 évre.

Ráadásul ezek az agymegsemisített fidióta bálványozók azt sem tudják észrevenni, hgy az Orbanescui "magyar modell", a kádárizmus - ultraliberalizmus keveréke már most annyiba kerül, hogy attól, a nép 80%-a menthetetlen szopóágra került a következő ciklusra is.

A felső 10% az egykulcsossal évi 400 milliárd ft-nál is többet lapátol ki a közös kasszából a magánszámlájára.
Ezt a nép önkéntesen ugyanúgy támogatja, mint őseik egykoron a Habsburg-birodalmat Életük és vérük által.

Nincs mese, a magyarok genetikailag alkalmatlanok arra, hogy értelmnes és boldog életet éljenek. Ezek a hülyegyeerekek mindent beszopnk amit eléjük raknak, és még utólag sem tiltakoznak.

Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.29. 10:16:14

Az, hogy Magyarországon vannak olyan pártok, akik olyan szinten lejáratják magukat, hogy 4-5 évente a komplett frontend-et cserélni kell, az speciális eset. Miért kellene a többi pártnak is ezt követnie? Talán szolidaritásból?

"És tovább fog csökkenni a rezsi is."
Ezúttal Angliában :)

index.hu/kulfold/2013/09/28/kitort_a_gazrozsak_haboruja/

"Ed Miliband munkáspárti miniszterelnök-jelölt 20 hónapra befagyasztaná a rezsiket. Az energiaszolgáltatók háborognak, és a fiatal politikust a baloldalról is kritizálják. A Cameron-kormányzat is harcba indult a rezsi ellen"
[...]
"A magyar áthallásoktól sem mentes ígéret – a kommentárok szerint a baloldali think-tankek a Fidesztől vették az ötletet – konkrétan úgy szól, hogy a párt 2015-ös kormányra kerülése esetén azonnal befagyasztaná legalább 20 hónapra a lakosságnak és a családi vállalkozásoknak felszámolt kiskereskedelmi áram- és gázárakat."

Várom az olyan posztokat, hogy "hűű már a britek is..." :)

Kis ember 2013.09.29. 10:18:13

@♔batyu♔:
Te zsidó vagy, hogy mindg a zsidókat hozod fel példának?
Egyébként egy hitközséget összekeverni egy párttal nem túl okos.
Ráadásul a MAZSIHISZ-nél pont idén történt vezetőváltás. Két kattintás lett volna utánaolvasnod és akkor nem néz mindenki hülyének. Mert így igen.

CSENDES 2013.09.29. 10:18:37

@Függetlenbaloldali: Valahol a Mandineren már mintha találkoztam volna vele.

Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.29. 10:19:17

@high up!: "Ezek a hülyegyeerekek mindent beszopnk amit eléjük raknak, és még utólag sem tiltakoznak."

Ennek némileg ellentmond, hogy a balliberálisok enyhén szólva el lettek hajtva. És most sem nő érdemben a népszerűségük, pedig ígérgetnek fűt-fát néhány tucat plusz szavazatért cserébe...

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2013.09.29. 10:21:22

@♔batyu♔:

Hazánkban nem nagyon van zsidó nemzeti kisebbség. Csak kazár nemzeti kisebbség van, akik felvették a zsidó vallást.

Tehát itt max kazározni lehet:-)

Link elek 2013.09.29. 10:22:23

Meg Rakosi es Sztalin elvtars is gratulalna Orban elvtart 99.99%-os eredmenyehez, ezt meg ok sem tudtak elerni.

Kis ember 2013.09.29. 10:22:58

@Függetlenbaloldali:
Nincs új a nap alatt. Minden kommunista mindig ugyanazt csinálja - lásd Angliában a baloldali Munkáspárt és itthon a volt KISZ-titkárokból, MSZMP tagokból és III/2-eskből (esetenként hármasokból) álló posztszocialista Fideszt.
De mit csináljanak azok, akiknek inkább a kapitalizmus kellene?

Sir Galahad 2013.09.29. 10:24:17

@Csetepaté márki: Igazad van, bocs. Korán van még, nem figyeltem.

