Pintér Sándor és a hólapát!

 2013.03.15. 17:36

Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások szorult helyzetéről. Azonban pont a médiában elhangzott nyilatkozatok miatt veri ki nála a biztosítékot az utakon tapasztalható káosz, és az ott rekedtek fagyoskodása miatt érzett tehetetlenség. Bárhonnan is nézzük, van olyan helyzet amikor muszáj útra kelni, és nem lehet visszafordulni ha már elindult az utazó aki csak abban bízik nem lesz baj, ha meg igen, gyorsan segítenek neki célba jutni.

Tegnap már érezhető volt a mai ítéletidő előszele, reggel azonban csak annyi hír jelent meg a közmédiában, a mai napi állami ünnepségeket lefújták, és baj van az utakon, meg több településen. Nincs áram, meg ilyenek. Röviddel később arról érkezett hír, összeült a katasztrófavédelem válságstábja, mert az ország nagy részén gondok jelentkeztek az utakon, és a késői hó miatt az áramellátásban is van némi zavar. A vonatok késtek, de ez télen természetes, meg nyáron is, és buszok sem indulnak sehova jelenleg, akkora a hó az utakon. A belügyminiszter személyesen hozott döntéseket, és gyorsan pergette a számokat mekkora a bajba jutottak mennyisége, mind emberben,járműben,útban, településben.Megnyugtatott mindenkit, miszerint urai a helyzetnek, teljesen fel vannak készülve, folyamatos a mentés. A később megjelent hír szerint a válságstáb már előző délután elrendelte a piros riasztást, ami azért valljuk be így magában nem sokat jelent a földi halandó számára, valahogy mégis olyan érzést kelt, ezzel sikerül majd a válságstábnak okot találni a felelősség elhárítására. Mert az azóta nagyban folyik, nem mintha ez egy cseppet is érdekelné a bajba jutott embereket. Pintér Sándor azért még odaállt a HÍR-TV kamerája elé az autópályán, és előadta magát:"Nagy a szél, erre nem lehet felkészülni, meg ezek a kamionok is elindultak, a fene essen beléjük!" Aztán elhúzott valószínűleg hólapátért, mégis csak az a fő fegyver most, ha már nincs elég hókotró az utakon. Mert még azok is külföldről érkeznek, annyira fel volt készülve az ország a késői havazásra. Ebben sem lenne semmi különös, Budapesten a helyi hókotrók elismerték későn indultak az első lehullott hó nyomában, meg is állt az élet a fővárosban. Itt azonban más a helyzet. Itt egy régi adócsalásból lett milliárdos miniszter presztízse forog kockán, ezt azért figyelembe kell venni. Hókotró helyett jön a honvédség a tankjaival, küldenek sms üzenetet a bajbajutottaknak, nyílnak az önkormányzati épületek a hóban veszteglésre kényszerültek előtt, és a multi is besegít, pedig azokat nagyon utáljuk a szabadságharc alatt. Mégis sikerül egy kis rúgást adni az utakon veszteglőknek, akik a belügyminiszter szerint maguk tehetnek a helyzetükről, a nyári autógumi, és a nagy sebesség miatt, meg azért egyáltalán utazni mernek. Azok meg csak fagyoskodnak, és már előző este segítséget kértek a közösségi oldalakon a maguk számára, mivel úgy látták egyelőre más nem törődik velük.

Belekeverni a politikát a hóhelyzet megoldásába nem szerencsés dolog. De mindenképpen szóvá kell tenni ha valaki alkalmatlan a feladata ellátására, és még arra is képes azt előzetesen is másra hárítsa. Pintér Sándor, ahogy a kormány egyik tagja sem képes felmérni önnön korlátait, arra meg végképp nem képesek a hibáikat beismerjék, és azokból a helyes következtetést levonva elmenjenek oda, ahova ma már az ország nagy része kívánja őket. A rendőrök, a tűzoltók, a mentők, az önkéntesek ezrei oldják meg ezt a feladatot, nekik nem kell válságstábot létrehozni ahhoz lássák mi a baj, és hol kell segíteni. Felelőst sem keresnek, csak teszik a dolgukat. Fogd a hólapátot Sándor, és evezz vele tovább, ezt sem Te oldottad meg, csak szeretnéd a dicsőséget magadnak. És ne keress felelőst sem, tudja mindenki miről is tehetsz.BANDITA.

Címkék: katasztrófavédelem hólapát Pintér Sándor Belügy

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr705136531

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hóhelyzet: a nagy kommunikációs elterelő hadművelet 2013.03.16. 14:58:24

Dilettáns és inkompetens az Orbán-kormány, de azért nem ennyire. Szerintem másról szólt az ünnepi hóbotrány. A hosszú hétvégét Bajorországban terveztük tölteni, a nemzeti ünnep ugyanis sajnos már évtizedek óta semmi vonzóval nem kecsegtet. Utoljára a ...

Trackback: Pózolj műveletirányító központban 2013.03.15. 23:43:21

Ha az egész ország katasztrófahelyzettel foglalkozik, menetrend szerint kovácsolják kedvenceink a politikai tőkét. Suttyósághatározó.  Kivel mással is lehetne kezdeni, mint Orbán 'bölcsvezér' Viktorral, aki beült pár fotóra a Tev...

Trackback: Beintett a belügyminiszternek a Telenor 2013.03.15. 23:07:40

Pintér Sándor őrjöng. A Telenor nem továbbította a Belügyminisztérium tájékoztató SMS-ét az ügyfeleinek. Telenor ügyfél vagyok, és ezzel a cég szerzett nálam egy piros pontot. Arról van szó ugyanis - mármint az én értelmezésemben - hogy a Telenor nyil...

Trackback: Telelökött ország 2013.03.15. 19:50:53

Ülök a meleg szobában. Szeretteim és hozzátartozóim téli segítése kipipálva. Szomszédos vének kiásva. Tüzelővel ellátva, aki azzal fűt. Lakóhelyem távol van a bajbajutottaktól, így naivitás lenne azt hinni, hogy bárhová odajuthatok, ahol szükség lenne ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.03.15. 22:13:07

@kzoltana: Nem Kósa utcájával kezdték? Akkor biztos az ellenzéki képviselőknek akartak segíteni :)

zembertelen 2013.03.15. 22:40:30

Vezénylő Tábornok úr!
FEEGYVEERBEEEE!
Labanc hókotrókat láttam az M1-en!

yatumux 2013.03.15. 22:48:44

Itt is leírom. Nincs mivel menteni. Helikopterflotta üzemideje lejárt. Lánctalpas technika kivonva. Nincs mivel odamenni, odavinni, kivontatni, evakuálni, stb. Így jár egy ország ha nem költ a biztonságra...

parrre 2013.03.15. 22:51:04

Nem félsz hogy jön a TEK és elviszi a szomszédodat ?

