Ezek a pénteki Orbán rádióbeszélgetések egy valamire biztosan jók. Továbbra is meg lehet róla győződni, Orbán Viktor még mindig elmebeteg, és nem sok köze van a valósághoz. De azért is jó ezt végighallgatni mert lehet tudni mit üzen a követőinek, és merre fog tartani a hivatalos kormánypropaganda. Csak az nem világos hogyan lehet az ilyen nyilvánvaló hazugságra tényként tekinteni, de a kormánypárt megszólalóit ez végül is nem szokta zavarni.

Mintha minden péntek reggel röviden összefoglalná világlátását Tündérország első számú stadionépítője, és közölné a hívekkel ki ellen kell tovább folytatni a szabadságharcnak álcázott ámokfutást. Ilyenkor magyarázza meg a védhetetlent, mint ami a jelenlegi trafikmutyinál történt, és még hozzá is tesz egy lapáttal a saját meglátásából, csak hogy érezze mindenki törődik vele, de leginkább az nyilvánul meg ilyenkor, továbbra is gyűlöli az ellenzékben levőket. Szerinte az teljesen rendben van ha hozzá hasonlók nyernek meg gazdaságilag akármit, és ezért nem nagy ár ha ennek a kárvallottai akár többször ennyien éhen is döglenek. Ehhez a felfogáshoz csak gratulálni lehet, ilyen nemes célokat érdemes megjegyezni az utókornak, nehogy véletlenül az a magáévá is tegye valamikor.

Felsőbbrendűen, kioktatóan beszél a mikrofonba, annak biztos tudatában az biztos nem cáfolja meg az állításait. Mondjuk nem is nagyon érdekli a cáfolat, egy sima nyócévezéssel eddig is letudott mindent. Ilyenkor üzen a világnak is kiemelve önnön nagyságát, tévedhetetlenségét, nem létező értékrendjét, ami szerinte  ma a mindenkitől elvárható létforma. Végül is abból indul ki, bárki is kaparintja meg a hatalmat az hasonlóképpen vélekedik a világról, annak meglátásában csak az Ő szemlélete a helyes. mindenki más rosszul látja a dolgot. Mivel az ilyen interjúnál senki nem mond neki ellen, és feltehetőleg előre le van zsírozva minden, folyamatosan osztja a kokit azoknak, akitől később segítséget vár akár gazdasági, akár politikai téren. Most éppen Németországot emlékeztette dicstelen múltjára, mikor bevonultak harckocsijai Magyarországra, mintha a jelenlegi hatalom felelős lenne az akkor megtörténtekért. Közben nem tudni mit csinálna ha ugyanezen ország itt levő autógyárai megkezdenék a kivonulást, vagy esetleg csak beintenének neki mint tárgyalópartnernek, de ebbe nem is jó belegondolni. Nem lehet tudni hányan hallgatják ilyenkor, de abban biztos lehet Orbán Viktor az üzenete eljut azokhoz akiknek szánja, csak az a nagy kérdés ilyenkor, miért nem a saját nevében beszél, és így viseli a következményeket. Mint közszereplőnek tudnia kellene az elmondott szavainak a jelentőségét, de mivel nem viseli a következményeket magasról tesz rá milyen  is vált ki ezzel az egész megmondósdival. Még azt is meg lehet kockáztatni direkt csinálja,  utólag meg hivatkozik rá, mekkora megmondóember ő. Csak az a baj szavai súlytalanok, és hazugok, nélkülöznek minden éleslátást, egyszerűen üzen a választóinak, megemlítve ki miatt ilyen sanyarú a sorsuk, hogy már a sírokat is nekik kell ásni. Az sem zavarja nem közönség előtt állít valótlanságot, így is könnyen jönnek a szájából a gondosan összeillesztett hazugságok. Van egy Békemenete, akkor mitől is kellene félnie?

Már mielőtt megszólalna, azok akik csak később tudják meg mit mondott rájöhetnek, ez az ember nem veszi őket komolyan. Olyasmit állít, ami nincs, vagy nem történik meg, esetleg éppen az ellenkezője igaz annak amit mond de azt soha nem fogadta el a nyilatkozó,és képes ezt szemrebbenés nélkül, folyamatosan hangoztatni minden meggyőző erőt beleadva a hitelességbe. Az nem zavarja Orbán Viktort neki már régen nincs hitelessége, azt elveszti az első szavaknál amikor mond valamit, de legalább igyekszik meggyőző lenni. Közben azért épül a  stadionja, a költségvetési hiány csökken az emberek vére árán, növekszik a z államadósság, és veszik a z állampapírt is, amit nem az ő kormányzása alatt kell visszafizetni. Igazi befektető nem jön, aki munkahelyet létesít, az csak a haveroknak sikerül abban mértékben mennyi közpénzt tudnak magukévá tenni. Ha azt állítja Orbán Viktor itt most minden rendben van, akkor ne nagyon menjen az utcára, mert elméje képtelen lenne felfogni az ott található valóságot, de nem is lenne neki ajánlatos. Áteshet egy vak komondoron, de legalább az a tudat vigasztalhatja, a szeretteinek nem kell neki sírt ásni, gondoskodott a jövőjükről a közpénz rovására, így már ők nem tekinthetők rászorulóknak. Nem úgy az a sok ember, aki miatta kényszerül majd sírt ásni, mert neki annyira bejött az élet. BANDITA.

Címkék: kormány mutyi hazudik Orbán Viktor rádi

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr565305086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Első mohikán 2013.05.19. 11:12:15

"Áteshet egy vak komondoron", vagy mondjuk egyszerűen le fogja lőni valaki előbb utóbb.