Kis ember 2013.09.29. 10:24:19

@Függetlenbaloldali:
Nincs új a nap alatt. Minden kommunista mindig ugyanazt csinálja - lásd Angliában a baloldali Munkáspárt és itthon a volt KISZ-titkárokból, MSZMP tagokból és III/2-eskből (esetenként hármasokból) álló posztszocialista Fideszt.
De mit csináljanak azok, akiknek inkább a kapitalizmus kellene?

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2013.09.29. 10:25:05

@Kis ember:

Komcsik a pápánál

Mit keres Áder János elvtárs, Csorna város pártbizottságának volt másodtitkára egy haramia államban? Ment maffiafőnök gyűrüt csókolni, mint Schitt Pál? Emlékszünk. Ez a dokumentum a Fidesz 1989-es programjának kivonata: "Az államtól megszabadított egyházakat, egyházaktól mentes államot." Áder elvtárs erkölcstranból karót kapott tőlünk.

erkolcstan.blog.hu/2013/09/28/komcsik_a_papanal

CSENDES 2013.09.29. 10:29:05

@vilagnezet.blog.hu: Miért voltak talpig feketében? Tán gyászoltak?

Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.29. 10:44:21

@Kis ember: @vilagnezet.blog.hu: Olyan nincs, hogy egy jó kiadós kommunistázás valamire ne lenne érv.

Ha ezt a volt rendszer igazi haszonélvezői, nagybani működtetői, értelmi szerzői, vagy azok "szimpatizánsai" teszik, az különösen szórakoztató :D

Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.29. 10:49:20

@Kis ember: Egyébként nem nagyon értem a dolgot. Hát '94-ben nem azért szavaztunk a Zemeszpére, mert nálam okosabb emberek azt mondták, hogy a Kádár alatt jobb volt?

Én még most is hiszek nekik, mert ők intelligens emberek, soha sem csinálnának segget a szájukból. Tehát valószínűleg most akkor a fideszre kell szavazni, ha ugyanezek az emberek állítják róluk, hogy ők a kommunisták. Vagy rosszul gondolom? :D

Kis ember 2013.09.29. 10:52:33

@Függetlenbaloldali:

Hát ez gyenge válaszra sikerült.
Cáfolj!Az angol Munkáspárt nem baloldali? (De) Ugyanazt akarja, amit a Fidesz? (Igen, te magad linkelted be) Teli van a Fidesz volt MSZMP, KISZ és III/2 tagokkal? (igen) Következtetés: A Fidesz baloldali, már-már kommunista elveket követ.
Kösz, hogy felhívtad a figyelmet a linkeddel a Fidesz baloldali populizmusára. A kérdés változatlanul ugyanaz: mit tegyenek azok, akiknek a bolsevikok (Fidesz, MSZP) helyett a kapitalizmus kellene?

nu pagagyí 2013.09.29. 10:53:06

Ki lehetett az az egy személy, aki nem Orbánra szavazott? Ha ez nem maga Orbán volt, akkor nemsokára megmagyarázhatatlan személyi változásoknak lehetünk tanúi.

lavór 2013.09.29. 10:54:54

@Kis ember:

Talán keressenek egy kapitalista országot maguknak és telepedjenek le. Itt nincs számukra alternatíva.

Kis ember 2013.09.29. 10:57:07

@Függetlenbaloldali:
Ha így gondolod, egy vagy Kádár kicsi népéből. Nem szégyen az, szavazz csak mindig a kommunistákra.

Kis ember 2013.09.29. 10:58:30

@lavór:
Mission in progress. :)

Húsleves 2013.09.29. 11:16:17

@brumeszkosz:
Mert mit is érdemelne ez a nemzet szerinted? Olyan hozzád hasonló kontraszelektált barmokat, akik abból, hogy az emberek még egy ilyen szar kormány idején se benneteket választanának nem azt a következtetés vonják le, hogy akkor el kellene már végre húzni a picsába és hagyni hogy létrejöjjön egy hiteles, választható ellenpólus, hanem a választókra mutogatnak?

Húsleves 2013.09.29. 11:19:27

Én se szeretem a FIDESZ-t, de azoknál, akik a választókban keresik a hibát maguk helyett, nincs lejjebb.

Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.29. 11:25:15

@Kis ember: "A kérdés változatlanul ugyanaz: mit tegyenek azok, akiknek a bolsevikok (Fidesz, MSZP) helyett a kapitalizmus kellene?"

