Nem győzik a kormányközeli médiakutya hírcsatornák elégszer elismételni a narancsinges Viktor elmeháborodott vízióját amit előadott a tűző napon Tusnádfürdőn. Folyamatosan ismétlik a fontosabb a részeket, ahol a saját nagyságát szerényen háttérben hagyva folyamatosan bírál mindenkit akinek nem tetszik a mutyi rendszere, és kiemelik a meglátásait ahogyan szerinte folyni kellene a világnak jelenleg, amely most nélkülözi bölcs meglátásait annak aki egy nagy stadion épít a háza végében, persze közpénzből. Ilyenkor még az sem baj ha látszik nem is tudja melyik országról beszél aki elmondja bírálatát a világ értelmes felének, hiszen itthon nem kell más neki csak legyen a közelben megszállható Takarékszövetkezet, újra elosztott dohánypiac a talpnyalóknak, és egy vak komondor is feküdjön a gyorsnaszád kilövő állása előtt ha lőni kell a nem látható ellenséget.

Mindenki megkapta a maga érvek nélküli sallerét amit kiosztani vélt az erdélyi hegyek között a nemzeti pénzen meggazdagodott kipocakosodott focihuszár. A hallgatóság megtudhatta mindenki rossz irányba megy a gazdaság, és a normális élethez szükséges feltételek kialakításában, hiszen sehol sincs olyan jó élet mint Magyarországon, ahol a hazugságra épített növekedés minden földi jót meghoz a rendszer kiszolgálóinak, és mindig lehet felelőst találni a magyarázatokhoz ha valamiben mégis meglátszik a hozzá nem értés, és tehetségtelenség. Azt is megtudhatták azok akik bírták gyomorral a szöveget,( de persze miért ne hallgatna bárki szívesen egy tündérmesét a szikrázó napsütésben amikor jobb árnyékban lenni a fejnek mert abban felforr az agyvíz, és úgy még akár hihető is lesz a mese,) a továbbhaladáshoz a megkezdett úton szükség van az anyaországon kívüli szavazatokra is, hiszen ez nekik nem jár semmilyen következménnyel, úgy is azok szívják meg az utólagosan megemelt nemzeti dohány drágaságát, akik itt élnek. Végül is elhangzott már annyiszor, mindenki magyar és nemzeti aki Orbán Viktorra szavaz, aki meg nem, arra végül is nem nagyon van szükség csak ha képes megélni havi negyvenhétezerből az anyaország határain belül.

Nem maradt ki az üzengetés kokijaiból  az európai intézmények egyetlen  szelete sem, hiszen azok korábban nyíltan meg merészelték mondani a nemzeti adóemelés kormányának nem keverik össze az ország nagyobb részét alkotó normális életre vágyó emberek sokaságát, annak jelenlegi gátlástalan, hozzá nem értő és tolvaj törvényalkotási hatalmát bitorló, egy elmebeteg, hatalommániás irányítása alatt álló kétharmados parlamentjével. Meg lehetett tudni az üzenetből ezek az intézmények alkalmatlanok bármilyen funkcióra, hiszen az utóbbi időben egy stadiont nem bírtak felépíteni csak hogy belendítsék a gazdaságukat, és a fociklubjaik is tovább tudnak jutni a ligák versenyében. Meg azért is alkalmatlanok mert gátjai Tündérország meséjének, Matolcsystól, Lázárostól, Rogánostól, Fideszestől, nemzetistől. Arra is képtelenek ezek az intézmények bármit is hazudjanak a valóság ellen, csak azért, mert ezt kívánja az érdekük.

Hősi szabadságharcról lehetett hallani a beszédben, ahol a bankok, és nagy multik keményen beszállnak a költségvetés hiányának a lefaragásába, mert a nemzet akarata így mondja ezt. És nem beszél arról a továbbiakban, ennek a terheit azért a lakosságra hárítják át nemzeti megosztás jegyében a sarcolandók, és ehhez még hozzá is tesz a költségvetés legalább harminc új adófajtát a jobb élet miatt, amit szintén a lakosságnak kell elviselni. Sok mindent elmond üzenetében, és sokat bírál nyilvánosan következmények nélkül a vendégként Erdélyben tartózkodó Orbán Viktor, de legalább most nem szól bele az ország belügyeibe, és nem hágja meg az íratlan szabályokat, de ez nem azt jelenti tud viselkedni. Segítséget ment kérni a hatalmának a fenntartásához a külhoni magyarokhoz, és ilyenkor nem illik az asztalra hányni a nagy magyar virtus jegyében. Megosztani lehet az Erdély hegyei között élőket, hiszen ott is csak az a rendes kettős állampolgár, aki segít neki hatalomban maradni, de ebben legalább itthon is következetes marad. Ezek után csak azt lehet tenni egy ilyen megosztó politika ellen, mutat az értelem egy egységes kiállást a választáskor, és abban csak az vesz részt, aki nem a mesét hallgatja, hanem annak valóságát éli.BANDITA.

Címkék: hírek magyar kormány szavazat Orbán Viktor Erdély médiakutya

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr995430056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Volt tüzér 2013.07.28. 19:40:44

Ahogy hallottam, ez az ostoba már nemcsak hogy harcol, hanem egyenesen blitzkrieg-et emleget!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.29. 09:43:07

marhára kíváncsi lennék, hogy ha valaki tényleg felvenné vele a kesztyűt és tényleg harcolna vele akkor mit csinálna????

Mert békében jól harcol azt már tudjuk.

hardenberg 2013.07.29. 10:35:05

Jó lenne, ha a cikk szerzője megtanulna úgy fogalmazni, MAGYARUL,hogy azt meg is lehessen érteni és ne nyüzsögjenek benne a helyesírási hibák.

"A hallgatóság megtudhatta mindenki rossz irányba megy a gazdaság, és a normális élethez szükséges feltételek kialakításában, hiszen sehol sincs olyan jó élet mint Magyarországon,".

Ez mégis mit akar jelenteni?

Mlinarcsik 2013.07.29. 13:39:23

"kipocakosodott focihuszár" lol

Bator egy cikk!! :)

"A nemzetkozi helyzet egyre fokozodik!"

"Ugyan kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk mirol van szo. A kutatokat? Azok orulnek, hogy plecsni van a mellukon. A szeles tomegeket? Azok ugysem esznek se citromont se narancsot de boldogok, hogy velunk unnepelhetnek!"

Hat ugy ennyi jutott ezzel kapcsolatban az eszembe...

csillaberk 2013.07.30. 23:07:46

Szeretek mások által dilisnek tartott, közlésvágytól égő embereket hallgatni. Van egy ilyen perverzióm. Lassan OV-t is a figyeltjeim közé fogom rakni. Minden iróniát mellőzve állítom, hogy Molnár F. Árpád híradásaiban több racionalitás van, mint az utóbbi hónapok OV nyilatkozataiban. Érdemes összehasonlítani a két embert és Molnár F. garantáltan nem változott.
süti beállítások módosítása