2013.03.15. 23:11:23

Köcsög liberális bloggerek meg beírogatók! Már tegnap előtt, csütörtökön figyelmeztettek mindenkit, hogy ne kelljenek útra kocsival és az autópályára végképp ne menjenek!

Amidazophen 2013.03.15. 23:33:10

Azt mondja nagy lelkesedéssel az ATV-n a telefonba KO-nak ez az egykori józsefvárosi piacfelügyelő kis talpas rendőr, hogy az sms-ek "nagy logikai segitséget adtak" az úton rekedteknek.

Hát szeretném megmondani, hogy ez úgy felbosszantot, ahogy még se Kósa, se Matolcsy nem tudott. Azt ugatja a faszi, hogy "logikai segitség" neki az, hogy ha elfogyott a benzin, üljenek át más kocsijába.

Azután megnyugodtam, amikor rájöttem: tényleg igaza van! Neki biztosan nagy logikai segitséget nyújtott volna egy ilyen sms!

Bolsi Buster 2013.03.15. 23:39:29

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy míg ti itt pár olyan emberért aggódtok, aki egy kicsit később jutott el a sítúrájára, 6000.000.000 zsidó elgázosítása szárad Pintér lelkén.

Egy kis hó leesik és mindenki megfeledkezik a Holokausztról ami köztudottan az emberi civilizáció LEGnagyobb tragédiája! És Magyarországé, mind a 6 000.000 magyaré, mert mindenki felelős aki most hogy mindezt bebizonyítottan cinikusan hallgat és összekacsint!

Mindenki azonnal utazzon (Disneylandbe) Auschwitzba elgázosodni aki bünbocsánatot akar! Ne hagyjuk hogy újra megtörténjen!

egyinges 2013.03.15. 23:52:35

Ez a hétvége sokkal összetettebb, mint gondolnánk.
Hülye volt aki elindult.
Az állam mindig meglepődik, ha valami szokatlan történik, azaz sosincs felkészülve a legrosszabb eshetőségre, pedig a médiák már 3 napja a nyugat európai helyzetről beszélnek.
A harmadik probléma ettől független, de előjött: olyan belügyminisztere van az országnak, aki még erkölcsi bizonyítvány kérő lapot sem kapna a postán, hanem....

ErtelmetlenSzajkarate (törölt) 2013.03.16. 00:09:41

Ha fel lettek készülve akiknek kell és jól végzik a munkájukat, akkor nem ez folyna egész nap a hiradókból.

Milyen már, hogy osztrák hókotrók nyomják? Szerintem itt az ideje visszatérni a Monarchiába és szélnek ereszteni az összes magyar politikust.

ErtelmetlenSzajkarate (törölt) 2013.03.16. 00:13:26

@ErtelmetlenSzajkarate: *volna.

Egyébként, egy dolgora jó volt, szépek a lánctalpas fotók. Biztos olcsóbb a honvédelmi dízel mint a köztisztasági.

Bolsi Buster 2013.03.16. 00:14:22

@ErtelmetlenSzajkarate: Nem késhetnek a kisíbolt milliádok azért kotorják az utat.

Időre Bécsben kell lenni a jattnak.

Mákosi Rátyás 2013.03.16. 00:22:17

@Lindalinda:

Ezt mondd meg azoknak is akik esetleg nem értenek magyarul. Szerintem az M1-es forgalmának 10-15%-át ők adják. A kamionok között meg lehet akár 30% is. Ezek a számok persze csak az én sejtéseim, de teszem azt az M1 teljes hosszán egyidőben tartózkodó többszáz kamionból nem kell 100-nak elakadnia, hogy ilyen időben teljesen leblokkolja a pálya forgalmát... Amúgy meg az eset azt is gyönyörűen mutatja, hogy hiába volt itt nagy nyálverés az átalakítás alkalmából, a katasztrófavédelem és a meterorológiai szolgáltató (talán az OMSZ, de akkor miért az Időkép oldalát használja az Operatív Törzs?) közötti információcsere ugyanúgy nem működik, ahogy 2006 augusztusában sem működött. Eltelt hét év azóta! Arramár gondolni sem merek, hogy a pártdelelgáltakkal dúsították fel ezeknek a szervezeteknek az irányítását, akik meg - a távollévő Vezénylő Tábornok utasításainak hiányában - egy jóízűt képtelenek akár fingani is. Szégyen!

djpeter 2013.03.16. 00:29:19

Mindenkit lehet hibaztatni,de azert par dolgot tisztazni kellene a fejekbe odafent.
1. A szomszedba miert nem kellett atmenni a magyaroknak segiteni?Ott nem esett,vagy nekik szerencsejuk van?ja....hogy jobban felkeszultek,mert tudtak mi lesz.Akkor miert nem vezenyeltek oda elore az orszag masik vegebol segitseget?Elismertek,keson reagaltak,mint mindig...
2. Ha ilyen biztosra vettek,hogy baj lesz,miert nem zartak le az utakat?Hatha tudom,hogy ez van,miert nem elozom meg?Hat azert,mert ok sem tudtak mi lesz es ezek szerint is irtak a hireket.Akkor miert varja el a BM hogy azok az emberek jobban dontsenek kevesebb informaciobol?
3.Ha megvan a baj es mar keso megelozni akkor egy dontesre vagy parancs kiadasra miert kell 10-12 orat varni?Mit gondoltak elolvad a ho 1 ora alatt?Azonnal reagalni kellett volna csak nincsen az orszagban egy ember aki kezbevegy ilyenkor az ugyet.Eloszor meleg szobaban kavet iszogatva konzultalni kell...gratulalok.
Attol fuggetlenul,hogy hibazhatott mindenki en azt mondom a BM helyeben en nem nyilatkoztam volna hogy az emberek a hibasak,mert ebben a hivatalok jobban benne vannak.

