selmeczy_vanilia_1363239015.jpg_645x430

Nem ez az első eset amikor a szőke szóvivő valami oltári nagy baromságot követ el mikor megszólal, de nem is az utolsó.A kormánypárti nyilatkozatokban mindig fellelhető a valótlansági tényező, de az sem ritka amikor egy esetet bizonyos idő elteltével már egészen másként igyekeznek leadni teljes meggyőződéssel.A kis hazudós frakcióvezetőnek az ilyen butaságban méltó társa a nagyobbik kormánypárt szóvivője, és ebben a versenyben van bizony megosztott első hely, amelyre azért rajtuk kívül többen is felkerülhetnek a nyilatkozataikkal a pártjuk soraiból.

A székházfoglaló diákok most éppen egy feljelentés előtt állnak amivel a Fidesz szóvivője kínálja meg őket.Első reakciójában amikor az eset megtörtént, hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás után tányérra került vaníliás karikának álcázott házi süteménnyel kínálta meg őket, és megtévesztett Bajnai gárdistákat mondott rájuk elbűvölőnek hitt mosollyal azon a kis hazudós száján.Aztán lehiggadt valamelyest az alaptörvény negyedik módosításának megszavazása után, és rájött a nagy igazságra.Akik a kormánypárt bármelyik épülete előtt demokráciát, és jogállamot követelnek, azok bizony csak simán agresszorok lehetnek,mivel az ilyen szavak értelmezése már eleve félelmet kelt a pártban dolgozó emberek között annak ismeretlenségével, és pont az általuk elkövetett megtiprásával.Így ez kellő hivatkozási alapot jelent szóvivőként neki a feljelentésre, bízva a kormánypárti ügyészségben, akik kellő szigorral verik vasra az ilyen embereket.Egyszerű emberfia nem tud rájönni a gondolkodásmódra ami ezt a szóvivőt ráviszi a saját maga beégetésére, de a magánynyugdíj megvédése után legalább képességeivel tisztában van.Valami körmönfont genetikai hiányosság miatt belőle is hiányzik a valóság felismerésének képessége,vagy egyszerűen csak annyira hülyének néz mindenkit azok között akik egyáltalán nem veszik komolyan, szerinte neki bármit elhisznek, simán csak azért mert azt állítja.Tisztában kellene lenni neki is korlátaival, és nem ártana ismerni a tényeket sem, de nem lehetne szóvivő, ha nem lenne képes bármekkora baromságot rezzenéstelen arccal előadva komolyan tálalni.Most úgy érezte az elmúlt héten történt ellenzéki felháborodás és tüntetések miatt már nem elég a savas bácsi, és a pártigazgató által odaküldött bérgyilkost tartalmazó csapat azok ellen akik elindították a felháborodás menetét, adni kell nekik a felsorolt megfélelmítés hatástalansága miatt egy törvényesnek álcázott eljárást is, nehogy már ez kimaradjon a sorból, elvégre van jog is vagy mi a fene.Lehet emiatt az eset miatt még sor kerül az alaptörvényük ötödik módosítására is, mivel bele kellene kerülni annak a passzusnak is, a párt minden székháza előtt tilos nak kellene lenni a véleménynyílvánításnak.De egyelőre  a garázdaság, és a félelemkeltés marad a kiindulási alap a feljelentéshez, mivel a biztonságiak olyan erővel igyekeztek bezárni az ajtót a demokráciát követelők előtt, az ennek nem tudott ellenállni, és kitört az ablaka.Végül is a párt is ezt csinálja, igyekszik a demokrácia előtt bezárni az ajtót, de az nem engedi, így az nem tehet mást, betörik az erősebb előtt.Ezzel nem lehet megakadályozni a demokrácia bejutását, annak ez az egyenes következménye.Ez azonban meg sem fordul a szóvivő haja alatti részen, neki még bizonyíték sem kell, majd csinálnak azt is a behatolók ellen,ez nekik nem jelent gondot, ha már a közgép helyreállította a pártot ért kárt, némi közpénzből.