Valahogyan adják be az embereknek, hogy amit az elmúlt 20 évben a kapitalizmus ideológiája alatt és a kapitalizmus nevében tettek velük, az nem is úgy volt. Ha ez esetleg nem hatna, akkor pedig merjenek kicsik lenni, és jó demokrataként fogadják el a többség akaratát :)

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.09.29. 11:29:39

A rezsicsökkentés jegyében továbbra is lopunk, csalunk, hazudunk!
- Lenyúltuk a nyugdíjpénztárakat,
- növeltük az államadósságot,
- újabb, rosszabb hiteleket vettünk fel,
- trafikmutyi, földmutyi, simlicska pályázatok a mi "nemzeti " találmányunk
- házi focistadion építése Felcsúton a nép akaratából
- ellopjuk a Takarékszövetkezeteket
- államosítjuk a szeszforgalmazást
- levédettük a "magyar seggszájúakat"
/selmeczi, szargyártó péter, zsigó, hopppá.../
- összeugrasztjuk a családokat, barátokat, sportolókat, művészeket,...a "nemzeti" szarháziságunk jegyében
- csak a fidesz, ha ez nem tetszik, akkor a kurva anyátok Rákai filip fidesztévé intendáns szerint
- lehet, hogy a "nemzeti" érdekek miatt csak 20 évente lesznek választások és kuss.

Ez szivárgott ki a fidesz banda gyűléséről!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.09.29. 11:33:01

bezzeg a komcsi blokk:))
muhahhhaahhaa
60 évig égették a nép zsírját kifelé. háromszo vagy négyszer cseréltek nevet, 20 év alatt kb. 5X kellet lecserélni a vezetés összes tagját, hogy a bamba szavazóvel el lehessen hitetni, hogy az előző garnitúra baszta el, de mi már az újak vagyunk...ott sem voltunk.
ugyan már:)

IPetya 2013.09.29. 11:53:26

Meglepő, hogy egyesek kommunista/fasiszte magabiztossággal ítélnek el valamit.
Új módszereket kellene tanulni elvtársak!

Kis ember 2013.09.29. 12:05:32

@FILTOL:
Teljesen igazad van!
Itt az ideje, hogy kézenfogva a Fidesz és az MSZP elmenjenek a p*csába

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.09.29. 12:05:55

Van a pártban bárki más, aki ennyire vezéregyéniség és ennyire alkalmas a személyi kultusz kiépítésére?

déjá vu39 2013.09.29. 12:31:52

@♔batyu♔: "Értelmetlen amúgy ez a ballib hiszti, hiszen pártelnöknek az a jó, akit a legtöbben elfogadnak, a legtöbben pedig a profit fogadják el."

Aki meg nem így gondolja és mégis indul, az hamar száműzetésben találja magát Aztán kapaszkodhat tíz évig, hogy újra pozíciót kapjon.

De legalább tudjuk, hogy miért nem szeretik máshol sem a versenyt.

szuperkrumpli 2013.09.29. 12:43:35

Mekkora troll volt az az egy fazon aki ellene szavazott! A felcsúti gumicsizmás Pelé most vért hugyozva fogja kutatni ki az aki belülről bomlasztja a pártot!

czjanos 2013.09.29. 13:16:50

Balázs Péter olyan szépen bazsalygott a Fidesz kongresszusán, hogy most már tutira övé a Vígszínház.

czjanos 2013.09.29. 13:19:11

@déjá vu39: Azért ez egyfajta kritika a Fidesz személyi állománya részére, hogy 25 éve nem találnak jobb elnököt (az az egy-két intermezzo csupán színjáték volt, amikor rövid időre helyettesítették Orbánt).

Jock Ewing 2013.09.29. 13:27:32

Ennek a poszternek kurva szar élete lehet, hogy hétvére csak ilyen hígfost tudott csak összehozni.