Bolsi Buster 2013.03.16. 00:36:24

@djpeter: Ha ilyen biztosra vettek,hogy baj lesz,miert nem zartak le az utakat?

- Akkor meg az lett volna a baj. A magyar okos, elindul a Suzukival a szántáson keresztül, ne mondják meg neki má.....kb. 100x annyi ember ért haza tegnap/ma is mint aki nem csak ők nem érnek semmit a híradósoknak. Ergo útlezárás csak legvégső esetben.

- Nem hiszem hogy az embereink hülyébbek mint nyugaton eccerüen kevés az eszköz.

- Azzal egyetértek hogy ilyet nekem ne mondjon miniszter hogy ez a hibás az a hibás, hanem mondja azt hogy mindent megtesznek és elnézést kérnek a bénázásért. Ezt a cégek ált. így csinálják.

Tita nick 2013.03.16. 00:57:43

A szoba melegéből faszságokat írogatni sem semmi hőstett.

felcsutisuttyo 2013.03.16. 04:09:07

Pintér az olajbáró, fényezte magát...ez van kiadva, ha elba..nak valamit akkor is fényezik magukat, a Nép meg röhög és dühös...nem érdekli őket mondják a hazugságaikat. EZT TANÍTJÁK BE NEKIK . A Nemzeti Gonosz Gazember törpe kiadta Nekik parancsba. a Fidesz fő foglalkozása HAZUGSÁG és ÖNFÉNYEZÉS. VAN SOK FIDESZ BUTA BUNKÓ aki elhiszi.

felcsutisuttyo 2013.03.16. 04:12:11

Na a NEMZETI CIVIL ÖSSZEFOSÁS BIRKAMENET nem ment ki a fizetett Lengyel
BIRKÁK elé...Kóvályogtak mint gólyafos a levegőben. Azt se tudták hová kell menni, csak azt tudták, hogy az EU-t kell szidni.
EZ MÁR BRÜSSZELBE IS ELJUTOTT.
Hehhe--

felcsutisuttyo 2013.03.16. 04:14:57

Aug. 20 -i nagy vihar amit előre nem lehetett látni...vagy ez a Katasztrófa hóvihar volt előre látható?????
NA FIDESZ SZAR BANDA???
Akkor nyomtátok, hogy a Gyurcsány a hibás..a viharért..most meg???? Bajnai és Mesterházy mi BUNKÓ FIDESZ SZAR GAZEMBEREK.
Hazug szarok vagytok!!! Akasztófára valók egytől egyig!!!!

felcsutisuttyo 2013.03.16. 04:26:11

A 2006 os Aug. 20 -i nagy vihar amit előre nem lehetett látni...vagy ez a Katasztrófa hóvihar ami előre volt látható????? Na melyik a bűnösebb , súlyosabb baki?????
NA FIDESZ SZAR BANDA???
Akkor nyomtátok, hogy a Gyurcsány a hibás..a viharért..most meg???? Bajnai és Mesterházy mi ???
BUNKÓ FIDESZ SZAR GAZEMBEREK.
Hazug szarok vagytok!!! Akasztófára valók egytől egyig!!!! Remélem úgy végzitek, mint Chausescu

röhögő 2013.03.16. 05:59:56

Viktor gyere haza! Az országra rátámadt a tél, mint az IMF! Ments meg minket!

röhögő 2013.03.16. 06:01:09

@djpeter: "1. A szomszedba miert nem kellett atmenni a magyaroknak segiteni?Ott nem esett,vagy nekik szerencsejuk van?" - Mert ott nem esett.

röhögő 2013.03.16. 06:02:18

@Puskát kellett volna hozni: Ritka mocskos állat vagy, hogy ennek kapcsán is zsidózol.

red shield rapresentative 2013.03.16. 06:05:20

Tegnap délután nagymamámat látogattam meg a János Kórházban. Látogatás végeztével beülök a kocsimba és kapok egy SMS-t egyenesen a Belügyminisztériumból. Honnan tudták a számomat nem tudom!

Azt írták:

Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium

Ültem éjfélig az autóban tényleg kifogyott a benzin, próbáltam átülni egy másik autóba, de egy sem állt meg, hiába stoppoltam. Hajnali háromkor hívtam egy taxit, aztán hazamentem.

states1 2013.03.16. 06:28:25

Hát persze, hogy a kurvaannyát a kormánynak, amiért én még csütörtök este is nekivágtam az M1-esnek a zuhogó hóesésben annak ellenére, hogy egész nap érvényben volt a piros riasztás, és minden média üvöltözte, hogy ne induljon neki senki a Dunántúlnak. És miután én csak azért is fasza gyerek vagyok, és nekem Orbán ne mondja meg, mikor indulok síelni Ausztriába, noná hogy elindulok, azért megkülön kurvaannyát a kormánynak, hogyha elakadok, nem küld értem tíz percen belül egy egy tankot, hogy haza vigyen. Különösen miután több ezer ugyanilyen barom van, mint én.

nyulbela 2013.03.16. 06:58:45

Ébresztö!!!Nem vitatom.hogy fontos dolog ki miert a felelös..utnak indujak..ne induljak????..s mert hibàztam..màr akkor nincs segitség ???Régen 1987 ben is ilyen telek voltak..nem volt internet..mégsem kellet 20 oràt vàrni..a mentésre.De könyörgöm a kisgyerekek miröl tehetnek??? Független Ember vagyok..tàvol àll tölem a szitkozodàs és a gyülölet.mi igazi emberek a segitök. most bebizonyitottàk .hogy bajban .nem nézed ki honnan jött és hovà tart:::s nem kérdezném töled..hàt téged ki küldött.akkor lennék boldog ha mindenki eljött.Brody.Ha én rozsa volnék..a szeretet az ami minden elöitèleteket és korlàtokat ledönt..S csak ezèrt érdemes élni csak EZ AMI SZÀMIT !!! Bocs a gépemen nincs hosszu ékezet..KIVÀNOK MINDENKINEK SZERETETTELJES..S HO ÉS SZÉTLÖL MENTES NAPOT!!!