Nem tudom a székházfoglalók biztonságiak által történt bezárása nem a személyes szabadság korlátozása?A savas bácsi kijelentése a demostrálók ellen, nem életveszéllyel való fenyegetés?Ezek tények, ahogy a jogok alaptörvényi szűkításe is, bárhogyan is igyekszik a kormány az ellenkezőjét állítani ennek.Nagy meglepetést nem okozott a szóvivő csajszi bejelentése a feljelentésről, és az sem ahogy idióta módon igyekezett azt megmagyarázni.A tapasztalatok szerint valóságos tényeket nem lehet várni tőle, vicsorgást kiváltó kijelentéseket viszont annál gyakrabban.Még biztos van lejjeb ahova süllyedhet kijelentéseit előadva, és eddigi teljesítménye is csak a szánalmas kategóriában ér el mérhető eredményt.Ahogy a kormánya teljesítménye is, és innen nehéz lesz visszahozni a normális állapotba az országot.De az ilyen esetek elő nem fordulhatósága miatt is mennie kell az egész bandájával együtt, akiknek most a szavát viszi.Joga van bárkinek hülyét csinálnia magából, de azt nem teheti meg, ezen az alapon magához mér mindenkit.BANDITA.

Címkék: kormány demokrácia szóvivő jogállam székház

A bejegyzés trackback címe:

https://banditapolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr685133838

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fradi-székház ostroma (16+) 2013.03.14. 19:31:51

A foci nem játék! Az elégedetlen drukkerek akcióba lendültek. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indapass90210 2013.03.14. 17:53:20

Ha azt vesszük figyelembe, hogy mi történt a magánnyugdíj-pénzekkel, még mindig jobban járnak, mintha védené őket ez a szőke ribanc!

ephart 2013.03.14. 17:56:54

nyugi.Soros kihúzza az orrukat a szarból.véreit nem hagyja goj törvénykezésre

regress 2013.03.14. 18:23:50

@ephart: oxigénhiányos jobbikos,a tiédet már nem lehet.ezért irigykkedsz?

Khonsu 2013.03.14. 18:28:33

Nem csalódtunk a szösziben. Ha nem foglalkoznának tovább ezzel a hatalmas székház foglalással, 2 hét alatt elfelejtenék. Így viszont hosszú időre benntartják a köztudatban, ráadásul mártírt csinálnak a tüntető diákokból akik iránt így abban is szimpátia ébred majd akiben eddig nem. A nyugdíjak után beláthatná a Fidesz, hogy talán nem szerencsés rábízni a Párt védelmét is. :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.14. 18:30:45

És még mindig igen komoly gondok vannak a központozásoddal.

Két mondat között üss már le egy space-t, mert így alig lehet olvasni.

percenként százhuszat verő gumibot 2013.03.14. 19:04:05

Nincs papír nincs élvezet buziéknál? Vagy mit akart mondani a felirattal a csávó?
Én még így lomosan is a csajszit választanám

Fejesrob 2013.03.14. 19:06:21

Miért, szerinted az MSZP, SZDSZ mit csinált volna hasonló esetben.

Az SZDSZ székházba annak idején bement valaki télapóruhába, konkrétan megverték.

Ma gondolom, ezek pampognak a legjobban, hogy meg kellett volna fideszéknek vacsoráztatnia a tüntetőket.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2013.03.14. 19:11:02

Azok akik a fideszmédiát nézik, úgyis csak azt tudják, hogy betörtek az agresszív "bajnaigárda" amerikából pénzelt liberális tagjai, akik lerúgtak egy párttagot, egy nőt, és félmilliós kárt okoztak, miközben a Fidesz nagyvonalúan nem jelentette fel őket. Ezt tudják. Ezt is hiszik el. Azt hogy mit jelent az alkotmánymódosítás, elmagyarázták nekik: a hajléktalanoknak nem jó az aluljáróban, a család az család, a mi pénzünkön ne menjenek külföldre, végül pedig ne bonyolítsuk már a törvénykezést ilyen taláros fa*okkal, ha lehet egyszerűbben is. Ilyen egyszerű. Ilyen előre berendezett világban simán lehet haragudni azokra a fiatalokra, akik a népvezért támadják jó dolgukban. Hogy van egy párhuzamos valóság? Az nem zavarja őket. Az a baj, hogy van egy balos párhuzamos valóság is, ami nem különben rettenetesen berendezett világ. És akkor még nem is beszéltünk a szélsőjobbos valóságról, amely az összeesküvés elméletek melegágya. Ilyen környezetben nem könnyű elégedetlen fiatalnak lenni. Nem irigylem őket. De tényleg!

campobaszo 2013.03.14. 19:11:09

Meg kell védeni a vaníliás karikákat!Ha már a kifli csücskét nem sikerült.