Jock Ewing 2013.09.29. 13:29:09

hétvére = hétvégére

Nzoltan 2013.09.29. 13:30:38

Én azért nem értek egyet a posztal, mert azok választották újra, akiknek a gazdasági érdekük, hogy ő legyen a pártvezér.

nandras01 2013.09.29. 13:37:21

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: ej, birca, birca - te immáron sokadszor kényszerítesz arra, hogy egyetértsek veled :)

bizony, ostoba az elvtárs- ráadásul még azt sem veszi észre, hogy ezzel a "bekaphatja mindenki" mentalitással nagyban hozzájárul ahhoz, ami ellen olyan nagyon tiltakozik.

zobod 2013.09.29. 13:43:58

@szuperkrumpli: az alighanem ő volt. Szavazati joggal bíró résztvevő a kongresszuson ő is.

nandras01 2013.09.29. 13:57:32

@lavór:
"... keressenek egy kapitalista országot maguknak és telepedjenek le. Itt nincs számukra alternatíva."

mivel tőlünk nyugatra minden valamit is számító országban kapitalizmus van* -és köszöni szépen, jól van- nem nehéz a választás.

abban azonban igazad van, hogy normálisan gondolkodó ember számára lassan már tényleg nincs alternatíva errefelé...

*ja, alsó- burundi..? ott tényleg lehet, hogy nincs kapitalizmus.

Netuddki. 2013.09.29. 13:58:00

Azért én a fideszesek helyében nem lennék ennyire nyugodt. Mert ha 25 év alatt nem találtak az orbánnál jobbat a fideszben pártelnöknek, akkor mi lesz a pártból ha véletlenül vagy "véletlenül" történik vele valami? Akkor megszűnik a fidesz? Egyik napról a másikra eltűnik? Hát Magyarországgal mi lesz ha nem lesz orbán viktor? Magyarország is megszűnik? Gyötörnek a kétségek, nem tudok aludni! Muhaha!

Netuddki. 2013.09.29. 14:00:23

@lavór: Talán keressél te, kis köcsög magadnak másik országot! Talán az azeriek befogadnak.

lavór 2013.09.29. 14:03:03

@kovi1970:

Nem kell mindenkinek elmenni, kellenek a hívők. Ha elolvastad a kérdést, amire válaszoltam, akkor rájönnél, nem rólad írtam. Jelző nélkül.

gipsz.jakab 2013.09.29. 14:06:06

nagy nemes versengésben szép férfias küzdelemben
első hejen ért a pártelnöki székhez...

gipsz.jakab 2013.09.29. 14:06:41

komancsok, dakoták... mind rézbőrű benzűlött...

orbán elftárs ugyanúgy harcol és győzi le a komancsokat
mint a zálamadóságot és a multikat oligarchákat rezsit stb...
javaslom neki... inkább véggyék meg a komcsikat mint a manyupot...
na akkor mind elpusztulna egy szálig... még tán ő maga is...

Netuddki. 2013.09.29. 14:07:07

@lavór: Aki magyar állampolgárnak olyat mond, hogy nincs itt számára hely, meg húzzon el, az az én szememben egy hazaáruló. Annak én is csak azt tudom mondani, hogy jobb hely lenne nélküle Magyarország. Ennyi.

lavór 2013.09.29. 14:08:39

@kovi1970:

Még mindig el kéne olvasnod a kérdést, amire válaszoltam. Nem megy? Sajnálom. A tény sajnos tény marad.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.29. 14:18:19

Orbán lett a fidesz-lungodrom elnöke? Nahát, X2-be játszottam.

Fullánkos Algol 2013.09.29. 14:41:36

Orbán - Kun Béla
Szájer - Ágoston Péter mek.oszk.hu/00300/00355/html/img/7b.jpg
Pintér Sándor - Garbai Sándor filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5227
(ott van mellette a videón az egykori Martonyi meg a Révész Máriusz is)
Rogán Antal - Rákosi Mátyás
Pokorni Zoltán - Kunfi Zsigmond www.delmagyar.hu/133_napon_at_tarto_kulonos_alom/cikk/210/2092123/4.jpg
Németh Zsolt - Landler Jenő filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5305
Zagyva György Gyula - Leopold Rado (Roth) (Lenin-fiú) kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsidokomm1.jpg
Kövér László - Tisza István
Gyurcsány - Klebelsberg - Metternich
stb...