nyulbela 2013.03.16. 07:43:52

Kellett vona még egy holapàt ,kellett vona még egy jobaràt..kellett vona még egy szelid szo..kellett vone még egy takaro.. kellett vona még a mosolyod .kellett volna még a szeretet.ami minden szivbe elvezet.hàla Isten azèrt van mèg jobaràt,azért van még holapàt. azèrt van még szelid szo..akad még takaro...hotakaro..azert van mèg emberség.. emberfölötti segitség.aki nem vàr .csak segit ahol eppen van.. s nem vàr dicsöségre..de mégis ÖVÉK A DICSÉSÉG!!!

nyulbela 2013.03.16. 07:48:44

IGEN KELLETT VOLNA!!!IDÖBEN.'???Vagy talàn A HO A HIBÀS???

felcsutisuttyo 2013.03.16. 07:59:30

Naná, hogy az ellenzék elmondja a véleményét.
GiroszÁsz KormánySZARvivő meg mit kóvályog ? Mi a feladata? A Tájékoztatás nem?????? Ott kellett volna ülni a telefon és fax mellett és tájékoztatni az országot, hogy mit csináljanak vész estén.
Persze a Nemzeti Törpe nem volt itt...elment a pofonért Brüsszelbe..és cincogtak az " alattvalók":)))
Girnya Ász elment autókázni:)))) Tömjén lovagol, Pintér bá meg hülyeségeket nyilatkozik, a Kócósfogú kiflizabáló pösze vén Fidesz banya ,meg kritizálja az ellenzéket. NAGYON JÓÓÓÓÓ!
Ehhez még tapsoljon is az ellenzék???

felcsutisuttyo 2013.03.16. 08:01:48

Persze a Fidesz által fizetett Lengyel Birkamenet megérkezett vonattal..és kóvályogtak mint a gólyafos a levegőben, senki nem várta nem irányította Őket, Nem tudtak semmit csak azt hogy az EU ellen kell bégetni....

Ott matatott a Múzeum kertben egy hülye ideszállíttatott LENGYEL BÍRKA--és azt mondogatta:
" Itt kell valahol lenni ennek a "Orbán kerti törpének, ..csak nem belepte a hó??????"---ej ej...minielnök...be vagy havazva??? hol vagy?
...a Magyar Civil ÖSSZEFOSÁS Banda sincs itt...mi lesz velünk?????
"Lesz Valensza???? "--hihihihi
(Lesz bizony Birkák:))))))

A BIRKÁKAT beterelték a Gellértbe zabálni....

felcsutisuttyo 2013.03.16. 08:03:02

Orbán meg megkapta a pofont Brüsszelben és hazáig tántorogva beesett délután 5 órakor..
...."Tájékozódjunk,.... hogy mit lehet hazudni ebben az elbaszásban":)))))))

-majd kiült és belemondta az éterbe a szokásos napi hazugságát,megköszönte Pintérnek és társainak, hogy nem nagyon ku--ák el:)))
majd elégedetten elment zabálni a kitüntetett seggnyalókkal! Oszt jó napot!

zajos1 2013.03.16. 08:03:23

Mindenki tudta mi vár az utazókra, jó hogy a saját hülyeségünk miatt megint mást szidhatunk, nem csak az M1-es kellett menteni, ha nem az ország északi részein is.
Szerintem a civilek összefogása példa értékű, nem lehet csak az államra várni, a havazás estéjén is kint voltak a közút kezelő gépei, csak a hófúvásokban és a jeges szakaszokon sokszor még ők is elakadtak...

felcsutisuttyo 2013.03.16. 08:03:41

..Viktor..Te értelmes!:)Nagyon megzavart az újabb Brüsszeli pofon:DDDD
A Labancok segítettek a hókotróikkal? márc.15 én??????:D Ne..má!!!

Na ezt valahogy kicsit el..ku...ta Petőfi anno,
.......mi meg másfél évszázaddal később nem kicsit de NAGYON !!!!!

felcsutisuttyo 2013.03.16. 08:04:31

cirmos | 2013. március 16. | 07:20:09

A labancoknál érdekes módon volt még felesleges hókotró is, amik nem akadtak el és megbirkóztak a feladatukkal.
Mivel az M1-es autópályán sok osztrák rendszámú gépkocsi került bajba, ezért ők képesek voltak azt is lebonyolítani, hogy besegítsenek a mentésbe. Ott nyilvánvalóan nem ült össze egy válságstáb 24 órás tanácskozásra a meleg irodában, hogy eldöntsék, kinek mi a feladata. Nekik nyilvánvaló, hogy a hókotró havat tol és ennek bevetéséhez nem kell a miniszter vagy a miniszterelnök parancsa.

Hefebier 2013.03.16. 08:07:32

Nem értem.

Nem csak az autópályán elakadt emberekre kell gondolni a felelősség kapcsán.

Sok települést elzárt a hó, sok háztartásban nincs áram. Pedig nem indultak el.

fülesboci 2013.03.16. 08:26:36

@states1: ugysem értik. az okosokat kiküldeném egy behavazott, 12 km hosszu kocsisort menteni..azt hiszik a barmok, hogy ott a hókotró számit valamit, pedig mozdulni sem lehet. 12000 embert mentettek ki.

2013.03.16. 08:29:29

Mi lenne itt ha valami komoly katasztrófahelyzet alakulna ki?
Mondjuk KimDzsongun megharagudna a Vikire, és jól ideb*szna egy atomot, pl.
Vagy lenne egy kőkemény földrengésünk vagy ránt esne egy meteor.

Azt mondaná minden felelős, aki valamit tehetne a katasztrófa elhárításban hogy "Há kérem mi mondtuk, hogy Észak-Kórea és a barna medve nem játék. Felelősségteljesen kellett volna viselkedni és nem a k*rva atom meg meteor alá állni."

Arról meg ne is beszéljünk h tegnap reggel óta nincs áram egy halom településen. És most tessék figyelni, keddig nem is lesz...
Mi van az elmü nem nézett híradót? Nem tudta h hó lesz?
Ejjj de felelőtlenek!

órarugógerincű felpattanó 2013.03.16. 08:49:50

@felcsutisuttyo: Gratulálok. Nálad jobban senki sem képes a fidesz mellé állítani az embereket.

dennisthemenace 2013.03.16. 08:51:23

@felelősségrevonó: Annyaddal kellene kifizetteni az iskolaztatsod koltsegeit.

dennisthemenace 2013.03.16. 08:53:26

@órarugógerincű felpattanó: A birkakat. Mert azok allnak mar csak ez mogott a csurhe mogott.