Szociknak vége 2013.05.19. 11:19:50

Az ellenzéket mindenki gyülöli, Pistike!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.05.19. 13:58:17

savanyú a szőlő az a helyzet komám.....
OV nyerni fog, nektek meg marad a blogmegmondóemberi szerep oszt jónapot.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.19. 14:35:17

@FILTOL: sajnos, tegyük hozzá.

sajnos nyerni fog, és jaj lesz mindenkinek az országban. :S

azbesztos 2013.05.19. 14:38:03

Semmivel sincs kevesebb munkahely, mint 2008 előtt, a minimálbér viszont a kétszerese a tolvaj bolsik 8 éves rémuralmáéhoz képest és bárki, akinek nem büdös a munka közmunkát is kaphat doszt. Persze a választási voksszerzés havi több százezres apanázsa megszűnt a munkakerülők körében, de ez nem is nagy baj. Az értelmes hitelesek már kimászhattak a csaló bankok csapdájából, de akik a visszafizetés szándéka nélkül, semmire vettek fel hiteleket még további átnevelésre szorulnak. Ez nagy lecke, de meg kell tanulni.

rezsoatya (törölt) 2013.05.19. 20:32:14

@azbesztos: rolad szol a poszt! Hajtogatod a hulyeseget, amit vezered elokarog a radioban!
A tenyek nem zavarnak ugye? En es ismeroseim pont emiatt jottunk ki abbol az akolbol...

micsoda? 2013.05.19. 21:13:36

Ilyenkor kapcsolom ki a rádiót. Nem kell engem győzködni, hallok is látok is, olvasok is. Gondolom a legtöbb ember így van ezzel. De, nem vagyunk egyformák, és itt látszik is, a hozzászólásokban.

micsoda? 2013.05.19. 21:18:12

@azbesztos: "közmunkát is kaphat doszt."
A helyedben én erről meggyőződnék.

komisz_kölök 2013.05.20. 10:16:44

Ki kell állítani hiteles embereket, akik leváltják Viktort. Jobbak, szebbek, becsületesebbek. Makulátlan múlttal. Aztán beállni mögéjük. Na, ez nem tudtátok eddig sem megtenni, és ezután is arról fog szólni a dolog, hogy fejben már a miniszteri/államtitkári posztokat osztjátok az öreg elvtársak között. Aztán meg néztek, miért kap Viki megint kétharmadot (50,0001% os részvétel melett).

Viki köszöni nektek szépen a mostani kétharmadot. De ha sokat ügyeskedtek, árulkodtok a nyugati bácsiknak, néniknek, még a Jobbiknak is elintézitek a kománypoziciót. Köszi srácok :(

Mi kell még hogy megértsétek, nem fog senki mégegyszer Kovács Lászlóra, Szili Katalinra, meg a Szakatsits eltárs unokájára szavazni?! Ezekért én legalábbis tuti nem utazok haza szavazni :(

Adalberto Gellenzeeri 2013.05.20. 13:56:40

Ha valaki valaha is bármilyen módon közel került a pszichológia tudományához,az világosan látja, tudja, hogy orbánviktor beteg. Mentálisan zavart, ön képe zavaros, ettől aztán a társadalomról alkotott képe is idegen az emberi társadalmaktól. Még csak azt sem mondható, hogy hatalommániás. Annak is vannak jellemzői, meghatározó tulajdonságai. orbánnnak nincsenek jellemzői. Emberi mértékkel értékelhetetlenek. Iszonyúan tragikus, rettenetesen kielégületlen, célok nélküli ember. A nemlétező célokat sohasem lehet elérni, ezért ez a téboly ezen az élőlényen.
A tények: Sohasem volt ilyen mértékű szegénység Magyarországon. Minden harmadik gyerek nélkülöz.A hitelek éppen fele bedőlt. (Az a degenerált aki azt gondolja, hogy ezt mind azért vették fel, hogy ne fizessék ,elborult elmével rendelkezik. Olyan mint az ufo hívők, fényevők stb. )
Szóval a poszt minden szava igaz, sőt a blogíró enyhén fogalmaz.
De most ez az őrült elkövetett egy hibát, ami végromlásba dönti majd őt és elmebeteg társulatát. A dohányosokkal baszott ki. Most még van 40000 hely ahol cigit lehet venni. Aztán már csak 2000 hely. Nem lesz vasárnapi, éjféli dohányvásárló hely. S egyszer csak Józsi bácsinak, Péternek, Mariannak elfogy a cigije.....
Hajj vitézek, hajj leventék, maj nekik magyarázzátok meg, hogy magyarország jobban teljesít. vessétek szemeiteket a 20-as évek Amerikájára, a szesztilalomra. Végetek van rohadtak, csak még nem tudtok róla.Fidesz fanarióták (ha tudjátok egyáltalán kik voltak azok )ne írjatok nekem . Kommentemet az egészséges értelmes célokért élő emberekért írtam nem nektek.

2llkedő 2013.05.21. 07:06:23

@Adalberto Gellenzeeri:
"Kommentemet az egészséges értelmes célokért élő emberekért írtam nem nektek."

A dohányzás egészséges!

Ezt bizonyítja, hogy egy vízilabdás is nyert trafikot, ahol az egészséges életmódot tudja propagálni.

2llkedő 2013.05.21. 07:10:07

@komisz_kölök:
"Ki kell állítani hiteles embereket, akik leváltják Viktort."

Először is le kell, hogy amortizálja magát a Viktor.

nandras01 2013.05.21. 17:11:38

@MetroGoldwinMayer: már majdnem reagáltam a baromságodra, de aztán megnéztem az aktivitásod az adatlapon, és konstatáltam, hogy mindössze egy agyi kihívásokkal küszködő fideszdroid vagy, ezért nem is terhelném válasszal azt a néhány bitet, amit agy helyett hordasz a nyakadon.
süti beállítások módosítása