Fejesrob 2013.03.14. 19:13:37

Azért valahol irigylem ezeket a Sorosgyerekeket.

Én pár haverral bementem volna annak idején az MSZP székházba, szanaszét vertek volna a rendőrök. Nincs nápolyi és effélék.

Hefebier 2013.03.14. 19:41:40

@percenként százhuszat verő gumibot:
"Nincs papír nincs élvezet buziéknál? Vagy mit akart mondani a felirattal a csávó?
Én még így lomosan is a csajszit választanám"

Ha nincs papírod, nincs családod. Kb ennyit.

Hefebier 2013.03.14. 19:46:37

@Fejesrob: "Azért valahol irigylem ezeket a Sorosgyerekeket."

Ezek is alapítványi gyerekek?
Mint OV? Nagy jövő vár rájuk is.

2013.03.14. 19:51:32

Elhallgatsz, de gyorsan!
Szegény asszony az életét kockáztatva próbálta meg elaltatni a székházat ostromló terroristák figyelmét, akik ajtót törtek, hasba rugtak, kollágákat félemlitettek, idősebb dolgozokat figyelmen kivűl hagytak!

A Nagy Honvédő Szovjet, vagy izé antikommunista-demokrata-fidesz Érmet alapból meg kellene kapnia e hazát-nemzetet védő hős asszonynak!!!!!!!!

dean23 2013.03.14. 20:01:06

Kócosfogú mozdonyszőke gyökér!

tatuman 2013.03.14. 20:04:15

Legkozelebb bemegyek hozzád,mert sztem hülyeségeket irsz,oszt ottmaradok. Majd ha ki akarsz rakni,akkor meg majd hoborgok es elkuldelek a faszba. Jo lesz?

2013.03.14. 21:01:41

@tatuman: Én megértem akikből ellenérzést vált ki a foglalósdi, de azt nehéz elfogadni, hogy sokan nem látják át, hogy mi a kontextus.
Azért egy blogon hülyeséget irni, és a bejegyzés megváltoztatását kierőszakolni messze nem ugyanaz, mint biztositott jogokkal visszaélve általános hatású törvény ellen tiltakozni.

És ez a mértékű tiltakozás szerintem belefér. Lehet én vagyok túl pacifista, de ha ellenem tüntetnének igy, én akkor is elfogadhatónak tartanám. Addig mig erőszaknak (amit a fidesz állandóan hamisan állit) nyoma sincs. Mert azért ezek a kölykök senkire sem voltak veszélyesek, csak egy fokkal keményebbek, mina egy hippi "sitting demo", de annál sokkal értelmesebb* követelésekkel.

* az hogy a követeléseikkel egyetértek-e vagy sem, megintcsak nem lényeg. Eléggé értelmesek, hogy azokról vitázni lehessen velük. Nem egyszerűen ignorálni, mint ahogy a fidesz tette.

tatuman 2013.03.14. 21:49:21

@Egri János, kvíznagymester: ha vita lett volna,akkor vajon érvekkel meg lehetett volna győzni az ellenkezőket? Értsd: ellenzek,diákok,e2014, milla,stb?

gavar csaba 2013.03.14. 22:07:36

@Egri János, kvíznagymester:

Azért az sokatmondó hogy ezek a beszívott buzipalánták leordítják az őket tésztával kínáló hölgz fejét.
Sok nevelést nem kaptak, az látszik.

2013.03.14. 23:29:35

@tatuman: "ha vita lett volna,akkor vajon"
de nem volt. ukáz volt. ez a szomoru.

2013.03.14. 23:31:04

@gavar csaba:
igaz-igaz.
ráadásul Afrikában a gyerekek meg éheznek...
süti beállítások módosítása