órarugógerincű felpattanó 2013.03.16. 08:57:10

@dennisthemenace: Hát persze. Nyilván. Az nem is nyilvánvaló, hogy a normálisabbja a ti fajtátokkal nem szeretne egy oldalra kerülni.

lobster thermidor 2013.03.16. 09:18:35

Ideje lenne, hogy Pintérsanyi bácsi végre valóban elmenjen nyugdíjba, és számolgassa szép csendesen a milliárdjait.

Az azért sok volt tőle, ahogyan egy nyilatkozatban kijelentette azt, hogy nem indít vizsgálatot, mert mindenkit rendben kimentettek, és senki nem betegedett meg az úton. Bár úgy tudom, hogy a főrendő nem rendelkezik orvosi diplomával, de ezt azért nagy arccal kijelentette. Ezt így jó volt hallani tőle, hiszen a megfázás, és a tüdőgyulladás tünetei nem azonnal jelentkeznek.
Persze ha ilyen alapon mennek a dolgok, akkor azok akik az utakon éjszakáztak, Pintértől a jövő hét elején már meg is halhatnak, mert nem jelentették időben, hogy megbetegedtek.
Viszont kijelenthetjük, hogy baromira jól működött minden.

blah 2013.03.16. 09:21:25

minek fizetünk adót? hogy ha baj van és segítség kéne akkor én legyek a hibás? megdögölhetnének már...

2013.03.16. 09:32:04

@Lindalinda: Hogy te mekkora egy sötét barom-állat vagy!
Képzeld, a sok külföldi kamionosnak nem szóltak--- hogy a magyarok akik büszkén verik a mellüket, mint te is --képtelenek megtisztitani az utakat !
Valamint a maradék 10-15 % -nak pedignem szóltak hogy ne menjen haza munkából, mert Orbán-Pintér- Bakondi az ugatáson kivül semmihez sem ért.
Csak közlöm veled, hogy akik németből elindultak, azok a határig el tudtak jönni --mert a németek és a sógorok tisztitják az utat és nem az ünnepe készülödve nyalják a hű plitikusok és pártvezérek seggét!

Az ugatás és a seggnyalás ment a köztévében. Csurgott a nyál és szinte percenként kellett valakinek vödröt adni, hogy a nyálat abba csurgassa bele, hogy a szeretett vezér és hű társai megnézhetik hogyan nyálazták össze az időt, dicsérve a pártunk és kormáyunk hős harcát, kiemelve a gazdasági sikereket Matolcyival az élen és megemlitve hogy székelyföld mindig is magyar volt. Hogy ezt bebizonyitsák Tömjén Zsolti lóhátra pattant. Csak az volt furcsa az egészben hogy mit akeres a ló.asz a ló hátán ?
Aki pedig kint rekedt az utakon az kapott sms-t, kapott idegenektől segitséget, ételt-meleg teát. Csak a kormány és a fidezs-kdnp vezetői nem tettek semmit hogy a baj kisebb legyen.
Pedig én legalább Selmeci Gabikát vártam volna , mondjuk sajtosstangli osztogatással vagy a szerencsétlen Zsiga Marcell monadatát hallgattam volna, úgy mint ahogy Pintér elődta---az emberek a felelőtlenek, mert elindultak dolgozni, pihenni, ne adj Isten idős szüleiket megnézni.

Na erre mondják jobb helyeken hogy aki baromnak született, ültethetik miniszteri székbe, ott is barom marad. Csak cimzetesnek fogják szólitani !

unionista (törölt) 2013.03.16. 09:38:17

ki volt olyan barom, aki külföldről magyarországra jött. ki volt olyan barom, aki magyarországon autózni akar. repülőre kell szállni könyörgöm.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.03.16. 09:42:31

@felcsutisuttyo:
In Österreich hetente van ilyen havazás és időjárás télen. Sőt...
Ennek ellenére működik az ország, járhatóak, SOKKAL JOBBAN JÁRHATÓAK az utak, mint nálunk.
Aki járt már ott és nem az észt osztja csak a billentyűzet elől, az tudja, miről beszélek.
Ja, mutogatás másra az nincs, a hatóságok és közútkezelők tudják a dolgukat.
Különben már nem ott dolgoznának, hanem munkanélküliek lennének...

buday008 2013.03.16. 09:42:40

@unionista: Ezzel egyetértek.. Csak a hülye jön "magyarországra"..amúgy fideszesen--csak magyar -semmi köztársaság...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.03.16. 09:43:35

@unionista:
Semmi kalandvágy nincs benned?
Különben is, aki március 15-én az osztrákokhoz akart kimenni, az csak hazaáruló lehet! :))

buday008 2013.03.16. 09:44:43

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sok képviselő rokonát betették a nagybetús fideszkreálmány katasztrófavédelemhez!!! Sose látott nagyságú pénzekkel kitömték azt nesze itt az eredmény. Sok szarjankó egy hólapátot hülye megfogni...

buday008 2013.03.16. 09:47:43

Hm--remélem a kormányváltás után ki jön Tasnádi is hogy megkeresse egy "korábbi üzlettársát" mondjuk németországban... Szarják a pénzt smsre -attól biztos jobb lesz.. Felcsúti vajda meg magyarázza bizonyítványt minden nemzeti ünnepen...azt ez hülyiti a sok barmot, hogy nemzeti kormány...első sorban lenne a helye hogy intézkedjen....