ermi71 2013.09.29. 16:07:33

Az ellenzék is felteheti magának a kérdést, miért ezer éve a fidesz elnöke Orbán, vagy miért vezet még mindig torony magasan a fidesz. Oké tévedjenek a közvéleménykutatók és ne legyen 50% a támogatottság. Na de akkor is van mondjuk uszkve 42% minimum. Hogy lehetséges ez? Ilyen valóban balhés átalakítások után. Ez azért ciki mert ha ezt felhozzák ez egyben minősíti is az ellenzéket. Mesterházyt akinek az emberek 80% nem tudja leírni a nevét helyesen. Ez is elmond valamit. Meg a többi jómadarat is minősíti a jelenlegi támogatottsági adat.Persze jön a mantra, hogy a közvélemény kutatók hülyék, biztos hülyéket hívtak fel telefonon, meg csalnak, hazudnak az adatokkal. Na ha ezt a sok buta ember beszopja, akkor vesztették el a választásokat végleg. Ez van gyerekek. Ennyivel vezet.Orbán gyalázással nem lehet választást nyerni, unalmas is és a jelek szerint nem is vezet eredményre. Több kell. Esetleg minimum egy hiteles jelölt, és egy minimum félig hiteles program, elképzelés, jövőkép.Ha csak a negatív kampány marad, az már régen rossz. Itt van október eleje. Hallott itt valaki valamit is mit akarnak ezek megvalósítani?November közepétől január elejéig az embereket az ünnepek foglalkoztatják. A felkészülés, az ajándék megvevése, a sütés főzés, vendégvárás, szilveszterezés, a kutyát sem érdekli majd a politika. Mennyi idő marad a "program" bemutatására? 2 hónap? Viktornak előre lehet gratulálni a győzelemhez. Végül is, ő is kap 8 évet:)

niklex 2013.09.29. 16:17:27

Sajnos igaz.
Nem öröm ez Magyarországnak.
Az sem öröm, hogy más pártok sem jobbak ennél.(neve ellenére a Jobbik sem)

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.09.29. 16:32:32

...a bejegyzés szerzőjének javaslom, alapítson egy pártot, nyerjen meg néhány választást - minimum egyet 2/3al, legyen bent 20 évig a parlamentben...
utána hitelesen fkázza majd Orbánt. addig is marad az mszp tárgyal az mszp-vel (DK-E14), meg a savanyúszőlő

béla a görög (törölt) 2013.09.29. 16:44:50

Az ember aki negatív gólkülönbséggel (elvesztett:megnyert választások) is nyerni tud, sőt még sikeresnek is nevezik itt nekem. Ugyan...
Nem párt ez hanem szekta.

dr kíváncsivagyok 2013.09.29. 16:47:08

Istenem ! Mint a régi szép Rákosi időkben...
Egy jelölt - egy nyertes pártelnök...
( Még a populista demagógia is stimmel !)

dr kíváncsivagyok 2013.09.29. 16:51:00

@ermi71:
"Az ellenzék is felteheti magának a kérdést, miért ezer éve a fidesz elnöke Orbán, "

Mert orvbán már nem Egyszerű halandó pártelnök , hanem felmegasztalt ISTENI TUDÁSSAL BÍRÓ vezető !
Számotokra , 1.5 millió hívő számára 4
A többi halandó meg hazaáruló , vagy zsidó , vagy cigány , vagy hajléktalan , vagy egyszerűen ellenség !

dr kíváncsivagyok 2013.09.29. 16:54:50

A bajai eset azt mutatja , hogy a Fidesz a Lungo drommal közösen indul .
A KDNP - megtette amit tudott , de súlytalan lett.
Láthatóan viszont a romákkal még nyerni is tudnak !

czjanos 2013.09.29. 17:27:11

@dr kíváncsivagyok: Ja, lebeg ég és föld között, mint Mohamed koporsója.

Pop40 2013.09.29. 17:35:02

@Függetlenbaloldali:

"És most sem nő érdemben a népszerűségük,"

Kedves elvtárs, néztél mostanában időköziket?

"pedig ígérgetnek fűt-fát néhány tucat plusz szavazatért cserébe..."

Igen, épp most meszelte el őket a bíróság, mikor fűt-fát ígérgettek a cigányoknak, hogy leszavazzanak rájuk, mert pár tucat húgyagyú zombin kívül erre épeszű ember már nem hajlandó.

Ja, bocs, ez nem az ellenzék volt, hanem a narancskomcsik.
Upsz. :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.29. 17:47:07

na de az az 1 áruló aki nem szavazott rá!!

DezInf 2013.09.29. 17:59:38

A haza nem lehet ellenzékben!
süti beállítások módosítása