Pepibubó 2013.03.16. 09:47:56

Kedves Index! Csak azért szólok, mert szoktak szemezgetni a homar.blog.hu-ból, de kevés alkalom volt, amikor ennyire illett a témára, hogy AKTUÁLIS:

homar.blog.hu/2013/03/16/segitseg_helyett_megbuntettek_a_rendorok_a_viharban

Ezt ma valahogyan nem vették észre, elfelejtették címlapra tenni...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.03.16. 09:50:45

@buday008:
Ja kérem, az eredményekért meg kell dolgozni!
A siker nem láthatatlan, ahogy a tehetség sem.
Minő díszpéldányok, mekkora siker.

buday008 2013.03.16. 09:50:57

lemegy a hó ott lesz az árvíz...kíváncsi vagyok mit találtak ki mert előre látható hogy áradás lesz..vajon felcsúton felkészültek rá már valami akció tervvel??? Látható az is hogy idén is lehet értelmetlen gazdaságpolitikát folytatni, mert a hóvihar lefagyasztotta a rügyeket, utána meg árvíz lesz meg aszály oszt jó napot--lehet hazudni éjjel nappal miért nem nő a gdp

buday008 2013.03.16. 09:52:30

@Pepibubó: Azt a legkönnyebb a büntetni ,mert a meló büdös, hogy ne adj isten egy autót kimentenének.. a tek is segíthetne az audikkal...

felcsutisuttyo 2013.03.16. 09:57:31

AZ ALATTVALÓK ORSZÁGA VAGYUNK...
A Nemzeti Gazember Törpe Brüsszelbe helybe ment a POFONOKÉRT... Az ő távollétében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek kellett volna eljárnia: cselekvésre sarkallni a belügyminisztert, szükség esetén kihirdetni a minősített időszakot (veszélyhelyzetet). Ez már önmagában is ijesztő. Semjén Zsolt azonban Kézdivásárhelyen idiótának öltözve egy jelmezbálon vett részt. Hogy mikor indult el Budapestről, nem tudjuk. Semjén Zsolt távollétében Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszterre hárult volna ez a feladat. Azt, hogy Navracsics Tibor hol tartózkodott a tárgyidőszakban, és mit csinált a kötelessége teljesítése helyett, valamint hogy hol tartózkodik azóta, szintén nem tudjuk, de nagyon szeretnénk. Ugyanez vonatkozik Balog Zoltánra és Fazekas Sándorra. Pintér Sándor péntek délelőtti sajtótájékoztatóján mindössze arra futotta, hogy az autósok felelőtlenségéről tegyen egy vérlázító megjegyzést.

Csak sejtéseink lehetnek arról, hogy ezek az emberek miként és miért nem tették a dolgukat. Semjén talán nem is érti az egészet. Balog Zoltán avval lehetett elfoglalva, hogy kitüntesse pár barátját, meg egy nácit, akiről állítólag nem tudta, hogy náci. Ezek az emberek szolgák, a szolgaságra való alkalmasságuk alapján lettek kiválogatva, talán ezért nem mertek semmit csinálni a Főnök távollétében.

Mindemiatt a magyar állam erre a drámai 48 órára megszűnt működni, és ez politikai kérdés. A tízezernél is több gyanútlan áldozat kálváriáját nem az időjárás okozta, hanem a magyar kormány. Melynek elmúlt két és fél éve alatt Magyarország arra is alkalmatlanná vált, hogy más országok állampolgárai biztonságosan átutazzanak rajta.

A helyzet kormányzati félrekezelését parlamenti vizsgálóbizottságnak kellene kivizsgálnia; amit Orbán nyilván nem fog hagyni, sőt, a következő hetekben a nyomok eltüntetésével és a történtek elhazudásával lesz elfoglalva. Nem szabad hagyni.

Nap Pali 2013.03.16. 10:53:14

de felkészültünk
-időben gyorsan (tervszerint) elbontottuk a HÓFOGÓ rácsokat az út mellől
-és szépen bezsírozva üres tankokkal leálítottuk a hókotrókat a méjgarázsba
(még az aksit is kivettük belőle)

a népgazdaság eszközeivel felelősen gazdálkodunk

és kiherdettük, hogy senki ne menyen ki az utakra:
-még akkor sem ha a tejjes gazdaság és dzsídípí lenullázódik
(a közpénz lopást önkorlátozva emaitt 1%-kal csökkenytyük)
-ugyanakkor kihirdettük hogy nem kell fizetni adót hisz közszolgáltatás sincs

és nem utolsósorban addig nem került pénzbe a közbiztonság, közegészségügy, közoktatás sem..
ezen a KIJÁRÁSI TILALMON sokat lehet közpénzt spórolni...
ezt a közeljövőben jóidőben is gyakorlattá tesszük

üdv: dr.O.Viktor mafiavezető

5perc 2013.03.16. 10:55:03

Pintér nem egyedül tehet róla. Az egyik főnöke elment magyarázkodni, a másik, a helyettese, a bohóc, akivel egyszerre elvileg nem lehetnének nem itt, meg elment lóval bevonulni egy külföldi városba, parádézni.

high up! 2013.03.16. 10:59:24

Na mi van, mi van Békemenetes és egyéb Orbáni idióták? A GYORSNASZÁD MEGFENEKLETT az első tavaszi hóesésben?

Aztán nyugatról jönnek a zimprilista csapatok, hogy kiszedjék a hó alól a zorbáni SZABASÁGHARCOSOKAT?

videki gyerek 2013.03.16. 11:09:05

Akarmilyen szanalmasan is probalja meg az mszp aljas prmitiv politikai haszonszerzesre felhasznalni, mostmar az idojarast is,
a fidesznek tobbet hozott ez a profi mento akcio a "konyhara", mintha Orban Vitor 20 lelkesito beszedet tartott volna orszag szerte.

kvadrillio 2013.03.16. 11:09:12

Az asszony szerint külön szerencse, hogy férje felkészült az útra, és teletankolta az autót, így legalább tudtak fűteni éjszaka. Tóthné beszámolt arról, hogy a családja látott az út felett egy helikoptert, de az sem szállt le, és egyáltalán semmilyen segítséget nem kaptak a hóban. Tegnap délután már egy teljes napja volt az időjárás fogságában a férj, és a 17, illetve a 18 éves lány, és bár a hatóságok több hókotrót, a honvédség tankokat vezényelt ki, ezekkel nem találkoztak. Az asszony aggodalmát fokozta, hogy miután férje már egy napja nem aludt, kétségesnek tűnt, tud-e tovább vezetni, és hazajut-e épségben a családja. Több autós számolt be arról is, hogy telefonon hiába próbálták hívni a katasztrófavédelmet, elérhetetlenek voltak."""

VÉN FASZ VAGY PINTÉR ! ÖREG VAGY, IMPOTENS VAGY, INTÉZKEDÉS-KÉPTELEN VAGY !!!!
MONDJÁL LE ÉS VEGYE ÁT MOST MÁR MÁS AZ IRÁNYÍTÁST A POSZTON, MERT TE LEVIZSGÁZTÁL ÉS NEM, FELELSZ MEG MÁR AZ ELVÁRÁSOKNAK ! MILLIÁRDOS VAGY MENJ MÁR A CÉGEIDHEZ PAMPOGNI.....
BAKONYIT IS VIDD MAGADDAL, MERT Ő UGYAN OLYAN FASZ, MINT TE VAGY , HA NEM NAGYOBB !!!!!

Shopping 2013.03.16. 11:25:15

Csak azt a szerencsétlent sajnálom akit ki fognak rúgni a felső vezetés hibájából adódó hibákért. Mert ők ugye nem hibáztak, le nem mondanak...

high up! 2013.03.16. 11:28:22

Na de ha nincsen áram egy halom településen, akkor hogyan fogják a hó végén megtudni az emberek, hogy a kormány 10%-kal csökkentette a számlájukat??

Szerintem azonnal indítani kellene egy békemenetet a hóesés ellen! Volt MSZMP-s, Népszavás és Népszabadságos Pártélet újságíró Bencsik Bandi, vezesd a polgári népet!

willdataa 2013.03.16. 11:38:01

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Pitérék eredményei:

- Nem sikerült megfékezniük a cigánybűnözést, egyre durvább erőszakos bűncselekményeket követnek el cigánybűnözők országszerte, és már nem csak Észak-Kelet Magyarországon, hanem a jelenség húzódik be Pest megyére és Budapestre.
- Sikerült fölöslegesen megszállniuk és lezárniuk Csókakő települést.
- Sikerült Hajdúhadházon és Miskolcon sétáló magyar embereket jogellenesen fogvatartaniuk "sétálás" bűntettéért.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

willdataa 2013.03.16. 11:39:20

@willdataa:

És most meg nem sikerült kezelniük a hóhelyzetet.

lobster thermidor 2013.03.16. 11:52:58

@high up!:

Ajánlanék a békemenetnek néhány aktuális jelszót.

Nem, nem, soha, nem leszünk a hó foglyai...!

Szabadítsuk ki Magyarországot a libsi hó halálos öleléséből!

Rázzuk le magunkról a gaz, kozmopolita tél igáját!

Hosszú nyelű hólapátok takarodjatok haza Izraelbe!

Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.16. 12:09:15

keptar.idokep.hu/keptar/users/pozsi85/pozsi85-zalamegyepotretekozelebenhorvathattilakepetloptam.jpg-2013-03-15-22-13-42.jpg

a geci zorbán, hogy erre nem készültek fel, és nem tudták eltakarítani pikpak.

gothikaaaaaaaaaa 2013.03.16. 12:47:05

pár kérdés: csütörtökre, a várható hó helyzet miatt miért nem adtak ki az iskolákba rendkívüli szünetet. ha 14-e délelőtt látható volt, mi lesz, miért nem küldték haza a gyerekeket, és a délelőttös melósokat.Miért kellet csüt.este fizetni a vonatjegyért, érvényes 25 km-es diák bérlettel.
mert nem csak azok ragadtak az utakon, és a váró termeken akik a hosszú hétvégére mentek
És mielőtt valaki elkezdené: a csütörtök reggeli 6 órás híradóba az M1-en egyetlen szóval sem figyelmeztettek senkit, hogy legalább a gyerekek maradjanak otthon.

Nap Pali 2013.03.16. 12:52:45

@gothikaaaaaaaaaa: mert iskolába menni gond nélkül lehettet

csak már HAZA nem tudtak... tehát ehhez az iskolának nincs köze...

gothikaaaaaaaaaa 2013.03.16. 13:10:14

@Nap Pali: ezt én is tudom. a kérdés még mindig az, hogy az iskolákat a fenntartó miért nem figyelmeztette.
és tévedsz, amíg a gyerek a suliból , tanítási nap haza nem ér, addig az iskola felel érte.

Imágó 2013.03.16. 13:12:37

Szerencsétlen magyarság a szerencsétlenebb semmirevaló vezetésével.Orbanizáció Visszasírjátok ti még az "átkost" prolik én azt hiszem.Az szar volt ez meg fos.Minőségi különbség ugye Pintér Kövér meg stb elvtársak.Mert abban is benne voltatok csak nem mint úr,hanem mint jó elvtárs.Kaméleonok!- egy mély szarba vittétek ezt az országot.

énis 2013.03.16. 13:14:44

Egyetlen olyan helyzetet mondjatok, amikor muszáj elindulni feltétlenül autópálya közbeiktatásával családostul és esetleg kicsi gyerekkel úgy, hogy közben tudod, hogy nagyon szar idő lesz?!

Reggie 2013.03.16. 13:36:50

@énis: Peldaul fizettel egy rakas penzt az udulesert.
De ha eleve szembe indulsz el a viharral, akkor meg jo idoben indulsz el es nem feltetlen latod, hogy mi jon szembe. Feluton kene lakast venni, hogy otthon tudj maradni?

A problema meg nem az volt, hogy kifejezetten autopalyan mentek. Volt mindenhol hotorlasz, baleset, elakadas, nem csak az autopalyan.

énis 2013.03.16. 13:45:32

@Reggie: a fizettem egy rakást pénzt az nem indok, hogy veszélybe sodorjam magam és a családomat, nem igaz?
Én a kifejezetten családos autópályásokra kérdeztem rá érthető okok miatt. Ők konkrétan hátráltatták azok kimentését, akik munka miatt tartózkodtak az elakadt útszakaszokon. Mert hát a gyerekek. Remélem jól megijedtek és legközelebb komolyan veszik a figyelmeztetéseket! Csak sajnos ők kiabálnak a leghangosabban, hogy órákat kellett a hó fogságában tölteniük.. szomorú, hogy ennyi hülye van na!

Reggie 2013.03.16. 13:52:00

@énis: Egyaltalan nem latszodott itt semmilyen veszely. Szamtalan narancs riasztas ment mar le az idojaras jelentesben, ahol semmi sem tortent. Egyszeruen szar a tajekoztatas es nem lehet felmerni, hogy igen, most k nagy vihar jon, vagy megint csak a szokasos riogatas.

Reggie 2013.03.16. 14:00:21

@énis: Kerlek mond meg, hogy melyik idopontban hivta fel az oriasi veszelyre a figyelmet:

videotar.mtv.hu/Videok/2013/03/14/12/Idojaras_jelentes_2013_marcius_14_12_15.aspx

Meg a teligumi hianya okozta problemat is feltetelesnek allitotta be.

komissarlajos 2013.03.16. 14:05:39

Ma, 2013. március 16-án du. 14 órakor még nem járható az M1-es Hegyeshalom felé!
De a zemberek a hibásak, mondja ez a köztörvényes bűnöző. Közben hétágra süt a nap. (Ki lövi ki?)

Reggie 2013.03.16. 14:07:36

@énis: esetleg itt van a csutortok este 8 orai idojaras is:

videotar.mtv.hu/Videok/2013/03/14/20/Idojaras_jelentes_2013_marcius_14_20_15.aspx

Kerlek a monitorodon huzd ala azt a resz, amikor mondja, hogy ne uljenek autoba. (Nyugodtan, ugysincs ilyen.)

énis 2013.03.16. 14:28:20

@Reggie: én a rádiót hallgattam szerdán, ott mondták, hogy ítéletidő lesz.. a lehetőleg senki ne induljon útnak, nálam ugyanazt jelenti, hogy ne ülj autóba!

énis 2013.03.16. 14:31:44

Ja és csütörtökön 6-kor már keményen esett a hó. Mennyire birka vagy te, hogy nem tudod felmérni, hogy mi jöhet?
Környező országok időjárása sem tűnt fel?

Reggie 2013.03.16. 14:47:29

@énis: Cicabogar. Ha a kiralyi TV-ben(a kormany szocsove, tudod ami tele van partallami benyalo es alakerdezo musorral) nem mondjak be, hogy olyan szar ido lesz, hogy ne mozduljon ki senki, akkor megis hogy a faszba van pofaja a kormanynak szamonkerni az embereket.

Szerinted indulas elott mindenkinek minden idojaras jelentest vegig kell bongesznie?

Az, hogy eseget a ho szart sem jelent. Rengeteg napon esett a ho es nem tortent semmi extra. Te neha ki is mesz a lakasbol, vagy mindentol ennyire megijedsz?

Reggie 2013.03.16. 14:50:02

@énis: Az, hogy szerdan mit mondanak meg edesmindegy. Az aznapi idojarasjelentes felulbiralja a tegnapit. (Tudod minnel tavolabbra josolnak, annal pontatlanabb a model, stb.)

komissarlajos 2013.03.16. 14:55:35

A Tisztelt jelenlévők mellékuton vannak. Az embereknek megtiltani, hogy ne menjenek, ha akarnak? (Van ki fél lábát veszítette el hegymászás közben, ma újra indul egy veszélyesebb csúcsra. Ki tiltja meg?)
Az időjárás előrejelzők egy hete „jósolták“, hogy baj lesz.
A Katasztrófavédelem 1 éve ígéri: FELKÉSZÜLTÜNK mindenre! (Tisztelettel)
20-30 évente van ilyen szélsőséges időjárás hazánkba.

épészmérnök 2013.03.16. 14:56:32

Hány ingázó dolgozó, iskolás és egyetemista lehetett, aki a hosszú hétvégére haza akart jutni?

Ők is mind eszetlen köcsögök?

komissarlajos 2013.03.16. 15:10:33

Most hallom a ClassFM műsorába: Komáromnál átmentem Szlovákiába és tavaszi körülmények közt folytatom az utam Ausztria felé. Pedig van vagy 1-2 km távolság - orbányiától.

komissarlajos 2013.03.16. 15:17:26

Ne a zemberekről beszéljetek! Azokról akik nem teljesítették vállalt - és jól fizetett feladataikat. Sőt: kötelességeiket!
pintér kiszállt a wellnesből és azt mondta: baj van, a zemberek elkanászkodtak. Nosza írjuk bele az alaptörvénybe: dádá!

komissarlajos 2013.03.16. 15:19:38

A gyengébbek kedvéért: Szlovákiában letakarították az utat az illetékesek. Akiknek ez a dolguk.

Parajpuding 2013.03.16. 15:24:19

"...első helyen az állam a felelős...nincs kibúvó" Valami ilyesmit hazudott a csúti gané a hatalomátvételt követően. És Don Sanya ott állt mögötte. Süket a csávó, vagy szellemi fogyatékos, hogy nem értette?

Dour ® 2013.03.16. 15:25:41

@Lindalinda:
"Köcsög liberális bloggerek meg beírogatók! Már tegnap előtt, csütörtökön figyelmeztettek mindenkit, hogy ne kelljenek útra kocsival és az autópályára végképp ne menjenek!"
Nos, Te idióta!
A lányom Zalából (mert ott tanul) szeretett volna hazajönni és vonattal, mert tudod, létezik családja, aki várja. Egyébként még nem ért haza.
Szóval, nyugodtan maradhattál volna anyádba, hogy ne kelljen soha útra kelned!
Száradtál volna inkább meg a lepedőn.....

Dour ® 2013.03.16. 15:37:03

Egyébként 18.-án Sándor nap alkalmából állami kitüntetésként elvárható, hogy egy-két héten belül rend lesz.
Talán ki is tavaszodik.....

énis 2013.03.16. 15:39:50

@Dour ®: uhh, hát ez az utolsó mondat csodaszép volt...
Sajnálom a kölyködet, hogy neki útra KELLett kelnie, csak mert te várod, akkor is, ha veszélyes!

énis 2013.03.16. 15:40:35

@énis: mármint, amit Lindalindának írtál..

Reggie 2013.03.16. 17:06:19

@énis: Teljessen vallalhato amit irt. Egy ilyen ringyo ennyit erdemel(sot igy is tul kedves volt hozza).

Pussy Riot (törölt) 2013.03.16. 19:19:13

@okostojgli: Beszéltem vele telefonon, nem volt köztük.

dennisthemenace 2013.03.16. 19:52:02

@unionista: Jo, majd repulore szallok a 26 raklap kajaval, hogy legyen miert tolakodnotok a Tescoban...

dennisthemenace 2013.03.16. 19:55:20

@willdataa: Es annyi ve sikertelen uldozes utan, Darth Vader beismerte, hogy az o segitseguk nelkul sosem fogtak volna el Luke Skywalkert..

Dour ® 2013.03.19. 16:25:49

@énis:
Uhh Te idióta ....
Haza akart jutni.
süti beállítások módosítása